Volgens de globalistische elite hebben Covid-19 en massale vaccinatie niet snel genoeg gewerkt. Dus is dit de laatste optie om af te rekenen met wat zij zien als ’s werelds meest urgente probleem – overbevolking.

De voormalige Britse premier Tony Blair en Lord William Hague zaten op woensdag 22 februari in een 14 minuten durend interview met de BBC dat inzicht geeft in de mate van westerse arrogantie en overmoed met betrekking tot Rusland. Blair is altijd een kanaal geweest voor de globalistische Luciferiaanse cabal, dus als hij spreekt moeten we luisteren. Luciferianen vertellen ons altijd van tevoren wat hun plannen zijn, en toch besteden zo weinig conservatieven er aandacht aan, schrijft Leo Hohmann.

Ze beginnen het interview met het papegaaien van de gebruikelijke westerse propagandalijn van het moment, namelijk hun fixatie om de wereld te ontdoen van Poetin, die zij zien als het laatste obstakel voor de invoering van hun utopische technocratische éénwereldsuperstaat.

Deze superstaat zal de nationale soevereiniteit overstijgen en gebaseerd zijn op wereldwijde digitale ID’s voor iedereen en het vervangen van contant geld door digitale valuta van de centrale bank – dit zijn de twee dingen die 24/7 toezicht en beoordeling mogelijk maken, denk aan sociale kredietscores, van alle burgers die binnen het systeem leven.

 • Wie geeft welk bedrag uit aan welke goederen en diensten, waar en bij wie?
 • Het bijhouden van alle hulpbronnen met toegewezen koolstofhoeveelheden voor elke wereldburger.
 • Het bijhouden van de bewegingen van wereldburgers in het systeem.
 • Zelfs het bijhouden van wat er in het lichaam van elke wereldburger gaat.
 • De mens wordt gezien als slechts een activa of passiva in het systeem, niet anders dan widgets, machines en grondstoffen.

Dit hele systeem – hun utopie onze dystopie – hangt af van Poetins nederlaag.

“Het houdt pas op als het voor Poetin absoluut duidelijk is dat zijn oorlogsambities niet kunnen slagen,” zei Blair.

Noch Blair, noch Hague leken bijzonder bezorgd over de nucleaire capaciteiten van Rusland.

“Er is geen teken van een daadwerkelijke nucleaire escalatie,” zei Hague in een opmerkelijke verdraaiing van de werkelijkheid. Dmitri Medvedev, de voormalige Russische president en bondgenoot van Poetin, verklaarde enkele weken geleden nog het tegendeel:

“Het komt bij geen enkele stumper op om de volgende elementaire conclusie te trekken: dat het verlies van een kernmacht in een conventionele oorlog een kernoorlog kan uitlokken. Kernmachten hebben geen grote conflicten verloren waarvan hun lot afhangt. En dit zou voor iedereen duidelijk moeten zijn.”

Voor het geval iemand nog steeds in verwarring is, Medvedev volgde net vandaag (woensdag 22 februari) op zijn Telegramkanaal met een andere waarschuwing, waarin hij zei dat Rusland zich met alle middelen en met elk wapen, inclusief het nucleaire soort, zal verdedigen.”

Er zijn deze week ook berichten dat Rusland voor het eerst in 30 jaar nucleair bewapende schepen inzet.

Maar Blair en Hague, samen met hun vriend Joe Biden, zeggen dat het Westen onbeperkt wapens moet blijven leveren aan Oekraïne totdat Poetin tot de conclusie komt dat het hem niet zal lukken. Oekraïne vecht dapper en zal Poetin verslaan, althans zo denken deze westerse globalisten, blah, blah, blah, en herhalen alle domme leugens die bedoeld zijn om de westerse massa’s te laten geloven dat Poetin kan en zal worden verslagen en gedwongen om een vernederende vrede te accepteren op de voorwaarden van het Westen, waarbij hij zichzelf zou moeten aangeven om terecht te staan voor oorlogsmisdaden. Dit is allemaal onzin en dat weten ze. Ik kan niet geloven dat iemand die al zo lang meedraait als Tony Blair zo dom kan zijn als hij zich in dit interview voordoet, en hetzelfde geldt voor Lord Hague. Zij moeten weten dat Poetin zijn nederlaag in Oekraïne niet zal accepteren en dat de kans groot is dat hij zijn superieure kernwapenarsenaal op het Westen zal loslaten nog voordat hij daarover nadenkt.

  De Oekraïners hebben 41 Leopard-2 tanks verloren in Zaporizhzhia

Maar Blair zegt in het interview dat hij erop vertrouwt dat China de rol van vredestichter speelt en “Rusland tegenhoudt”. Ja, de lelieblanke Chinese Communistische Partij zal op het witte paard binnenrijden en het Westen redden van nucleaire vernietiging door toedoen van die vuile Russische despoot. Doe me een lol.

Blair en Hague suggereren in dit interview ook dat het Westen zal worden gered door zijn superieure technologie, als we die maar omarmen en ons onderwerpen aan digitale ID’s waarmee we allemaal 24/7 kunnen worden gevolgd en gecontroleerd. Dit komt rechtstreeks uit het draaiboek van het World Economic Forum, U.N. Agenda 2030 en de Wereldgezondheidsorganisatie, met duivelse beleidsmaatregelen om ons in hun lang geplande nieuwe wereldorde te drijven.

Maar ik begin te denken dat deze nieuwe wereldorde fantasie van de WEF globalisten nooit zal gebeuren, tenminste niet op de manier die zij voor ogen hebben in Washington, New York of Londen. Ik weet dat het moeilijk is om je voor te stellen dat je in een land leeft dat zo lang aan de top van de wereld heeft gestaan, sinds het einde van de laatste wereldoorlog, maar machtige naties en imperia bereiken hun einde en het lijkt erop dat wij precies het soort leiders hebben dat ons naar dat einde zou kunnen leiden. Ze zijn onnozel en misleid.

Blair denkt echt dat China ons zal redden. Hij moet dinsdag het commentaar van China’s hoogste diplomaat, Wang Yi, niet hebben gehoord. Yi maakte er een punt van te zeggen dat China’s samenwerking met Rusland zou plaatsvinden “op alle gebieden”, in de richting van een geherstructureerde wereldorde die China en Rusland zien als “rechtvaardiger”.

Hier volgt een uittreksel uit een artikel van het Russische persbureau Tass van dinsdag 21 februari, waarin de verklaringen van Yi zijn opgenomen:

De Volksrepubliek China is bereid om samen met Rusland resoluut op te komen voor nationale belangen en wederzijds voordelige samenwerking op alle gebieden te bevorderen, zei Wang Yi, directeur van het Bureau van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China, dinsdag tijdens zijn ontmoeting met de Russische secretaris van de Veiligheidsraad, Nikolay Patrushev.

“Tijdens een virtuele ontmoeting eind vorig jaar hebben onze leiders (de Chinese president Xi Jinping en de Russische president Vladimir Poetin – TASS) een plan opgesteld voor de verdere ontwikkeling van de bilaterale betrekkingen. Wij zijn bereid om samen met de Russische kant, in overeenstemming met de afspraken op hoog niveau, resoluut op te komen voor de nationale belangen en deugden, en de wederzijds voordelige samenwerking op alle gebieden te bevorderen,” zei hij.

Dit zijn twee landen waarvan de belangen samenvallen op hetzelfde moment dat de belangen van China en de VS uiteen lijken te lopen.

  Hoe het Westen zich in Oekraïne misrekend heeft en waarom er geen staakt-het-vuren komt

China, Rusland, Noord-Korea en Iran wedijveren met de VS, het Verenigd Koninkrijk, Israël en de NAVO om te bepalen wie er bovenop de berg komt te zitten en de lakens uitdeelt in de komende nieuwe digitale wereldorde.

Als iemand, inclusief de gewaardeerde Tony Blair, denkt dat China’s beslissing om “samen te werken” met Rusland hen uitsluit van hulp aan Rusland om Oekraïne in te nemen, houdt hij zichzelf voor de gek.

Rusland zal Oekraïne verslaan en waarschijnlijk uiteindelijk het hele land annexeren, in plaats van alleen het door Russischtaligen bevolkte oostelijke deel in te nemen, zoals zij oorspronkelijk van plan waren.

De westerse media, gekocht en betaald door globalistische westerse bedrijfsbelangen, vertellen ons niet wat China en Rusland zeggen en hoe nauw ze strategisch samenwerken. Dus 99 procent van de Amerikanen blijft in totale onwetendheid over het huidige traject naar de Derde Wereldoorlog en een nucleair Armageddon, en is zich er zelfs niet van bewust dat hun regeringsleiders als wolven in schaapskleren hen naar de slachtbank leiden.

Ons wordt niet verteld wat Poetin zei in zijn belangrijke toespraak van 21 februari, die evenzeer tegen het Westen als tegen zijn eigen volk was gericht. Biden bracht een verrassingsbezoek aan Oekraïne en hield zijn eigen toespraak op 21 februari in een poging de aandacht van de media af te leiden van de toespraak van Poetin. Het lijkt te hebben gewerkt, want toen ik vanmorgen de radio aanzette om naar de krantenkoppen te luisteren, hoorde ik geen woord over de toespraak van Poetin, alleen over die van Biden.

Poetin zei veel over de vastberadenheid van de Russen om de westerse inmenging in hun cultuur, economie en veiligheid te bestrijden. De Amerikaanse regering in Washington heeft nu de Russische aardgaspijpleiding opgeblazen, een bron van goedkoop gas voor West-Europa en inkomsten voor Rusland, terwijl zij giftige LGBTQ+-propaganda exporteert die Poetin beschreef als “anti-familie”, en zij heeft Poetin zelf schuldig verklaard aan internationale oorlogsmisdaden.

Dat is een drievoudige bedreiging voor het economische, politieke en culturele bestaan van Rusland, die volgens Poetin niet zal worden getolereerd. Hij zal elke Rus naar het front sturen en als dat niet werkt zal hij ons bombarderen.

  In Gerelateerd Nieuws...

Dit is het belangrijkste uit de toespraak van Poetin, het deel dat elke Amerikaan, Canadees en Europeaan zou moeten lezen en laten bezinken.

“Ik wil benadrukken: De VS en de NAVO zeggen ronduit dat hun doel is Rusland een strategische nederlaag toe te brengen. En daarna willen ze onze defensiesites bezoeken alsof er niets aan de hand is? (een verwijzing naar het nucleaire wapenbeperkingsverdrag dat Poetin heeft opgeschort)

Eén ding moet voor iedereen duidelijk zijn. Hoe groter het bereik van de westerse systemen die in Oekraïne aankomen, hoe verder wij gedwongen zullen worden de dreiging van onze grenzen weg te duwen.

De westerse elite maakt geen geheim van haar doelstellingen, namelijk, ik citeer, “de strategische nederlaag van Rusland”. Wat betekent dit voor ons? Dit betekent dat zij van plan zijn ons voor eens en altijd af te maken. Met andere woorden, zij zijn van plan een lokaal conflict uit te laten groeien tot een wereldwijde confrontatie. Dit is hoe wij het opvatten, en we zullen dienovereenkomstig reageren, omdat dit een existentiële bedreiging vormt voor ons land.”

Of u het nu wel of niet eens bent met Poetins bovenstaande verklaring doet er niet toe. Dit is hoe de regering van Poetin zich voelt en zij zal dienovereenkomstig handelen.

De volgende grote stap in de richting van een complete Derde Wereldoorlog zal zijn dat Rusland de Amerikaanse ambassadeur Lynne Tracy het land uitschopt. Dat is het signaal dat er geen weg meer terug is in de opmars naar de meest vernietigende oorlog in de wereldgeschiedenis.

Russische diplomaten hebben Tracy een brief overhandigd waarin zij wordt opgeroepen voor een vergadering in Moskou.

De International Business Times meldt dat Tracy de volgende boodschap kreeg:

1. De Amerikaanse ambassadeur Lynne Tracy kreeg van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken een protestbrief overhandigd.
2. Rusland heeft er bij de VS op aangedrongen zijn dienstpersoneel en militaire uitrusting uit Oekraïne te verwijderen.
3. Rusland vroeg de VS te stoppen met “vijandige, anti-Russische activiteiten” en te stoppen met het “volpompen” van het Oekraïense leger met wapens en het aanmoedigen van Oekraïne om doelen in Rusland aan te vallen door hen te voorzien van inlichtingenrapporten.

De regering-Biden zal al deze eisen weigeren en op dat moment zal Tracy waarschijnlijk de laars worden toegeworpen, waardoor het laatst overgebleven communicatiekanaal tussen de twee grootmachten wordt afgesloten.

Dit was dus een monumentale week. De standpunten van China, Rusland en de VS/VK/NAVO zijn allemaal bekendgemaakt. Geen van hen lijkt toe te geven aan hun eisen.

Bid voor vrede. Bereid u voor op oorlog. Want behoudens een miraculeuze interventie lijkt het er nu op dat oorlog onvermijdelijk is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom Rusland aan het winnen is… (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGroeiende wrijving tussen Beijing en Washington zal waarschijnlijk escaleren
Volgend artikelHet plan om het Westen kapot te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Wat een wereld. Geregeerd door compleet doorgeslagen idioten, die maar één doel hebben; het volk uitroeien en wat over mag blijven , uitzuigen, onderdrukken en via een chip aansturen. Compleet geschift.

  • @Jan,
   Voor mij dan vandaag een historische dag te noemen in de Nederlandse geschiedenis, 25 Februari, de februaristaking in de oorlog, arbeiders die hun steun lieten blijken voor hun Joodse medemensen, heb ik wel bloemen neergelegd en bij Hanneke Schaft ook, iets positiefs dat mensen dit hebben gedaan, althans voor mij, deze arbeiders stonden ergens voor en sommige van die stakingsleiders zijn zelf in kampen omgekomen, mogen zij rusten in vrede, vandaag herdenk ik hen thuis maar in mijn hart, voor altijd!!!

   • Nederland is het enige land ter wereld waar de bevolking heeft gestaakt op 25.02.1941 tegen het wegvoeren van de Joodse bevolking. Een van de deelnemers aan de Februaristaking was de latere schoonvader van de schrijver & beeldhouwer Jan Wolkers.

  • Ja, Jan,

   Volledig correct. Helaas.

   Mijn enige hoop is dat ik er haast zeker van ben, dat Putin in dezelfde liga speelt als de satanisten. Het is een beetje zoals voetbal: iedere club wil zeker de FIFA, de circusorganisatie behouden, maar de competitie gaat ‘m enkel over de verdeling van het prijzengeld.

   Qanon en Schtroumpf zijn leugenaars – net zoals alle anderen -, die iedereen vertellen het plan te vertrouwen, dus zonder actie te blijven.

   Het enige juiste is een gelijktijdige actie in alle landen, om machtshebbers zonder uitzondering in den bak te steken en de maatschappij weer op te bouwen met respect voor andere naties. Het oorspronkelijk anarchisme is altijd de grote vijand geweest van de macht, geen enkele andere strekking.

 2. Smoke and mirrors… wat is nu afleiding en wat niet en wie zitten er in welk team? Waarom worden we non-stop besproeid? De hele westerse samenleving loopt mank, maar iedereen negeert ALLES. Ik lijk wel gek als ik om me heen kijk. NIEMAND om mij heen heeft ook maar enige stress of zorgen. Vaccinatie doden, klimaatleugens, ontvolking, de teneergang van alle hoekstenen van onze samenleving… iedereen kijkt gewoon weg. De mensen om mij heen staan volledig op hun kop, alles is de omgekeerde wereld. Mensen snappen helemaal nergens meer wat van en ze volgen allemaal braaf de waanzin. Om mij heen zijn mensen nu allemaal heel druk met het vaccineren van al hun dieren. Alles moet gespoten worden. Kinderen, ouderen, dieren… en alles moet op lijsten en met vaccinatie bewijzen… VERZAMEL ZE ALLEMAAL… alle gifspuiten in al het leven om je heen. De kerk in mijn dorp loopt voorop in de waanzin ipv te waken dat we wegblijven van de aardse waanzin. Pfff… westerse mensen zijn echt helemaal kapot. Alleen een gigantisch trauma kan ons nog wakker maken en verenigen. Ik bid dat er genoeg wakkere mensen zijn om ons tijdens dat trauma op te vangen en te verbinden en te organiseren… ik geloof in het leven en de intelligentie die wij zijn, samen gaan WIJ binnenkort de mensheid van de ondergang redden. Eerst maar eens op 11 maart komen en dan laten zien hoeveel mensen er helemaal volledig klaar zijn met al deze misdrijven. EN DAN MOETEN WE MET ZN ALLEN GAAN BESEFFEN DAT WE MOETEN GAAN STAKEN… MASSAAL!!!

  • @Naam:* >> (op 11 maart komen en dan laten zien hoeveel mensen er helemaal volledig klaar zijn met al deze misdrijven. EN DAN MOETEN WE MET ZN ALLEN GAAN BESEFFEN DAT WE MOETEN GAAN STAKEN… MASSAAL!!!)

   En ik denk een nog belangrijkere vraag is, hoeveel van die mensen die gaan komen op 11 maart gaan er blijven ? En staan er ook op 12, 13, 14, 15, Enz. Want in de ochtend komen, en s’middags 16.00 uur weer naar huis, om op tijd voor het eten om 18.00 weer thuis te zijn, gaat hem niet worden. Blijf dan maar thuis wachten tot je dood neervalt. Want dat gaat dan uiteindelijk gebeuren !! Ik zie het niet gebeuren, we zijn tot slaven gemaakt…

   • @Discobol… Demonstreren (een dag of meerdere dagen BOE roepen) werkt niet. We moeten akties bedenken die effect hebben. Boycots en stakingen is waar de overheid doodsbang voor is. Leg allemaal het werk neer en boycot alles wat meewerkt aan de bekende narratieven. Dat supermarkten nog niet omvallen is onbegrijpelijk. Zelfs de wakkeren blijven maar naar alle bedrijven gaan die ons tijdens cojona de hel in wilde leiden. Veel supermarkten hebben nog steeds al die spatschermen en platen… en dan gaan we demonstreren en we kopen ontbijt, lunch en avondeten hij de vijand. Leg allemaal je werk neer, stop met winkelen, koop je eten alleen nog maar op de markt. Ik kom al 2jr niet meer in supermarkten. Wat mis ik??? Brood en melk zijn moeilijker, maar melk kan je bij de boer halen en brood kan je zelf maken. Demonstreren werkt alleen maar om even samen te komen en plannen te smeden die we na de demonstratie kunnen voortzetten. Stakingen en boycots… dat zijn onze vuisten waarmee we de vijand tot pulp kunnen slaan. Daarnaast kunnen we met grote groepen naar politiebureaus en gemeentehuizen om antwoorden en verantwoording te eisen. En als dat nog niet werkt dan moeten we onze eigen politiemacht opzetten en politie, justitie en politiek allemaal arresteren… maar daarvoor zullen we een/het leger nodig hebben. Hopelijk gaat Poetin ons wakker schudden met wat flinke bommen op Rotterdamse haven en wat precieze raketten op doelen in Washington, Berlijn, Parijs, Londen, Den Haag, Straatsburg en Brussel. Ik bid voor ons allemaal. Goed weekend Discobol… doe een dansje op Stayin’ Alive en drink een borrel op je medestrijders… One Love…

    • @Naam:* (Daarnaast kunnen we met grote groepen naar politiebureaus en gemeentehuizen om antwoorden en verantwoording te eisen.)

     100% mee eens. Dat dus !!

     • 16 februari was er een inspreker bij de Raadvergadering in de Haarlemmermeer
      Deze dame sprak heel netjes over de vaccinatieschade en kwam met goed onderbouwde bewijzen.
      Uiteindelijk werd door de ONGEKOZEN burgemeester verwezen naar het onderzoek wat kuipers had laten doen naar vaxschade en dat was niet verontrustend…… en daar was de kous mee af. Ondertussen is het filmpje van joetoep verwijderd ONGELOFELIJK
      Dus de illusie om naar het gemeentehuis te gaan is totaal zinloos, niemad neemt daar nanelijk de verantwoording
      De lokale politiek wil namelijk het beste jongetje van de klas zijn op een enkele uitzondering na en die krijgen geen poot aan de grond

      • @Bibi… het pad moet gelopen worden zodat iedereen beseft wat er moet gebeuren… zaken die ik hier niet hardop durf te zeggen omdat ik niet ergens toe wil oproepen. Maar we weten diep van binnen allemaal wat er met lokale en landelijke politici, justitie en politie (en alle overige WEF aanhang) moet gebeuren.

       • @Naam* Ik hoor je en voel je….
        Politici zijn egotrippers, althans de meeste
        Zij zitten daar niet voor de gemeenschap maar om zichzelf te profileren
        Maar het punt is dat het gros van de burgers net zo Onbewust is, want dat is uiteindelijk het probleem
        Dus wat mij betreft gaat het nog steeds om het Bewust maken van de massa en dan pas kun je het pad lopen waar jij het over hebt…

     • Niet zo pessimistisch Cenco… het moet eerst fout gaan voordat we deze shitzooi kunnen opruimen. Dit ongeluk is onafwendbaar, maar we kunnen ons schrap zetten voor de crash en daarna de regie nemen bij het opruimen. Volgens Klaus Schwab is er een narrow window of opportunity for a great reset… wat hij er niet bij zegt is dat zijn narrow window of opportunity ook een great awakening kan worden als er genoeg kritische mensen zijn. Onderschat de kracht van het licht niet… iedereen is bezeten en down en pessimistisch door al het duister, waardoor iedereen vergeet dat het licht vele malen sterker is.

     • @ Cenco (Jullie weten beiden dat dit niet gaat gebeuren…spijtig genoeg)

      Je zal eerst de puinhopen moeten opruimen, voordat je opnieuw kan gaan bouwen. Maar dat moet je wel met zijn allen gaan doen !! Niets doen is geen optie. Hun hebben wapens, maar wij zijn met veeeel meeeer. Maar dan moeten ze wel komen. Dus je weet wat je te doen staat Cenco. Fijn weekend

      • Elke k.o. agent/soldaat zal “met liefde” zijn wapen uit handen geven, wapens reeds betaald door ons. Op dat moment is het -1 aan hun kant en +1 aan de onze, dus delta=2, en als dat balletje een beetje slim aan het rollen blijft zijn wij, de ongewapenden, spoedig ook voorzien.

   • Ik hoop dat je gelijk hebt maar als ik in mijn omgeving kijk dan blijven de zombies gewoon door slapen…… zijn met niets wakker te krijgen.

    • Die zijn gehersenspoeld met hypnoseantennes op 7,83 hz, ook politie, kerken en vrijmetselaarsloges, paar antennes net buiten de zaal en je programmeerd ze, zo kun je ook demonen (agressie) implanteren.

 3. Slecht nieuws.
  Vorm en inhoud. We spreken over goed en kwaad, maar het gaat eigenlijk over vorm en inhoud. De vormzijde gaat over het instandhouden van de vorm. Hierin speelt de mens een bescheiden rol. Zodra de krachten van materialiteit overlopen naar innerlijke gebieden worden ze de beruchte krachten van het kwaad genoemd, de heren van de vorm. Iedereen kent de innerlijke gebieden, al is er geen definitie van, die ook steeds weer in meerdere (7) lagen zijn onderverdeeld. De laagste daarvan zijn het minst bewust van hun situatie in hun hang maar materieel bestaan, door onvervulde ambitie waarmee ze voortdurend mensen beïnvloeden die het meest lijden aan begoocheling. Die laatste zoeken in de leegte naar spirituele leiding zonder onderscheid. Blair leek aanvankelijk nog een open geest te hebben en, nieuwsgierig, bezocht zelfs een lezing van Benjamin Creme over Maitreya, maar toch kwam hij in handen van het fundamentalisme. Wie heeft de schuld. De as van het kwaad die gesmeed is tussen VS en VK in de oorlog aan de terreur is nog steeds levend.

 4. Mark Rutte als MP en meerdere medeplichtigen in verschillende politieke partijen hebben in 2023 zelfstandig en zonder overleg en goedkeuring van de Nederlandse bevolking en parlement illegaal de oorlog verklaard aan Rusland op valse gronden en om hun buitenlandse (en binnenlandse medeplichtigen) meesters en vrienden in geheime besprekingen in geheime genootschappen als de Bilderberg Groep, WEF (de ZioNAZI Klaus Schwab en zijn World Economic Forum en Soros en Blair ) etc.etc. te plezieren.

  Dit alles na weer deelgenomen te hebben aan illegale oorlogshitserij en bedrog alsmede deelgenomen te hebben op valse gronden aan illegale oorlogen in Afghanistan, Irak, Lybia, Servia enz.enz. na ook daarvoor als oorlogshitser opgetreden en medeschuldig aan oorlogsmisdaden en bedrog te zijn.

  Sprake is van feitelijke complotten en onacceptabele misdaden en hoog-verraad tegen het Nederlandse volk en de mensheid in zijn algemeen.

  Rutte cs hebben illegaal ons land en ons allen als Nederlanse bevolking volkomen onnodig in direct levensgevaar gebracht door een nucleaire grootmacht onnodig langdurig en bedrielijk en vals te provoceren in collaboratie met de afschuwelijk moorddadige ZioNAZI Azov-divisie en oligarchen als Kolomsoisky in Ukraine (zie: https://www.unz.com/article/jewish-corruption-in-ukraine/ en de Khazarian Mafia op http://stateofthenation.co/?p=153347 en http://stateofthenation.co/?p=147524 en http://stateofthenation.co/?p=146977 en dit zijn erg langdurige FACTS, zeker geen theorien!! ).

  Rusland heeft nu vele malen volkomen duidelijk gemaakt dat zij indien nodig gebruik zullen maken van hun atomaire wapens tegen deelnemende entities (zoals Holland) in de Russische operatie in Ukraine.
  Rutte cs hebben nu overduikelijk zonder onze toestemming namens Nederland actief deelgenomen aan de strijd in Ukraine. Resultaat zal zijn dat Nederland het risico loopt volledig van de kaart geveegd te worden door een onstopbare atoomraket op Rotterdam en/of Vlissingen waarvandaan de wapens aangevoerd worden. Dit zal dan vele malen erger worden dan de watersnoodramp in 1953 met miljoenen doden en einde van het land. Wiens belang dienen Rutte cs hiermede ? Zijn het de belangen van hun ZioNAZI MEESTERS in het WEF etc.etc ?? Zeker niet die van ons als Nederlandse bevolking !!!

  Normaal gesproken dienen dergelijke misdaden in tijd van oorlog door een Militaire rechtbank be- en veroordeeld te worden.
  Echter, omdat het overduidelijk is dat de Militairen met de NATO volledig medeplichtig zijn alsmede dat wettelijk geen officiele staat van oorlog is verklaard en dus van een Militair Tribunaal geen sprake kan zijn, dient een volkstribunaal de arrestaties en in bewaring-neming en be- en veroordeling zeker te stellen. Dit mede omdat Justitie nu direkt in deze acuut gevaarlijke situatie geen partij kan zijn.

  In afwachting daarvan dienen Mark Rutten en zijn cabinet per direct af te treden en nieuwe verkiezingen gehouden te worden waarin ook medeplichtigen zoals de puppets Hoekstra en Kaag etc.etc. niet herkiesbaar gesteld mogen worden.

  • De berg bewijzen is zo groot aan het worden, dat er straks/binnenkort helemaal geen rechtzaken meer nodig zijn… dan worden ze onmiddellijk ter dood veroordeelt en direct geëxecuteerd. Ik denk zelfs dat dit allemaal al is gebeurt en dat wij nu kijken naar een wereldwijd toneelstuk om de mensheid te laten ontwaken door de mensheid de dood in de ogen te laten kijken. We kunnen dit niet winnen tenzij het allemaal al is gebeurt. De cabal heeft te veel macht en de westerse mensheid is te diep gehersenspoeld. Het kwaad is in 2016 opgeruimd en wij kijken nu naar wat er zou gebeuren als de elites zouden winnen. Poetin en alle landen die door het westen worden neergezet als demonen, krijgen nu een podium waarom ze laten zien dat niet zij, maar wij (het westen) de demonen zijn. Het wordt nog een hobbelige rit vermoed ik. The best is yet to come.

   • Je doelt op Q? Ik heb toch het idee dat het allemaal wat anders zit dan zoals je beschrijft. Trump maakt ook absoluut niet alles waar, dan dat vanaf 2016 alles al is uitgestippeld, lijkt me hoogst onwaarschijnlijk en onmogelijk.

    • Inderdaad. Qanon is een leuk script voor een film, maar niets meer dan dat.
     Trump en Putin zijn allebei schoffies, en worden getolereerd door de elite zolang ze binnen de lijntjes kleuren, anders worden ze geliquideerd. Het volk moet toch blijven denken dat ze een keuze hebben tussen links/recht, wit/zwart? Trump had 4 jaar de tijd om een grote schoonmaak te houden, maar promootte uiteindelijk het vaccin voor big pharma, werd door big tech compleet genegeerd en geblokkeerd, de meeste van zijn decreten/wetten zijn terug gedraaid, de verkiezingen zijn hem door zijn neus geboord en de bestorming van het capitool is ook in zijn maag gesplitst.

     De elite families zijn groot en al een paar eeuwen aan de macht. Ze bezitten alles, drukken geld, hebben toegang tot de nieuwste technology en zullen die macht en controle nooit uit handen geven of delen met nieuwe families.

  • Precies, politici zijn volksvertegenwoordigers en zouden de mening van het volk moeten vertegenwoordigen. Maar ze hebben hun eigen agenda, zijn kortzichtig, stekeblind, schijt aan de bevolking, schijt de wet, moker-dom en zouden daarom al ontslagen moeten worden.
   Het feit dat ze ons een oorlog intrekken, duidt wederom op: schijt aan de bevolking, schijt aan de wet en schijt aan de 2de kamer. Dit zou reden genoeg moeten zijn om ze voor de rechtbank te dagen.

   Ik denk niet dat het tot een nucleaire oorlog zal komen, want dan vegen we de hele mensheid van de kaart. Maar ouderwetse bommen en granaten zullen gebruikt worden. Niks zo lucratiefs als een oorlog. Oekraine zal geslachtofferd worden. De corona plandemie, de klimaat hoax en de financiel gecreeerde crisis zullen door de oorlog vergeten worden. De oorlog zal gebruikt worden om een New World Order er doorheen te drukken, om op die manier wereldvrede te bewerkstelligen en alle huidige crises op te lossen.

 5. Miraculeus zal het zijn, hoe deze mogelijke confrontatie wordt voorkomen.
  In ieder geval geen nucli oorlog.
  Want wat wat heb je aan een rokende, stinkende, dampende, verschroeide bol die schreeuwend van pijn in de oneindige ruimte hangt, zonder teken van leven?
  Leven ja, want dat is de aarde zelf. Haar bestaansrecht zelf vrij te leven in die oneindige kosmos.

 6. De informatie dat de Amerikaanse ambassadeur is gewaarschuwd en belangrijke informatie kreeg toegestopt om hen serieus te laten inzien waar zij mee bezig zijn en de consequenties daarvan, zij zullen verbaast worden denk ik als Rusland zegt en doet wat zij voorspellen, de VS is doof,blind en gestoord tegelijk, we wachten ondertussen af, we are on the roads to madness!!!!!!!!!!!!!!!
  Dank FN voor dit belangrijke artikel.
  Zet je aan het denken, mij wel, zou de VS eens moeten doen, de dingen veranderen en accepteer dat eens.

 7. ik denk dat mao al op de hoogte was van de plannen van de elite om de wereld over te nemen globaal, en de vader van Kim , noord korea, ook. en deden hun land op slot. helaas voor de elite trapt poetin ook niet in hun spelletjes. steeds meer naties en burgers beseffen dit. dus het globale plannetje zal niet lukken. 20 jaar lang heeft de VS china proberen te paaien, en china is rijk geworden. wat een tegenvaller dat ze de kant van rusland kiezen. de elite zit in een hoek gedreven, wat ze daar aan gaan doen….ik vrees dat nu hun slecht dichtgespijkerde agenda faalt, ze falen in de ogen van hun leider, de duivel, eist dat de hele wereld er maar aan moet. rusland en china weten dit en doen daarom voorzichtig. maar ik hoop dat ze zich goed voorbereidt hebben en dit fatale einde kunnen voorkomen.

 8. Ben op dit moment in UK, en wat mij opvalt in de bioscoop, 2 advertenties van het Engelse leger om mensen te werven, voor navy, en commando/mariniers.
  Ze zoeken dus duidelijk mensen , ook geluiden gehoord dat de dienstplicht in Duitsland en Nederland weer ingevoerd wordt, dus nu weet je wat er komen gaat.

  • Ik moest direct denken aan “Dads armee” die engelse komische feuilletons over die gepensioneerde mannen die zogezegd hun land gaan of willen verdedigen maar steeds de stomste en verkeerde dingen deden en er een zooitje van maakten.

 9. Klopt niets van dat kaartje… Syrie is niet blauw, maar zou rood moeten zijn. Iran mag ook rood worden gekleurd. Noord Korea is blauw gekleurd…zou ook rood moeten zijn. Verder zijn bijv Oostenrijk en Servie geen lid van de NAVO en Zweden en Finland sturen dan weer wel troepen zo meteen en die zijn dan weer niet blauw.
  Vast en zeker door een Amerikaan ingekleurd

 10. Wat denk jullie van deze video https://www.brighteon.com/73ea34a3-f021-4a5d-b67e-8776e31ea897 AGENDA 2030  – THE REALITY – Rosa Koire RIP

  We Will Be Sacrificed for Global Standardization of Systems Agenda 21 (Agenda for the 21st Century) is the inventory and control plan for all land, water, minerals, plants, animals, construction, means of production, food, energy, information, education and all human beings in the world
  https://www.brighteon.com/a2a90f27-1297-43f1-bec6-76b900d1e763

  Waar het om gaat is dit en Lubbers heeft dit al in 1992 geteken in Washington zonder dat wij het wisten met deze plannen en later Mark met Agenda2030 zonder dat wij het wisten. Terwijl = De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. Common Law… De Hoogste Wet van het Land. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.
  Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.
  https://commonlawnederland.earth in hun zelf gecreëerde bubbel al in 1974 als je verder zoekt en hebben ze dus onze hele wereld aangedaan zonder enig benul en denken dat wij hun eigendom zijn of zo……je kan de aardbol niet je eigendom maken en/of claimen. Je mag hem gebruiken en dienen….

  Oproep om aan te sluiten van de Boeren Krimpenerwaard, Zuid-Holland https://youtu.be/BJX5W2Ze-2Y

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in