De meeste mensen leven in de kunstmatige constructie van een “beschaafde” samenleving. Ze volgen de regels, gehoorzamen het gezag en bellen 911 als ze een probleem hebben dat moet worden opgelost door mannen met wapens. Ze delegeren hun persoonlijke veiligheid en beveiliging aan de overheid en doen vervolgens alsof de meeste mensen in de samenleving “goede” mensen zijn omdat hun ware dierlijke aard is tegengehouden door de mannen en vrouwen in het blauw, schrijft Healthranger.

De rest van ons – mensen die de donkere kant van menselijk gedrag hebben gezien – weten dat de samenleving voortdurend op de rand staat van totale ineenstorting in anarchie en wetteloosheid… en dat zo’n duik de donkerste delen van de reptielachtige psyche zou ontketenen in hen die in het nauw gedreven worden door wanhoop en angst.

Agenten weten dit al. De LA Police Protective League, de vakbond die de politie van LA vertegenwoordigt, heeft een dringende waarschuwing doen uitgaan en zegt: “Kom niet naar LA. We kunnen je niet beschermen !” Hier is de clip. Kijk zelf maar:

LAPD Tells People NOT To Visit The Dem-Run City: “We Can’t Guarantee Your Safety…Like The Purge”

Zoals ik uitleg in de Situation Update podcast van vandaag (hieronder), als je ooit de kans krijgt om mee te rijden met lokale agenten als ze reageren op oproepen, grijp die kans. Wat je zal meemaken zal je wereldbeeld voor altijd veranderen, en het zal je veranderen in een instant prepper.

Eén groep in de samenleving is volledig voorbereid op chaos, omdat ze er elke dag in leven.
Er is één groep die klaar is voor sociale ineenstorting en chaos: de criminelen. Hoe gewelddadiger de criminelen, hoe meer ze al bekend zijn met het leven met geweld. Dit betekent dat ze niet aarzelen om anderen kwaad te doen of te doden om te krijgen wat ze willen. Ze geven niets om wetten of regels. Ze zijn niet geïnteresseerd in beschaafdheid. Ze zijn experts in overleven, en als ze een paar jaar in de gevangenis hebben gezeten, zijn ze nog beter voorbereid op een leven in chaos, geweld en wanorde.
Beschaafde, gezagsgetrouwe mensen zijn niet klaar voor wat komen gaat.

  Kijk: Tucker bekritiseert "Zwakke en Angstige" Canadese premier Justin "True Dope"

Wanneer de ineenstorting versnelt, is het niet het geweld op zich dat aardige mensen zal doden, maar het gebrek aan mentale paraatheid voor geweld. Omdat ze niet mentaal voorbereid zijn op het geweld dat zal losbarsten als het financiële systeem verstoord raakt en de toeleveringsketen verder verslechtert, hebben ze geen echt vermogen tot zelfverdediging of paraatheid. Degenen die hun hele leven afhankelijk waren van anderen om hen te beschermen, zullen gemakkelijke prooien zijn voor de agressieve, gewelddadige, geharde criminelen die zeer snel hele steden zullen overnemen en overheersen.

Los Angeles zal volledig worden bestuurd door gewelddadige bendes. De politie zal niet eens pretenderen alsof ze geweld gebruiken. Een soortgelijke situatie zal zich snel ontvouwen in Chicago (sommigen beweren dat het daar al is), Seattle, Portland, San Francisco, New York City en zelfs steden in rode staten als Houston en Miami. Er zijn eigenlijk maar twee manieren om dit scenario te overleven, en het komt er snel aan: 1) Zorg dat je er niet bent. Ga weg uit de steden nu het nog kan. 2) Word zeer bedreven in het gebruik van wapens voor zelfverdediging. U zult Kyle Rittenhouse-vaardigheden nodig hebben om ook maar enige kans te maken. Leer meer in de eye-opening podcast van vandaag, die ook andere breaking news items zoals nucleaire oorlog met Rusland, de domheid van “Smart” huizen, cryptocurrency regelgeving en meer behandelt:

Why CRIMINALS will rule during the CHAOS of societal collapse

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Chaos in Zuid-Afrika vergeleken met “The Walking Dead”Volg Frontnieuws op Telegram

  De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken - Herfst 2024
Vorig artikelVelen zijn gestorven door misleid te worden door de media orkestratie van een dodelijke Coronapandemie
Volgend artikelDe valse zondebok
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Anarchie is hetzelfde als wetteloosheid.
  Hoeft niet te zeggen dat er geen regels zijn waar mensen zich aan houden.
  Die kun je als volwassenen met elkaar afspreken. Zoals je doet in de supermarkt, bij je werkgever, enz.
  Eigenlijk hebben alleen kinderen een pappa of mamma (overheid) nodig.

  • Dat klopt helemaal, maar dat geldt alleen voor de mensen met gezond moreel/ethisch besef. Er zullen namelijk altijd opportunisten zijn die de afspraken opzij schuiven voor persoonlijk gewin.

  • Hoi Matthijs,

   Nee, anarchie betekend geen leider (in de huidige naamgeving, heerser). Anarchie heb je in een heel gedentraliseerde samenleving. Spanje begin 1900 is een heel mooi voorbeeld van zo een samenleving. Het grootst in Catelonie en Baskenland. Verassend he dat de EU niets zegt over de mensenrechten schendingen daar (smile).

   Kort samengevat werkte men daar samen op basis van vrijwilligheid. Uiteraard waren er bepaalde basis regels. JIj veroorzaakt geen last voor een ander en als je dat doet mag die andere je aanklagen. Of je mag geen geweld beginnen tegen een ander maar als een ander dat tegen jou begint mag je je zeker wel verdedigen.

   Kortom een samenleving waar niemand een groep de wet op kon leggen zoals dat nu gebeurt. Toen dat groeide en bloeide kreeg je parallel Franco die groeide en bloeide met zijn facistische regime (de traditionele definitie van facisme bedoel ik hier en dat is het samensmelten van staat en giga corporaties).

   Uiteraard kon Franco het niet aanzien dat de tegenhanger van zijn ideale samenleving het net zo goed zo niet beter deed dan wat hij had gemaakt en begon een burger oorlog tegen de anarchisten. Ongeveer 30.000 NLse anarchisten vertrokken naar Spanje om te helpen (vrijwillig) en ze wonnen. NLse anarchisten konden niet meer terug.

   Toen de Duisters Franco gingen helpen was het snel met ze gedaan en met het experiment. De taal is zelfs veranderd om enige herrinering aan dit alles te verhullen.

   Onderzoek zelf, heel veel is niet zoals je verteld wordt en je kan het vinden. Professoren ed zijn veel betrouwbaarder dan ik )smile)

   Groeten,
   Hugo

 2. Op youtube kan je leren hoe je vallen moet maken enz. Bv; bij je voorduer de mat opzij schuiven en dan de plank eraf halen, leg bv daar een plank neer vol met lange spijkers en leg die met pinnen naar boven toe. Leg dan de mat terug erop en met een beetje tape vast leggen. Komen ze s’avonds binnen als je slaapt dan hoor je ze wel. Pak dan een stok met spijkers erin en knuppelen maar tot men jouw huis verlaat. Deze gasten slaan de volgende keer jouw huis wel over. Ook bij leger winkels hebben soms wel leuke dingen en bij winkels met preppers spullen. Ook een schiet verening is in deze tijd wel fijn om lid ervan te zijn.

 3. Een goede analyse en een waarschuwing, die we licht vergeten, nu we de overheid in een ‘oppermachtige’ positie zin. Voorheen werd er o.a. door Kopp Verlag gewaarschuwd met boeken als ‘Vorsicht Bürgerkrieg” en zinsneden als “Wenn Ihre Behörde Sie nicht mehr schützen könnte”. Dit is echter wel nog de basissituatie, want ze zijn de greep op alles buiten het Coronaverhaal al lang kwijt en werken nu aan het binnenlaten van barbaarse horden.

  De analyse gaat wat mij betreft fout bij dat criminelen om niets zouden geven en losgeslagen idioten zouden zijn. Hierbij wordt vergeten, dat de overheid ook een criminele organisatie is en de mafia is, die het gewonnen heeft van de andere mafia’s (of ermee samenwerkt, zoals in Italië en Amerika). Aan complete losgeslagenheid heeft een criminele organisatie niets. Dat is ook niet volgens het natuurrecht, waarbij een sterkere partij pas op het laatst naar geweld grijpt. Het beste wat je dan ook in die situatie kunt doen, is ze ondersteunen, begrijpende, dat alle stokpaardjes zoals ‘het klimaat’, ‘black lives matter’, de vaccinaties en de zeskleurige regenboog niet meer interessant zijn. Criminelen kunnen niets met dit soort constructen. Het gaat om voedsel, energie en veiligheid. Er zal een normalisatie plaatsvinden, zoals bij de overgang van de Romeinse tijd naar de Middeleeuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in