Een andere vreemde COVID vaccinlevensvorm is ontdekt onder de microscoop, deze keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski. In zijn video presentatie, noemt hij het “het ding.” Hij vond het in de Pfizer Comirnaty vaccin injectie, in 1 van de 3 flesjes die hij bestudeerde. Dr. Zalewski’s ontdekking komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha en Dr. John B.) die ook ontdekten dat het COVID vaccin allerlei twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoudsstoffen bevat – grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfbewegende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelf-assemblerende cirkelvormige structuren, schrijft Makia Freeman.

COVID Vaccin Levensvorm: “Het Ding” van aluminium, broom en koolstof

Dus wat is dit ding? Net als wat Madej onder de microscoop vond, is het een soort synthetisch wezen met tentakels. Zalewski vergelijkt het met iets uit een science fiction film, waaronder The Matrix, waarin een entiteit voorkomt die “vliegt, tentakels heeft, en zich aan andere dingen hecht”. In dit geval heeft Zalewski “het ding” zorgvuldig opgemeten en de verhouding tussen zijn hoofd en zijn benen ontdekt (een hoofd van 20 micron/micrometer en benen van 2,5 millimeter, wat neerkomt op een verhouding van 1:125). Hij gelooft dat “het ding” zal groeien en zich zal ontwikkelen in de lichamen van de mensen, waarbij hij opmerkte:

“Het lijkt een hoofd en 3 benen te hebben … Het is niet gemaakt om daar gewoon te zitten en niets te doen … Dit is een levensvorm … Het groeide/ontwikkelde zich in 4 dagen … Is dit een plant? Stof? Een wezen dat in eieren wordt gelegd in een vruchtbare/geschikte omgeving. Ergens in de omgeving kan er een soort signaal zijn waardoor dat wezen is gaan leven. Net zoals dennenappelzaadjes niet groeien tenzij ze zich in een geschikte omgeving op vruchtbare grond bevinden, lijkt datzelfde “dat ding” zich niet te bewegen. Het kan sluimeren/slapen… ik hoop dat het niet geactiveerd wordt.”

  10 meest VERRASSENDE en GEVAARLIJKE ingrediënten in vaccins, en de slechte verklaringen van de industrie voor het gebruik ervan

Zalewski wijst er ook op dat hij meer dan één van deze wezens heeft gezien, waardoor elke bewering dat dit slechts toeval was, tot het verleden behoort. Inderdaad, met alle ontdekkingen die nu zijn gedaan, vol met microscopische beelden, zou iemand die het bewijs goed heeft bekeken nog steeds kunnen geloven dat dit een of ander reusachtig toeval is in plaats van de koud berekende transhumanistische agenda? Zalewski suggereert dat grafeen in het vaccin fungeert als een soort voedsel of katalysator voor “het ding”, omdat het vaccin de eitjes van “het ding” bevat die lijken uit te komen in de aanwezigheid van grafeen.

Onafhankelijke analyse van het COVID vaccin gaat wereldwijd door. Over Pfizer en grafeen gesproken, er circuleert een andere video (met Duitse ondertitels) die beweert de inhoud van de Pfizer vax onder een microscoop te tonen. De video begint met veel kleine witte stippen of punten, en ook enkele zwarte. Naarmate de video vordert, zie je dat de punten zich langzaam verbinden tot lijnen, wat een belangrijk thema versterkt van de synthetische levensvormen in de COVID non-vaccins: zelfassemblage.

Het COVID vaccin is een instrument van bioterrorisme en transhumanisme

NWO (Nieuwe Wereld Orde) propaganda promoot het idee dat je bang moet zijn voor de nieuwe dreiging van bioterrorisme en dat de overheid je zal redden en beschermen. Je moet inderdaad oppassen voor bioterrorisme, maar de regering zal degene zijn die het uitvoert, niet die het voorkomt. Het echte bioterrorisme komt niet van een of ander nep-virus, maar van besmette nep-vaccins met afschuwelijke synthetische parasieten die, zo lijkt het bewijs te suggereren, zich zelf kunnen samenstellen, zichzelf kunnen vermenigvuldigen en zich kunnen vermenigvuldigen in het menselijk lichaam.

  Schokkende gegevens van de grootste gezondheidsorganisatie van Israël tonen een duizelingwekkende stijging van het aantal diagnoses van hartstilstand

Zalewski zegt verschillende keren dat mensen vrijwillig de COVID-vaccinatie hebben genomen. Vrijwillig. En nu zullen velen van hen waarschijnlijk op aluminium gebaseerde levensvormen in hun lichaam herbergen. Er komt nu snel veel informatie naar buiten die de inhoud van het COVID vaccin blootlegt. Hopelijk wordt deze informatie over de hele wereld gedeeld en zal het, door zijn afschuwelijke aard, helpen om sneller een eind te maken aan de COVID zwendel dan anders het geval zou zijn geweest. Hopelijk zal er een besef doordringen tot diegenen die geprogrammeerd zijn door het mainstream narratief, of die nog steeds aan het twijfelen zijn, zodat ze uit hun sluimering ontwaken en begrijpen wat hier werkelijk aan de hand is.

About: “Mijn naam is Franc Zalewski, van beroep ben ik geoloog, mineraloog maar ook archeoloog, kosmoloog, egyptoloog, gefascineerd door wiskunde en van roeping ben ik een ontdekker van de waarheid in Polen en in de wereld.” – Franc Zalewski


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Grote Nieuwe Normaal Zuivering
Volgend artikelCOVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Levensvormen niet gebaseerd op koolstof kennen we niet, dus lijkt me sterk dat in dit geval het iets levends is. Laten we stoppen met dit soort ver gezochte verhalen. De injecties zijn voor een aantal mensen gewoon dodelijk dus moeten ze gestopt worden. Daar hebben we “het ding” niet (eens) voor nodig.

  • Ken jij niet indd, er zijn zoveel uitvindingen die de wereld kunnen veranderen in een staatskluis die kennen we ook niet maar ze zijn er wel.
   Bedankt voor dit artikel!!

 2. Simon heeft gelijk. Een ding met pootjes van 2,5 mm kan ik met het blote oog zien. Foto’s zijn van schimmels, overal te vinden op internet. En dingen met veel aluminium kunnen niet leven. Hoge concentratie broom ook niet. Dit soort verhalen hebben we niet nodig. Evenmin grafeen verhaal..Een koolstofrooster van 1 atoom dik ( zie Wikipedia) ga je niet aantreffen onder de microscoop..
  Zo maak je van een wappie dus een echte wappie…door nepnieuws er tussen te proppen.
  Ik was.. chemisch analist, + microbiologie..nu pensioen..

 3. Wat mij wel boeit is dat het er veel op lijkt dat veel mensen placebo’s ingespoten krijgen. Want haast iedereeen die ik spreek klopt zichzelf op de borst dat de prik niets voorstelde; een beetje lamlendig gevoel op zijn hoogst. Toch is er geen twijfel over dat er rotzooi in de gifspuit zit; ik kan dat zelf ook lezen en begrijpen. Maar waarom hebben zoveel Ingespotenen nergens last van en anderen hebben extreme klachten? Ik wil best aannemen dat er grielige levensvormen aan het ontstaan zijn, heel leuk en spannend en zo, maar alles op Aarde dat beweegt en voortplant bevat de carbon backbone. In de zgn “chemtrails” zitten inderdaad aluminium en barium oxalaten, maar zijn die nu benen aan het vormen… Er wordt al zo lang gesproeid, al meer dan tien jaar, (en het is nog steeds complotdenkerij, die rotzooi die uit de lucht komt), maar of het benen aan het maken is, aan een kop… ik denk het niet. Wel zou ik willen weten hoeveel mensen nou die placebo ingespoten krijgen. Daar zijn we nog steeds niet over uit. Zal ik de pharma’s eens bellen…?

  • Natuurlijk krijgen sommige een placebo, anders valt het teveel op en
   hangen ze heel snel aan de galg.Zij dienen waarschijnlijk als doel om geen argwaan
   te trekken van de mensen.Zodat iedereen de spuit makkelijker neemt.
   En natuurlijk om zichzelf in te dekken.
   Wat denk je waar die meer gangen spuiten voor bedoelt zijn?
   Zij komen op zekers wel aan de beurt.En als ze daadwerkelijk sterker zijn dan
   de spuit dan komt waarschijnlijk het op de lange termijn wel.
   De tijd zal het leren.
   De elites hebben op zeker een placebootje nep spuiten gehad ministers mstr media prestituten acteurs
   en zeker het grootste tuig Die dit plan in werking hebben gezet.
   En die chemtrails is zekers geen complotdenkerij het hoort allemaal bij het grote plan
   ook de klimaat scam.
   Wee ons.Neem de spuit niet!

  • Wat jij zegt zag ik in een nederlands youtube programma, daar geeft een nederlandse luchtvaart piloot met 30 jaar ervaring indd alles toe!

 4. Comment op Simon en G van Peet
  Een ding met pootjes van 2,5 mm kan ik met het blote oog zien.
  Wat nu als je slecht ziend bent lol.

  Dus mogelijk schimmels die parasitair zijn en gekweekt? Het zou zomaar kunnen en mogelijk zijn,het ding dus.En dat is net zo gevaarlijk als iets anders.
  Heb je die natuurfilms gezien waar mieren en andere insecten doorlopen en eten
  tot de schimmel zijn gastheer dood en uit hem groeit.
  Zo ook met diversen andere parasitaire levensvormen mmm?
  Bedenk je is in wat de wetenschap hier mee zou kunnen doen op experimentele
  wijze.Ik zeg niet dat dit het is maar toch?
  En wie zegt dat er geen andere levensvormen zijn die niet op koolstof zijn
  gebaseerd? Er is meer dat wij niet kennen daar kun je een Cojona gifspuit op nemen reken
  maar.
  denk iets verder dan je noeus lang is en durf buiten de kaders te denken.
  Zo word je een wijs man.

 5. Oxides van metalen- barium en aluminium b.v. kunnen Alzheimer/dementia en zo veroorzaken–dus indirect dood.

  Wat er in zit: ik weet het niet.
  Wat er NIET inzit en wel in MOET zitten: een (dood) deel van het virus.

  Dat het een massamoord ding is is duidelijk; dat er doden zullen vallen voor dec 2023 is ook duidelijk; dan is het ëxperiment”afgelopen.

  Dat veel mensen vaccinatie nemen tegen beter in zegt niets; alleen dat de massa stom is.

  • Als je gelijk hebt over eind 2023, dan zou ik zeggen, fuck the masses… dankzij die idioten zijn we allemaal meegesleurd. En nog steeds.

 6. Aluminium en koolstof werkt op elkaar in. Een RVS bout in een aluminium motorblok komt na verloop van tijd los omdat de schroefdraad van aluminium word weggevreten. Een stalen bout blijft zitten.
  Het verschil tussen staal en RVS is koolstof, welke is toegevoegd aan staal om roestwerende eigenschappen te krijgen.
  Met het inspuiten van aluminium komt dit in conflict in het lichaam met het koolstof, waar ons lichaam deels uit bestaat. Cellen gaan kapot, de werking van de twee op elkaar word heftiger.

  Of er stroom word geproduceerd door aluminium toe te voegen weet ik niet, wel dat wij als mensen al een batterij op zich zijn, door onze voorraad zouten en mineralen en zuurgraad van het lichaam. Celenergie komt ergens vandaan….misschien iemand die dit beter kan uitleggen…

  De stoffen die wij nodig hebben om te leven zijn aanwezig in ons lichaam. Op oudere leeftijd worden sommige stoffen minder, is normaal. Je kan dat rekken met vitamines en mineralen, of door gezonder te gaan eten. Vetten, vooral dierlijke vetten zijn daarbij essentieel, deze zorgen voor de opname van de bewuste stoffen. Hardcore Vega knakkers moeten ook constant vitamine preperaten halen, een gezonde veganist die langer dan 5 jaar puur vegan eet en leeft bestaat niet. Allemaal slikken ze zaken om te blijven leven, of ze takelen per jaar af. Dierlijkke vetten, omdat we zelf ook dieren zijn.

  Door de stoffen die aanwezig zijn in ons lichaam kunnen we natuurlijk ontstane ziekten afweren, we worden er ziek van, vervolgens beter. Maar ook hier, de niet gezonde mensen zullen mogelijk niet beter worden. Tegenwoordig hebben we medicijnen die ook de minder gezonde burger toch door die ziekteperiode heen kunnen helpen, misschien zelf terug naar een gezond leven.
  Het rotzooien met DNA en andere zaken is dan ook af te raden, maar het zla de mens niet zijn als die denkt het beter te weten. DNA manipulaite heeft nog geen positieve zaken opgeleverd maar wel negatieve zaken. Planten die vrucht dragen maar waarvan de vrucht niet kan worden gebruikt om een nieuwe plant te kweken is zoń voorbeeld. Het cyclus van leven zelf word daardoor stopgezet. De “vrucht” is niet langer een vrucht maar een erfenis, een vervalsing. Het is iets dat lijkt op het origineel maar het niet is en nooit zal zijn, omdat de belangrijkste eigenschap ontbreekt: kunnen reproduceren. Massa cultuur is een garantie voor ziekten, zowel bij plant als mens. Kunstmatig de ziekten bestrijden van een zelf gecreerd probleem is dan ook achterlijk, maar past in een cultuur van consumptie en wegwerpen. Permacultuur is het natuurlijke voorbeedl van hoe verschillende soorten planten wel bij elkaar kunnen leven zonder ziekten. De parasieten blijven zelfs weg…natuurlijke weerstand door combinatie….
  Ziekten die de plant in de natuur had worden uitgebannen, maar daarmee ook de evolutie van de plant….Toch word dit als een succes gezien….
  Toch gaat men door…..

  We zitten op de rand van verplichte inspuiting, terwijl vele ingespotenen nu permanent ziek zijn. Van de mensen die ik ken die spuitjes hebben gehaald zijn ze bijna allemaal ziek, al maanden. Van pijn in de borst tot constant maandenlang hoesten. En de jongeren daaronder, ze gaan niet in qarantaine, ze gaan niet naar het ziekenhuis, want dan worden ze opgesloten. Een vriendin in Engeland heeft tot wat ik laast hoorde 5 doden in directe kring, allemaal net voor de 2e keer ingespoten….de censuur zorgt ervoor dat van deze 5 doden er heel misschien 1 als bijwerking word genoteerd, de kans is groot dat het er geen een is. Immers, noteren en officieel toegeven van inspuitings slachtoffers is anti regeringsbeleid…..en laat het falen in cijfers zien. Over mensen gezwegen…
  Iedereen dien een pcr test laat doen werkt mee aan zijn en haar eigen opsluiting, want hoe meer test personen, hoe meer “positieve” gevallen, hoe sneller opsluiting voor iedereen.

  De vergelijking dat als je een miljoen mannen een zwangerschaps test laat doen je zeker 10.000 positieve resultaten krijgt is hier een goed voorbeeld van. De regering zal stellen dat mannen zwanger kunnen raken en daar vast wetten en belastingen op aanpassen…dit is de soort intelligentie die ons bestuurd.

  En dat allemaal gebaseerd op een test waarvan door de maker ervan word gesteld dat de test niet geschikt is voor dit soort onderzoek. Maar de politici laten dit links liggen, negeren de feiten en gaan blind op de adviezen van lieden die vet verdienen aan deze oplichterij. De k(r)at met de aandelen op het beleid binden…
  En mocht later alles toch als bedrog worden bewezen, dan wijzen de politici naar de adviseurs als schuldigen. Dat juist de politici hoofdverantwoordelijke zijn hebben ze zelf nog niet door….

 7. Alles wijst erop van waarom het Pfiser vaccin zo koud moet bewaard worden, want anders krijg je al een reactie in het vaccin potje en dan valt het direct op dat het niet pluis is. Daar het dan ook onbruikbaar zal worden, want bij een reactie wordt de substantie groter dan de injectie naald. Daarom is er een bepaalde houdbaarheid aan de vaccins, omdat als het ooit boven een bepaalde temperatuur is geweest is het waardeloos geworden en moet het vernietigd worden, om niet door de mand te vallen van deze grootschalige zwendel. Die toevoeging van menselijke cellen verkregen door abortussen, zorgen ervoor dat je niet direct bij inspuiting allergische reacties krijgt. Die kristallisatie zorgt voor het antenne effect, zodat je gevoelig wordt voor externe frequenties. Aluminium en koolstof zijn de ingrediënten voor condensatoren, deze stroom opslag kan door de antennes gevoed worden. Het “ding” in de vorm van menselijke neutronen, kunnen gebruikt worden voor de aansturing van diverse spieren, sensoren (onze ogen, neus, oren)en hersenen e.d., wat ik nog mis is de processorchip of wordt deze via de PCR testen ingebracht door middel van het CRISPR systeem en/of wordt deze later met volgende experimentele vaccins geïnjecteerd. Want als deze in onze neusholte vlakbij of tegen aan de hersenbarrière komt te zitten, neemt het de functie van de pijnappelklier over. En dan ben jij als mens, geen mens meer, maar een bio-robot die extern bestuurd kan worden. Om deze levensvorm te blijven voeden, zijn er regelmatig zogenaamde vaccins nodig, omdat wij mensen van nature geen aluminium en grafenoxides aanmaken, die nodig zijn voor de condensatoren die deze levens vorm constant van de juiste elektrische spanning moet zorgen voor het besturingssysteem. Eenmaal omgebouwd is er geen weg terug, want als de spanning te laag wordt voor het besturingssysteem ga je letterlijk offline of te wel je gaat dood. Dan besef jij je niet meer jouw leven en dan ben jij letterlijk een werktuig geworden. Dingen kunnen geen eigendommen bezitten en als ze jouw dan in een sterk magnetisch veld plaatsen, waardoor je weer gereset wordt en dus alle herinneringen gewist worden voel jij je weer als herboren. Dit interpreteren de globalisten dat jij dan blij bent en dan niets meer bezit. Zelfs je eigen lichaam niet meer en ook je herinneringen niet meer of krijgt er voor in plaats prettige in geprogrammeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in