Voor de drie weken 19 november tot 10 december 2021 hadden 170 (79%) van de 215 mensen die positief testten op Covid eerder ten minste één dosis van een Covid-injectie gehad.

De Taiwanese Centers for Disease Control (“CDC”) heeft een pagina gewijd aan persberichten waar dagelijks verslagen worden gepubliceerd met een pdf-bijlage met het aantal gevallen en details van elk geval: vaccinatiestatus; vaccinmerk; symptomen en aantal contacten, bijvoorbeeld. U kunt de CDC-persberichtenpagina hier bekijken, schrijft Dailyexpose.uk.

De onderstaande afbeelding is een overzicht van de positieve tests of Covid-“gevallen”, per vaccinatiestatus, zoals blijkt uit de dagelijkse verslagen van de CDC voor de periode 19 november tot en met 10 december (E&OE). Met uitzondering van twee dagen, 26-27 november, blijkt op alle dagen dat meer dan 60% van de positieve testgevallen bestond uit personen die tegen de ziekte waren “gevaccineerd”.

Prof. Sucharit Bhakdi heeft gezegd: de Covid-vaccins waren ontworpen om te falen. Antilichamen die in de bloedstroom worden geproduceerd, zoals die welke na een injectie in een spier worden geproduceerd, kunnen niemand beschermen tegen een infectie van de luchtwegen. Als iemand na een injectie met een virus van de luchtwegen wordt besmet, is dat geen “doorbraak”-infectie, aangezien de “vaccinatie” in eerste instantie geen bescherming bood tegen een virale infectie van de luchtwegen.


Dr. Richard Fleming heeft hetzelfde geconcludeerd. Gebruikmakend van de gegevens van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson over proeven die werden gebruikt om de doeltreffendheid van hun Covid-injecties te berekenen, toonde Dr. Fleming aan dat met een absoluut risico van 0,88%, minder dan 1%, “er geen statistische vermindering is van Covid-gevallen tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden”.

  Polen's Neurenberg 2.0 Project is gelanceerd "Rechtbanken zijn zodanig geïnfiltreerd door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem zullen moeten opzetten"

De Covid-injecties zijn niet alleen ondoeltreffend, maar de PCR-tests zijn ook niet geschikt voor het doel en het gebruik ervan om Covid-besmetting vast te stellen is frauduleus.

De pdf-bijlagen met details van “gevallen” op de website van de CDC zijn in het Taiwanees, maar als voorbeeld hebben wij het verslag van 10 december vertaald (met behulp van Google translate) en hieronder bijgevoegd.

In het CDC-rapport “Newly added confirmed cases of Covid-19” hierboven, waren van de 16 nieuwe “gevallen” op 10 december, 10 mensen (65%) asymptomatisch en vier (25%) hadden een “loopneus”, een zere keel en/of een hoest, wat symptomen kunnen zijn van een verkoudheid, griep of zelfs hooikoorts bijvoorbeeld.

Het is altijd bekend geweest dat de PCR-test nooit bedoeld was voor het opsporen van ziekten; hij werd in de eerste plaats gebruikt voor biomedisch onderzoek en forensisch onderzoek in strafzaken. De uitvinder van de test, Kary Mullis, waarschuwde voor het gebruik van de test om een infectie vast te stellen, aangezien de tests alleen ontworpen zijn om fragmenten van genetisch materiaal op te sporen. “PCR detecteert een zeer klein segment van het nucleïnezuur dat deel uitmaakt van een virus zelf. Het specifieke fragment dat wordt gedetecteerd, wordt bepaald door de enigszins arbitraire keuze van de gebruikte DNA-primers die de uiteinden van het geamplificeerde fragment worden,” schreef Mullis in 2013.

Met betrekking tot asymptomatische “gevallen” zei Dr. Michael Yeadon in november 2020 dat asymptomatische overdracht “biologisch ongeloofwaardig is … Om een bron te zijn moet je veel virus in je luchtwegen hebben. Maar als dat eenmaal gebeurd is, zul je symptomatisch zijn, ofwel omdat het virus je longbekleding (epitheel) beschadigt, ofwel omdat je het bestrijdt (of allebei). Je kunt niet zowel een virulente bron zijn EN geen symptomen hebben.” Yeadon citeert een artikel dat is gepubliceerd in Nature zeggend “nu we weten wat de basisbiologie en immunologie ons hebben verteld, kunnen we het massaal testen van de asymptomatische mensen stoppen.”

  80 procent had bijwerkingen bij tests van het nieuwe Coronavaccin - Gates wordt onder druk gezet

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse wetenschappers ontdekken dat COVID-prikken “mensen lijken bloot te stellen aan een verhoogde mortaliteit”
Volgend artikelZes feiten over de Covid-19 Vaccins die de media je niet zullen vertellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik vind het moeilijk om informatie van Bhakdi en Yeadon serieus te nemen omdat ze helemaal vastzitten in het geloof dat er daadwerkelijk een virus genaamd sars-cov-2 rondwaart. Ook deze mensen hebben er 0,0 bewijs voor, maar ze blijven erin GELOVEN. Geloof is leuk, in de kerk of achter de voordeur. Niet als wetenschap in deze verschikkelijke tijd. Dus alle andere informatie van deze lieden (net als heel veel andere zogenaamde “wetenschappers”) neem ik echt met een emmer zout. Er is geen griepvirus aanwezig en de spuiten doden enorme aantallen mensen en verwonden er nog eens een tig aantal meer. We zitten midden in een genocide op wereldschaal en deze mensen blijven hun geloof pushen. Erg jammer en onnodig. Juist dit soort lieden zou alles met de grootst modelijke voorzichtigheid moeten benaderen en beginnen bij vraag 1: Virus? Ok, dat zullen we nog wel eens zien. Gaan ze niet vinden. Klaar. Punt. Genocide.

  • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

   Stel, je bent de heer Bhakdi of Yeadon en je wil wat bereiken. Je weet dat 95+% van de populatie in het virus verhaal gelooft. Je weet ook dat als je zegt, bestaal niet je meteen belachelijk wordt gemaakt en wordt afgeserveert. Of je gaat mee in het virus verhaal en je kan misschien miljoenen redden of helpen aangezien je tenminste aandacht krijgt om te kunnen waarschuwen tegen dit alles.

   Wat zou jij doen?

   Ik weet dat ik een vriendin ben kwijtgeraakt door het virus verhaal. Zij was een hoofdonderzoekster naar herpatitis C Europees breed. Ongeveer 20 jaar geleden. Ons gesprek was heel kort samengevat, nadat ik de Aids hoax al had begrepen want geen virus bewijs. Zij, yay, eindelijk gaan we stappen maken met onderzoek naar herpatitis C EU breed en dat ga ik doen. Ik, is het virus al geisoleert? Zij, nee maar we zien ziektebeeld XYZ en zo reageert het lichaam er op. Ik, moet je de ziekmaker niet eerst vinden voordat…. Nee want er staan levens op het spel.

   Lang verhaal kort, de vriendschap was gone. Wil je dat deze heren dat ook doen ipv waarschuwen?

   Realiseer je dat we midden in een psychologische oorlog zitten. Wil je mensen in je omgeving mogelijk kunnen helpen moet je ze niet vertellen, covid is nep want virussen bestaan niet. Dan haakt bijna 100% af. Gelijk hebben en krijgen zit nogal een grand canyon tussen in deze crisis. De virus leugen ontmaskeren is, wat mij betreft, 1 van de minste zorgen.

   Waar je veel meer effect mee kan scoren is de absurditeit van dit alles vriendelijk en op een twijfel manier aanpakken wat mij betreft.

   Als je wil blijven vechten tegen het virus verhaal. Succes maar je zal geen succes oogsten. Slechts nog meer ”mega nega” spul oogsten. Kies je strijd wijs want een strijd voeren naast wat je doet in het dagelijks leven is lastig genoeg.

   Veel wijsheid toegewenst.

   Groeten,
   Hugo

 2. Het word tijd dat we in Nederland gaan checken of het werkelijke besmetten gevaccineerd waren de ja of de nee????
  Wat moeten we nu met artikelen over TaiWan tjemig > we wonen in Nederland> wanneer gaan we daar de werkelijke feiten boven water krijgen?? Anders lijkt het wel of de hele media corrupt is??
  Dus nogmaals frontnieuws wanneer gaan jullie nu de werkelijke cijfers over Nederland publiceren ipv de leugens die we alle dagen al lezen in het AD/Telegraaf etc?????????????????????????????????????????
  Of nodig de Taiwannezen hier uit kunnen ze demonstreren in Den Haag… :)???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in