Traumatische momenten in de menselijke ervaring worden vaak het best begrepen, door culturen heen, door het delen van verhalen. Ik heb een paar persoonlijke verhalen van de Covid-beperkingen. Als moeder, dochter en mens illustreren ze mij dat er iets grondig mis is, schrijft Drs. Thi Thuy Van Dinh.

Ten eerste was ik woedend dat de kinderdagverblijven, speeltuinen en plaatselijke bibliotheken gesloten moesten worden. Ik stond in het park, keek naar de afgedekte schommel waar mijn eenjarige dochter zo dol op was, en voelde verontwaardiging in mijn aderen. In naam van wat werd dit van mijn kinderen afgenomen? Ik heb jarenlang plichtsgetrouw belasting betaald om deze openbare diensten in stand te houden. Het ergerde me dat de lockdowns in het Westen zo gemakkelijk geaccepteerd werden, wat het Zuiden helemaal niet hielp. In het Zuiden hebben mensen de neiging om naar het Westen te kijken om het juiste te doen, omdat het voor hen vaak niet zo gemakkelijk is om te protesteren tegen regeringsbevelen.

Deze woede werd een paar maanden later nog versterkt. Mijn vader werd twee dagen voor de lockdowns in mijn thuisland ziek. Aan bed gekluisterd overleefde hij acht maanden zonder formele medische zorg, waarna hij overleed. Hij was oud en zwak, dus een aantal van ons had liever dat hij zijn laatste dagen thuis doorbracht en naast zijn voorouders begraven werd, in plaats van zijn leven te beëindigen met vreemden in astronautenpakken en vervolgens gecremeerd te worden als verontreinigd afval (“vanwege Covid”).

Wat had ik graag gewild dat zijn laatste dagen minder pijnlijk voor hem waren geweest! Hoe graag had ik gewild dat ik en mijn kinderen erbij hadden kunnen zijn! Ik kende geen andere manier van rouwen dan familie- en gemeenschapsbijeenkomsten, huilen en praten over het leven van de overledene. Als kind en als advocaat was ik er kapot van. Het recht op familie van een migrantenarbeider zoals ik was plotseling verdwenen, begraven en weggespoeld in de eindeloze spiraal van lockdowns, grenssluitingen en vaccinatie-eisen, voor het zogenaamde “grotere goed”. Ik werd slechter behandeld dan een crimineel. Het was onmogelijk om deze mandaten aan te vechten. Hierdoor ben ik gekwetst, overstuur en bezorgd over de toekomst van mijn kinderen.

We hebben allemaal vast wel een paar verhalen zoals de mijne die onze beslissingen hebben gemotiveerd. Sommige onder extreem dwingende omstandigheden. Andere uit hoop op een betere toekomst. Mijn man en ik werden lockdownvluchtelingen en verhuisden naar een ander deel van het land, waar we weer van nul begonnen.

Helaas en weerzinwekkend zijn mijn verhalen niets vergeleken bij de verhalen die ik ken. Die onthullen de onvoorstelbare onmenselijkheid van de bestuurders, ziekenhuizen, verpleeghuizen en werkplekken, van vrienden en vrienden van vrienden.

Ergens in Zuidoost-Azië stierf een ouder echtpaar dat afhankelijk was van de dorpsmarkt van de honger nadat de markt gesloten was.

Een Grabbiker in een megastad werd wekenlang naar het quarantainecentrum gestuurd omdat hij in nauw contact was geweest met een Covid-positieve klant. Toen hij naar huis terugkeerde, kon niemand hem vertellen waar zijn oma en moeder, die bijna 40 jaar bij hem hadden gewoond, waren gebleven. Ze moeten gestorven zijn en hun lichamen waren ofwel in een ongemarkeerd massagraf gedumpt, ofwel gecremeerd en met as weggegooid.

Een hele klas van meer dan dertig 3-jarige peuters werd naar het quarantainecentrum gebracht vanwege één positieve test. De ouders kwamen zoals gewoonlijk bij het kinderdagverblijf aan om hun kinderen op te halen, maar zagen dat ze weg waren. De kinderen moesten de quarantaine alleen doorstaan.

Een vader van vier kinderen kreeg een ernstige epileptische aanval onmiddellijk nadat hij een Covid-vaccin moest nemen, betaalde zijn medische rekeningen, had het geluk niet te sterven en durfde nooit iets in twijfel te trekken.

Hier in Noord-Amerika nam een van mijn vriendinnen tegen haar zin een Covid-vaccin toen het ziekenhuis haar vertelde dat ze haar stervende moeder niet mocht bezoeken en haar handen niet mocht vasthouden. Mijn vriendin gaf zich over omdat ze een mens was en zelf moeder.

De man van een andere vriendin verloor zijn baan omdat hij het vaccin weigerde, waardoor ze gedwongen werden hun huis te verkopen en te verhuizen naar een ander gebied.

Een zoon “ontvoerde” zijn moeder uit een verpleeghuis en verborg zich met haar in een woonwagen in het bos, alleen maar om voor haar te zorgen en tijd met haar door te brengen.

Deze verhalen zijn op verschillende niveaus en in verschillende dimensies ondraaglijk. Ze moeten in hun context geplaatst worden om hun echte impact te kunnen voelen, zoals wanneer individuen en gemeenschappen geen opvang hebben, honger hongersnood en dood betekent, miljoenen meisjes te jong zijn om te trouwen en kinderen te jong zijn om te werken… Ze achtervolgen me; ze doen me afvragen of we in staat zullen zijn om de wereld opnieuw op te bouwen in de nasleep van zulke persoonlijke en collectieve tragedies.

Er zijn miljarden van zulke verhalen van stemloze, kleine mensen, wier leven en rechten er de afgelopen drie jaar niet toe deden. Ze ontdekten plotseling dat internationale instellingen niets om hen gaven. Ze kwamen tot het inzicht dat de beweringen dat de secretaris-generaal van de Verenigde Naties “de woordvoerder van de belangen van de volkeren van de wereld is, in het bijzonder van de arme en kwetsbare mensen onder hen” niet waar waren. Secretaris-generaal Antonio Guterres kondigde op 26 maart 2020 zijn tweestappenplan aan: “ten eerste, de overdracht van Covid-19 zo snel mogelijk de kop indrukken” en “de ziekte de kop indrukken totdat er een vaccin beschikbaar is;” ten tweede, “samenwerken om de sociale en economische gevolgen tot een minimum te beperken.”

Guterres wist duidelijk dat er sociale en economische gevolgen zouden zijn; desondanks vond hij dat deze tot een minimum beperkt konden worden. Zijn plan werd door bijna alle regeringen uitgevoerd, waarbij over de hele wereld de ene na de andere lockdown-deken werd gegooid. Hij nodigde de staten niet uit om deze ongekende noodmaatregelen te heroverwegen. Hij zette geen vraagtekens bij hun proportionaliteit en buitensporige duur, zoals gesuggereerd in de richtlijnen van het OHCHR (Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN), of bij de redenen waarom de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) haar eigen pandemische richtlijnen voor 2019, die onethische en tegen de mensenrechten indruisende pandemische maatregelen hadden afgeraden, niet meer toepaste. Vervolgens koos hij ervoor om enkele meest voor de hand liggende gevolgen (1,6 miljard leerlingen zonder school) voorzichtig aan de orde te stellen en andere (andere gezondheidskwesties dan Covid, sociale, economische, mensenrechten) weg te laten.

Nee, hij kwam niet op voor de armen en kwetsbaren! Dezelfde keuze werd gemaakt in alle entiteiten van de Verenigde Naties waarvan de afkortingen, onder andere FAO, ILO, OHCHR, UNESCO, UNICEF, UNWOMEN en WHO, ooit synoniemen van goede wil en mensenrechten waren.

Ik was veroordeeld om te blijven waar ik was toen de leiders, de zelfbenoemde filantropen en mijn voormalige collega’s in Glasgow bijeenkwamen voor hun COP26 over klimaatverandering. Twee jaar later is het systeem van de Verenigde Naties de nieuwe narratieven van “complexe wereldwijde schokken”, “klimaatcrises” en “paraatheid voor pandemieën” aan het verdubbelen en bedenkt het hoe we meer belastinggeld kunnen uitgeven en meer schulden kunnen creëren in plaats van de aangerichte schade te herstellen.

Hoe zit het met de wederopbouw van informele economieën, gemeenschappen, kleine bedrijven in lage- en middeninkomenslanden? Hoe zit het met kinderrechten, vrouwenrechten en mensenrechten? Primaire gezondheidszorg? Eerlijke en transparante evaluaties van de antwoorden van Covid? Een fatsoenlijke verontschuldiging voor het in de steek laten? De WHO, die duidelijk incompetent en schaamteloos is over haar slechte staat van dienst in het beheersen van de Covid-crisis, vraagt de lidstaten om haar buitengewone bevoegdheden te geven zodat ze bij de volgende “potentiële” gebeurtenis meer lockdowns, quarantaines en vaccinvereisten kan opleggen. Puur theater.

In veel culturen is het ongemakkelijk om pijn te delen en emoties te tonen. We laten het vaak over aan specialisten die de plicht hebben om het vertrouwelijk te houden. Ik had dit advies overgenomen toen ik professioneel carrière maakte in het Westen, maar ik heb besloten om over mijn overleden vader te praten en vrijwillig de stem van iemand anders te zijn, zoals voor het bejaarde echtpaar en de Grab motorrijder.

Ik nodig u uit om te overwegen om Covid-verhalen om u heen te delen en te verzamelen, binnen uw netwerken en gemeenschappen, of op een nieuwe Covid Stories web app depository die ontworpen is om de collateral damage van beperkende maatregelen wereldwijd beter te begrijpen. Velen van ons zullen misschien nooit gerechtigheid of genoegdoening kennen na deze drie pijnlijke jaren. Maar door deze verhalen te archiveren, zouden we in staat moeten zijn om, op de een of andere manier, enkele zichtbare delen van het immense lijden dat de wereld is opgelegd, te kwantificeren.

Hopelijk zullen degenen die de schandelijke, ongerechtvaardigde, onmenselijke beslissingen hebben genomen, daar op een dag spijt van krijgen. De besluitvormers van morgen zullen misschien twee keer nadenken voordat ze individuele rechten onderdrukken. Degenen die zich voorbereiden op toekomstige politieke debatten, zouden de impact kunnen voorzien van de agenda die ze kiezen te promoten. Degenen die spijt hebben van hun beslissingen en daden, zouden zich misschien anders gedragen tijdens een toekomstige crisis. Degenen die zich gebrand hebben, zoals ik, zouden verder kunnen gaan. Samen zal het onze manier zijn om te zeggen “Het spijt me, nooit meer”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA uitvinder: “Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne: De Grote Reset-illusie van het Westen
Volgend artikelOekraïens kansen op een overwinning in 2023 zijn miniem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. “Het spijt me, nooit meer”.
  Is zoiets ook niet uitgesproken na 40-45 ?

  De opvolgers van de mandaten van overheden en ‘ wetenschappers ‘ deden klakkeloos dat wat ze deden.
  Evenals de opvolgers in 40-45 deden wat ze gedaan hebben.
  Ja, goed gezien. Ik maak de vergelijking tussen die twee gebeurtenissen.

  Mensen volgen diegene met de mooiste praatjes en de grootste bek.
  De leugenaars die recht in je smoel staan te liegen vanwege het eigen EGO, geld, macht en noem al de shit maar op.

  Maar, voor de meeste mensen is het inmiddels allemaal achter de rug, ” dat was toen”, nu moeten we naar de toekomst kijken.
  WAT,..? welke toekomst, als men zo vlug het verleden achter zich gaat laten?
  Vooralsnog zijn er verdomde weinig instellingen, overheden en personen die gaan toegeven dat ze iets verschrikkelijk fout hebben gezegd en gedaan.

  Nu weer dezelfde soort mensen die nu helemaal de oorlog in de Oekraïne aan het promoten zijn.
  En dan, als wederom hun verhaaltjes niet blijken uit te komen?
  Komt dan de ‘ angstporno’ over aliens op het programma?

  Eerst hebben die grootbekken jouw medewerking nodig, en nadat het een flop bleek ben je bedankt en als fascist, complotter of antisemiet weggezet, je wordt dan immers gezien als lastig en een gevaar voor de maatschappij.

  Gevaar voor de pratende koppen op de TV zit veel dichter bij de waarheid.
  Er is voor hen een verdomd goede reden om veel zaken geheim te houden voor het volk.
  Hou ze dom en angstig, dat schijnt te werken.
  En de ‘ kleine ‘ medewerkers bij de inlichtingendiensten denken niet, ze moeten de leugenaars opdrachten uitvoeren zonder zichzelf af te vragen of ze moreel gezien wel juist handelen.
  En dan niet verschuilen achter de bazen met het excuus dat ze slechts hun werk doen voor de veiligheid van de mensen.
  Dat deden de NSBers vroeger ook.

  Ik durf er wat om te verwedden dat jullie bij die veiligheidsdiensten, op feestjes of tegen jullie kinderen, nooit zullen vertellen wat voor werk jullie doen om je eigen leventje in stand te houden, omdat jullie vanbinnen verdomd goed weten dat jullie fout bezig zijn.

  Maar,… vergis jullie niet, zodra jullie niet meer nodig zijn om de bazen van dienst te zijn, jullie met net zoveel gemak door jullie bazen aan de kant worden geflikkerd.
  Vergis jullie niet dat, net als voor de normale mensen, ook voor jullie eens de wind van de andere kant kan komen.

  Ook voor veel artsen en andere medici, begonnen met normen en waarden voor de medemens, zelfs met de eed van Hippocrates.
  Jullie zijn geworden tot slaven van de Big Pharma en bezig voor bedrijfswinsten i.p.v. daadwerkelijke genezing van mensen.
  Hoe serieus nemen jullie nu de mensen die bijwerkingen hebben gekregen van de spuiten die jullie gebben gepromoot en gezet? Doorsturen van het kastje naar de muur?

  Heel vroeger hadden mensen respect voor een arts en men keek er soms zelfs tegenop.
  Het is zeer aannemelijk dat jullie eveneens zijn gevallen voor de opdrachten van de (Pharma) bazen vanwege jullie angst om jullie baantje/licentie kwijt te raken.
  Zo hebben jullie blijkbaar ook een moraal dat tegen geld inwisselbaar is.
  Ik spreek hiermee jullie aan uit naam van de oudjes, overige mensen en kinderen die gestorven zijn en hun ontzettende pijn en lijden niet meer kunnen verwoorden/uitspreken.
  Kijk eens in de spiegel ’s avonds, en vraag jezelf eens af wat je gedaan hebt uit klakkeloze volgzaamheid, uit bedreigingen vanuit de Pharma en overheid. Maar dan geen excuses bedenken voor jezelf he?

  Ga jullie diep schamen, overheids en Pharma dienaren.
  En dat vanuit al die graven, urnen, verzorgingshuizen, waar de wanhoop nog omheen hangt.

  het vertrouwen in de overheid, de zorgsector en onderwijs is dusdanig kapot gemaakt door jullie handelen, dat het erg de vraag is of het ooit nog eens hersteld kan worden.

  • Wat lui als Rutte doen is erger dan 40/45….deze hufter en zijn WEF tuig voeren oorlog tegen de eigen bevolking…

   misdadigers van het ergste soort.

   • Beste Duchesne,
    Dankjewel voor jouw reactie.
    Je hebt deels gelijk.

    De joden, gehandicapten, homo’s, zigeuners en verzetsmensen waren destijds ook mensen van onze eigen bevolking.

    • Ik had niet gedacht dat is zo’n periode zou meemaken. En ik ben er nog genadig van af gekomen. Al heb ik ook een verhaal, in die tijd kreeg mijn vrouw een blindedarmontsteking, met spoed opgenomen en s’avonds ging ik kleren brengen. Niemand mocht het ziekenhuis in dus ik dacht even afgeven bij de receptie.

     Zei de receptioniste, als je een mondkapje opdoet mag je het zelf brengen, was de eerste en de enige keer maar dat had ik er voor over.

     Wat denk je, het hele ziekenhuis was leeg. Kon de weg niet vinden. Uiteindelijk een afdeling gevonden waar 2 zusters zaten en die hebben me de weg gewezen. Het was een aanval tegen de mensheid. De schuldigen dienen middeleeuws gestraft te worden. Wegrotten in Vucht dus.

  • Tigron, super samenvatting.

   Ik was vandaag in een bouwmarkt waar de kassajuf 2 jaar in plastic schermen was ingepakt en vandaag voor het eerst zonder zat.
   Ik zei ” behoorlijk nakend zit u hier ” ” zo en vandaag sta ik hier zonder prik voor u! ”
   ” Ik wel! Mijn zo lieve arbeidscollega’s zijn om de haverklap 1 of 2 weken ziek! En wel geprikt! ” ” Het is dus wel duidelijk waar dat aan ligt hè?”

   Ik kan het niet laten…..

   En de ziektes waar ze aan lijden (die lieve collega’s). Dagenlang maagproblemen, gewichtsverlies van kilo’s. Een andere had zwakte aanvallen en was geloof ik NU wel iets voorzichtiger met zijn standpunten….
   2 collega’s gestorven.
   1 in verpleegtehuis: laatste station.

   2 met een hartaanval waarvan 1 aftakelt en kan zijn werk inmiddels niet meer 100% aan.

   1 was psychisch een paar maanden weg.
   De volgende is al 2 weken psychisch ziek.

   Een andere collega een zwaar fiets ongeluk en dst eenzijdig. Geen idee waarom. (Gevalletje zwakte misschien?)

   75 jaar geleden: dit nooit weer. Ja ja.

    • De ongepriikte zitten door alle lagen van de bevolking, een parttime medewerkerster van de bakker deed het ook niet. Maar de bakker was er blij mee want in Coronatijd draaide ze wel de boel door. En de bakker was er blij mee.

     Ach we stonden al die gevaccineerden toen al uit te lachen, maar ik ben wel geschrokken hoeveel mensen er overstag zijn gegaan. Je leert je medemens wel kennen.

  • Tigron juni 22, 2023 at 16:59
   Uitstekend. 💪 Geinspireerd geschreven. Ik hoop dat die lowlifes het allemaal lezen en in de spiegel zien wat een walgelijk gedrocht ze eigenlijk zijn.

   • Beste Immortal,
    Dankjewel voor jouw reactie.

    Al zou er maar eentje beseffen dat hij/zij foute keuzes maakt en beseft dat hij/zij weer het juiste en morele pad op moet gaan, is dat al een kleine overwinning voor een toekomstige betere wereld.

 2. “Those who do not learn from history are doomed to repeat it.”
  (Winston Churchill)

  “Zij die niet leren van de geschiedenis zijn gedoemd deze te herhalen.” en dat gebeurt al miljarden jaren lang, en zal ook wel zo blijven.
  (Denk aan de bouw van de Piramiden, etc.)

 3. Beeld je in dat je de afgelopen drie jaar niets zou hebben gehoord of gelezen over “COVID-19”, niet in kranten, niet via het journaal, niet op lichtkranten langs de weg, niet op posters overal, enz.

  Wat denk je nou dat je hier dan in de praktijk concreet en daadwerkelijk van zou hebben gemerkt in je dagelijkse bestaan, vergelen bij de jaren daarvóór qua ziekte, sterfte, enz.? Je halve familie overleden? Lijken opgestapeld in de straten? Mensen die je op pleinen dood ziet neervallen? Spooksteden? Dat is dus wat je zou hebben gemerkt indien er echt sprake was (geweest) van een pathogeen in de A-categorie. Waar heeft zich dan die zogenaamde pandemie eigenlijk afgespeeld? In een virtuele informatiewereld en in de hoofden van mensen dus.

  Ziet men het nou nog steeds niet? En in 2025 begint het mogelijk weer opnieuw, maar dan met de WHO aan de macht, ook in dit land. Dan komt pas echt het circus goed op gang.

 4. Ik dacht toch dat we ELK JAAR gedenken om ‘het’ NOOIT MEER te laten gebeuren? En toch zijn er “mensen” in staat tot de meest weerzinwekkende gruwelijkheden, steeds weer opnieuw, ook nu.

  Want, als hen wordt wijsgemaakt dat zij “het goede doen” zijn zij in staat om de grootste leugens als vaststaande feiten te accepteren, ook al worden zij recht in hun gezicht keihard voorgelogen met de grootst mogelijke ‘wetenschappelijke’ onzin. Dan zijn ze in staat om elkaar de meest gruwelijke onmenselijke behandelingen aan te kunnen doen, zonder scrupules of morele maatstaf, met blind geloof in de leugens over “collectieve waarheid”. De geschiedenis leert dat we er steeds weer opnieuw intrappen en zo onze eigen destructie creëren onder het mom van onze “veiligheid en vrijheid”…

  Het lijkt de meesten te ontgaan dat wij (iig de meeste van ons!) zelf degenen waren die gezonde, ongevaarlijke kinderen en volwassenen onder ‘medische’ diktatuur brachten. Door aan de “adviezen” van Rutte&deJonge mee te doen hebben we daarbij onszelf toen de avondklok oplegd, in lockdown vastzet, kinderen van hun (groot)ouders gescheidden… zieken alleen laten sterven, wachtend op die verlossende “vaccins”!! We deden het als brave burgers helemaal vrijwillig.

  Dit is ook het antwoord op de vraag waarom een intelligent volk als de Duitsers zich ooit zo lieten gebruiken door de fascisten in hun moorddadige regime. Dezelfde massamoordenaars die nu weer aan de macht zijn. Ik noem ze de CoroNazis. En net als toen, de Eugenicagenda van de One World Gov’t is waar het werkelijk om draait, de rest van alle ellende en “Poly-Crises” zijn voor de afleiding van de goyim.

  Dit hoeft niet zo te zijn en is zeker niet gewenst als we een andere, positieve(re) en menselijke samenleving willen. We kunnen ook NEE zeggen en dan moeten ze ons allemaal opsluiten, net als wat ze tijdens de lockdowns deden.

 5. Een zeer ontroerend artikel… dat we die covid terreur NOOIT mogen vergeten en het moet eigenlijk vaker aan de kaak gesteld worden. Mensen vergeten zo snel. Nee, het is niet zo “de covid is voorbij ga verder met je leven.” De grote klapper moet nog komen.

 6. Je vraagt je toch af hoe dit kan ?

  Oke mensen werken hard en veel en hebben dus weinig tijd om nieuws te onderzoeken
  Maar mensen zijn ook beter opgeleid dan ooit, dwz hebben meer scholing gehad,
  blijkbaasr ontbreken er toch kritische zaken in al die zeer verschillende opleidingen die
  men zo volgt voor zijn of haar beroepsleven.

  Daar bij denk ik aan zoiets simpels als tekst analyse, het stelt werkelijk helemaal niets voor:
  En kan ook voor gesproken tekst gebruikt worden; job interview, tv uitzending, radio etc
  Wat is een feit (een plaats, een Datum etc. Een gebruiks handleiding va TV bijv. is een feitelijke tekst) en
  wat is een mening (koud vandaag – opinie van columnist in krant),
  wat is kleuring (Man met gore rotkop – opinie van columnist in krant)
  Wat is suggestief ( reclame: wasmiddel = mooi weer, sportauto = fraaie dame)
  Stel de volgende vragen aan de te analyseren tekst: Wie, wat, waar wanneer, hoe, etc
  wat is het onderwerp,
  wie doet wat,
  wat gebeurd er wanneer, kunnen we een tijdlijn / lijsje van gebeurtenissen opstellen
  Is de teks manipulatief (kijk biden struikelt – maar welke wetten tekent hij ?)
  Worden gebeurtenissen expres in verkeerde volgorde gepresenteerd ?
  Worden gebeurtenissen expres kleiner of groter of ernstiger voorgedaan dan ze zijn ?
  Verspreekt de geinterviewde persoon zich ? ” = onthulling”

  Etc etc meer weten: google text analyse – vooral universiteiten Opleiding journalistiek etc hebben goed materiaal

  • Beste Joris III,
   Het probleem wat je omschrijft; vragen stellen, is iets wat op jonge leeftijd wordt afgeleerd op school.
   ” niet vragen maar de opdrachten maken die de lessen voorschrijven.”
   ” jongens en meisjes, nu stil zijn en de lessen volgen”.
   Hele kleine kinderen kunnen je de oren van de kop vragen; ” waarom is dit, waarom moet dat, en als ik nu,…
   De ouders van kinderen hebben tijdens hun kindertijd eveneens op school afgeleerd om vragen te stellen waardoor ze later tegen hun kinderen nogal eens zeggen; ” stil nu, je moet doen wat pappa of mama je zegt”.
   En zo worden die kinderen later ook gehoorzame volwassenen die nooit hebben geleerd om ergens vragen over te stellen of kritiek te geven op gezag.

   Heb jij jezelf ooit eens afgevraagd waarom wij hier een leerPLICHT hebben?

   Indoctrinatie begint tijdens de kinderjaren met een volgzame mensheid die wellicht wat morrelt maar verder gehoorzaam doet wat het gezag van ze verlangt.

   Mijn vraag daarbij is; kun je iemand iets kwalijk nemen wat hij/zij nooit heeft mogen leren?
   ” kun je een vaas haar breekbaarheid verwijten, of de hand het breken van een vaas”?

   • Er bestaat ook zoiets als goed en kwaad, dat hoor je te herkennen, dat hoef je volgens mij niet geleerd of afgeleerd te worden. Tenminste bij een normaal persoon, maar hoeveel normale personen zijn er nog? Dat vraag ik me serieus af na die covidshit.

    • Beste Gijp,
     Dus de conclusie die ik uit jouw reactie kan trekken is, dat al die joden, gehandicapten, zigeuners en homo’s destijds geen normale mensen waren omdat ze niet herkenden wat goed of kwaad was.
     Ooit gehoord van het woord; ‘ misleiding’?

     Ben voorzichtig met het schrijven van een uitgesproken persoonlijke stelling.
     Zoals:
     “Er bestaat ook zoiets als goed en kwaad, dat hoor je te herkennen,”
     1- kun jij dat onderbouwen?
     2- wat is normaal?
     3- Wat is de impact van conditionering?
     4- wat is de definitie van goed en kwaad?
     5- wat is het verschil tussen objectief en subjectief?

     Dat zijn zaken die je kunt overdenken en opzoeken voordat je iets schrijft

  • Propaganda uitgelegd op youtube

   How to Recognize Propaganda | Cold War Era Educational Film | ca. 1957 – the best film archives
   What is propaganda? | Jason Stanley | Explain It Like I’m Smart by Big Think
   Johnny Harris: Shameless Propagandist Debunked – The WEF & The Myth of Neoliberal Prosperity
   The Power of Propaganda & Psychological Warfare – in human form
   How Russian propaganda has been forced to evolve | It’s Complicated – the guardian
   You’re Not Immune To Propaganda – second thought
   How Western Propaganda Destroyed Libya (and Got Away with it) – nova lectio international
   A Guide to Propaganda – the canvas

   Er waren toch echt aldoor heel serieuze versprekingen en tegenstrijdigheden in dat hele plandemie verhaal
   Bovendien hadden we al veel gedoe gehad met narcolepsie door inentingen tegen varkens griep
   En een kostbaar vaccin debacle tegen vogelgriep

   Maar ja mensen zaten ook vast door dat koop toch een huis – op de top van de markt

   Samen zijn wij burgers sterk, met hulp van media en vakbonden, kerken etc
   Als ze ons verdelen via stikstof klimaat en woke dan vallen we stuk voor stuk en
   groep na groep

   Toen de nazi’s de communisten arresteerden, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen communist.
   Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten, heb ik gezwegen;
   ik was immers geen sociaaldemocraat.
   Toen ze de vakbondsleden kwamen halen, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen vakbondslid.
   Toen ze de Joden opsloten, heb ik niet geprotesteerd;
   ik was immers geen Jood.
   Toen ze mij kwamen halen
   was er niemand meer, die nog protesteren kon.

   Martin Niemöller

 7. 22/06/2023
  ´De keuze van president Biden om de Centers for Disease Control and Prevention te leiden heeft een “bewezen staat van dienst bij het beschermen van de gezondheid en veiligheid van Amerikanen”, aldus het Witte Huis, maar critici vielen haar steun voor strikte mandaten en lockdowns aan en zetten vraagtekens bij de banden van haar nieuwste werkgever met de Gates Foundation en het World Economic Forum.´

  ´De keuze van president Biden om de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) te leiden, heeft een “bewezen staat van dienst bij het beschermen van de gezondheid en veiligheid van Amerikanen”, aldus het Witte Huis.

  Het Witte Huis citeerde Dr. Mandy Cohen’s “leiderschap door de COVID-19-crisis” voor het trekken van “tweeledige lof” en haar “vermogen om gemeenschappelijke grond te vinden en complex beleid in actie te brengen.”

  Maar critici van Bidens aangestelde die met The Defender sprak, hadden een andere kijk op Cohens staat van dienst – vooral haar steun voor lockdowns en mandaten tijdens de pandemie, toen ze de pandemierespons van North Carolina leidde als hoofd van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (NCDHHS) van North Carolina.

  “Cohen lijkt volledig verankerd te zijn in het ‘biofarmaceutische complex’,” vertelde Dr. Peter McCullough aan The Defender.

  McCullough, auteur van “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Fighting the Bio-Pharmaceutical Complex”, zei:

  “Ze stond aan de verkeerde kant van elke pandemische interventie op het gebied van de volksgezondheid, slaagde er niet in om vroege therapieën en natuurlijke immuniteit te herkennen en heeft tot op heden de veiligheidsramp die zich ontvouwt met het COVID-19 massale, willekeurige vaccinatieprogramma niet erkend.”

  Alex Berenson, commentator en voormalig journalist van de New York Times, beschreef Cohen als “een COVID-autoritair voor de volksgezondheid” en “de slechtst mogelijke persoon om het volgende CDC-hoofd te worden” – wat volgens hem bewijst dat de regering-Biden “sinds 2021 alle verkeerde lessen heeft geleerd.”

  En volgens Jeffrey A. Tucker, oprichter en president van het Brownstone Institute: “Het doorlopen van [Cohen’s] tijdlijn is een vreemde explosie uit het verleden van hartverscheurende angstzaaierij, pseudo-wetenschap en propaganda. Ze slaagde met vlag en wimpel voor alle drie de nalevingstests: sluitingen, maskering en vaccinmandaten.”

  De New York Post citeerde video’s waarin Cohen “gloedeert over het implementeren van COVID-lockdowns, inconsistent haar eigen mitigatierichtlijnen volgt en openbare scholen dwingt om studenten binnenshuis te maskeren, ongeacht de vaccinatiestatus.”

  Cohen neemt het bureau begin juli over. Ze vervangt Dr. Rochelle Walensky, die sinds januari 2021 de CDC leidt. Walensky, die in mei haar ontslag indiende onder verwijzing naar het einde van de nationale COVID-19-noodsituatie, vertrekt op 30 juni.

  Voor de benoeming van Cohen was geen hoorzitting in de Senaat nodig. De onlangs aangenomen omnibusbestedingswet vereist echter bevestiging door de Senaat vanaf januari 2025.

  Volgens Politico is “Cohens opdracht officieel om het vertrouwen te herstellen in een bureau waarvan de vertrekkende directeur, Rochelle Walensky, heeft erkend dat het ‘niet betrouwbaar aan de verwachtingen voldeed’ nadat COVID arriveerde. ” Haar “officiële werk bij CDC zal draaien om de revisie van het agentschap die Walensky is begonnen.”

  Volgens The New York Times was Cohen “de eerste keuze van Jeffrey D. Zients”, de voormalige COVID-19-responscoördinator van de regering-Biden.

  Walensky’s aanpak van de pandemierespons, waarvan sommigen geloven dat ze verantwoordelijk zijn voor het afnemende vertrouwen van het publiek in het bureau, was het onderwerp van een omstreden hoorzitting voor de House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic. … … …´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/mandy-cohen-new-cdc-director-covid-restrictions/

  https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2023/06/16/president-biden-announces-intent-to-appoint-dr-mandy-cohen-as-director-of-the-centers-for-disease-control-and-prevention/

 8. Eind 2021 in t staartje van de ‘plandemie’ m’n behaarde moeder in ziekenhuis revalidatiecentrum en uiteindelijk verzorgingstehuis met de ‘dreiging’ dat ik als ongevaccineerde er niet in zou kunnen. Zo ver ist niet gekomen. Met dank aan … familie is m’n moeder tegen haar wil ingespoten. Na elke spuit bijwerkingen. Nu in ene gaat ze hard achteruit. 92 jaar en gewoon op. Laat dat mensje maar gaan. Ik vermoed dat we dit najaar weer flink stront over ons heen gaan krijgen. Ik gun m’n moeder in ieder geval rust en dat ze die narigheid niet meer hoeft mee te maken.

 9. De nachtmerrie komt ook voor jouw !!!

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/06/monstrous-nanopatch-for-vaccines-in-production/
  LUCIFERASE MICROARRAY PATCHES CONTAIN DARPA HYDROGEL & AUTONOMOUS INSECT CYBORG SENTINELS

  Queensland’s first needle-free “vaccine” facility just opened in Australia, yesterday. The microarray patch for intradermal delivery technology is also being called a Nanopatch and it’s aimed at our children.

  https://www.youtube.com/watch?v=IMf8d5fxNkY
  Kevin Warwick discusses his work on robots controlled by living brains

  https://www.youtube.com/watch?v=-EvOlJp5KIY
  Robo Rat – The Brain/Machine Interface

  https://www.youtube.com/watch?v=tgLjhT7S15U
  The Cyborg Beetles Designed to Save Human Lives

  https://www.youtube.com/watch?v=NivuCuwZ944
  This real-life cyborg has an antenna implanted into his skull

  Human traffickers exploit desperation of Ukrainian refugees and their children
  Kun je je voorstellen wat ze doen met gewonde soldaten, half dood, met hun zenuwen open en bloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in