Pndbnt / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Fel tegen de wetgeving voor LGBTQ-mensen, waardoor zij kinderen kunnen adopteren, zei de Russische president Vladimir Poetin dat “pedofilie het nieuwe normaal aan het worden is”.

In een publieke toespraak verwees hij naar het algemene verval van het Westen in verband met de wetgeving voor LGBTQ+ “huwelijken” en het krijgen van kinderen door hen, bericht ProNews.

Verwijzend naar de recente gebeurtenissen: “Ze vernietigen het instituut van het gezin, hun eigen historische identiteit en tradities,” waarmee hij zijn ongenoegen uitte over wat er gebeurt.

De Russische president zei in het bijzonder:

“Ze kunnen niet accepteren dat Rusland niet verslagen kan worden op de slagvelden. Daarom gaan ze over tot aanvallen van desinformatie.

Allereerst liegen ze tegen de jongere generaties. Ze verdraaien historische feiten, ze stoppen nooit met hun aanvallen op onze cultuur, orthodoxie of andere religies.

Kijk wat ze hun eigen mensen aandoen. Ze vernietigen het instituut van het gezin, hun eigen historische identiteit en tradities.

Als het om kinderen gaat, wordt pedofilie geaccepteerd als het nieuwe normaal (verwijzend naar de LGBT-wetgeving).

Priesters worden gedwongen huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht te erkennen en te voltrekken.

Mensen hebben het recht om te leven zoals ze willen, niemand dringt binnen in iemands privacy, niemand wil dat, maar ik zou zeggen kijk eens naar de geschriften, van welke religie dan ook.

Ze zeggen dat het gezin de eenheid is van een man en een vrouw.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

LGBT-beweging debuteert nieuwe vlag voor pedorechtenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wetgevers in Florida staan op het punt de doodstraf voor pedofielen goed te keuren

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky belooft ‘nieuw tegenoffensief’
Volgend artikelOh Ursula! Niet nog eens vijf jaar, alsjeblieft!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De overblijfsels van de BABYBOOMERS KINDEREN…!!!!!
  De Babyboomers hebben hun kinderen vergeten op te voeden.!
  De Babyboomers hebben hun kinderen geen NORMEN EN WAARDEN bij gebracht.!
  De Babyboomers kinderen die niet met respect over ouderen praten, maar over een KOSTENPOST.!
  De Babyboomers kinderen die na een verloren voetbalwedstrijd, niet tegen hun verlies kunnen, en dan de boel kort en klein slaan, op kosten van de belastingbetaler.!
  DE BABYBOOMERS KINDEREN:
  Het zijn de regeringsleiders van NU.
  Het zijn de parlementsleden van NU.
  Het zijn de Militaire met handschoentjes, (om geen vuile handen te krijgen) van Nu.
  Het zijn de Agenten van nu, die niet geleerd hebben er voor het VOLK te zijn.
  Het zijn de Ambtenaren van nu, die van achter een bureau regeltjes uitschrijven, maar weinig daglicht zien.!
  Het zijn de BABYBOOMERS KINDEREN die niet meer weten wat NORMAAL is .!
  DE BABYBOOMERSKINDEREN, EEN VERLOREN GENERATIE…..!!!!!!!

 2. Wederom sterke teksten van Vladimir Poetin ,voor de Russische president geen gay pride en roze zaterdagen op de pleinen van Moskou of het laten meebetalen van hard werkende mensen aan de transitie van in geestelijke nood verkerende transgenders ,hoe spijtig ook voor de trieste potten bruins slot en ollongren in het Rusland van Poetin is hier geen plaats voor.

  • Voor al dat soort onvolk is hier in feite ook geen plek voor….in ons dorp…..veenkolonie drenthe/groningen kennen we die waanzin vanuit de randstad nog niet(!) …nog niet…maar ik weet gezien de houding en mening vanuit het dorp dat die hele lbtqrst waanzin hier nu…..nog geen poot(!) heeft om op te staan…en wij zullen ons er tegen blijven verzetten….

 3. Ik weet niet of ik babyboomer ben of een kind ervan. Interesseert me ook geen kloten. Wat ik wel weet en waar ik trots op ben is dat mijn ouders me hard en toch liefdevol hebben opgevoed. Mijn moeder waarschuwde twee keer en bij de derde keer niet luisteren of onzin uitkramen had er een te pakken. Plichtsbesef en respect werd ons bijgebracht maar tevens ook dat we ons niet de kaas van het brood moesten laten eten en daar hoorde gerust een pak rammel geven bij. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Mooie jeugd gehad en zou niet willen ruilen met de jeugd van nu. Zieke wereld, bah bah bah

 4. Vrijheid, blijheid, leven en laten leven, ook als er tussen de oren van homo’s en lesbiennes anders gedacht wordt, dan wat doorgaans voor “normaal” doorgaat. Ieder zijn meug, zolang je er niemand mee lastig valt, heb ik er vrede mee.
  Ik trek echter een hele dikke streep wanneer bij bovenvermelde groeperingen het woord adoptie ten tonele komt. Twee mannen kunnen zich niet voortplanten en zullen dus per definitie kinderloos MOETEN blijven!
  Twee vrouwen kunnen zonder tussenkomst van ( oeps!) een man ook geen kinderen krijgen en zullen dat moeten accepteren en dus ook kinderloos moeten blijven.
  Een kind, dat buiten zijn of haar wil door adoptie in zo`n situatie geplaatst wordt, zou, wanneer het voldoende besef had, en voor de keus gesteld werd, absoluut weigeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in