© Mika Baumeister op Unsplash

Er zijn meer onthullingen opgedoken die suggereren dat het Covid-19 virus ten minste anderhalf jaar voor de officiële vrijlating tegen het einde van 2019 in een lab werd gebrouwd, schrijft Naturalnews.com.

Uit nieuw uitgelekte documenten blijkt dat 18 maanden voordat de eerste gevallen van het Chinese virus werden gemeld, onderzoekers die werkten bij en verbonden waren aan het Wuhan Institute of Virology (WIV) probeerden subsidiegeld te verwerven voor genetisch gemanipuleerde (GMO) vleermuis coronavirussen die in staat zijn om mensen te infecteren.

In deze subsidieaanvragen werd duidelijk uiteengezet dat “huidpenetrerende nanodeeltjes” die “nieuwe chimaera spike-eiwitten” bevatten, zouden worden gebruikt om anders alleen bij vleermuizen bestaande coronavirussen om te zetten in zeer besmettelijke coronavirussen die mensen kunnen “vangen”.

Andere chimaera virussen stonden ook op de agenda, met Peter Daszak van EcoHealth Alliance achter de verzoeken. Tony Fauci van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) zat ook achter het complot, waarbij Amerikaanse belastinggeld naar Wuhan werd geleid voor illegaal gain of function onderzoek.

Op een bepaald moment werd 14 miljoen dollar aangevraagd bij het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) om dit gevaarlijke onderzoek te financieren. Naar verluidt wees DARPA het verzoek af omdat het het te gevaarlijk vond, maar dat weerhield degenen die het hadden aangevraagd er niet van om elders financiering te verkrijgen.

Het plan was om “mens-specifieke splitsingsplaatsen” in vleermuis-coronavirussen aan te brengen, waardoor deze geschikt zouden worden voor overdracht op mensen. Dit zou wel eens de inhoud van de zogenaamde “vaccins” kunnen zijn, aangezien het aantal zieken en sterfgevallen onder degenen die de vaccins nemen, tot recordhoogte is gestegen.

  Het doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslaven

Dit is een veel waarschijnlijker scenario dan het scenario dat voor het eerst naar voren werd gebracht in het begin van 2020, waarin werd beweerd dat vleermuiscoronavirussen op magische wijze mensen infecteerden via vleermuissoep die werd verkocht op Chinese dierenmarkten, wat het verhaal was dat naar voren werd gebracht door de “onderzoekers” die deze experimenten uitvoerden.

Een onderzoeksteam op internet, bekend onder de naam “Drastic”, heeft de situatie onderzocht om de meest waarschijnlijke bron van de Wuhan Griep vast te stellen. Hun conclusie is dat het Chinese virus opzettelijk genetisch gemanipuleerd is.

“Aangezien wij in dit voorstel een discussie aantreffen over de geplande invoering van mens-specifieke splitsingsplaatsen, is een herziening door de bredere wetenschappelijke gemeenschap van de aannemelijkheid van kunstmatige insertie gerechtvaardigd,” zegt de groep in een verklaring.

Het subsidievoorstel bevatte ook plannen om hoog-risico natuurlijke coronavirusstammen te manipuleren met eigenschappen van meer besmettelijke maar minder gevaarlijke variëteiten. Dit zou de manier geweest kunnen zijn waarop ze later hordes “asymptomatische gevallen” konden creëren als rechtvaardiging voor het opleggen van lockdowns, maskermandaten en aanbevelingen voor vaccins.

“Vleermuisvrouw” Dr. Shi Zhengli, een WIV onderzoekster, was ook betrokken bij het plan, net als onderzoekers van de Universiteit van North Carolina (UNC) en de United States Geological Survey (USGS) National Wildlife Health Center.

Deze groep van krankzinnige wetenschappers, zou je kunnen zeggen, waren druk doende om nieuwe biowapens te maken van vleermuis coronavirussen voor een of ander onuitgesproken doel. Meer dan waarschijnlijk was het doel om verwoesting aan te richten door middel van een gefabriceerde “pandemie”, die dan het injecteren van mensen met meer biowapens via “vaccinatie” zou rechtvaardigen.

Volgens Angus Dalgleish, een professor in de oncologie aan St. George’s, University of London, is er waarschijnlijk al vele jaren, lang voordat de pandemie uitbrak, onderzoek gedaan naar de werking. Zelfs zonder subsidie lijkt het duidelijk dat Daszak, Fauci, Zhengli en de rest het onderzoek hebben uitgevoerd dat ze van plan waren, en nu lijdt de wereld eronder.

“Dit is duidelijk een functieverbetering, waarbij de splitsingsplaats wordt ontworpen en de nieuwe virussen worden gepolijst om de besmettelijkheid van menselijke cellen in meer dan één cellijn te vergroten,” zo wordt Dalgleish geciteerd.

Dit alles vond plaats onder de radar van het grote publiek, dat er geen idee van had dat Amerikaans belastinggeld door Fauci werd gesluisd naar gevaarlijk en illegaal onderzoek. En nu proberen de betrokkenen de zaak af te buigen en om te leiden, door te beweren dat ze niets verkeerd hebben gedaan.

Het blijkt dat de covid-19 griep nog maar het begin was. Dit groepje krankzinnige wetenschappers heeft ook het MERS-virus genetisch gemanipuleerd zodat het een sterftecijfer van meer dan 30% heeft, waardoor het volgens een insider van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die anoniem wenste te blijven “minstens een orde van grootte dodelijker is dan SARS-CoV-2”.

Het is onduidelijk of dit genetisch gemodificeerde MERS-virus is vrijgelaten of nog ergens in een laboratorium wordt vastgehouden. Maar we weten dat het bestaat, ook al blijft de reden waarom in mysterie gehuld.

  Frankrijk: vader veroordeelt dood van zijn 22-jarige zoon na inenting experimentele Pfizer-mRNA gentherapie

“Als een van hun receptorvervangers MERS op dezelfde manier zou verspreiden, met behoud van zijn dodelijkheid, zou deze pandemie bijna apocalyptisch zijn,” voegde de WHO-insider er in een verklaring aan de media aan toe.

Deze vernietigende informatie is nergens te vinden in de mainstream media van de Verenigde Staten, die voor het grootste deel nog steeds liegen tegen het publiek over andere theorieën betreffende de oorsprong van de Chinese griep.

De meeste aandacht gaat uit naar het “in de armen” krijgen van de vaccins, waarbij het Biden-regime nu aandringt op een derde “booster”-injectie, naast de eerste twee injecties. Veel succes met het vinden van een mainstream verslag over deze nieuwe subsidieaanvragen, die het officiële covid narratief ontkrachten.

“Wanneer zullen de arrestaties plaatsvinden?” vroeg een sceptische Natural News lezer.

“Nooit. En dat is omdat we corruptie prima vinden. Is er een betere verklaring?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinatiecampagnes zouden kunnen leiden tot een catastrofale verergering van de Covid-19 pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBespotters van Anti-Vaxxers blijven sterven na het nemen van een COVID-19 injectie
Volgend artikelPresident van Kroatië hekelt Covid-19 vaccinatiehysterie: 50% gevaccineerden in het land is genoeg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in