Neem 15 minuten de tijd en luister naar dit interview met een ziekenhuisverpleegster. Zij zegt dat de zogenaamde “doorbraakgevallen” en Deltavariant-gevallen vooral de gevaccineerden treffen en in feite bijwerkingen zijn van de vaccinaties. Zij zegt dat ziekenhuizen en ziekenhuisartsen het feit van bijwerkingen niet willen erkennen en bijwerkingen van het vaccin rapporteren als nieuwe Covid-gevallen. Hoe meer Covid-gevallen en Covid-doden, hoe meer geld het ziekenhuis verdient, dus het melden van bijwerkingen van het vaccin als nieuwe Covid-gevallen is de manier waarop ziekenhuizen hun winst maximaliseren. Het is duidelijk dat een ziekenhuisarts die het er niet mee eens is, geen baan meer heeft. Met andere woorden, de waarheid over Covid en het vaccin is te kostbaar voor het ziekenhuis om te worden erkend, schrijft Paul Craig Roberts.

De geïnterviewde verpleegster zegt dat de helft van de verpleegkundigen in het ziekenhuis waar zij werkt op het punt staat hun baan te verliezen, omdat zij weigeren zich te laten vaccineren. Wij hebben, zegt zij, de vreselijke gevolgen van vaccinatie voor patiënten gezien en zijn niet bereid onszelf dit aan te doen. Veel verpleegsters willen hoe dan ook ontslag nemen, omdat ze niet kunnen voorkomen dat artsen mensen ziek maken door ze in te enten. Geneeskunde, zo lijkt het, gaat niet meer over gezondheid.

Het beleid van dit ziekenhuis is in wezen het beleid van alle ziekenhuizen. Het komt het NIH, CDC en FDA goed uit, want het beschermt de reputatie van het vaccin en die van de regelgevers die het noodgebruik ervan hebben goedgekeurd, en het beschermt de winsten van Big Pharma, waarvan een deel terugvloeit naar de regelgevers.

Zoals Stew Peters het interview samenvat, is het moord om geld.

De verpleegster zegt dat de enige behandeling die het ziekenhuis geeft aan Covid-patiënten Remdesivir is en dat ze de patiënten aan de beademing leggen. Remdesivir heeft zelf ernstige bijwerkingen, en beademingsapparatuur is een bekende doodsoorzaak voor Covid-patiënten.

Gevraagd naar Ivermectine, weigeren ziekenhuizen dit te gebruiken, zelfs als een arts het voorschrijft aan een patiënt. Zoals ik heb gemeld, moest een vrouw in een ander ziekenhuis een gerechtelijk bevel krijgen dat het ziekenhuis de stervende echtgenoot een behandeling met Ivermectine moest geven. Maar het ziekenhuis treuzelde, en blijkbaar kreeg Big Pharma de rechter zover dat hij zijn bevel introk. De patient is waarschijnlijk vermoord door de weigering van behandeling met Ivermectin. Voor ziekenhuizen is het Big Pharma protocol belangrijker dan het leven.

  Vaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen

Zet dit eens af tegen het succesvolle wijdverbreide gebruik van Ivermectine in India om Covid te bestrijden, en het besluit van de Tokyo Medical Association om alle artsen aan te bevelen Covid-patiënten met Ivermectine te behandelen.

De conclusie is dat wat de behandeling van Covid betreft, het Amerikaanse medische systeem het meest achtergebleven systeem ter wereld is.

Helaas zullen de presstituees niets van dit alles melden, en helaas hebben de meeste Amerikanen het te druk met het verspillen van hun tijd op de manieren die ze doen om hun leven te redden door naar een 15 minuten durend interview te kijken.

De Covid-leugen begon met de PCR-test die met hoge cycli werd uitgevoerd, waardoor de test onbetrouwbaar werd en een hoog percentage valse positieven opleverde. Dit is hoe de “pandemie” werd gecreëerd. Miljoenen mensen die geen Covid hadden, werden als geïnfecteerd met Covid gerapporteerd vanwege de valse positieven die de PCR-test opleverde. Deze opzettelijke leugen werd gebruikt om de angst te creëren die mensen ertoe aanzette proefkonijnen te worden voor een gevaarlijk experimenteel “vaccin”.

De angst werd ook aangewakkerd door financiële stimulansen voor ziekenhuizen. Covid-sterfgevallen betekende bonus betalingen. Deze sluwheid gaf ziekenhuizen prikkels om alle mogelijke sterfgevallen te melden als Covid-sterfgevallen. Het griepseizoen, hartaanvallen, kanker, longontsteking, het werden allemaal Covid-sterfgevallen. Het sterk overdreven cijfer werd gebruikt om de angstfactor te verhogen.

In werkelijkheid waren de mensen die stierven mensen met Covid en co-morbiditeiten, en zij stierven omdat zij niet werden behandeld, behalve met beademingsapparatuur, wat geen behandeling bleek te zijn die Covid aanpakt.

Bekende en veilige behandelingen werden achtergehouden, omdat anders geen toestemming voor noodgebruik kon worden gegeven voor de vaccins die in behandeling waren. De toestemming voor noodgebruik is afhankelijk van de afwezigheid van behandelingen die genezen. Dit is de reden waarom in de VS en Europa HCQ en Ivermectine, beide reeds lang goedgekeurd, reeds lang in gebruik, en zo veilig dat zij in het grootste deel van de wereld zonder recept verkrijgbaar zijn, werden gedemoniseerd als “gevaarlijk”, “niet goedgekeurd”, “off-label”en dit is de reden waarom door Big Pharma gefinancierde valse verhalen worden verspreid, zoals dit ‘Horse dewormer’ overdose story debunked: We have no such doctor & treat people as normal, hospital says – die de mensen ervan overtuigen dat er geen alternatief is voor het “vaccin”.

  Afwijzing van vaccins door Italiaanse gezondheidswerkers leidt de regering ertoe ze verplicht te stellen

Het vaccin is geen vaccin. Het is een poging om een vaccin te vervangen door een experimentele RNA-technologie, en het is faliekant mislukt. Wat gisteren “volledig gevaccineerd” was, is vandaag ongevaccineerd. Er is een boosterprik nodig, en Fauci zegt nu dat er elke 8 maanden een nodig is, anders zul je ondanks talloze prikken ongevaccineerd blijven. In Israël, waar 84% “gevaccineerd” is, is de pandemie onder de gevaccineerden zo groot dat de Israëlische tsaar van Volksgezondheid de Israëliërs al aan een tweede booster heeft gezet. Het lijkt erop dat de mensheid een speldenkussen wordt voor vaccinnaalden. Het zogenaamde vaccin beschermt niet alleen niet, het veroorzaakt ook ernstige en dodelijke bijwerkingen. Het is zelfs waarschijnlijk dat de grote meerderheid van de zogenaamde nieuwe Covid-gevallen in feite bijwerkingen van het vaccin zijn. Dit zou verklaren waarom de grote meerderheid van wat als nieuwe Covid-gevallen wordt bestempeld, zich onder de “volledig gevaccineerden” bevindt en waarom de nieuwe gevallen toenemen naarmate de vaccinatie toeneemt. Zie de Israëlische tabel als voorbeeld.

Als er al varianten zijn, is het zeer waarschijnlijk dat deze het gevolg zijn van het vaccin dat het virus volgens vooraanstaande wetenschappers in staat stelt te ontsnappen aan de immuunrespons. Met andere woorden, hoe meer vaccinatie, hoe meer varianten, hoe meer Covid zich verspreidt.

Het is onmogelijk een grotere mislukking of een grotere bedreiging voor de volksgezondheid en de burgerlijke vrijheid te creëren dan de mRNA-vaccins en de campagne die erachter zit. Veel vooraanstaande deskundigen zijn tot deze conclusie gekomen en spreken deze uit, maar zij worden gecensureerd. Waarom? Is het alleen omdat zij de winsten van vaccins bedreigen?

  De ongevaccineerden in Israël mogen nu geen eten meer kopen bij McDonald's

Ondanks de massale onloochenbare totale mislukking van het Covid-vaccin, is er van alle kanten een enorme druk om universeel te vaccineren. Biden wil dat het ministerie van Arbeid voorschrijft dat elk bedrijf met 100 werknemers vaccinatie eist als arbeidsvoorwaarde. Ziekenhuizen en ZMO’s eisen het van hun artsen en verpleegkundigen. Universiteiten weigeren ongevaccineerde studenten zelfs online cursussen te laten volgen!

Er gaan stemmen op om ongevaccineerden de toegang te ontzeggen tot restaurants, hotels, openbaar vervoer, sportevenementen, ziekenhuizen en zelfs bezoeken aan hun eigen arts en tandarts. Een Covidpaspoort dat elke 8 maanden moet worden bijgewerkt betekent eindeloos papier- en prikwerk. Elke keer als je je omdraait is het tijd om een nieuw paspoort te halen.

De druk is onverbiddelijk. Als je een aankoop doet bij een apotheek in de staat Georgia, krijg je het in een rood-witte zak waarop in grote letters staat: “Ik heb ja gezegd tegen het vaccin om de pandemie te helpen beëindigen.” “Het Covid-vaccin is veilig,” staat er op de zak. “Bijwerkingen zijn mild en duren een dag of twee.” Doe nu uw deel om de pandemie onder controle te houden: laat u vaccineren. Ministerie van Volksgezondheid, regering van Georgia.

Dit van een volksgezondheidsafdeling ondanks het feit dat vaccinatie geen bescherming biedt, eindeloze boostershots vereist, en een pandemie van bijwerkingen en nieuwe varianten veroorzaakt!

De enige mogelijke conclusie is dat ofwel overheidsambtenaren, werkgevers en universiteitsbestuurders zo volkomen dom zijn dat zij het duidelijke bewijs niet kunnen doorgronden, ofwel dat zij meer bijwerkingen van vaccins, meer nieuwe varianten en meer Covid-gevallen willen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDeskundige waarschuwt! De tirannie die in Australië heerst, kan zich nu overal verspreiden
Volgend artikelDe vaccins stoppen niet ernstige Covid of dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in