De creatieve PR-campagne van het hoofd van de Wagner PMC heeft bijna alles overschaduwd wat er de afgelopen dagen aan het oostfront van de NAVO is gebeurd.

Als je goed kijkt, blijkt dat het succes van de Wagner PMC slechts een enkele episode is van de dramatische gebeurtenissen daar.

De Oekraïense aanval is begonnen, of liever gezegd de AFU probeert dat te doen waar de gelegenheid zich voordoet. Tot nu toe tevergeefs.

Bekijk dit kleine deel van video’s die getuigen van de huidige gebeurtenissen in Oost-Europa.

Het Russische leger heeft een hele AFU-eenheid vernietigd die probeerde een aanval uit te voeren ondersteund door BMP-1’s bij Avdeevka in de regio Donetsk.

Russische eenheden hebben de achterstand in gevechtsdrones van de eerste zes maanden van het gewapende conflict in Oekraïne ingehaald. Gezien de anti-drone mogelijkheden heeft het Russische ministerie van Defensie nu ook een voorsprong in dit luchtruim. De onderstaande video toont het werk van verkenners van het 503e Gemotoriseerde Geweerregiment van het Russische Ministerie van Defensie die vijandelijke observatieposten nabij Orekhov in de richting van Zaporizhzhya vernietigen.

Meer video’s van succesvolle Russische drone-aanvallen op militair materieel van de AFU in de afgelopen dagen.

Dit is een video van een T72B3-tankbemanning van Pskov-parachutisten die een AFU-bolwerk bij Kremenna vernietigt. Als gevolg van de beschieting overleefde minder dan de helft van het personeel van de AFU-eenheid. De overlevenden ontvluchtten hun posities. Een aanval was niet nodig.

De Russische pantsergroep van het 114e regiment, bestaande uit meerdere APC’s en een tank, die gelijktijdig opereerden, vielen met succes AFU-posities aan in de richting van Zaparozhye.

Eenheden van het 6e leger van het westelijke militaire district van de Russische Federatie hebben met artillerievuur in de regio Kharkiv een bevoorradingsvrachtwagen en een bijbehorende AFU pick-up truck vernietigd.

De militairen van de 88e Brigade van de Zuidelijke Strijdmacht van de Russische Federatie hebben stellingen van de Oekraïense strijdkrachten in de richting van Belogorovsk vernietigd.

Dit is een verbazingwekkende video! De bestuurder van de Russische aanvalsdrone, die een groep van minstens 5 Oekraïense soldaten ziet, treft hen niet uit genade, maar treft een verlaten M113 APC van Amerikaanse makelij.

Soldaten van het 1e Tankleger van het Russische ministerie van Defensie hebben de route van het AFU-voertuig ontdekt en hebben op hun eindbestemming toegeslagen, waarbij nog een groep Oekraïense soldaten is vernietigd. Minstens vijf soldaten werden gedood.

De afgelopen 3 dagen zijn er tientallen van dit soort video’s geweest. Dit is een duidelijk voorbeeld van waarom de AFU nog niet in staat is geweest in het offensief te gaan. De Russen vermalen gewoon methodisch het geld van de gewone belastingbetalers van de NAVO-landen. Er zijn maar een paar van dit soort video’s van Oekraïense zijde… Waar zijn we getuige van? Is het de bloedige idiotie van NAVO-generaals of zijn de Verenigde Staten op deze manier gewoon de geldkraan van de dollar aan het dichtdraaien?

  De Macronnerie van een mislukte Franse president: Oekraïne

President Biden zegt dat er een probleem is met de Amerikaanse staatsschuld. Het is niet zeker dat hij het probleem kan oplossen door het schuldplafond te verhogen terwijl de industriële productie stagneert. Is wat we nu meemaken dan niet de oplossing? Zoals het in de moderne geschiedenis al meerdere keren is gebeurd.

Meer video’s:

Lange gedetailleerde video over Russisch gebruik van 240mm Tulip mortierwerper

ARTILLERIE BIJ BAKHMUT – VEEL WERK Slechts voor één artillerieaanval stuurden we tot 100 mijnen (“Tulip” 240mm) naar de vijand. SVO heeft een enorme hoeveelheid munitie nodig. En niet alleen in de buurt van Bakhmut. Bij een aanval op een bolwerk bij Maryinka (richting Donetsk) hebben we bijvoorbeeld 1.480 mijnen en artilleriegranaten gebruikt, en 6 kamikaze drones.

Scott Ritter heeft een te gekke tijd in Grozny, Tsjetsjenië met Akhmat-troepen

Nog een video van Scott Ritter in het trainingscentrum in Grozny (Tsjetsjenië)… hij zei dat de CIA in de jaren ’90 de Tsjetsjeense opstand financierde en organiseerde met het doel deze van Rusland te scheiden.

AFU verlaat Bakhmut langs hun eigen doodsweg

Prigozhin zegt dat Bakhmut gevuld is met bergen AFU lijken omdat Wagner geen krijgsgevangenen meer neemt

Via Southfront & Simplicius76.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoofd van wagner over verovering van Bakhmut (Video, Engels ondertiteld, NL transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne breidt wapentraining aan kinderen uit nu Bakhmut is gevallen
Volgend artikelSoros, Schwab en Gates zijn een “onheilige drie-eenheid” die ons dystopische verleden, heden en toekomst heeft ontworpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Heerlijk voor bij het ontbijt. Geven ze zich over of krijgen we binnenkort HD beelden van uit de lucht geschoten F16’s? Don’t mess with Russia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in