Tama66 / Pixabay

Twee weken geleden onthulden lekken in The Financial Times hoe de EU van plan is Hongarije economisch te vernietigen omdat het weigert de oorlog tegen Rusland te financieren.

De ironie is verbluffend. Viktor Orban, de president van Hongarije, die ooit in zijn jeugd werd gearresteerd omdat hij protesteerde tegen de wreedheid van de USSR tegen zijn kleine natie, maakt nu bezwaar tegen de harde hand sabotage door de EU van de soevereiniteit van lidstaten zoals de zijne en tegen de ongerechtvaardigde, onredelijke behandeling door de EU van de Russische Federatie als een vijand in plaats van een gunstige economische partner, schrijft Manorborn.

Orban werd een paar dagen later gedwongen terug te krabbelen. Maar door terug te krabbelen verzwakte hij Hongarije tegenover Ursula van der Leyen en haar volgelingen. Orban had het onaanvaardbare, dwingende plan van de EU voor economische oorlogsvoering tegen het Hongaarse volk en zijn levensonderhoud aan de VN moeten voorleggen.

Hongarije heeft veel bondgenoten over de hele wereld – het is tijd om naar hen toe te gaan voor steun nu hij ontdekt heeft wat Griekenland een jaar of tien geleden ontdekte – dat de EU Hotel Californië is.

Het was dat “mooie gezicht” van West-Europa dat de naar liefde snakkende Oost-Europeanen aantrok toen ze eenmaal bevrijd waren van de Sovjets. Nimium non crede lepidi faciei. (Vertrouw niet te veel op een betoverend gezicht). – Vergilius

Voor de oprichting van de EU was Europa een regio van vrije, soevereine, min of meer democratische natiestaten met een mooie economische toekomst. Na de federalisering in het kader van de EU en de neoconovername van de VS-regering raakten de EU-lidstaten behalve Duitsland, Frankrijk, Italië en de Twisted Sisters van de Benelux langzamerhand verstrikt in een 21e-eeuwse versie van het Warschaupact met een grimmige toekomst van strakkere riemen, oorlog en neerwaartse mobiliteit.

  Europese Commissie's Von der Leyen: Opname van migranten niet een optie, maar een plicht

Nu zijn we er getuige van hoe individuele Europese naties niet langer in alle gevallen vrij zijn om beslissingen te nemen die het beste zijn voor hun eigen bevolking. In plaats daarvan zijn ze strak gebonden aan het bestuur van de EU – een commissariaat dat wordt bestuurd door een ongekozen orgaan van elites uit de heersende klasse die qua karakter en ambities niet te onderscheiden zijn van de feodale leiders uit Europa’s bloedbesmeurde verleden.

Maar terwijl het Warschaupact werd opgericht om de belangen van de USSR te beschermen, bestaat de EU om de belangen te dienen van de hegemonie van de VS en de concurrerende globalistische visie van het WEF, die de toekomstige EU-leiders voorbereiden en doorlichten.

Gelukkig is Orban, samen met Fico in Slowakije, Vučić in Servië en Matteo Salvini in Italië, een van de weinige Europese leiders die niet bang is om de autoritaire aard en het toenemende misbruik van de EU aan de kaak te stellen. Hij heeft zeker gemerkt dat de EU ondergeschikt is aan de plannen van de VS voor escalerende oorlogen tegen Iran en uiteindelijk rechtstreeks tegen Rusland, omdat dat land weigert zich neer te leggen bij het Westen en toestaat om zijn leiders te kiezen en zijn hulpbronnen open te stellen voor het soort plundering door het Westen zoals dat gebeurde onder Boris Jeltsin.

Orban weet dat wat de EU met Rusland doet, het ook met Hongarije kan en zal doen. Het EU-lidmaatschap zal hem niet beschermen. Westerse ngo’s hebben de klok rond gewerkt aan regimeverandering in Slowakije, Servië en Hongarije. In 2020 oordeelde de EU dat nationale wetten zoals de wet in Hongarije die NGO’s verplicht als buitenlandse agenten te registreren onwettig zijn. Dat kan maar één ding betekenen: de kamersleutels zullen altijd in handen zijn van de receptie van Hotel California.

  De EU heeft geen leiderschap, alleen NGO's en denktanks die haar vertellen wat ze moet doen, zegt Hongaarse minister

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Schokkend interview: De EU wordt omgevormd tot een ondemocratische superstaat zonder instemming van de burgersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTwee jaar later… Oekraïne-conflict een historische waterscheiding die de doodlopende weg van het westerse imperialisme blootlegt
Volgend artikelNetanyahu heeft Saoedi-Arabië verloren en Biden zal herverkiezing verliezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De ongekozen sataneonaziofascistische bestuurders van de EU, die zich democraten noemen, hebben Orban een aanbod gedaan dat hij niet kan af slaan… dezelfde ‘keuze’ die zoveel anderen ook hebben gekregen!

  Kijk naar Elon Musk, die door de fake-dj3ws op schoolreis naar Auschwitz werd gestuurd om boete te doen voor zijn platform van vrije meningsuiting. Sindsdien doet hij wat de ADL hem oplegt en censureert er lustig op los. Of kijk naar Jordan B. Peterson, die de massamoord op de Palestijnen goedkeurt en zelfs aanmoedigt, om maar niet totaal gecanceld te worden door de zio-fascisten en niet een zelfde lot tegemoet te gaan als Julian Assange!

 2. Gezien het getreiter vanuit de EU naar Orban, snap ik nog steeds niet waarom Hongarije niet al lang uit die EU is gestapt.
  Goed de ware reden zal natuurlijk wel het geld zijn (as usual).

  Stap eruit man en zoek aansluiting bij Rusland.

  • Dat heeft Griekenland ook geprobeerd, niet zo lang geleden 2014-15? toen de TPTB het land naar de afgrond hebben gebracht en gedreigd het in zee te laten zinken, waarna China allerlei onderpand heeft overgenomen… Het was spannend om de bloedstollende strijd tussen Dijsselbloem en Varoufakis te zien, maar iedereen weet dat het lot door het Kwaad werd beslist en de grieken werden uitgekleed!

   Het is een gevaarlijke weg om alleen te gaan en de struikrover liggen overal op de loer!

 3. De Britten zijn er uit gestapt. Behalve de influx van allerlei rapaille, dat door diverse regeringen wordt toegestaan, die via diverse veilige landen naar GB komen, gaat het wel
  De lokale regeringen, vormen ook onderdeel van het kwaad, zoals we hier ook wel weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in