© Mat Napo op Unsplash

Covid vaccins worden steeds meer herkend als ontvolkingswapens die worden ingezet tegen de mensheid. Maar het mechanisme van hoe ze werken wordt nu pas duidelijk, schrijft Mike Adams.

De “gain-of-function” onderzoekers die dit biowapen bouwden – allemaal misdadigers tegen de mensheid – wilden niet dat het mensen te snel zou doden, want dat zou meteen opvallen. Dus hadden ze een mechanisme nodig waardoor de spike-eiwit injecties mensen langzaam zouden doden, op een manier die aan iets anders te wijten zou zijn.

Hun antwoord? Vaccin-geïnduceerde onderdrukking van het immuunsysteem. Het is niet echt een “vaccin,” natuurlijk, en we gebruiken die term in protest. Het is eigenlijk een gen-veranderende mRNA-injectie die menselijke cellen programmeert om niet-menselijke eiwitten te produceren die zelf pathogene biowapens zijn die vasculaire, neurologische en reproductieve schade veroorzaken. Deze spike-eiwitten veroorzaken niet alleen ernstige vasculaire schade in het hele lichaam – zoals wordt bevestigd in een onlangs gepubliceerd paper in het vaktijdschrift Circulation – maar vernietigen ook de aangeboren immuunrespons, en dat is precies de reden waarom de mRNA-vaccins nu in steeds hoger tempo falen.

Uit de conclusie van dat wetenschappelijk artikel gepubliceerd in Circulation:

“Wij concluderen dat de mRNA vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier dramatisch doen toenemen en dat dit een verklaring kan zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.”

Met andere woorden, de mRNA-vaccins veroorzaken wijdverspreide vasculaire ontstekingen, die tot de dood leiden via hartaanvallen, bloedklonters, beroertes, enzovoort.

Regeringen beweren dat vaccins heel goed werken als je ze nog niet hebt genomen… maar zodra je ze hebt genomen, krijg je te horen dat ze niet werken, dus heb je een booster nodig.

  Schokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijn

Dit plaatst de regeringen van de wereld in een positie waarin zij ongevaccineerden ervan proberen te overtuigen dat covid-vaccins heel goed werken en door iedereen moeten worden genomen… terwijl zij tegelijkertijd gevaccineerden vertellen dat de injecties die zij hebben genomen niet werken en dat zij daarom een eindeloze reeks boosters nodig hebben.

Ook het feit dat in het Verenigd Koninkrijk nu om de drie maanden booster injecties vereist zijn, is een duidelijke erkenning dat booster inentingen na ongeveer drie maanden ophouden te werken. Waarom zou je anders nieuwe nodig hebben?

Het echte antwoord achter de 3-maandelijkse herhaling van de boosters is dat covid-vaccins het immuunsysteem uitwissen en mensen absoluut hulpeloos maken in het opbouwen van een immuunrespons tegen ziekteverwekkers.

“Britse gegevens tonen aan dat de vaccins helemaal GEEN levens redden. Nul. Zip. Nada. Matthew Crawford heeft zojuist een analyse gemaakt waaruit blijkt dat de gegevens uit het Verenigd Koninkrijk aantonen dat de vaccins helemaal geen levens redden. Nul. Zip. Nada. Dus we doden meer dan 150.000 mensen om geen levens te redden. Wow,” schrijft Steve Kirsch via Substack.com.

Eenmaal immuungecompromitteerd, is er maar een lichte griep nodig om te doden

Belangrijk is dat de immuunsuppressie effecten ook gelden voor niet-covid pathogenen. Dus een persoon die geïnjecteerd is met de mRNA gentherapie prikken zal ook een verminderde immuniteit hebben tegen gewone griepstammen.

In wezen zijn ze veranderd in door vaccinatie veroorzaakte “AIDS”-patiënten met een instortende immuniteit tegen alles. En dat maakt hen zeer kwetsbaar voor een opzettelijke verspreiding van een gematigde griepstam die normaal gesproken alleen de zwakkeren en ouderen zou doden… maar wanneer ze wordt verspreid tegen de achtergrond van door vaccinatie veroorzaakte immuunsuppressie, zou ze wereldwijd honderden miljoenen gevaccineerde mensen kunnen doden.

  Grieks alfabet der verschrikking

Ontvolkingsagenda bereikt. Niet met een knal, maar met gejammer.

En terwijl de mensen over de hele wereld sterven, zullen de media de ongevaccineerden de schuld geven als hun laatste daad van verraad tegen de mensheid. Ze zullen zeggen dat meer mensen vaccins moeten nemen om de massale sterfte te stoppen. Iedereen die goedgelovig genoeg is om de injecties te nemen, zal zich natuurlijk met een vroegtijdig graf bij de stervende massa voegen.

Waarom kozen de globalisten deze weg? Omdat ze de planeet niet wilden “bombarderen” met een echt kwaadaardig pathogeen dat op lange termijn hun eigen kinderen zou bedreigen. Ze willen de echt gevaarlijke ziekteverwekkers in de vriezer houden terwijl ze uitzoeken hoe ze mensen kunnen doden met milde ziekteverwekkers. Alleen door de goedgelovige massa te overtuigen in de rij te gaan staan voor mRNA spike-eiwit injecties kunnen ze dit voor elkaar krijgen. En alleen door het verspreiden van massahysterie via de gecontroleerde bedrijfsmedia konden ze genoeg mensen in paniek brengen voor de “vaccin”-injecties.

Gecoördineerde angst -> Injecties -> Immuunsuppressie -> Milde infecties -> Massale sterfte

Nu weet u de echte ontvolkingsagenda en hoe het werkt. Het goede nieuws is dat als u NEE hebt gezegd tegen het vaccin, u niet gemakkelijk door dit complot gedood kunt worden. Zij die zich schikken zullen sterven, maar zij die zich verzetten zullen overleven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaxicarditis, Vaccidenten en Vaccimentie nemen allemaal toe dankzij spike-eiwit "boosters" en giftige seizoensgriepprikken
Vorig artikelIs ‘Toeval’ de schuld van de plotselinge piek in doodgeboorten, pasgeborenen sterfgevallen, en menstruatiestoornissen? Of is het tijd om toe te geven dat de Covid Vaccins gevolgen hebben?
Volgend artikelAls we dit tolereren, dan zullen onze kinderen de volgende zijn – Kun je de waarheid aan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ondanks alle berichten als bovendtaand, dringt dat niey door tot de kudde die reeds geetsenspoeld is.
  Dat is het meest kwalijke wat er nu aan de hand is.
  Vanaf dag één is door de overheden wereldwijd MISBRUIK gemaakt van het kuddegedrag van de mens, om door consequent beelden via de MSM te bremgen over massale sterfgevallen door een “virus”.
  Deze massa hypnose kan alleen stoppen wanneer diezelfde overheden zeggen, het is over er is geen pandemie meer en nooit geweest.
  Zo werkt massahypnose in een zaal met mensen ook.
  Zij gaan pas uit de hypnose als de hypnotiseur met zijn vingers knipt!

 2. @Tex Merkelbach december 2, 2021 at 08:16
  Dat zullen de overheden dus nooit zeggen omdat er volledig aan me werken in ruil voor een injectie voor oa. politici met een Fysiologische zoutoplossing.

 3. Wat een verassing!! Dat roepen we al een jaar bij infectieziekten dat ze mensen op basis van de patenten infecteren met hiv! Ach wij waren gek en moesten dood. Wij waren gek toen we een half jaar geleden zeiden van mensen pas op het zijn geen false positieven zoals de MSM wil beweren. Maar ach ze namen het covi aids prikje zelf en niemand die nu weet of bestaande hiv inhibitoren zullen werken en ons antwoord hierop vanuit de praktijk een eerder geziene hiv vaccin studie is NEE, ze geven je een super aids die niet is te behandelen

  Er zit hiv in Pf en MO, Janssen en Astra gebruiken het adenovirus wat in apen een immunodeficientie is dus hiv!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in