Seksbeluste Kiwi’s die tot de Covidisme religie behoren, hebben goed nieuws gekregen van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, die aankondigde dat tot 25 personen – maar niet meer dan dat – nu veilig kunnen deelnemen aan een orgie zonder het risico te lopen geïnfecteerd te worden met het covid-virus, bericht Naturalnews.com.

In een aankondiging legde Ardern uit dat op basis van de criteria van het “verkeerslichtsysteem” van het land, Nieuw-Zeelanders die seks willen hebben met veel mensen tegelijk dit kunnen doen terwijl ze nog steeds de verspreiding stoppen en de curve afvlakken.

“Ik kan bevestigen dat Tinder-liaisons weer zijn geopend,” vertelde Ardern aan Seven Sharp in een interview op 3 december. “Het is niet strikt verankerd in het stoplichtsysteem, maar, eh, het is een gegeven – tot 25, eigenlijk, in een ‘rood’ gebied.”

Nieuw-Zeelanders zouden moeten vermijden deel te nemen aan orgieën met meer dan 25 personen, omdat dat soort scenario’s de verspreiding van de Wuhan-ziekte mogelijk zou maken, waardoor sommige leden van sekspartijen waarschijnlijk “positief” zouden testen met frauduleuze PCR-tests.

Ardern had duidelijk veel moeite om deze mededeling te doen, want ze werd gezien terwijl ze als een kind in zichzelf lachte en oogcontact met de interviewer vermeed (misschien raakte het onderwerp haar een beetje te dicht bij huis?).

Is Jacinda Ardern een viespeuk die haar eigen seksuele afwijking probeert te rechtvaardigen?

Dit is trouwens dezelfde Jacinda Ardern die heel Nieuw Zeeland opsloot voor één geval van het virus, en die dreigde Nieuw-Zeelanders in concentratiekampen te stoppen.

Plotseling vindt zij het goed dat er grote seksfeesten zijn, maar waag het niet om dit jaar zonder mondkapje op je kerstfeestje gezien te worden. Dit is demonisme in actie, mensen.

Ardern zegt dat haar regime hard werkt om terug te vechten tegen de Omicron variant van de griep, onder andere door het handhaven van strenge grensbeperkingen. Maar als je al in Nieuw Zeeland bent, voel je dan vrij om seks te hebben met 24 andere mensen tegelijk, want dat is volkomen veilig.

Het lijkt erop dat Ardern haar eigen afwijkende gedragingen wil rechtvaardigen, die anders verboden terrein zouden zijn als haar anders zo strenge lockdown-beleid was gehandhaafd. De meeste blijven nog steeds van kracht, maar seksfeesten zijn nu oké omdat de Wuhan-bacteriën zich niet zullen verspreiden zolang er niet meer dan twee dozijn mensen en zijzelf aanwezig zijn.

“Ze is een swinger,” schreef een RT-commentator, die speculeerde over Arderns geheime fetisjen die haar ertoe gebracht zouden kunnen hebben deze specifieke beperking op te heffen, terwijl alle andere van kracht blijven.

Een andere commentator nam de zaak veel serieuzer door erop te wijzen wat een “walgelijk, misplaatst en beledigend gebaar van grootmoedigheid” dit is “om aan te nemen dat de mensen die haar aan de macht hebben gestemd in de verwachting respect te krijgen, in plaats daarvan worden betutteld.”

Weer een ander wees erop dat de feestdagen voor de deur staan, precies rond de tijd dat politici en “geëmigreerde miljardairs” graag “hun vakantieseksfeestjes” houden. Dit zou heel goed het geval kunnen zijn met Ardern, zo te zien.

“Communistische paardenkop Ardern is duidelijk krankzinnig en zou moeten worden opgesloten in een gecapitonneerde cel, in plaats van een voorheen fatsoenlijk land te leiden,” schreef een ander.

Weer een ander wees erop dat “wetten”, als je het wetten kunt noemen, duidelijk worden verdraaid en ongelijk worden toegepast om te voldoen aan de voorkeuren van machthebbers zoals Ardern, die er geen probleem mee lijkt te hebben anderen te onderdrukken voor haar eigen persoonlijk gewin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse regering neemt nieuwe vaccinatiewet aan – opzettelijke overdracht aan ongevaccineerden zonder toestemming Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 top artikelen – Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren
Volgend artikelAssange wordt uitgeleverd aan de VS om te sterven – Wikileaks zet in ruil daarvoor ALLE documenten online
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. New Zealand prime minister Jacinda Ardern’s net worth in 2021 grew by more than 3100% and reached $25 million. Find more about the debated income growth.

  Jacinda Ardern’s net worth has reached a massive top-tier value of $25 million as of December 2021.

  This value features a massive outgrowth from her net worth of only $800k from November month of the previous year.

  The 3125% increase from the initially indexed base value of less than a million just doesn’t justify the wealth success for the politician.

  https://100percentbest.com/jacinda-ardern-net-worth-in-2021-salary

 2. Zet ze een zwarte puntmuts op en is zonder verder te schminken het prototype van een heks/feeks.
  Ze is zowel uiterlijk als innerlijk volledig verwrongen.

 3. Hoe gek moet het nog worden? Wat een raar nieuws!
  De wereld loopt krommer dan ooit!
  NOOIT geloofd in deze vaccinaties incl. boosters etc. moet te snel gebeuren allemaal, er wordt zoveel vaart achter gezet dat alle voorzichtigheid uit het oog is verloren! Teken aan de wand! Lees ook de Bijbel, komt zo wel allemaal uit; alleen inzicht in wat GOED is en inzicht in wat KWAAD is kan ons helpen! (Wie beveelt mij toch tussendoor woorden te verwijderen die hem/haar niet bevalt die ik nu zou moeten verwijderen?? Ik verwijder niet omdat iemand mij die opdracht geeft via dit apparaat, waarom zou ik?) Mag de Waarheid niet meer gezegd worden, ook niet meer via social media en dergelijke? Wat is dat nou? Ik ben goed, maar niet gek!) Alleen inkeer en terugkeer naar God kan ons redden, niets anders! Een ommekeer ommekaar om God/Christus Jezus!! God zij ons zondaars genadig, Amen.

  • Er zijn genoeg zogenaamde “Gelovige”, die een amorele leefstijl op na houden en wanen, dat je alleen zondags hoeft te beleiden en niet rechtvaardig hoeft te leven!

  • Zove domme gelovigen die niet verder zoeken naar wat er echt allemaal achter zit.
   Wie die zogenaamde god is.
   De mens heeft helemaal niet gezondigd en is helemaal geen zondaar.
   Dat verhaaltje uit de bijbel zit totaal anders in elkaar.
   Ook het jezus verhaal zou niet misstaan in de efteling.
   Sommige teksten in de bijbel hebben een veel oudere herkomst.
   Verder is de bijbel totaal geen weergave van de werkelijkheid meer door de vele vertalingen.
   De bijbel heeft miljoenen mensen op het verkeerde been gezet.
   Als men echt wil weten hoe het zit dan moet men verder zoeken en zich ook verdiepen in andere religies en waar dit allemaal vandaan komt.
   Een open mind is daarbij noodzakelijk.
   Een blinde gelovige zal het dus nooit ontdekken.
   Suk6 en vergeet jezus,die heeft nooit bestaan en zal je echt niet komen redden.

   • je bent denk ik een volgeling van de tegenstander ,dit geeft dat geeft niet ,en wat is er de laatste jaren dat de goddeloosheid openlijk toenam nou zo verbeterd,
    andere religies zijn gewoon verwaterde kennis van de eerste ,de joden waren diegenen die de kennis bewaarden . En dat kan wel is de reden zijn dat ze vervolgd worden ,net als christenen die de bijbel wel kennen.

 4. Dit is wat de Illuminatie dicteert! Aanbidding van Lucifer, sex uitspattingen etc, kortom alles stimuleren wat God verboden heeft.
  Kinderen moeten vanaf jonge leeftijd gehersenspoeld en volgepompt worden met lesbische vrouwen, homo mannen en overige sex via spelletjes en kinderfilms.
  God is de grootste vijand van de Illuminatie en moet op aarde verbannen worden, is o.a hun doel.
  Veel artiesten en acteurs zijn satanisten, zoals o.a Madonna.
  Haar dochter is inmiddels door haar moeder eveneens in moeders satanische wereld getrokken, gezien deze walgelijke foto op Instagram.

  https://www.instagram.com/p/CXSNrJflWGH/

 5. @Fleur En dan te bedenken dat (god) net zo’n verzinsel is als Covid-19 en de daarmee aanhangende discipelen, oops, ik bedoel varianten. Mensen geloven echt alles, zolang je het er maar continue blijft inpompen, vooral als je kinderen al vanaf jonge leeftijd bombardeert met religieuze, man made nonsense! Pure indoctrinatie, beter omschreven als puur kindermisbruik!

  Walgelijk!

  Religie is gewoon de grootste zwendel in de geschiedenis. Er was een tijd, lang geleden, dat er geen religie was – holbewoners hadden geen katholicisme, geen islam, enz. Alle religies zijn op een bepaald moment in de tijd om de een of andere reden door de mens gecreëerd. Ze zijn allemaal even vals en ongeldig, omdat ze allemaal gewoon een reeks regels en overtuigingen zijn die iemand heeft verzonnen. De grote religies die vandaag de dag bestaan, worden alleen als geldig beschouwd omdat ze al zo lang bestaan en miljoenen volgelingen hebben.

  Iedereen kan op elk moment een religie uitvinden. Lang geleden sloegen bepaalde religies aan en wonnen aan populariteit. Deze grote religies hebben miljoenen volgelingen omdat ze zijn ontstaan toen mensen dom genoeg waren om iets te geloven. Die domme, primitieve mensen geloofden alle onzin die hen werd verteld en ze gaven deze overtuigingen door aan hun kinderen. Deze religies bestaan vandaag de dag nog steeds omdat de meeste mensen gewoon geloven wat hun ouders en grootouders hen hebben geleerd. Het is moeilijk voor mensen om toe te geven dat hun ouders en grootouders idioten zijn omdat ze in een domme religie geloven, dus leren ze dezelfde onzin aan hun kinderen en zetten ze de traditie duizenden jaren voort. en hier zijn we vandaag, nog steeds zonder onze hersenen te gebruiken!

  • Hey, ik heb nieuws voor je, breindode NPC.
   Als je je vertrouwen in de mens of enkel en alleen je eigen kunnen en doen plaatst, dan ga je gegarandeerd er geen betere wereld op maken, de wereld is zo ziek geworden door de verwerping van alle moraliteit die oorspronkelijk (!) afkomstig is van Gods Eigen Woord.
   Het zijn juist ALTIJD degenen die rebelleren tegen Gods wil die altijd het laagste gevallen zijn, keer op keer.

   Ik was vroeger ook niet gelovig, ik heb geen ouders die je echt spiritueel kunt noemen, maar heb het nu eenmaal gevonden doordat Zijn liefde eigenlijk mijn hele leven doorsijpelde zonder dat ik het echt leek te begrepen. Dus uw kansloze epistel met zinnen als “Deze religies bestaan vandaag de dag nog steeds omdat de meeste mensen gewoon geloven wat hun ouders en grootouders hen hebben geleerd.”

   Het is juist ’traditie’ die zo belangrijk is in ons leven, niet alleen in het geloof, maar in vele dingen.
   Streven naar het ‘modernisme’ (zoals de wereld dat doet de dag van vandaag) totaal tegenovergesteld van wat ’traditie’ ons leert is het grondbeginsel van alle zonden. Maar sommigen begrijpen die les nu eenmaal niet zo te zien.

   Als je denkt dat wij achterlijk zijn moet jij dat weten, maar ga niet liggen janken als wij jou gewaarschuwd hebben voor een zondig leven te hebben geleefd en dat je dan op het einde de rekening zult ontvangen.

 6. Deze ardern is een omgebouwde kereltje.
  Zie het gelaat maar was al bekend verder.
  Ziet er met het uitgemergelde lijfje uit als een verlopen junk, neemt m.i. ook deel aan orgies met nogal wat pillen en poedertjes.
  Kortom….ONGESCHIKT tijd voor de ballenbak in een psychiatrische kliniek.

 7. Het is geen man, het is geen vrouw, het is een farizeeër,
  schiet het dood
  door zijn poot
  en gooi het in een kistje
  doe er dan wat water bij
  dan zwemt het als een visje

  Je moet wel heel zwaar suicidaal zijn wil dat gedrocht willen kezen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in