© brian / Flickr (CC BY-ND 2.0)

AstraZeneca ontdekt wat bloedklonters veroorzaakt na zijn prik” luidt een recente kop van Mail Online. “Oh, ohh!” zou men willen uitroepen. Het is dus toch waar. Na bijna een jaar van tegenwerking en ontkenningen geeft men nu officieel toe dat de Covid-vaccins inderdaad bloedklonters kunnen veroorzaken, schrijft Vasko Kohlmayer.

Dit zal ongetwijfeld als een grote schok komen voor degenen die de verhalen in de mainstream media geloven, waar alle gepraat over schade door vaccins tot nu toe werd afgedaan als “verkeerde informatie” door die rechtse anti-vaxxers.

Ons is herhaaldelijk verteld dat alleen gekken geloven dat de Covid-vaccins gevaarlijk zouden kunnen zijn. Wetenschappers en volksgezondheidsfunctionarissen hebben ons immers altijd verzekerd dat deze vaccins “volkomen veilig en effectief” zijn.

Het blijkt echter dat de mantra “volkomen veilig en doeltreffend” niet waar is, aangezien de wetenschappers die deze vaccins hebben bedacht nu toegeven dat hun product ook bloedklonters kan veroorzaken.

Maar we moeten ons daar niet te veel zorgen over maken, want ze informeren ons ook behulpzaam dat ze misschien hebben ontdekt wat in hun vaccins deze dodelijke bijwerkingen veroorzaakt:

“Zij ontdekten dat het omhulsel van het vectorvaccin – het verzwakte verkoudheidsvirus dat wordt gebruikt om de cellen te leren hoe zij Covid moeten neutraliseren – soms als een magneet werkt en bloedplaatjes aantrekt, een eiwit dat in het bloed wordt aangetroffen. Om redenen die de wetenschappers nog aan het onderzoeken zijn, beschouwt het lichaam deze bloedplaatjes als een bedreiging en produceert het antilichamen om ze te bestrijden. De combinatie van de bloedplaatjes en de antilichamen die samenklonteren leidt tot de vorming van gevaarlijke bloedklonters.”

  Je bent zo stom, je verdient het om te sterven

Gefeliciteerd met deze ontdekking, maar het komt een beetje laat nadat honderden miljoenen doses van AstraZeneca wereldwijd in het lichaam van mensen zijn geïnjecteerd.

Om te voorkomen dat dergelijke onaangename situaties zich voordoen, moeten vaccins normaliter uitgebreide tests ondergaan, een proces dat gewoonlijk verscheidene jaren in beslag neemt.

Dergelijke vervelende procedures zijn echter grotendeels achterwege gelaten bij de Covid-vaccins, die slechts een paar maanden zijn getest voordat zij op de markt werden gebracht. Alleen fase 1 en 2 van de proeven kunnen worden geacht te zijn voltooid – en dat in allerijl – voordat toestemming werd gegeven om op grote schaal vaccins toe te dienen. Op dit moment wordt het publiek gedwongen deel te nemen aan fase 3 en 4 van de proeven en, het zal niemand verbazen dat de mensen krijgen te maken met allerlei “onvoorziene” bijwerkingen.

Men kan zich alleen maar afvragen welke andere dodelijke bijwerkingen we in de komende maanden en jaren zullen ontdekken.

Eén ding lijkt op dit moment wel zeker: deze vaccins zijn lang niet zo veilig als oorspronkelijk werd beweerd.

Kijk eens naar onderstaande grafiek, waarin gegevens uit de VAERS-databank zijn opgenomen. Zoals u wellicht weet, staat VAERS voor Vaccine Adverse Event Reporting System, een door de Amerikaanse overheid beheerde instantie die informatie verzamelt over bijwerkingen van vaccins.

De grafiek toont het aantal jaarlijkse meldingen van sterfgevallen na vaccinatie in de afgelopen dertig jaar. Uit de grafiek blijkt dat de aantallen van 1990 tot 2020 relatief stabiel zijn gebleven en over het algemeen onder de 500 gevallen per jaar lagen. Dit veranderde dramatisch tegen het einde van 2020, toen de Covid-vaccins werden geïntroduceerd. Op dat moment zien we een snelle explosie van het aantal sterfgevallen. De toename is zo exponentieel dat de grafieklijn bijna verticaal omhoog schiet.

  Zweedse sterfgevallen "met" COVID-19 bijna gestopt - toch gaan de massale vaccinaties door
U kunt de bron van de grafiek hier bekijken.

Het moet een punt van grote zorg zijn dat er in de afgelopen 12 maanden meer meldingen waren van sterfgevallen als gevolg van vaccinaties dan in de 29 jaar daarvoor samen.

Hoe kan iemand met gezond verstand in dit licht beweren dat deze vaccins “volkomen veilig” zijn?

In het verleden werden vaccins reeds teruggeroepen als bleek dat enkele tientallen sterfgevallen rechtstreeks door het vaccin waren veroorzaakt.

In het Verenigd Koninkrijk zijn alleen al 73 sterfgevallen rechtstreeks in verband gebracht met door vaccins veroorzaakte bloedstolsels. Dit is echter een grove onderschatting van de werkelijkheid, aangezien de meeste sterfgevallen als gevolg van vaccins niet als zodanig worden gerapporteerd, en nog minder naar behoren worden onderzocht. Het cijfer 73 vertegenwoordigt slechts het bovenste topje van de ijsberg.

De vraag is waarom deze vaccins nog steeds massaal worden toegediend, gezien wat we weten van de gevaren die ze inhouden.

Nog verbazingwekkender is de vraag waarom wij kinderen vaccineren, aangezien het risico van ernstige COVID voor gezonde kinderen vrijwel nihil is.

Uit een groot Duits onderzoek is onlangs gebleken dat in de eerste 15 maanden van de pandemie geen enkel gezond kind in de leeftijdscategorie 5-18 aan COVID is gestorven.

Nog voordat de Duitse studie uitkwam, merkte de New York Times op dat voor kinderen “het gevaar van ernstige COVID zo gering is dat het moeilijk te kwantificeren is”.

Waarom stellen wij kinderen dan bloot aan het risico van bloedstolsels en andere ernstige aandoeningen – zoals myocarditis en pericarditis – terwijl zij een verwaarloosbaar risico lopen op ernstige COVID?

  Verpleegkundige onthult: Mijn collega's sterven na vaccinatie - "Deze vaccins zijn gevaarlijk"

Het vaccineren van kinderen wordt nog onzinniger, aangezien we nu weten dat de vaccins geen bescherming bieden tegen infecties.

Wat wij onze kinderen aandoen door hen met deze onveilige stoffen in te spuiten, is gewoonweg gewetenloos.

“Ja,” Mabel, “deze vaccins zijn volkomen veilig en effectief. En ze zijn ook goed voor kinderen.”

Om dit te geloven, moet je of van Mars komen of naar de media luisteren.

Bloedklonter, iemand?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Oostenrijkse regime neemt mensen in dienst om op ongevaccineerden te jagen
Volgend artikelIs de volgende pandemie Omicron of ‘COVID Waanzin’?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De doelstelling is niet genezen of voorkomen, maar beschadigen en afhankelijk maken. Dit om de in werking gezette vernieling van mens en maatschappij te versluieren.
  In de achtergrond vroeg herkend maar zorgvuldig psychologisch begeleid door de msm.
  Marionetten door velen gezien als wezens voeren het uit.
  The end????

 2. Wat een gel… over kinderen!

  Het gaat om IEDEREEN!
  Iedereen heeft het ONAANTASTBARE recht met/zijn haar lijf te doen wat hij/zij wil! Zolang het anderen niet schaadt (en dat doet deze wonderinjectie die pas werkt als een ander (???) deze ook neemt wel).

  Laten we niet zielig gaan doen over kinderen als ook onze eigen levens in gevaar zijn.
  (voor een ander zorgen betekent in de eerste plaats voor jezelf zorgen. Want dan kan je pas voor een ander; kind, bejaarde, gehandicapte of whatever zorgen)

  • Hoi Ab,,

   Helemaal mee eens! Goed geschreven ook.

   Wist je da het onaantastbare recht dat iedereen kan doen en laten wat hij/zij met haar lichaam al ergens gedurende einde 1600 bestaat? Dit betekend dat deze eng nekken gewoon een van de belangrijkste resultaten van de verlichting terug willen draaien?

   Amnesty International, heeft iemand ze al gehoord tegen dit alles? Ik niet. Idem Human Rights watch. Als je er nog aan geeft, zeg de donaties op. Ze zijn het totaal niet waard. Vinger wapperen naar Wit Rusland, dat kunnen ze maar het Westen aanspreken op hun misdaden, nope dus niets waard.

   Groeten,
   Hugo

 3. Het punt hier is dat nu ook kinderen het doelwit zijn. Voorheen was het doelwit de oudere bevolking. En toen de wat jongere bevolking. En nu is er enorme dwang op kinderen. Het lijkt er dus op dat de spuit een bepaalde bedoeling heeft, die eerst goed uitgetest was op ouderen – wsch om te zien wat het volume aan sterfte zou worden. Want als de sterfte enorm zou zijn, net als onder de testdieren, dan was de spuit nog niet klaar voor de echte doelgroep: de kinderen en de newborns. Want teveel sterfte zou onmiddellijk achterdocht wekken. Vermoedelijk heeft de spuit de bedoeling om kinderen onvruchtbaar te maken, zodat er binnen een jaar of 15, 18 geen nieuwe mensen meer geboren worden, of althans heel weinig. Dus, mochten we nog zo lang bestaan, dan gaan we dat meemaken, zodra de kleintjes onder ons ook ingespoten zijn. Straks ook de nieuwe babies, hoppa, spuit er in nog voor ze hun eerste gilletje kunnen slaken. Enige doden die vallen is mooi meegenomen. Maar zoals het er uit ziet, ging het altijd om de kleine kinderen. De oudjes die niet meer kunnen welpen sterven vanzelf wel uit, maar de toename van potentiële geboortes moet gestopt worden, en hoe doe je dat? Door iedereen onder dwang te zetten de gifspuit te nemen, zodat je ook de kleintjes kan aanpakken zonder dat
  het opvalt. En die kleintjes waren altijd, en zijn nog steeds het ECHTE doelwit. Helaas was er nooit een griepje die alleen kleine kindjes aanvalt, zoals bijv de mazelen dat deed, zodat je weer met een fijne inenting in babietjes kon beginnen. Dus, er moest een ziekte komen die iedereen trof. En daar zijn ze goed in geslaagd. Greetings, and merry Xmas y’all. -BAA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in