Het staat op het punt een zeer donkere winter te worden voor Europa (en waarschijnlijk ook voor de rest van de wereld) nu de Europese Unie heeft besloten de Europeanen een totaal medisch fascisme op te leggen, schrijft Ethan Huff.

Zoals reeds eerder vermeld heeft het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, het over het opdringen van de Covid-19 prion “vaccins” aan heel Europa, wat sommigen een reconstructie noemen van het medisch fascisme van de jaren 1940 en de afschaffing van de Code van Neurenberg.

Ursula’s echtgenoot Heiko is overigens directeur van het in de Verenigde Staten gevestigde biotechnologiebedrijf Orgenesis, dat zich toevallig specialiseert in medisch onderzoek op het gebied van “cel- en gentherapieën”.

Met andere woorden, Ursula en haar man worden stinkend rijk naarmate er meer injecties in het lichaam van mensen worden gedouwd, desnoods tegen hun wil. En nu beraamt Ursula een grote uitbreiding van haar bankrekening met de voorgestelde verplichte injecties voor heel Europa.

“Meneer Heiko von der Leyen organiseert de wetenschappelijke experimenten, en vervolgens pleit zijn vrouw Ursula voor gedwongen vaccinaties voor alle burgers binnen de Europese Unie; en het afschaffen van de verbodsbepalingen van de Neurenberg Code,” meldt Sundance van The Conservative Treehouse.

“Dit zou een verdraaid en ziek plot zijn binnen een science fiction film; het is echter zeer echt.”

Valse “Omicron” variant wordt gebruikt om definitieve oplossing voor “covid” in te luiden
Sommige Europese landen nemen het plan van Ursula al over, waaronder Oostenrijk, Griekenland, Duitsland en Litouwen. Andere landen zullen zich in de komende dagen zeker aansluiten.

Jonge vrouw is er kapot van nadat haar kleine zusje sterft als gevolg van één enkele dosis van het Covid-19 vaccin

Oostenrijkers hebben tot februari 2022 de tijd om aan het verplichte vaccinatieprogramma te voldoen, terwijl Griekenland ongevaccineerde inwoners nu al een boete oplegt voor elke maand dat ze niet aan de eisen voldoen.

In Duitsland werd een landelijke lockdown voor ongevaccineerden aangekondigd, met leiders die eraan toevoegden dat er binnenkort een verplicht vaccinatiebeleid zal komen dat ongevaccineerde Duitsers zal verhinderen deel te nemen aan de samenleving.

Als alles volgens plan verloopt, zullen de Duitsers tot maart 2022 de tijd hebben om zich volledig te laten vaccineren of anders geen plaats meer hebben in de Duitse samenleving.

“Deze Europese leiders zijn krankzinnig,” zegt Sundance. “Er is geen beter moment dan nu voor Rusland om Oekraïne binnen te vallen, en voor het Amerikaanse volk om onze verkozen ambtenaren te vertellen dat het onze zaken niet zijn.”

“Als terugkeren naar het tijdperk waarin fascistische regeringsmandaten acceptabel zijn voor de mensen in Europa, laat ze dan vechten of vallen – wij hebben onze eigen sores te dragen.”

Het enige wat nodig was om deze laatste ronde van waanzin te laten beginnen was de introductie van de fictieve “Omicron” (Moronic in anagramvorm) variant die door de mainstream media werd aangekondigd op Black Friday, precies dezelfde dag dat de frauduleuze aandelenmarkt een grote tuimeling maakte.

“Verhongering is een oorlogsmisdaad,” schreef een commentator op The Conservative Treehouse over het vooruitzicht dat ongevaccineerde mensen niet langer in staat zullen zijn om voedsel te kopen. “Misschien willen ze nog eens nadenken over hun levensmiddelen edict. Dat is gewetenloos en mag niet doorgaan.”

Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde

“Ik heb Orgenesis opgezocht … beursgenoteerd – aandelen op 2,92/aandeel – verloor meer dan 35% tot nu toe dit jaar en heeft geen periodes waaruit blijkt dat het winstgevend was,” schreef een ander. “Ik veronderstel dat het vrouwtje kan helpen dat om te buigen.”

“Ze (tptb-the powers that be) moeten gewoon meteen naar de eindspelvariant gaan en het Zyklon-B noemen,” schreef een ander.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

13 REACTIES

 1. Tja, het gaat gebeuren tenzij WOIII losbarst, Putin, kom er maar in!!
  Liever oorlog dan dat die zwakzinnige in Brussel hun gang kunnen gaan.

 2. Het enige probleem is dat Rusland wat corona betreft (zij het in iets mindere mate) vergelijkbare regels heeft als wij in het westen. In Moskou bijvoorbeeld hebben ze de QR-pas eerder ingevoerd als onze leiders. Het enige grote verschil is dat in tegenstelling tot hier de Russische bevolking WEL weet hoe ze met dictatuur en totalitarisme om moet gaan. Na een collectieve boycot van alle zaken waar om een QR-pas gevraagd werd moest de burgemeester van Moskou al na 3 weken deze apartheidspas afschaffen omdat er anders in Moskou geen horeca, kappers ed. over zouden blijven.

  Laten wij hier in het westen een voorbeeld nemen aan de moedige houding van de Russische burgers en gezamelijk deze WEF trekpoppen verslaan met burgerlijke ongehoorzaamheid! Draag geen slavenmasker in de winkels, ga niet naar zaken waar om een apartheidspas gevraagd wordt, doe geen PCR test (blijf bij klachten gewoon thuis) en we hebben onze vrijheid zo weer terug. Ik doe dit al maanden en moet zeggen dat het niet echt moeilijk is en dat het met de commentaar gelukkig nog wel meevalt. Sterker nog, ik heb zelfs het gevoel dat veel mensen het wel kunnen waarderen elke keer wanneer ze iemand zonder de slavenmasker in de supermarkt zien.

 3. Net zoals de vorige holocaust, is de huidige enkel mogelijk dank zij miljoenen ‘wetsgetrouwe’ meelopers.
  “Without them Hitler (Napoleon, Stalin, etc.) would have stood alone…” (parafrasering van lyrics uit ‘The Universal Soldier’)

  • Je hebt helemaal gelijk.

   Ik merk dat ik ongewild steeds agressiever wordt op degenen die zichtbaar (met hun smoelenlap overal over hun zombiekop!) rondlopen.

   Er is vanaf maart 2020 al zoveel, na dat gruwelijke wetje om onze organen als lijgeigenen af te staan, gebeurd waarbij ik echt dacht dat de meerderheid wel in opstand moest komen…..

   Ik haat geweld, maar nu of nooit…als het al niet te laat is.

   PS: overweeg serieus een vaccin. Onze organen zijn straks heel veel waard om te stelen door de psychopatenbende. Voor wie het nog niet weet: alleen organen uit nog levende mensen kunnen gebruikt worden)

  • Hoi anargie,

   Het lastige van de WARE geschiedenis is dat die zo lastig te vinden is. Tuurlijk, je hebt prachtige verhalen maar zo lastig te checken. Claim jij bij deze wel degelijk de WARE geschiedenis te weten? Ik weet alleen dat we over bijna alles zijn voorgelogen qua geschiedenis en heb dat vanuit meerdere invalshoeken gedaan.

   Als je inderdaad heel veel alternatieve geschiedenis hebt bestudeerd ga ik graag met je in gesprek. Het enige wat ik vraag is wel te checken bronnen om te gebruiken. Uiteraard. op vele hyrochlieven staan bizarre symbolen. Maar om dan meteen te concluderen dat diverse aliens zijn die ons regeren gaat mij veel te ver.

   Aan de andere kant is het zeer aannemelijk dat Amerika wist van de aanval van de Japanners op Pearl Harbor en het lieten gebeuren om zo deel te kunnen nemen aan de 2e wereld oorlog. Net zoals dat het zo goed als zeker is dat de Gulf of Tonkin (wat tot de Vietnam oorlog leide) in scene was gezet.

   Ik hoor graag van je. En ja, archeologische out of place artifacts vind ik ook facinerend.

   Groeten,
   Hugo

 4. Toen ik het verhaal over die nazi tante op fuckboek plaatste, kwam meteen de feitenzeiker vertellen dat het bericht niet waar was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here