De chirurg, radioloog, universiteitsprofessor en voorzitter van de vereniging van chirurgen en tandartsen van Rome, Dr. Antonio Magi, heeft in een interview het “Groene paspoort” als zinloos en onlogisch omschreven. Ook gevaccineerde mensen kunnen zichzelf en anderen infecteren met het Coronavirus. Ongevaccineerde mensen mogen daarom niet langer worden afgeschilderd als een gevaar voor de samenleving. Hij bekritiseert ook de onderdrukking van wetenschappelijke bevindingen, roept op tot een terugkeer naar rationaliteit en verwerpt verplichte vaccinatie, schrijft Kornelia Kirchweger.

Hoofd van de Italiaanse medische vereniging tegen verplichte vaccinatie

  • Baseren op wetenschappelijke feiten
  • Surrealistische ideologische tunnelvisie
  • Het Groene paspoort is zinloos
  • Omdat gevaccineerde mensen zichzelf en anderen kunnen besmetten

Surrealistische ideologie tunnelvisie

Het Groene paspoort, dat recht geeft op reizen in de hele EU op basis van 3G (Gevaccineerd Genezen, Getest), heeft geen “hygiënische logica”, vertelt Magi aan online medium RomaIT. Als gevaccineerden ook besmet kunnen raken en anderen kunnen infecteren, wat is dan het nut van het Groene paspoort? Op grond van dit wetenschappelijk bewijs moet men onmiddellijk deze “surrealistische ideologische tunnelvisie” verlaten en terugkeren naar de rationaliteit. Het is verkeerd om ongevaccineerde mensen af te schilderen als een “publiek gevaar”. Zij kunnen mogelijkerwijs een gevaar voor zichzelf zijn, zij kunnen geïnfecteerd raken en geen symptomen of ernstige symptomen ontwikkelen.

Schizofrene campagne voor een samenleving met twee lagen

Vaccinatie beschermt in de eerste plaats de gevaccineerde persoon. Dat is de hoofdzaak. Als iedereen zichzelf beschermt, is iedereen beschermd. We moeten stoppen met de ongevaccineerden “no vax” te noemen. Dit leidt tot een tweeklassenmaatschappij en tot een sociale tweedeling in de richting van apartheid. Het gaat hier niet om een “beweging” maar om individuele burgers. Magi sprak van een “schizofrene communicatiecampagne” tussen lockdowns en versoepelingen.

  De verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan

Bijwerkingen verzwegen, deskundigen onderdrukt

Hij heeft kritiek op het feit dat bijwerkingen van vaccinaties worden verzwegen, die vervolgens dan toch bekend worden. Evenzo werden bestaande geneesmiddelen tegen COVID-19 en de stemmen van deskundigen die massale vaccinatie midden in een pandemie als “gevaarlijk en waanzinnig” beschouwen, onderdrukt. Bovendien hebben de tot dusver gevaccineerde gen-serums nog niet alle klinische testfasen doorlopen. Op basis hiervan zou vaccinatie alleen vrijwillig en facultatief kunnen zijn. Beschermd door strikte regels inzake gegevensbescherming om geen conflicten tussen burgers te veroorzaken – bij een beslissing die alleen hun eigen veiligheid betreft.

Wat zit er in het vaccin?

In Italië en vele andere landen over de hele wereld zijn de afgelopen dagen tienduizenden mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen de geplande invoering van verplichte vaccinatie – voorlopig voor werknemers in de gezondheidszorg en de verpleging, inclusief massale sancties voor degenen die niet zijn gevaccineerd. Veel mensen zijn zich nu bewust van wat Magi in het interview zegt. Op social media vragen steeds meer mensen zich dan ook af: wat zit er in dit vaccin dat politici het wereldwijd met zoveel felheid en massale dreigementen aan mensen willen opdringen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Inmiddels kent iedereen wel iemand die er anders over denkt: ongewenste bijwerkingen in de familieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeneeskundeprofessor waarschuwt: verkeerde reactie op COVID-19 heeft geloofwaardigheid in de medische wereld vernietigd
Volgend artikelManchester: 10.000 vaccinatie uitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen kwamen opdagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De betutteling in je privé gaat de spuigaten uit, mensen fysiek of moreel dwingen tot dat wat niet gewaarborgd is voor hun gezondheid en door een massa wetenschappers wordt afgewezen, doet aan de Nazi praktijken in hun gruwel kampen denken, meer nog, men schakelt tegenrechtelijk wetten in die dit moeten rechtvaardigen, zet artsen en deskundigen onderdruk en veroordeeld allen die dit niet aanvaarden of verwerpen. Wat nu gebeurt overtreft de NAZI gruwelen ten diensten van het kapitalisme en de superrijken, terwijl het NAZI regime net het tegengestelde beoogde en zowel het kapitalisme als de oude adel kortwiekte.

  2. Criminele acties van top criminelen, agenda 2030 van nazi volgeling , totalitaire idee van satanische “elite” en jammer genoeg kudde van bange schapen. Goede nieuws: kwaad kan nooit winnen! Meer en meer mensen worden wakker, criminele makken elke dag meer fouten. Wat steeds inbreekt is en gezamenlijke , gestructureerde front, maar dat komt nog…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in