De Russische autoriteiten moeten voortdurend de manipulatie van de media tegengaan als het gaat om de huidige crisis in Oekraïne en de Donbas.

Thesaker.is rekent hieronder af met de westerse MSM. En oud Russisch minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov legt CNN het vuur aan de schenen (van Orinoco Tribune via Alethonews).

Op vrijdag 25 februari heeft de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, de hypocrisie van de Westerse media blootgelegd in antwoord op een journalist van CNN tijdens een videopersconferentie.

Tijdens de conferentie antwoordde minister Lavrov op een vraag van een CNN-journalist en toonde hij de hypocrisie aan waarmee Westerse journalisten de Oekraïne-crisis en hun vermeende bezorgdheid voor de bevolking van Oekraïne en de Donbas hebben behandeld. In de afgelopen acht jaar, toen meer dan 14.000 mensen in de Donbas stierven door aanvallen van Oekraïense militairen en neonazi’s, heeft CNN dit nieuws ter plaatse in de regio niet verslagen.

“Hebt u gezien dat scholen verwoest zijn?” vroeg Lavrov. “Hebt u vrouwen gezien die dode baby’s droegen? Hebt u gezien dat een kinderstrand gebombardeerd werd? Heeft iemand die plaats ooit bezocht?”

Minister Lavrov verzekerde dat Rusland de burgerbevolking van Oekraïne niet zal aanvallen. Hij drong er bij de CNN-journalist op aan de verklaringen van president Vladimir Poetin te lezen, waarin wordt uitgelegd dat de doelstellingen van de Russische operatie louter militair zijn, en dat Rusland geen plannen heeft om Oekraïne te bezetten.

“Niemand is van plan Oekraïne te bezetten, de doelstellingen van de operatie zijn demilitarisering en denazificatie,” herhaalde Lavrov. Hij verweet de president van Oekraïne, Volodymyr Zelensky, dat hij alle mogelijkheid tot onderhandelen heeft verkwanseld en president Poetin heeft gedwongen tot de beslissing van een militaire interventie in de Donbas.

Lavrov’s precieze antwoord aan de CNN-correspondent in Kiev was een reeks tegenvragen. “Waarom heeft geen enkele westerse journalist gedurende deze acht jaar bericht over wat er gebeurt aan de door de Oekraïense regering gecontroleerde frontlinies in Donbas? Als zij nu ontzet zijn over wat er in Kiev gebeurt, is er dan iemand van CNN in Donbas zelf geweest?”

Als The Saker hieronder doorgaat over “Ukronazis”, laten we er dan aan denken waar we mee te maken hebben:

Dag 3 in Oekraïne – Westerse PSYOPs in volle gang

The Saker

Ik waarschuwde mijn lezers, maar helaas, velen negeerden mijn waarschuwing.

De hele dag werd ik dus overspoeld met domme vragen waarin mij gevraagd werd te reageren op westerse PYSOP-fakes. En ik moet toegeven, deze keer hebben ze al hun krachten gebundeld: westerse ziomedia, Eurorodent media, de “wereldwijde solidariteitscampagne”, wodka die uit de winkels in de VS wordt gehaald, enz., enz. Het voorbeeld hieronder is vandaag (FN: zaterdag 26 febr.) van één Britse website gehaald, ik heb gewoon de drie koppen bij elkaar gezet, kijk zelf maar wat ze verkondigen:

  Hoe de wereld de dingen ziet

Ik moet toegeven dat ook de Russische Atlantische Integrationisten, de 5e colonne t in groten getale op de been zijn. O zeker, slechts een paar honderd mensen hier en daar, maar het hoofddoel van hun demonstraties is bereikt: de westerse PSYOPs zullen u nu vertellen dat de meeste Russen totaal gekant zijn tegen deze militaire operatie of zelfs tegen Poetin. Zelfverklaarde leden van de vermeende “intelligentsia” hebben de handen ineengeslagen en plaatsen open protestbrieven in de Russische media. Bravo! U koos een cruciaal moment om uw slag te slaan en het Russische volk zal u dit niet vergeten of vergeven. Ik verwacht dat er vrij spoedig een golf van “politieke emigratie” uit Rusland naar de EU zal beginnen. Goed! Het Kremlin zou hun vliegtickets en verhuiskosten moeten betalen, als ze bereid zijn hun Russische paspoort in te leveren voor het opstijgen.

Maar wat moet *ik* nu doen?

Ik heb twee mogelijkheden:

 1. Dit alles ontkrachten tot ik dood neerval van uitputting.
 2. U vragen nog 24-26 uur te wachten en het allemaal nog eens te bekijken.

Zoals u kunt raden, kies ik optie #2.

Doe dus geen moeite om mij te vragen of het al dan niet waar is dat 3 moedige Oekraïense oma’s een hele colonne Russische tanks tegenhielden en vernietigden. Als u die vraag stelt, diskwalificeert u zichzelf om een antwoord van mij te krijgen.

Vervolgens ziet u hier hoe de zaken er min of meer voor staan:

FN voegt deze kaart toe, waarop de namen gemakkelijker te ontcijferen zijn:

Niet veel nieuws hier van vanmorgen. Laat me dat anders formuleren – er zijn genoeg ontwikkelingen, maar geen grote veranderingen in de kaart. De enige uitzondering is dat de LDNR strijdkrachten (d.w.z. van de Donbass) en de Russische strijdkrachten van de Krim zich hebben verenigd even ten noorden van Mariupol (FN: rechtsonder op de afbeelding, dicht bij het Donbass gebied – Luhansk en Donetsk). De stad zal bestormd worden en het zal er zeer gewelddadig aan toe gaan, want Mariupol is voor de hardcore Oekraïners wat het vliegveld van Donetsk was in de eerste en tweede oorlog.

Het andere grote nieuws is dat er op talrijke plaatsen zware Russische systemen (MLRS, TOS-1) gezien zijn; zij zouden gebruikt kunnen worden om een ontsnapping van de Oekraïense strijdkrachten uit de operationele ketel in de Donbass te verhinderen.
Intussen heeft de roemrijke Franse marine een onder Russische vlag varend vrachtschip met auto’s, bestemd voor Sint-Petersburg, onderschept onder het voorwendsel dat de bank die er eigenaar van was onder “sancties” stond (geheugensteuntje: alleen de VN-Veiligheidsraad kan sancties opleggen, alle anderen stelen alleen maar). Deze daad van piraterij op volle zee kreeg een enthousiaste steun van de westerse PSYOPs (zie hier en hier).

  Hoe gaat het met die oorlog?

Wat onze Oekraïense vrienden betreft, die zijn grotendeels geëvacueerd naar Lvov (FN: of Lviv in het uiterste westen van Oekraïne bij Polen) en verklaren dat zij met Rusland zullen onderhandelen “vanuit een machtspositie”. Net als de NAVO. En de EU. En de VS.

Veel succes daarmee!

Ik moet er aan toevoegen dat ik persoonlijk diep gekwetst en beledigd ben door de “russofobische consensus” in het Westen. Ik heb altijd geweten dat er een harde kern van Rusland-haters bestond, maar ik dacht ook dat er een over het algemeen pro-Russisch deel van het publiek bestond. Vandaag is hun zwijgen oorverdovend. De dichter Yehuda Bower schreef ooit deze regels:

Gij zult geen slachtoffer zijn.
Gij zult geen dader zijn.
En vooral,
Gij zult geen omstander zijn.

Voor mij gaat het hier om het moderne Europa, dat liever de nazi’s verheerlijkt dan op te houden de Russen te haten om onze twee grote zonden: ten eerste, dat wij bestaan, en ten tweede, dat wij van uw natuurlijke hulpbronnen leven. Ofwel dat, ofwel hebben we te maken met een koelbloedige onverschilligheid van een maatschappij die geen andere waarden meer heeft dan rabiate consumptie en haat jegens de ander. (FN: Zoals de volledige psyop over Covid. Men kan op Twitter redelijk rationele mensen gezien, die mettertijd gingen beseffen dat Covid een geconstrueerde gebeurtenis was waaromheen veel leugens zijn verteld, die plotseling volkomen onnadenkend tegen Rusland tieren).

Het is duidelijk dat de overgrote meerderheid van de mensen in het Westen ons, Russen, zien als Sneeuwnegers die het lef hadden om de plantage van hun meester plat te branden, en die het nu verdienen om gelyncht te worden door “een paar vastberaden mannen”.

Tegen al degenen die ons haten, en velen van hen lezen deze blog, heb ik dit te zeggen: uw haat en huichelarij zeggen niets over ons, maar wel veel over u: u haat ons zelfs meer dan u de nazi’s (beweerde te) haten.

Heel Zone A betuigt zijn totale, onwrikbare en categorische steun aan, en sympathie voor, de Ukronazi massamoordenaars. Zelfs westerse Joden kiezen liever de kant van de Banderites (FN: zij die sympathiseren met de pro-Nazi historische figuur, Stepan Bandera) dan dat zij Rusland gewoon met rust laten. Dus vanavond kan ik eerlijk zeggen: mijn afkeer van het Westen kent geen grenzen.

***

Dan blijft er nog één grote vraag over: Kiev.

Eén Oekraïense waarnemer, Iurii Podoliaka, wiens kaart ik hierboven gebruik, denkt dat de Russen de stad zouden kunnen bestormen en daar een soort voorlopige Oekraïense regering zouden kunnen vestigen. Eerlijk gezegd zou hij wel eens gelijk kunnen hebben, maar ik zie het niet zitten. Niet eens een heel klein beetje.

Ik zou veel liever hebben dat de Russische troepen net buiten de steden bleven die zij geblokkeerd/omsingeld hebben. Laat de Oekraïners maar een week in hun stedelijke gebieden stoven. En dan zien wat de opties zijn. Al die dubbelplus-goed-denkende, deugd-zeggende hypocrieten plengen altijd krokodillentranen voor de “onschuldige burgers”, bijna elke keer als er een oorlog uitbreekt. Tenzij de burgers Russen of Serviërs of Irakezen (“slechteriken”) zijn, natuurlijk. Maar in dit specifieke geval vind ik dat. de Russen alles in het werk moeten stellen om het aantal slachtoffers aan ALLE kanten, ook aan de Oekraïense, tot een minimum te beperken. Hier is waarom:

  Het Verenigd Koninkrijk bereidt zich voor om grondtroepen naar Oekraïne te sturen

De Oekraïense nazi’s hebben in feite de Volkssturm van Hitler nagebouwd en alle wapens die zij hadden, uitgedeeld aan iedereen die bereid was er een te pakken. Dat betekent dit: in de zeer nabije toekomst zal de Ukronazi versie van de Rwandese Interahamwe in het land rondlopen. Verre van op Somalië of Jemen te lijken, zal Banderastan er spoedig uitzien als een bijzonder gevaarlijk deel van Kongo.

En, ik wil dat het Oekraïense volk schoon schip maakt, niet de Russen, sorry.

Ik wil niet dat mijn land betrokken raakt bij Banderastan, niet economisch, niet politiek, niet sociaal. Hoewel ik de dubbele doelstelling van ontwapening en denazificatie TOTAAL goedkeur, hoop ik toch van harte dat de Russen de meeste nazi’s zullen doden en de wapensystemen en -capaciteiten die Rusland bedreigen, zullen vernietigen. Maar niet meer dan dat!

Het spijt me zeer, maar de Oekraïners hebben deze lelijke en bloedige puinhoop geschapen, en het is aan hen om die op te ruimen. Wij zijn hun precies *niets* schuldig.

Het is dus NIET in het belang van Rusland om alle Oekraïense wetshandhavers of zelfs het leger te doden of te ontwapenen. En als dat betekent dat ze eerst moeten afremmen om te praten, dan hoop ik dat ze dat doen.

Om u een voorproefje te geven van de huidige chaos, laat ik u achter met een screenshot van een aankondiging die gedaan is in een belangrijk Oekraïens spoorwegstation (dat ik niet zal identificeren). Kijkt u maar eens, samen met mijn vertaling:

Attentie
Gelieve het volgende onder uw contacten te verspreiden. N Rashist-saboteurs (Let op: “rashist”: scheldwoord op Russisch) hebben zich vermomd in Oekraïense politie-uniformen. Zij verstaan Oekraïens, maar zij kunnen herkend worden omdat zij een oordopje!!!!!!! dragen. Dus als u een agent met een oordopje ziet, is hij geen Oekraïense politieman. Wees supervoorzichtig of schiet ze gewoon op zicht neer.

Schattig, niet?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heeft de NAVO zojuist de oorlog verklaard aan Rusland?


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandert
Volgend artikel8:00 AM EST Zondag – Rusland zet kernwapens in “Speciale Gevechtsmodus” – Dit is nu een “DEFCON” Situatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/2021–2022_Russo-Ukrainian_crisis

  ” In December 2021 the NATO Parliamentary Assembly met with Ukrainian leaders to reaffirm the alliance’s support for Ukraine, to call upon NATO members to enhance delivery of defensive weapon systems to Ukraine.

  “NATO and the US have re-affirmed NATO’s “open door” policy, maintaining that countries should freely choose whether to join NATO or not.[549] NATO Secretary General Jens Stoltenberg on 13 January 2022 said: “No one else has the right to try to veto or interfere in that process. ”

  Nato told russia to fu and that ukraine was to come into nato, the reason for this war.

   • Kolomoisky. Ukraine is de tweede joodse staat. Geen kennis hier ooit onderwezen over de Holodomor daar en wie die uitvoerde. NL opnieuw net als bij Covid gehypnotiseerd door MSM, geen idee wat er in de geschiendenis plaats vond. Maar ook Putin zijn kennis rond WW II klopt niet met wat ik na vele jaren onderzoek achterhaalde. Allemaal gemanipuleerd, oorlogen georkestreeerd, vanuit fake historische perspectieven. Wie zijn de Russen, nadat de Bolsjevistische Revolutie de meeste Slaven uitmoordde en verving. Verving door wie. Joodse Lenin, Trotzky en Marx allemaal getraind in de USA. Namen eerst de Weimar republiek over en dan ineens die revolutie in Rusland?

 2. Banderistan wordt gerund door de CIA met behulp van aanhangers van de Oekraïnse WOII held (oorlogsmisdadiger) Stepan Bandera, en de Rechtse Sector Partij (Prawiy Sektor). Dit zijn allemaal nijdige rechtsextremisten die geen enkele moeite hebben met moord, verkrachting, verminking en levend verbranden. Dit hebben ze in 2014 in Odessa laten zien, waarna de mensen op de Krim en die in de Donbass in opstand zijn gekomen. Voilà, dit is waar Poetin een eind aan gaat maken.

  • Natuurlijk worden deze extremisten gesteund door verscheidene zeer rijke oligarchen zoals Igor Kolomoiski, Petro Poroshenko (de oud-president) en nog een zootje van dat Ashkenazi schorem.

   • Interessant onderzoek in een artikel in Trouw. Het feit dat Joden zo vaak op de lokale bevolking lijken, Europese Joden, Indiase Joden, Afrikaanse Joden etc. etc. is omdat ze van die lokale bevolking genetisch qua DNA afstammen en niet van een gemeenschappelijke joodse, semitische stamvader Abraham. Zij stammen af van bekeerlingen. En door die bekering wordt men automatisch een genetische afstammeling van Abraham. Wetenschappelijk snijdt dat natuurlijk geen hout. Een stamvader/verwekker produceert altijd dezelfde Y chromosoom. Itt tot de maternale afsstamming X chromosoom die wel verandert. Curieus is die afstamming bij Joden via de maternale lijn. De vraag is dus is er een selecte groep binnen de groep die van 1 stammoeder afstamt. In feite is dit zgn ras genetisch dus geen ras en is de vraag of zij allen slachtoffers zijn van Mindprogrammering. Een beetje als de geisoleerde Amish, waar je niet meer bij hoort als je besluit in de grote wereld buiten te blijven.
    Wie is die selecte groep. Wat is hun genetisch pakket. En welke God vereren zij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in