Ze zijn vastbesloten om de “Omicron Variant” zo angstaanjagend mogelijk te laten lijken, dat betekent zoveel mogelijk gevallen krijgen, wat betekent dat ze helemaal naar de voorkant van het Covid-draaiboek zijn gebladerd, schrijft Kit Knightly.

Voer “De 5 tekenen dat je Omicron Covid hebt” in, een artikel in de Metro gisteren, en herhaald in de psyche van tientallen andere mainstream mediabladen.

Voor degenen onder u die morbide nieuwsgierig zijn, hier zijn de vijf tekenen van Omicron:

Kriebelige keel
Vermoeidheid
Lichte spierpijn
Droge hoest
Nachtelijk zweten

De scherpzinnige lezer zal ongetwijfeld opmerken dat dit de symptomen zijn van elk van de gewone verkoudheidsvirussen die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld infecteren.

Het is net de oude Simpsons-grap over “lichte honger, occasionele dorst en nachtelijke vermoeidheid”, alleen verwachten ze van ons dat we het serieus nemen.

De kans is groot dat je deze symptomen het afgelopen jaar tenminste één of twee keer hebt gehad. Dit betekent niet dat je Omicron had. Het betekent niet dat Omicron zelfs bestaat.

Het is gewoon een truc om je zover te krijgen dat je de richtlijnen van de overheid volgt en, in de woorden van het artikel:

“Bestel zo snel mogelijk een gratis PCR test”.

De overheidssite voor het bestellen van PCR-tests is al gesloten als gevolg van miljoenen verzoeken. Wij hebben tot in het oneindige herhaald dat deze tests wetenschappelijk zinloos zijn en een groot aantal fout-positieven opleveren.

Toch worden op dit moment honderdduizenden PCR-tests uitgevoerd op mensen met slechts milde verkoudheidssymptomen, en in deze neusuitstrijkjes zit de beginnende “Omicron-golf”.

  Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis

Daarom gaat Sajid Javid op TV zeggen dat hij verwacht dat het aantal gevallen van Omicron in de aanloop naar Kerstmis “dramatisch zal toenemen”, omdat ze het gaan laten gebeuren.

Dan zullen ze de premier waarschijnlijk nieuwe beperkingen laten aankondigen… net nadat het parlement zich heeft teruggetrokken voor het kerstreces, zodat ze niet kunnen worden herzien of in stemming gebracht.

Het is dezelfde oude truc, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Hopelijk trappen de mensen er snel niet meer in.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelmRNA-uitvinder Dr. Malone: Wereldwijd totalitarisme is een grotere bedreiging dan het coronavirus zelf
Volgend artikel2021 top artikelen – Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

  • In dit geval ben jij de sukkel, die in dit nepnieuws, flauwekul blijft trappen. Ik ben benieuwd hoe je straks terugkijkt als toch blijkt dat!

  • In dit geval ben jij de sukkel, die in dit nepnieuws, flauwekul blijft trappen. Ik ben benieuwd hoe je straks terugkijkt als toch blijkt dat!

     • Omicron is gewoon een variant, net als Delta. Ongevaarlijk voor de meeste mensen, helaas niet voor iedereen. De druk in de zorg is enorm daarom helaas ook de maatregelen. En nee, daar ben ik het zeker niet allemaal mee eens. Je hart operatie, kanker behandeling zal maar worden uitgesteld. Of is dat ook niet waar? Jullie maken de samenleving bang en zaaien verdeeldheid niet andersom!

      • Beste Ger,
       Dat is nogal een beschuldiging…
       ´Jullie maken de samenleving bang en zaaien verdeeldheid en zorgen ervoor dat behandelingen worden uitgesteld’?
       Dat is nou juist hetgeen waar onze overheid zich aan schuldig maakt.
       Ik en velen met mij hebben er part noch deel aan dat behandelingen worden uitgesteld.
       Hebben we onder andere te danken aan tien jaar marktwerking in de zorg.
       Maar dat is een ander verhaal…
       Heeft u dan niet in de gaten dat de overheid een spelletje met iedereen speelt?
       U trapt er gewoon in…
       Dat spelletje heet nl.´verdeel en Heers’
       en het Coronatoegangsbewijs is je speelkaart.
       Haal je niet je prikjes dan mag je niet meer meedoen en krijg je niet je groene vinkje.
       Is dit nou de samenleving waar u zich prettig bij voelt?
       Beschuldigd worden dat kinderen geprikt moeten worden omdat je als minderheid geen prik wilt???
       Voelt u zich daar nou prettig bij dat dit plaats vindt?
       Ik wens u veel succes en wijsheid voor de ‘toekomst’ als u maatregelen krijgt opgelegd of eisen aan u worden gesteld waar ook u niet meer aan kunt/wilt voldoen.

       • Ik heb niet geschreven ´Jullie maken de samenleving bang en zaaien verdeeldheid en zorgen ervoor dat behandelingen worden uitgesteld’?’

        Die conclusie trekt u helaas.
        Ja “´Jullie maken de samenleving bang en zaaien verdeeldheid’ met het verspreiden en in stand houden van de grootste onzin over WEF, Bill Gates, De overheid uitmaken voor leugenaar, allerlei (onbewezen) reacties op het vaccin etc. **
        Maar we nemen wel graag de beschikbare toeslagen, kinderbijslag aan. En bij werkeloosheid zie ik maar weinigen die afzien van de uitkering die door de overheid wordt gefaciliteerd.
        ** Overigens is er geen “het vaccin”, momenteel zijn er 25 in omloop, en zijn er 100+ in fase 3.

        Nee, niemand heeft schuld “zorgen ervoor dat behandelingen worden uitgesteld’? Maar je zal er maar te maken krijgen! Dit heeft ook zeker te maken met de marktwerking in de zorg, echter als de zorgpremie teveel omhoog gaat staan we ook op onze achterste benen.

        Wees blij dat in Nederland woont, er is nog een vaccinatieplicht en of die er gaat komen is maar de vraag. (overigens ben ik daar tegenstander van). Beseft u wel hoe goed u het heeft en in wat voor welvaart u leeft?

        Inderdaad heeft kiezen voor nu niet vaccineren nu nadelen, heb geduld dit gaat weer over. Echter de keren dan ik mijn QR code nodig had kan ik op één hand tellen en dit was uit luxe en was niet echt nodig.

      • U bedoelt: u maakt feiten bekend, welke onzekerheid en aansluitend onderzoek en onrust zal veroorzaken.

       Onwetendheid is uw eigen keuze, dus het mag. Wat niet door de beugel kan, is dat u – feitelijke- informatie wenst te stoppen.

       En alleen voor de eigen gemoedsrust. Anders kunt u waarschijnlijk niet gemakkelijk op vakantie.

       Dit egocentrisme is -naar mijn bescheiden mening- onvergeeflijk.

      • Hoi Ger Echtigheid,

       Je stelt het volgende;

       ”Jullie maken de samenleving bang en zaaien verdeeldheid niet andersom!”

       Dit klinkt een beetje ala de vorige beschuldiging die je deze community in slingert. Gisteren verweet je mij en anderen hier data niet te kunnen intepreteren. Een post waar ik je op een vriendelijke reply op heb gegeven dat ik jaren en jaren met big data heb gewerkt en dat zover ik op basis van goede ruwe data set kon concluderen en dus controleren dat artikelen zoals dat juiste conclusies trokken met zeker restpunten om verder te onderzoeken.

       Daar is geen enkele, laat staan inhoudelijke reactie op gekomen. Bij deze uitdaging 1. Toon aan wat er op wat op hoofdlijnen mis is in de studie. Graag hoor ik ook welke restpunten je ziet welke onderzocht moeten worden. Zo weet ik op voorhand namelijk of ik mijn tijd terecht bestijd met iemand die ook met dat soort datasets om kan gaan. Geloof me, deze zijn veel eenhoudiger dan waar ik mee moest dealen want deze zijn stiekum niet meer echt ruwe data maar is het beste wat we hebben.

       Uitdaging 2. Je stelt openlijk dat wij verdeeldheid en angst zaaien.Ik heb daar nooit wat van gezien hier. De enige angst die hier zeer terecht, in mijn optiek, wordt gezaaid is voor de injecties. Ik zie dat een beetje zoals mensen die asbest leggen waarschuwen dat het kanker veroorzaakt ondanks dat de overheid stelt, helemaal goed dat spul!. Uiteindelijk moesten ze toegeven dat het wel schadelijk was en is. Idem obees zijn, roken, etc etc aan voorbeelden en wat in de maak is qua schanalen.

       Verder zie ik geen angst en paniek hier. Wel in de massa media. Zover ik weet is bijna iedereen hier voor weer leuk en gezellig samenleving en walgen van dit alles.

       Je dreigt ook. Siert je niet. ”Je mag blij zijn dat hier nog geen injectieplicht hebben”. Ah, goh, je mag maar blij zijn dat de Neurenberg code hier (nog) niet geschonden wordt. Weet je wel, waar al die artsen die belangrijk waren in gedwongen medische experimenten in een (schijn) proces weden veroordeeld tot de dood?De verklaring is wel goed. Lees m even. https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg . Ja, zelfs wikipedia durft t niet aan als dat als nepnieuws te labelen.

       Dan komt het volgende punt. Recht op lichamelijke integriteit. Nu mogen ze bijna gedwonen een medisch experiment je lichaam in jassen. Doe je dat niet ben je nu al een 2e rangs burger. Klein stapje dat wel.

       Ik ben heel groot voorstander om jouw groene vinkje verder uit te breiden als staat. Jouw BMI heeft een forse impact op het ziekte verloop. Dus bij een BMI van zeg 25+, geen vinkje meer hoor. Je vond die 2 deling in de samenleving toch goed? Of wat dacht je als je teveel CO2 produceert of, SOA, zorg dreigt overbelast te worden dus verplichte SOA testen elke maand en het groene vinkje laten zien.

       Discriminatie roep je waarschijnlijk. Terecht maar is het nu ook al. Je stelt terecht dat in andere lander het al erger is. Tuurlijk, het kan altijd erger. Maar ook veel beter dan deze angst cultuur we worden ingejaagd.

       Als jij bang bent voor mensen zoals je die leest in de community, prima. Ik ga graag de scheiding aan tussen geinjecteerde en die dat niet doen. Gewoon even huizen ruilen en klaar. Net zoals in Amerika gebeurt.

       Groeten,
       Hugo

      • Beste Ger. jij hebt helemaal gelijk. Zowel Omicron als Delta zijn varianten in de Virussen. Inderdaad ongevaarlijk voor de meeste mensen en helaas niet voor iedereen. Dit geldt al duizenden jaren voor alle virussen en ook de komende duizenden jaren. Ook ben ik het eens met jou dat de druk in de zorg is toegenomen. Helaas hebben wij dat te danken aan ons huidige kabinet. Ondanks de moties die zijn ingediend hebben de huidige kabinetspartijen er voor gezorgd dat uitbreiding van de IC-Capaciteit, het aantal Intensivisten en IC-verpleegkundigen werden verworpen. Laat even tot je doordringen: zij hebben deze moties verworpen (tot 2x aan toe). Ook in het Coronajaar zijn de IC-bedden gedaald en zijn er duizenden zorgmedewerkers verdwenen. Hoe verklaar jij dit? De zorg was toch onze grootste prioriteit? Vindt jij het vreemd dat operaties worden uitgesteld? Ook de komende maanden zullen er veel mutanten van de virussen komen. Dit is normaal. Verdiep je eens in wat ons eigen immuunsysteem kan en hoe dit omgaat met de virussen en hun mutanten. Ga vanuit deze redenatie eens logisch nadenken, dan zal je moeten concluderen dat er veel niet klopt.

 1. Omicron bestaat niet eens, is in het leven geroepen om de prikdoctrine en de Corona pas ´moreel verantwoord’ voor de massa in stand te kunnen houden.

  • Net als het vermeende “virus” zelf…. Het virus, Ivermectine, hcq, de gifspuiten, afstand houden, muilkorven, testen, etc etc. Allemaal totale maar dan ook totale bullsh*t.

 2. Ik heb voor 2022 eigenlijk maar een grote wens.
  Dat het welbekende ‘kwartje’ nou eens gaat vallen bij de grote massa.
  Dat de gecreëerde angst verdwijnt, en iedereen uit zijn toestand van zinsbegoocheling stapt voor zover hij/zij daar door de propagandamachine in vastzat.
  Zijn we van al dit gelazer af, (behalve van de voorlopige nasleep) en kunnen we eindelijk proosten op een ‘normaal’ nieuwjaar.
  Maar ja.. IJdele hoop, deze wens zie ik voorlopig helaas niet in vervulling gaan.

  • Er is alleen geen kwartje dat kan vallen. Die massa wil eenvoudigweg een samenleving waar hun zin met geweld wordt afgedwongen door de overheid. Het maakt hun uiteindelijk niet meer uit of ze gelijk hebben of niet.
   De Wef heeft in zoverre gelijk dat de samenleving al onhoudbaar was (ze vertellen er alleen niet bij dat hij daarvoor ook ontworpen was)

      • Hoi Hugo,

       Het is heel boeiend om hier de reacties van gelijkgestemden en anderen;) te lezen.
       En mooi als mensen met tips komen.
       Jouw reactie in een ander stukje vond ik wel interessant.
       Mijn man en ik zijn sinds kort bezig met bv een voorraad houdbaar voedsel aan te leggen.
       Via deze berichten is het in ieder geval fijn om je gesteund te voelen, om te weten dat je niet alleen bent.
       Je andere ideeën zijn de moeite waard om te overdenken en wellicht in praktijk te brengen.
       We gaan eens bekijken welke mogelijkheden we thuis hebben.

       Groeten en tot een volgende keer,
       Ankie

 3. |Ik denk dat het tijd wordt de corrupte pcr tegen hun eigen systeem te gebruiken.
  Beetje verkoudheid en je heb binnen een paar testen een positief resultaat.
  Meld je ziek (weekje vrij dus) en weer beter.
  Genezen QR shit en klaar.

 4. Nee joh, in de VK slaan wetenschappers alarm vanwege de “stealth” variant van Omicron…. ???????

  Om je te bescheuren, ongelofelijk wat een nonsens, getuigd wel van creativiteit om dit te bedenken en in de ether te flikkeren..

  En @ger; ik hoop dat je snel uit de halve MSM bubbel gaat komen, voor zowel de theorie van zogenoemde virussen als vwb. de Zorg. Het “nieuwe regime” gaat voor 4,5 miljard BEZUINIGEN!

  De Zorg wordt al jaren kapot gemaakt door bewust overheidsbeleid.

  • die miljarden bezuiniging is niet gebleken in de verzekerings kosten eigen risico ,net als de kijk en luister belasting , wel de meer dan de helft bezuinigen ,maar hebt u netto meer

 5. Mensen en trollen wake the fuck up! Alles wat we denken te weten over geschiedenis, medische wetenschap, klimaat, ai, geo-engineering enz. is een leugen of in ieder geval zo gemanipuleerd dat wij als volk geen benul hebben van wat er werkelijk gebeurt. De waarheid is fucking shocking en maakt dat veel mensen in een ignorence is bliss modus blijven hangen en dús het narratief blijven verkondigen..Ja toch ger? Of hugo of mark of welke demoon je dan ook bent, je bent ontmaskerd sukkel! Je kunt licht niet verduisteren

 6. Inmiddels zijn we een tijd verder. Half september 2023. Zou Ger Echtigheid inmiddels zijn ontwaakt of zou hij nog in de winterslaap liggen. Misschien is hij al gaan hemelen na de zoveelste booster of bivakkeert in een rolstoel met aangekoppelde hartfibrilator en overdenkt zijn naïviteit.
  Hoe gaat het Ger?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in