Wat is de waarheid over COVID-19? Terwijl chaos en verwarring mensen over de hele wereld in hun greep houden, waar kan je terecht om antwoorden te vinden? Terwijl de meeste main stream en sociale media hebben besloten om artsen te censureren die behandelingsopties voor COVID-19 aanbieden, willen wij dat u deze uit de eerste hand hoort en in staat wordt gesteld om weloverwogen beslissingen over uw gezondheid te nemen, bericht covid.daystar.com.

Het Daystar Television Network (gewoonlijk Daystar Television genoemd, vaak afgekort tot Daystar) is een Amerikaans evangelisch christelijk religieus televisienetwerk dat eigendom is van de Word of God Fellowship, opgericht door Marcus Lamb in 1993.

Engels met Nederlandse ondertiteling, deel II

Deel I


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitsland voert medische apartheid inVolg Frontnieuws op Telegram

  CRIMINELEN zullen regeren tijdens de CHAOS van de maatschappelijke ineenstorting... psychologische SCHOK komt naar de onwetende massa's die nog nooit ruw geweld, wanhoop en ANARCHIE hebben gezien
Vorig artikelInmiddels 13.867 DODEN en 1.354.336 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelCanada lanceert “Vaccinletsel Steunprogramma” – nadat het Big Pharma volledige immuniteit heeft verleend voor COVID-19 vaccin rechtszaken 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. dank je wel voor al deze goede infomatie die jullie ons geven zodat ik ook mijn
  kinderen en klein kinderen het kan laten lezen zodat de waarheid aan het licht
  zal komen heel hartelijk bedankt FRONTNIEUWS

 2. Massale experimentele COVID injectie (onder de achtien):

  Iedereen die hierbij betrokken is, waar dan ook,
  alle artsen, verpleegkundigen, leraren, politici en wetgevers, rechters;

  Dat als je dit door laat gaan of als je hier deel van uitmaakt:
  J E G A A T M E E R K I N D E R E N V E R W O N D E N E N D O D E N
  DAN JE MOGELIJKERWIJS KUNT REDDEN VAN HET VIRUS
  want het vormt voor hen geen bedreiging.

  [So] anyone involved in this, anywhere; any doctors, any nurses, teachers, legislators, judges,
  [I’m just telling you:]
  That if you let this go ahead or if you are part of this;
  You are going to injure and kill more children
  than you possibly save from this virus because they are not at threat from it.

 3. A Curse

  J E . G A A T . M E E R . K I N D E R E N . V E R W O N D E N . E N . D O D E N
  dan je mogelijkerwijs kunt redden van het virus

 4. Ik zie het als een massale zelfmoord, veroorzaakt door conformisme.
  Als dit is wat de massa wil: laat ze.

  Je kan mensen beschermen tegen derden, niet tegen zichzelf.
  Ik ga doodskisten maken, met name kleinere maten.

 5. @Pierre H.M. van de Kletersteeg juni 9, 2021 at 06:07
  De begrafenisondernemers ontkurken nu al de champagneflessen. Money! Laat de schoorstenen maar roken denken ze. Geef ze eens ongelijk. Het is hun verdienmodel. Onvoorstelbaar wat een vleesgeworden domheid en hoe degenen die verstand hebben zoals wij, hier tussen in gesqueezd zitten. Dat is nog het ergste van alles.

 6. Oke, prachtige filmpjes, allemaal onderdeel van het plan dat al jaren en jaren is voorbereid. Al deze beelden, al deze info, is staged, fake, nep. Waarom zijn er de laatste jaren zoveel films uitgekomen over virussen, zombies, pandemieën? Allemaal om het in onze hoofden te planten zodat wij dit normaal gaan vinden. Het hele verhaal van a tot z, van het eerste beeld tot de laatste foto. Alles is gepland. Nu is het de discussie waar “het virus” vandaan komt. Ook de zogenaamd wakkere mensen op de nieuwe media vallen over elkaar heen over hoe besmettelijk het virus is, waar het ontstaan is, hoe te behandelen etc etc. Terwijl er 1 vraag is en 1 antwoord van slechts 2 woorden en het hele verhaal is over. Virus? Bewijs!
  Beste mensen, er is vanaf dag 1 nooit een virus geweest, geen enkele ziekte is veroorzaakt door een virus. Het hele virusverhaal is vanaf de allereerste dag dat het woord “virus’ in de geschiedenis genoemd werd 1 grote vooropgezette leugen. De gemuilkorfde schapen trappen er met open ogen in en ook de wakkere schapen die tegen het beleid ingaan trappen er met open ogen in. Al deze websites, alle nieuwe YouTube kanalen, allemaal trappen ze in die 1 grote leugen. Het bestaan van virussen. Is er 1 kanaal, is er 1 wetenschapper, 1 zogenaamde journalist die even het bewijs voor het bestaan van virussen op tafel legt? Nee, niemand doet dat, niemand kan dat. Heel, heel af en toe hoor je eens iemand roepen dat virussen niet bestaan, maar die opmerking wordt altijd direct ondergesneeuwd door anderen die wel in het virusverhaal geloven. Dus 99,999999% van de mensen is gebrainwashed en speelt onbewust het totaal geplande plan mee. Gefeliciteerd allemaal, u bent een marionet in uw eigen leven. Hoe hard u ook tegen het beleid trapt, hoe goed u denkt de waarheid te kennen. U bent onderdeel van “The Game”.

   • En toch ben ook jij onderdeel van het grote spel der machtigen op aarde. Zonder dit scenario had jij terwijl je dit stuk hebt gelezen, misschien de video’s hebt bekeken én commentaar hebt gegeven iets heel anders gedaan met je leven. Maar door dit virusbedrog ben jij hier op deze website aan het reageren. We maken allemaal onderdeel uit van het werledwijde bedrog, of we dat nu willen of niet.

    • Als ik nou 24 uur per dag geobserveerd zou zijn door dit soort berichten en met niets anders bezig ben dan corona en alle onzin er om heen, dan had je gelijk.
     Ik doe nog precies hetzelfde als 2020.
     Ben nog bezig met dezelfde onbenullige bezigheden die ik altijd al deed.
     Lees 10tallen site en nog veel meer totale onzin wat ik tegen kom.
     Maar verder wil ik graag weten wat mijn omgeving bezig houd.
     En dat er over een tijdje vele zullen sterven.
     Het zal mijn een grote zorg wezen, eigen schuld.

 7. Kunnen we het nu eens hebben over ‘de great reset’ ipv blijven proberen de gevaccineerden te waarschuwen. Dit zijn gewoon psychopaten en dus niet voor rede vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in