Een immunisatiedeskundige heeft verklaard dat de grootste bedreiging op dit moment bestaat uit mensen die de Covid-19-vaccins hebben genomen, bericht Theexpose.uk.

Professor Christian Perronne, voormalig hoofd van de Europese adviesgroep van deskundigen inzake immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waarschuwt dat “volledig gevaccineerde” mensen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten blijven of het risico lopen ernstig ziek te worden of te sterven. Hij zegt dat hun immuunsysteem na vaccinatie blijvend is veranderd.

Perronne, die gespecialiseerd is in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten, zegt dat de situatie in het Verenigd Koninkrijk en Israël, die twee van de meest gevaccineerde landen ter wereld zijn, snel verslechtert. Hij zegt dat dezelfde problemen zich naar verwachting ook in de Verenigde Staten zullen voordoen.

“Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk, gevaccineerde mensen zijn voor anderen gevaarlijk,” zegt Perronne.

“Het is nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder de gevaccineerde mensen, en in het Verenigd Koninkrijk ook, je hebt daar ook het grotere vaccinatieprogramma en ook daar zijn er problemen.”

Een werkgroep in Frankrijk is naar verluidt “volkomen in paniek” over de situatie en weet niet goed wat te doen om de situatie aan te pakken. Het lijkt erop dat de meeste mensen die ziek worden nadat ze positief op Covid-19 zijn getest, degenen zijn die de vaccins hebben genomen.

Kobi Haviv, een Israëlische arts, zei tijdens een segment op Channel 13 News:

Dit is echter geen baanbrekend nieuws, want we zijn ons terdege bewust van de schade die de vaccins aanrichten, waarvan de prikken in het Verenigd Koninkrijk meer dan 1.186.844 bijwerkingen en 1.632 sterfgevallen hebben veroorzaakt.

Anderen hebben hun bezorgdheid geuit over het effect van de vaccins op het immuunsysteem, aangezien een door het Francis Crick Institute uitgevoerde studie heeft aangetoond dat het Pfizer-vaccin T-cellen vernietigt en het immuunsysteem verzwakt.

De studie – uitgevoerd door het Francis Crick Institute in samenwerking met het Britse National Institute for Health Research – toonde aan dat het Pfizer Covid-19-vaccin minder neutraliserende antilichamen tegen Covid-19 en andere varianten produceerde.

Het beste wat iedereen kan doen is wegblijven van deze experimentele vaccins en in plaats daarvan fit en gezond blijven. Zorg voor veel vitamine D, doe aan lichaamsbeweging en eet voedzaam om ervoor te zorgen dat uw immuunsysteem efficiënt werkt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Frankrijk: Liever geïnfecteerd dan gevaccineerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDus, proberen ze je te vermoorden of zijn ze gewoon corrupt, gierig en dom?
Volgend artikelBill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat is zwaar balen voor de onbeschadigde, reine mens. Waar kan hij nog gaan en staan in een wereld van levensgevaarlijke infectiebronnen.

 2. Covid uitbraken in Ziekenhuizen in Israel worden niet veroorzaakt door 1 patient die velen infecteert zoals in het filmpje wordt beweerd, maar omdat het gehele personeel verplicht is gevaccineerd ( om niet ontslagen te worden ) en daarbij m.n de gevaccineerden massaal in het Ziekenhuis belanden.
  Dit kunnen wij ook in NL verwachten vanaf de start van het griepseizoen. De overheid maakt er dan voorspelbaar van dat de oorzaak is dat het vaccin raakt uitgewerkt bij de gevaccineerden en VERZWIJGT hierbij dat m.n de ongevaccineerden nauwelijks tot niet in het Ziekenhuis belanden tijdens het griepseizoen.

 3. Maar nu worden de ongeprikten al openlijk aangeduid als oorzaak van het feit dat beperkingen gehandhaafd moeten blijven
  Och, tweedeling? Misschien, maar dan tussen eerlijken en domme bedriegers.

 4. Wanneer gaat deze info eens doordringen tot het grote publiek?
  In NL verkondigt de overheid/rivm dagelijks vrolijk dat het voornamelijk de ongevaxten zijn die in de ziekenhuizen belanden.
  Wie liegt er nu?

 5. Het valt me ook op dat er een enorm pro-vax trollenleger online actief is op sites als Geenstijl.
  Dag en nacht zijn zij in de weer met afzeiken, valse info verspreiden, mensen wegzetten als wappies en covidioten, pro vax bs plempen, etc.
  Wie betaalt die lui die daar al hun tijd aan besteden?
  Bijzonder misselijkmakend vnl linksvolk dat bezig is met deze trolcampagne.
  Is dit vaxgebeuren een linkse hobby? Lijkt er wel op.
  Ook is dat linksvolk niet op hun vrijheid gesteld omdat ze pro qr samenleving zijn.
  Worden schijnbaar graag geknecht.
  Ze maken ook honderden nieuwe accounts aan om met velen te lijken.

 6. Ik vraag me trouwens af wat er precies bedoeld wordt met de “afnemende werking” van het zgn vaccin waar je recentelijk ook herhaaldelijk over leest; het nieuwste van het nieuwste in de covid watergate affair. Waar is dit op gebaseerd en wat is het gevolg er van. (En waarom was dat niet zo met bijv het vaccin tegen de polio, en de pokken, etc.) Het lijkt er op dat de spuit-rotzooi nooit heeft gewerkt als “vaccin,” en ook nooit zal werken. Heel slim. Vandaar dus ook het aansmeren van de zgn boosters, snake-oil dat ook niet zal werken als vaccin. (Behalve dan om de pharma te spekken, en allen die voor de pharma knippen en buigen.) Dus wat de troep alleen maar voor elkaar heeft gekregen, is om de ingespotenen in wandelende infectiehaarden te transformeren, met als gevolg dat ze iedereen (V en niet-V) om zich heen kunnen infecteren met de zgn “varianten” die ze naar zeggen nu voortdurend aanmaken. Overigens interesssant om te zien dat ze met zijn allen slechts 1 bepaalde variant aanmaken (bijv de Delta). En daarna (weer met zijn allen) nog een andere, nog dodelijker variant. In andere woorden, alle ingespotenen functioneren nu op deze manier en infecteren doorlopend de wereld om zich heen. Het “vaccin” heeft dus duidelijk geen nut. Of juist wel? Want als elk mens op Aarde ingespoten is, dan produceren alle mensen met zijn allen de nieuwe variant en ze infecteren met zijn allen doorlopend iedereen om zich heen (alle mensen gevaccineerd => alle mensen zijn infectiehaarden => alle mensen infecteren elkaar). Als bewijs van de “pandemie” komen de ziekenhuizen dan weer propvol te liggen, keer op keer op keer. En als afweer moet iedereen dan weer ingespoten worden met nog meer rotzooi, keer op keer op keer. Ahhh! Nu snap ik het. De “afnemende werking” betekent dat de ingespotene geen nieuwe varianten meer aanmaakt, en dus geen infectiehaard meer is, en dus geen anderen meer infecteert. Dan moet hij dus weer opnieuw worden ingespoten om de gewenste infectiehaard te blijven. Ondertussen ontken je dat het echt zo is en verkoop je heel veel lul verhalen over niet-V die het gevaar zouden vormen, en verkoop je een nutteloze QR code om iedereen tegen elkaar op te hitsen, en verkoop je lockdowns, en zaai je verwarring met tegenstrijdige “wetenschappelijke” verhalen, je strooit met boetes, en nog meer waanzin om de druk op de ketel en mensen misleid te houden. En zo blijven de duiten de zakken van de pharma en hun handlangers binnenrollen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in