De hele aanname van het nemen van een vaccin is gebaseerd op de veronderstelde wetenschap die bewijst dat er een grotere bedreiging is van de ziekte dan het vaccin zelf. Maar drie maanden nadat ze gevaccineerd zijn met de Moderna Covid-19 prik, hebben zes van de patiënten van deze dokter nog steeds last van ernstige neurologische bijwerkingen, en ze hebben alleen de eerste prik gekregen. Was het het waard?, schrijft S.D. Wells.

De Covidgriep is alleen dodelijk voor mensen die al lijden aan kanker, diabetes, hart-en vaatziekten of auto-immuun problemen, dus waarom wordt nu iedereen verteld om zich te laten vaccineren als het risico op vaccinatieschade veel groter is dan het risico van overlijden aan Covid-19, of Delta Variant, of Beta, of Gamma of wat dan ook dat Fauci en Gates de volgende keer uitbrengen.

Een huisarts in Brits Columbia kan niet langer zwijgen over de gevaren van deze Covid-19 vaccins

Hij heeft er genoeg van. Zijn patiënten die hij al 10, 20, 25 jaar ziet, lijden plotseling aan ernstige neurologische schade en allergische reacties zoals hij nog nooit eerder heeft gezien, en dat vlak nadat ze hun covid-prik van Moderna hebben gekregen. Dr. Charles Hoffe beschrijft nu officieel de levensbedreigende “bijwerkingen” van zijn “First Nations” patiënten, en deelt deze klokkenluider-informatie met andere medische professionals en journalisten, zodat het bekend wordt. Het vaccin is gevaarlijker dan COVID-19. Punt uit.

In zijn open brief aan de provinciale gezondheidsfunctionaris van beschrijft Dr. Hoffe de milde effecten die het coronavirus in zijn gemeenschap heeft gehad, en hoe zij geen medische zorg hebben hoeven geven aan de mensen die het hebben opgelopen, omdat zij slechts milde symptomen hadden en het vanzelf overging.

  Weer landen schorsten AstraZeneca vaccin na berichten over bloedstolsels

Het vaccin is nu duidelijk gevaarlijker dan COVID-19, aangezien mensen ernstige zenuwstelselaandoeningen krijgen die maanden later tekenen van blijvende aard vertonen, terwijl andere patiënten die voorheen volkomen gezond waren (over de hele wereld) slechts drie of vier dagen na de vaccinatie op uitzonderlijke plaatsen bloedstolsels krijgen, zoals de longen en de hersenen.

Waarom zou een jongere of gezonde volwassene levensbedreigende bloedstolsels riskeren om ingeënte “bescherming” te krijgen terwijl zij niet eens het risico lopen van een natuurlijke infectie? Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat de Covid-19 vaccins bloedklonters veroorzaken, en zo ook duizenden “patiënten” van wie de cellen nu onbeperkt kleverige “eiwit” prionen produceren die door de bloedvaten reizen en “wegblokkades” veroorzaken, en dit is de reden waarom we de enorme toename zien van hartontsteking gevallen direct na vaccinatie.

Deze geïnjecteerde patiënten hebben nu cellen die instructies hebben gekregen om het bloed te verstoppen met behulp van een genetisch gemodificeerd adenovirus afkomstig van apen (J&J en AstraZeneca gebruiken dit soort adenovirus-vector-prikken). Alstublieft, gevaccineerde mensen. Jullie hebben nu de apenbloedklonterziekte, en jullie cellen hebben er een nieuwe code voor die niet ongedaan gemaakt kan worden. Veel plezier. Direct nadat je bent geïnjecteerd met apenbloedklonterziekte, sluipt nieuwe genetisch gecodeerde SARS-CoV-2 virusinformatie je cellen binnen als een terroristisch biowapen, dat je cellen dwingt om klonen van ontstekingsveroorzakende “spike-eiwitten” aan te maken.

Je hele lichaam gelooft dat het aangevallen wordt, omdat dat zo is. En nu, is die aanval meedogenloos. Wacht maar tot de volgende injectie, voor Delta of als een “booster”, die je cellen opdraagt om miljarden meer van deze prion-eiwitten te produceren. Op dat moment verliezen alle gevaccineerden niet alleen hun centrale zenuwstelsel en gezwollen, overwerkte harten, maar ook hun verstand.

  El Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan - met onder meer Ivermectine

Als je eenmaal geïnjecteerd bent met deze vreemde partikels, komen ze in contact met bloedplaatjes uit je bloed, en dat is wanneer de echte problemen beginnen. Het lichaam probeert het bloeden te stoppen, maar het wordt door de klonenvoor de gek gehouden. De bloedplaatjes omringen de “omhulsels” van het adenovirus en de vreemde “eiwitten” en plotseling heeft het menselijk lichaam een ABNORMAAL aantal bloedplaatjes. De doktoren in Amerika zijn hierover volledig en volkomen “verbaasd” en “verbijsterd”. Tot zover die acht jaar medische opleiding. Wat een aanfluiting.

Dan komen de bloedstolsels bovenop de bloedstolsels. Ja, dat gebeurt. Je bloed dat over en rond deze stolsels stroomt begint meer te stollen, wat de chaos vergroot. Voor sommigen volgt de dood, zoals die vier piloten die enkele dagen na de vaccinatie stierven.

Tenslotte vallen de antilichamen je eigen bloedplaatjes aan, rekruteren witte bloedcellen, en de hele ontstekingsreactie is zo sterk dat er bloedklonters ontstaan. Nu worden de vaccinfabrikanten één voor één verplicht om de giftige Covid-vaccins te voorzien van een waarschuwing voor bloedklonters. Het is een beetje laat, en wacht maar tot het echte bloedbad komt. Alle vaccinverwondingen en sterfgevallen zullen nu worden bestempeld als veroorzaakt door de “Delta Variant.” Maak je klaar voor de grote leugen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gratis bloedklonters bij elke Covid prikVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe grote propagandatrucs van vandaag de dag: valse context en “doen alsof”
Volgend artikelDr. Jarozlav Belsky: sterke opeenhoping van E. coli-bacteriën op implantaten na vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De “Delta variant” – (minstens) twee grote klappen in éen: India krijgt de schuld, en de gifspuit krijgt niet de schuld. Zou dat alles zijn, of dekt de Delta nog meer bedrog?

  (India krijgt de schuld omdat veel mensen de gifspuit niet nemen, en omdat India woedend is op de grootste gifpusher van allen.)

  • Een huisarts uit Lelystad weigert om zowel volwassenen als kinderen in te spuiten met gif.
   Dus ze doen niet allemaal mee, het zijn er wel veel.
   Staat ook ergens op de site.

 2. Ik plaats hem hier onder. Als de kat van huis is vieren de muizen feest, de veiligheidsdiensten aivd en dergelijke van Nederland zijn volledig gefocust op ‘coronawappies’ en kritische websites. De harde misdaad organiseerde ondertussen een moordaanslag op peter r. de vries. Blijkbaar vindt onze regering corona critici gevaarlijker dan drugsdealers en moordenaars. Altijd fijn om te beseffen waar onze ministers prioriteit aan stellen.

  • En de Ingespotenen hebben weer wat om dagen over te lullen: Peter de Vries. De mensen die naar de kloten gaan vanwege de gifspuit, dat interesseert ze geen ruk. Weer een mooie misdaad om van te smullen, bovendien nog eens een Beroemde NLr. “Meteen kapotknallen die criminelen” roept een Ingespoten kennis van me. Maar de gifspuit kapotknallen? Ho maar.

   (Maar ik hoor wat je zegt, de prio’s van de regering zijn niet waar ze hadden moeten zijn om die kerel te beschermen van de grote criminelen, het “veelkoppig monster” waar Grappenhaus het over heeft. Maar hoe zit het met dat nog-veel-koppiger monster dat gifspuiten uitdeelt?? Dat maakt Grapperhaus niet uit kennelijk.)

 3. Trouwens, op de radio verneem ik vandaag regelmatig dat de “besmettingen” weer de pan uit reizen. “Ze” zijn dus weer de campagne aan het opvoeren. Het zou met niet verbazen als straks weer de “ziekenhuizen bomvol” zijn met de “enorme aantallen” op sterven liggende medemensen die door de “delta variant” zijn geraakt. Ik maak me grote zorgen dat er ons weer een campagne aan maatregelen de strot ingeduwd wordt, de hele herfst en winter lang weer. Mss zie ik het te somber in, maar ik vind het erg verdacht dat nu plotseling de “besmettingen” weer toenemen.

 4. Maar jongens, dit slaat toch als een lul op een slagroomtaart? Er zijn in Nederland al meer dan 19 miljoen prikken gezet. Ik ken iemand die in het ziekenhuis werkt. Die ziet NUL mensen die ziek zijn geworden door de vaccinatie. Het ziekenhuis heeft wel te kampen met mensen die ernstige coronabijwerkingen hebben. Bijna geen van deze mensen zijn ingeënt.

  Jullie wappies doen graag alsof jullie intelligenter zijn dan andere omdat jullie niet blindelings instanties vertrouwen, maar een of andere vage dokter S.D. Wells vertrouwen jullie dan wel meteen. Ik weet dat jullie statistieken sowieso wantrouwen, maar wat heeft deze vriend om zijn beweringen kracht bij te zetten dan? Zijn persoonlijke ervaring? Nou die heb ik ook zojuist uitgetypt hierboven, ben ik nu expert?

  Aiaiaiai, en dan de inhoud. Ik ga echt niet alles behandelen, maar neem dit nou: ‘jullie cellen hebben er een nieuwe code [bij] die niet ongedaan gemaakt kan worden.’ …. Zo werkt dat dus niet. Zo’n naald penetreert echt niet de nucleus van een cel. Laat staan dat het dan welkom wordt geheten door het lichaam en zich mag vermenigvuldigen. Gelukkig niet, want dan zou je met elke kleine snee je DNA kunnen corrumperen met milde virussen die gewoon in de lucht zweven.

  Dan dit: ‘en dit is de reden waarom we de enorme toename zien van hartontsteking gevallen direct na vaccinatie.’ Waar zien jullie deze “enorme toename” dan? Er zijn 16 meldingen van myocarditis en 42 meldingen van pericarditis na een vaccinatie op een bevolking van meer dan 17 miljoen. Er nog rekening meehoudend dat een verband nog geen causatie is, zou dit ook gewoon nog toeval kunnen zijn. Onsteking van het hartzakje bestond al voor dat er gevaccineerd werd. Jaarlijks krijgen 1 tot 10 op de 100.000 mensen in Nederland hiermee te maken, ook voor Bill Gates aan zijn meesterplan begon (Of ten minste, dat is hoe jullie de wereld verklaren). Ohja, het gevolg van zo’n infectie? Meestal niet meer dan een paar dagen wat kortademigheid.

  p.s. Ik ben volledig gevaccineerd en ik leef nog!!! Ik had één dag een beurse arm

 5. Wat een hoop aannames.

  Maar uit je verhaal mogen we zelf de aanname maken dat het “vaccin” de wereld redt. Waarom al die dwang dan?

  En mss had je wel een placebo ingespoten gekregen, Freek? Heb je gevraagd wat er in de spuit zat? En wat is “volledig” gevaccineerd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in