Screenshot video Died Suddenly.

Beste lezers, ik heb u de afgelopen jaren genoeg informatie gegeven om u te laten weten dat het Covid-virus niet de bedreiging was die het werd voorgesteld en dat het “vaccin” noch effectief noch veilig was. Het Covid-virus kwam niet uit een vleermuizengrot, maar van NIH-financiering, eerst aan de Universiteit van North Carolina en daarna in Wuhan, China. De “pandemie” was een orkestratie voor winst, macht, en, zo blijkt uit de sterfgevallen, handicaps, onvruchtbaarheid en doodgeborenen veroorzaakt door het “vaccin”, bevolkingsvermindering. In feite zijn de mRNA-“vaccins”, bedoeld of onbedoeld, biowapens, schrijft Paul Craig Roberts.

Uit de Pfizer-documenten die op last van de rechtbank zijn vrijgegeven, blijkt dat Pfizer van tevoren wist dat het “vaccin” miskramen en doodgeboren kinderen, hartproblemen, neurologische problemen en de dood veroorzaakte. Toch gingen het bedrijf en de volksgezondheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van de volksgezondheid door en creëerden een klimaat van angst, gebaseerd op de leugen dat er geen behandeling beschikbaar was, en injecteerden 70% van de Amerikaanse bevolking met een ongeteste stof op basis van een “noodtoestemming”.

Om het duidelijk te stellen: de farmaceutische bedrijven, NIH, CDC, FDA, WHO, politici, instituten, medische genootschappen en medische raden dwongen een meerderheid van de Amerikaanse bevolking met angst en mandaten Russische roulette te spelen met een “vaccin” dat hun leven zou kunnen beëindigen of vernietigen.

Ondanks deze enorme misdaad is de enige eis om verantwoording af te leggen tot nu toe een civiele rechtszaak.

Was dit enorme kwaad slechts een vergissing? Absoluut niet. Zoals blijkt uit de documenten die Pfizer 75 jaar lang achter slot en grendel wilde houden, wisten de farmaceutische bedrijven van het buitensporige gevaar van het “vaccin”.

Was het vaccin bedoeld als maatregel om de bevolking terug te dringen? Het indirecte bewijs is aanzienlijk. Het feit dat Bill Gates en een hele reeks elites en organisaties al tientallen jaren ijveren voor bevolkingsvermindering en dat er tien jaar of langer onderzoek is gedaan naar de ontwikkeling van het Covid-virus, wijst erop dat het “vaccin” een bedoeling had die niet wordt erkend, maar we zullen het nooit weten tenzij iemand bekent.

  Schapenkanonnenvoer

Het proces om artsen, medische wetenschappers en verpleegkundige klokkenluiders die door de autoriteiten ongewenste feiten aandragen uit hun beroep te ontzetten, gaat door. De hoerenmedia hebben er alles aan gedaan om de misdaad die de mensheid is aangedaan in de doofpot te stoppen. Het kwaad is zo satanisch dat het een wonder zal zijn als het in twijfel trekken van het officiële Covid narratief niet illegaal wordt gemaakt. Deze uitkomst lijkt onvermijdelijk, want als de waarheid naar buiten komt, stort het vertrouwen in de overheid in.

Het is mogelijk dat het publiek mentaal en emotioneel niet sterk genoeg is om de feiten te aanvaarden. De regering, die is weggekomen met de moorden op John Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King, 9/11 die werd gebruikt om twee decennia oorlog te starten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en een aantal andere misdaden, rekent op het geloof dat “onze regering ons dit niet zou aandoen”. Een dergelijk geloof verdoemt de mensheid tot controle door The Matrix.

Hieronder volgen nog enkele rapporten over het “vaccin”:

Eerder onderdrukt onderzoek bevestigt de gevaren van het vaccin

door Dr. Russell Blaylock

Deskundigen hebben opgemerkt dat zeer weinig van de informatie die in medische tijdschriften verschijnt betrouwbaar is. De manipulatie van wetenschappelijke tijdschriften is een groeiend probleem dat ik in het verleden heb behandeld, met inbegrip van onderzoek dat beïnvloed of rechtstreeks gecontroleerd wordt door farmaceutische bedrijven en dat verschijnt als ghostwriting van medische artikelen.

Het doel is natuurlijk om praktiserende artsen ertoe aan te zetten de geneesmiddelen van deze bedrijven te gebruiken.

Bovendien beïnvloeden farmaceutische bedrijven het onderzoek, de medische opleiding en de artsenopleiding van grote medische centra sterk door massale donaties en door manipulatie van federale agentschappen zoals het CDC, de FDA en de NIH.

  "Kan nooit meer goedgemaakt worden": Getroffenen berichten van twee jaar verdeeldheid en uitsluiting

Deze invloed strekt zich uit tot vrijwel alle medische verenigingen, waaronder de American Academy of Pediatrics, de AMA en de meeste andere.

Tot slot gebruiken farmaceutische fabrikanten hun enorme rijkdom om de media te beïnvloeden, zelfs plaatselijke nieuwsuitzendingen.

Zie de volledige brief hier: http://newsletters.newsmax.com/blaylock/issues/D-20-1024D/1222_BWR.pdf?ns_mail_uid=4db8c050-1e80-490d-a783-3fe0649129c7&ns_mail_job=DM404742_&s=acs&dkt_nbr=9898-1

Was winst de enige reden om 70% van de Amerikaanse bevolking opzettelijk te injecteren met een dodelijke stof? Hoeveel procent van Europa, Azië, Latijns-Amerika, Afrika?

Kunnen zoveel betrokken regeringen, medische autoriteiten en mediatuig verantwoordelijk worden gehouden voor de ergste genocide in de menselijke geschiedenis?

Het corrupte Biden-regime diende als marketeer voor de Dood Prik

Jaarlijkse inkomsten Pfizer naar verwachting $101,3 miljard in 2022, dankzij COVID prik, die infectie of verspreiding niet voorkomt

Jaarlijkse inkomsten Pfizer: in een artikel van 4 november 2022,9 bespreekt klinisch en volksgezondheidsarts Dr. David Bell de kunst – en de prijs – van het liegen, waarbij hij opmerkt dat hoe meer een leugen afwijkt van de werkelijkheid, hoe groter de kans van slagen is, dankzij de eigenaardigheden van de menselijke natuur en de normale psychologie:

“In een vorige functie had ik een baas die veel loog. De leugens waren pure fantasie, maar groots opgezet en oprecht. Ze waren zeer succesvol.

Dit succes was gebaseerd op de onwil van de meeste mensen om te overwegen dat iemand in een gezaghebbende positie in een humanitaire organisatie elke schijn van realiteit volledig zou negeren.

Mensen namen aan dat de beweringen wel waar moesten zijn, omdat het in die omstandigheden onlogisch leek om informatie in die mate te fabriceren.

Het principe van Really Big Lies is gebaseerd op leugens die zo ver van de werkelijkheid afstaan dat de luisteraar aanneemt dat zijn eigen perceptie niet klopt, in plaats van te twijfelen aan de beweringen van degene die de leugens vertelt.

Alleen een krankzinnige of belachelijke persoon zou zulke bizarre beweringen doen, en een geloofwaardige instelling zou zo iemand niet in dienst nemen.

Aangezien de instelling blijkbaar geloofwaardig is, moeten de beweringen dus ook geloofwaardig zijn, en de eerdere perceptie van de werkelijkheid door de luisteraar was dus gebrekkig.

Kleinere leugens daarentegen zullen waarschijnlijk worden waargenomen als voldoende dicht bij de bekende werkelijkheid om aantoonbaar onjuist te zijn. De waarheid verzinnen kan effectiever zijn dan haar verbuigen.”

Ik denk dat dit precies de strategie is die Big Pharma, gezondheidsinstanties, overheidsfunctionarissen en de propaganda-afdeling van de deep state de afgelopen drie jaar hebben toegepast.

  Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne

Hun beweringen waren zo ver verwijderd van elke schijn van realiteit, dat iedereen die zich bewust was van de feiten zich meer dan een beetje gek voelde.

Helaas, hoewel de meeste mensen een moreel en ethisch kompas hebben, volgen weinigen dat uiteindelijk wanneer ze geconfronteerd worden met psychopaten met gezag en de groepsdruk om zich te conformeren. Zoals Bell opmerkt, ondersteunen goede teamspelers bijna altijd valse narratieven, en degenen die weigeren mee te gaan in wat duidelijk leugens zijn, zijn vaak maar een kleine minderheid.

Winst door misleiding

Lees meer:  https://hannenabintuherland.com/usa/pfizer-annual-revenue-expected-to-reach-101-3-billion-in-2022-thanks-to-covid-jab-which-doesnt-prevent-infection-or-spread/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOperatie Klauwzwaard: Erdogan’s grote nieuwe spel in Syrië
Volgend artikelRussische televisie over de deïndustrialisering van Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Leugens kunnen ontmaskerd worden door feiten. De feiten werden geweerd uit de pers, die hebben zich als ware hoernalisten gedragen en hun zilverlingen ontvangen. Integere artsen werden beschimpt en bestookt met verdachtmakingen, aangeklaagd, gedemoniseerd en kapot geprocedeerd. Smeerlappen als Maarten Keulemans, Ronald Pierik, Koopmans, Fouchier, van Dissel, Hugo de waanzinnige, Bruls, enz. hebben daar een actieve bijdrage aan geleverd. Ik zal het deze personen nooit vergeven. Beter dat ze een heel eind uit mijn buurt blijven. Voormalig MST arts dr. Grandjean heeft het beestje ooit bij de naam genoemd op Blckbx tv: een psyop. Klaus noemt het “ze kreet rieset”. We zijn er nu erger aan toe dan in 1945.

 2. Pas na de dreiging van herr Hugo, toen hij verklaarde dat de prik echt de enige uitweg uit de crisis was en ik wist dat dat niet waar was, ben ik mij in alternatieve websites gaan verdiepen. Nog geen jaar ken ik deze en bijvoorbeeld Nine for news. Héél mooi dat ik bij nfn ook terug kan in de artikelen. Ik ben nu vanaf het allereerste begin van 2020 alles aan het bekijken en uittreksels maken. Ik kan niet geloven dat al vanaf het begin zoveel artikelen gaan over dat de pandemie nep is, voorbij is, locdowns en mondkapjes schadelijk zijn. Enzovoort. Maar het mooiste is, dat ik zeker niet alleen ben. Laatst een leuk gesprek gehad met een vreemde die net als ik een boerenzakdoek bij zich heeft. Hij was nl ook niet gevaccineerd

 3. In elke ideologie speelt op je emotie in en hoe krankzinniger deze is, hoe meer mensen deze lijken te omarmen. Alsof ze alle in utopia fantasieën en/of wondermiddelen willen geloven. Zoals de gehele medische wetenschap en/of het covid virus verhaal, dat je zelf kunt beschermen om je met een experimenteel vaccin je in te laten spuiten. Dan doen feiten en waarheden niet meer ter zake. Want jouw beleving wordt door de benodigde propaganda verhalen zo vaak herhaald in de media en de politiek, dat vele het hebben aangenomen als de enige waarheid.

  Dan werkt de hypnose werking van de propaganda van hoe het gebracht wordt door de media en politiek zo, dat dan alle andere verhalen en/of waarheden als fake nieuws voor hen wordt. Dan kun je als buitenstaander die niet gehypnotiseerd is door de illusie van de media en politiek, de gehypnotiseerde niet meer geestelijk bereiken. Wat of hoe jij het ook probeert. De gehypnotiseerde worden zo als een speelbal misbruikt om zoveel mogelijk zieltjes te laten winnen voor die illusie. Want uiteindelijk draait het altijd om macht en geld bij dit soort groot opgezette projecten van de globalisten. Er zijn tal van voorbeeld uit het verleden, maar de kracht van de propaganda onderschatten vele. Ongeveer 10% van de mensheid is ongevoelig voor de propaganda, omdat zij op een andere manier denken en handelen.

 4. De gifinjecties die ontwikkeld zijn in biolaboratoria zijn inderdaad biowapens. Echter het fakevirus, Sars-Covid-2 is nog nooit aangetoond, er is geen isolaat van en uit de cijfers blijkt niets, dus bestaat het niet. De cojonacijfers komen aantoonbaar tot stand voor 60% middels geherdifinieerde luchtweginfecties en voor 40% middels vals posiitieven. Doe uw huiswerk, maar dan wel gedegen.

 5. Geef de kutschapen hun homospel, foullebal waar nichten in een weiland tegen elkaar oprijen en ze zijn de hele wereldellende vergeten, als ze die al bevatten.

  • ze maken deze prachtige planeet kapot met global warming,en de hele tijd bezig met machts spelletjes…zometeen met zijn allen alleen nog maar per boot naar t wittehuis /kremlin… en iedereen doet er aan mee…de religieuze leiders en de politieke leiders…mensen in verdeeldheid brengen om zo te kunnen heersen met hulp van alle banken

 6. ..maar die dieren dan die overal ter wereld in cirkels lopen.. zou Klaus zijn eigen privé circus willen oprichten?
  Met een enorme piste.. misschien ooit een jongensdroom van hem, circusdirecteur.. met nog maar 500.000 toeschouwers,,

 7. Polysorbate 80 in vaccines is known to cause infertility in women …and so on –

  Rome Statute of the International Criminal Court

  Article 6
  Genocide

  For the purpose of this Statute, “genocide” means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

  (a) Killing members of the group;

  (b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;

  (c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction
  in whole or in part;

  (d) Imposing measures intended to prevent births within the group;

  (e) Forcibly transferring children of the group to another group.

  https://cvdvn.net/2022/06/13/rome-statute-of-the-international-criminal-court-dao-luat-rome-cua-toa-hinh-su-quoc-te/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in