De Kinzhal hypersonische raket op de buik van een MiG-31 jachtbommenwerper van de Russische luchtmacht (VKS)

Maar voordat ik begin met de New York Times, iets over de executie van 10 Russische krijgsgevangenen door nazi’s. Niet te emotioneel worden, inmiddels moet men een zekere mate van de dikke huid ontwikkelen en begrijpen dat het gebruik van de term nazi niet een soort propaganda hyperbool is. Het regime in Kiev is een naziregime, net als de mensen in het Westen die het steunen. Het executeren van burgers, krijgsgevangenen, martelen, verkrachten enz. is voor hen een normale operationele procedure, vooral voor een aanzienlijke laag van de militair-politiek-mediatop in Washington en Londen. Velen van hen zijn sadisten en psychopaten en velen van hen willen oprecht veel Russen, liefst allemaal, dood. Zij juichen stilzwijgend elk soort gruweldaad tegen Russen toe en willen er nog meer. Er zijn veel van dit soort mensen in de Intel-gemeenschap en in het Pentagon. Dit is een hard, koud feit. Ik zal hier niet ingaan op de psychologische redenen daarvoor in het Westen (veel heeft te maken met de neergang van het Westen, vooral militair), zoals in Kiev – dit is wat ze doen, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, schrijft Andrei.

Onbedoeld is de groeiende wanhoop van het Westen die het resultaat is van pure onwetendheid nu een deel van deze reden.

De New York Times bood vrijdag vier mogelijke verklaringen voor de manier waarop Rusland deze week een enorm raketsalvo tegen Oekraïne kon afvuren, nadat de regering in Kiev, het Pentagon en de Britse inlichtingendienst maandenlang hadden volgehouden dat de voorraden van Moskou bijna op waren. Oekraïne beweerde vorige maand dat Rusland 70% van zijn vooroorlogse raketvoorraden had opgebruikt, aldus de Times, terwijl het Britse ministerie van Defensie zei dat de aanval van 10 oktober op de Oekraïense infrastructuur “waarschijnlijk hun vermogen zal beperken om in de toekomst het gewenste aantal doelen te treffen”. De aanval van dinsdag, die de Times omschreef als de “grootste luchtaanval” van het conflict tot nu toe, met 96 raketten, “roept vragen op over de mate waarin Ruslands arsenaal kan zijn uitgeput en of Moskou stand zal houden door alternatieve wapenbronnen te vinden”. Eén verklaring komt van het Pentagon, dat al in mei beweerde dat Rusland zonder raketten zat. Minister van Defensie Lloyd Austin zei woensdag dat Rusland “de hand uitstak” naar Iran en Noord-Korea om zijn munitievoorraden aan te vullen, hoewel het Pentagon zelf publiekelijk het tegendeel heeft beweerd. Moskou, Teheran en Pyongyang hebben dit echter allemaal ontkend. Ondertussen heeft de VS naar verluidt geprobeerd artilleriemunitie voor Kiev te kopen in Zuid-Korea. – RT.

Zoals ik al vele malen heb gezegd – de laatste keer was gisteren – is de gemiddelde Amerikaanse “journalist” van de gevestigde media in de VS een semi-geletterde debiel. Sommige van die idioten hebben doctoraten in “journalistiek” en “communicatie”, anderen in politieke pseudowetenschap. Met andere woorden, met behulp van het Dunning-Kruger-model – het is onmogelijk om aan de meeste mensen die op allerlei van dergelijke “programma’s” zijn afgestudeerd, en aan degenen die daar les in geven, van de gemiddelde westerse universiteit, uit te leggen dat ze onwetend zijn omdat ze onwetend zijn. Ze kennen de echte geschiedenis niet, vooral van de 20e eeuw, en de meeste professoren die er les in geven ook niet, ze begrijpen de echte economie niet en hoe die werkt, ze hebben geen flauw benul van echte oorlogvoering. Als gevolg daarvan wilden de meeste militair-politieke-media en zakelijke topmensen in de VS, ondanks mijn en andere waarschuwingen sinds 2013-14 dat de VS niet begrijpen waar ze aan beginnen met Oekraïne… Russen vermoorden en Rusland vernietigen.

  Amerika drijft NAVO's papieren tijgers in de vergetelheid

Nu, zoals ik ook heb vermeld, – Amerikaanse militairen hebben nooit een echte grote, met inbegrip van moderne gecombineerde wapens, oorlog gevochten tegen zeer een ernstige, soms superieure, vijand in de verdediging van zijn (haar) huis, punt. Russen doen het al 1000+ jaar. Daarom is het, zelfs als je een goed opgeleide en ervaren Amerikaanse militair bent, nog steeds erg moeilijk, niet onmogelijk, om de fijne kneepjes van echte oorlogseconomie te begrijpen, vooral als je “economie” hebt geleerd zoals in het Westen. Laat een topman van RAND (waarschijnlijk een voormalig generaal) praten met een Russische tegenhanger en u kunt gemakkelijk zien hoe deze RAND-man wegsmelt wanneer hij wordt geconfronteerd met inhoudelijke kwesties over arsenalen voor een serieuze oorlog. Met de nadruk op “serieus”. En dit is slechts één voorbeeld. Met andere woorden, Amerikaanse militaire ervaringen zijn niet van toepassing op Rusland in het algemeen. Vandaar dat velen in de Amerikaanse analyseorganen, zelfs als ze over de juiste informatie beschikken, de basisfeiten niet begrijpen, laat staan een toiletpapier als de NYT. Ze hebben geen vaardigheden.

Een voorbeeld. In de openbaarheid, over de hele wereld. Maart 2018.

Het hoofd van de generale staf Valery Gerasimov zei dat de ervaring van de operatie in Syrië een nieuwe impuls heeft gegeven aan de verbetering van het systeem van complexe vernietiging van de vijand MOSCOW, 24 maart. /TASS/. In de Russische Federatie zijn in alle strategische richtingen groepen dragers van kruisraketten voor de lange afstand in de lucht en op zee gecreëerd. Dit werd aangekondigd door het hoofd van de generale staf van de strijdkrachten – eerste onderminister van Defensie van Rusland Valery Gerasimov.

Dit was vier en een half jaar geleden. Neem nu een gemiddelde dombo van NYT, WaPo, Politico of MSNBC, naast vele anderen, of een of andere Patton-aanbidder van West-Point, en probeer hem/haar uit te leggen wat het betekent als Gerasimov dergelijke uitspraken doet. Welnu, u zult moeten beginnen met het afbreken van twee fundamentele mythen van het Amerika van de 20e eeuw, namelijk dat:
1. Hoewel de bijdrage van Amerika aan de overwinning in WO II op Hitler (niet Japan – hier deden de VS het echt goed, maar het was een ander soort oorlog) aanzienlijk was, zullen velen moeten leven met het feit dat ondanks het belang van de Lend-Lease, de USSR het grootste deel van haar wapens zelf produceerde. Daarbij vernietigde zij 80% van de As- (in werkelijkheid gecombineerde Europese) strijdkrachten, creme de la’ creme, op eigen kracht. Met andere woorden, de industriële capaciteit van de Sovjet-Unie was zelfs in de oorlogstijd enorm. In het algemeen kennen de VS de echte Russische geschiedenis van de 20e eeuw niet.
2. De economie van het moderne Rusland is niet alleen NIET zo groot als de economie, wat dat ook moge betekenen, van Nederland, maar ze is veel groter dan de industriële economie van Duitsland, laat staan Frankrijk, laat staan het VK. En dan moet men nog uitleggen dat Rusland praktisch 100% onafhankelijk is in haar wapenproductie, om nog maar te zwijgen van de massale productie van wapensystemen waarvan het Pentagon alleen maar kan dromen.

  De betekenis van NAVO-aanvallen op Rusland

Als u erin slaagt deze twee punten te maken, er zijn er nog veel meer, kunt u ook uitleggen dat al in 2015 en 2016 het aantal, hoe speculatief ook, want het meeste is geheim, van Rusland’s productie van de stand-off wapens, namelijk 3M14 Kalibr en X-101 kruisraketten familie iets in de orde van grootte van, afhankelijk van de bron ergens van 30 per maand tot 60 per kwartaal liep. Zelfs als we uitgaan van het meer bescheiden aantal van 60 per kwartaal, zelfs ZONDER goed gedocumenteerde en openbaar gemaakte dramatische toename van de productie vanaf 2016, krijgen we nog steeds dit aantal: 4 kwartalen per jaar x 7 jaar x 60 raketten per kwartaal = 28 x 60 = minimaal 1.680 raketten van de Kalibr en X-101 familie. Maar we weten ook dat de productie drastisch werd verhoogd met praktisch allemaal massale Russische militair-industriële complex fabrieken die in ieder geval sinds januari elke dag in drie ploegen werken.

Mijn persoonlijke schatting van het aantal 3M14 en X-101 alleen al – ik tel andere types zoals de veelgebruikte P-800 Onyx, laat staan Iskander, niet mee – is ongeveer 2.500 en Rusland houdt het grootste deel daarvan nog steeds onaangeroerd, voor het geval het tegenover de NAVO komt te staan. Als je daar nog allerlei andere wapens bij optelt, waaronder de zeer nuttige X-55’s en X-22 en X-32. Oh boy, je kijkt alleen al naar een enorm arsenaal aan stand off wapens. Ik weet het, voor NYT komt het als een verrassing, maar ja, zij denken waarschijnlijk nog steeds dat NYC geen shithole is maar een geweldige stad. Je kunt het provincialisme van de Amerikaanse “creatieve” klasse niet aanpakken. En hier zijn we dan, met deze mensen die geen eenvoudige rekensom kunnen maken. Daarom konden ze hun hersenen niet omwikkelen met de Russische beweegredenen voor het loslaten van het INF-verdrag, waarover ik in 2018-2019 non-stop schreef. De Russen juichten stilzwijgend toe dat alle beperkingen op de opkomende dramatische superioriteit in kwaliteit en kwantiteit van de Russische stand off-raketsystemen werden weggenomen – het feit dat de VS blijkbaar niet begrepen.

Opgemerkt? Ik heb hier niet eens de hypersonische Kinzhal meegeteld, die al tot een verbazingwekkend effect heeft geleid, noch het piepkleine feit dat het Russische ministerie van Defensie een week geleden het aanvullende contract voor 3M22 Zircon heeft ondertekend, wat neerkomt op enkele tientallen extra raketten (in het Russisch), die in 2023 klaar moeten zijn. Tel nu zelf hoeveel er in het oorspronkelijke contract van 2021 stonden – 100, 120, 150? Ik heb drie boeken geschreven over militair-economische en operationele kwesties. Uiteraard leest niemand in NYT of WaPo die, hoewel ik erg blij ben dat een serieus politiek kwartaalblad American Affairs er nota van heeft genomen:

  Duitsers plannen aanval op Russische infrastructuur: Een brug te ver

Maar dit is niet Martjanows kernkritiek, namelijk dat het Amerikaanse leger eenvoudigweg niet is afgestemd op de behoeften van de wereld van vandaag. Het is gestructureerd voor invallen tegen veel zwakkere tegenstanders, zoals Irak in 1991 en 2003. Maar het bevindt zich niet in een sterke positie wanneer het geconfronteerd wordt met een soortgenoot die qua troepeninzet en vuurkracht kan concurreren. Cruciaal in dit verband is dat Amerika blijft vertrouwen op vliegdekschepen om wereldwijd macht te projecteren. “De Amerikaanse supercarrier stierf als een levensvatbaar wapensysteem voor een moderne oorlog met de komst van de supersonische langeafstandsraket tegen schepen,” schrijft Martyanov. Dit maakt “de 100.000 ton wegende mastodonten van de Amerikaanse marine verouderd en zeer dure offerlammeren in elke echte oorlog”. Moderne Russische hypersonische raketten, zoals de Mach-9 aero-ballistische Kinzhal, hebben een bereik van 2000 kilometer en zijn niet te onderscheppen door bestaande Amerikaanse antiraketsystemen. In feite zou een geavanceerde vijand, als hij zou besluiten een Amerikaanse carrier battle group tot zinken te brengen, dat kunnen doen met een druk op een paar knoppen. Deze raketten kosten een paar miljoen dollar om te maken in landen met lage arbeidskosten, zoals Rusland. Een carrier battle group daarentegen kost ongeveer 30 miljard dollar en heeft ongeveer 6.700 man aan dek. Martyanov lijkt oprecht bezorgd dat het Pentagon de omvang van dit probleem niet inziet en in de nabije toekomst een carrier battle group zou kunnen inzetten tegen een concurrerende concurrent. De enorme, onmiddellijke verliezen die het gevolg zouden zijn, zouden de Verenigde Staten kunnen dwingen om in reactie daarop kernwapens te gebruiken.

Ja, mijn grootste zorg is niet een of andere Russische rah-rah tegen de Amerikaanse, al komt het soms wel zo over. Mijn grootste zorg was en is dat ons nieuwe adoptiehuis opnieuw een kardinale zonde zou begaan door zich in te laten met het land – Rusland – waarvan de werkelijke economische, militaire en andere enorme capaciteiten over de hele linie volledig verborgen blijven door non-stop propaganda van ongeletterde, oorlogszuchtige en onbeschaafde “top”, zoals de volledig in diskrediet geraakte, incompetente en kwaadwillende Amerikaanse gevestigde media, die schuldig zijn aan de moord op miljoenen mensen over de hele wereld door de VS, omdat zij al lang geleden elke schijn van zelfs elementaire moraal hebben verloren. Het laatste nieuws van de NYT bewijst dat opnieuw. U kunt hen niet onderwijzen of met hen redeneren. Uiteindelijk hoeft dat ook niet. Je houdt gewoon de score bij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Omdat zij incompetent zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralië ziet 63% minder geboorten na invoering van covid “vaccins” – Wat zal het excuus van de regering zijn?
Volgend artikelIn hemelsnaam, laat iemand Poetin vertellen dat hij geen precisieraketten meer heeft!!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De journalisten van tegenwoordig zijn betaalde mensen die bepaalde richtingen vertegenwoordigen en moeten schrijven in een bepaalde richting, doen zij dat niet dan vliegen ze eruit, onafhankelijke mensen zijn een zeldzaamheid, zeker bij journalisten, meestal zitten die niet meer in de grote organisaties maar juist in de kleinere organisaties die zelf de broek ophouden door hulp van mensen als individuen, in ons land, zijn dat voor mij Karel van Wolferen (oud nrc), Peter Baars de gulden middenweg, de andere krant of bijvoorbeeld blckbox tv, waar ik graag luister naar Daan de Wit, veel veranderd en verslechterd maar deze mensen zorgen dat je een alternatief hebt, gelukkig, beter iets dan niets, in de VS zul je dat ook wel hebben,je hoeft niet rijk te zijn om iets op te zetten en dat is weer positief te noemen natuurlijk!

   • Kende de man niet maar heb net een uurtje geluisterd van cafeweltschmerz, was heel goed, bedankt want nu nog een persoon erbij die souverein denkt en zelfstandig, dat is nu waar het bij mij omgaat inmiddels, dat men dat nog is is al een uitzondering, helaas maar die er zijn moeten we koesteren!

 2. Vroeger waren journalisten goed geschoolde figuren.
  Nu zijn het gleufdieren met moeder mavo, die eens een nummertje hebben gemaakt met de juiste persoon en de mannen ; d66 partij getrouwen randdebielen.

  het zij zo.
  Totdat we links opruimen–en daarvoor is een uitgebreide RAF nodig– kunnen we geen verandering verwachten.

 3. EEN partij wordt vergeten bij de linkse Russen haat: de kerken.

  Vanaf 1945 werden op de lagere scholen en in de kerken al ingeprent, dat communisme, dus mensen uit communistische landen; slecht zijn, des duivels.

  Rusland en China waren duivelse landen; Formosa was heilig.

  Bekijk verder nog even de rol van de paus in voor-oorlogs DE en in 1941 met de door hem toegestane genocide op de Sertviers. Dan de zeer uitgebreide hulp aan nazi’s en geld aan de nazi’s om veilig naarZuidAmerika te komen, met pensioen van Vaticaan en/of DE. (SS kregen pensioen van de moffen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in