We leven vandaag de dag in een wereld waarin de “waarheid” door velen wordt beoordeeld op basis van wat ze lezen op social media, en hoeveel mensen hun standpunt “leuk vinden” of het ermee eens zijn, schrijft Brian Shilhavy.

In de echte wereld is de waarheid echter onafhankelijk van hoeveel mensen het eens of oneens zijn over een kwestie.

Dit is vooral vandaag de dag waar, met het ene onderwerp dat de wereld op dit moment polariseert: COVID-19 “vaccinaties.”

Als iemand gelooft dat de COVID-19 injecties heilzaam zijn en noodzakelijk voor iedereen om te nemen om terug te keren naar “normaal”, dan doet het er niet toe of 99% van je vrienden, familie, en de gezondheidsautoriteiten zoals Anthony Fauci, de FDA, en de CDC het met je eens zijn over deze “waarheid”, omdat hun meningen over het onderwerp geen invloed hebben op de waarheid.

En hier is de waarheid: degenen die een COVID-19 injectie nemen riskeren de dood en levenslange handicaps en ziekte als bijwerking van de injecties.

Degenen die geen COVID-19 injecties nemen hebben NUL risico om te sterven of gewond te raken door deze injecties.

Dat is de feitelijke waarheid, maar zelfs wanneer pro-vaccin mensen die de spot drijven met anti-vaxxers uiteindelijk sterven kort na het nemen van een COVID-19 injectie, zullen hun familie en vrienden in de meeste gevallen nooit de injectie de schuld geven, maar doorgaan met hun religieus-achtige geloof in de vaccins. En sommigen geven nu zelfs de ongevaccineerden de schuld van de dood van de gevaccineerden!

  Duizenden Britten sterven meer dan gewoonlijk, maar het komt niet door Covid
Kimberly Ellen Jarvis. Foto bron.

57 jaar oude vrouw uit West Virginia verklaart: “Ik ben gevaccineerd maar weet niet wat er in zit”, minder dan 24 uur later dood, meldt Theexpose.uk.

Een 57-jarige vrouw uit West Virginia is overleden na een zeer vreemde wending.

Kim Jarvis verklaarde op 29 augustus: “Ik ben gevaccineerd.” Ze gaf niet aan welk merk vaccin ze had gekregen, noch specificeerde ze de datum waarop ze de injecties had gekregen. Haar Facebook berichten onthulden geen verdere informatie. Het maakt echter niet uit welke prik ze heeft gekregen, want ze zijn even slecht.

In een Facebook-post gaf Jarvis toe dat ze niet wist wat er eigenlijk in het vaccin zat, ook verklarend dat ze niet weet wat er in een Big Mac of hotdogs zit, maar suggereerde dat ze ze toch eet. Natuurlijk weet, afgezien van brede, dubbelzinnige generalisaties, niemand echt wat er in deze mRNA- en virale vector-DNA-vaccins zit.

De post vervolgde met te zeggen dat ze niet weet wat er in andere producten zit, zoals shampoo, tatoeage-inkt, of Tylenol. Maar ze zei dat ze wil reizen en “ons wil beschermen”, en “de wetenschap vertrouwde” voor alle andere vaccins en “[haar] dokter vertrouwde” toen hij de Covid-19-vaccins aanbeval. Hoewel dit een copypast is die op Facebook de ronde doet onder veel ontvangers van de vaccinaties, is het toch triest en vreemd om te zien dat dit wordt gepost.

Slechts een dag later, op 30 augustus, deelde Jarvis haar gebruikelijke berichten over vermiste honden, waarbij haar laatste bericht om 19:17 uur plaatselijke tijd was. Blijkbaar bezocht ze later die avond het huis van haar dochter Heather, waar ze haar vertelde “Ik hou van je” en “Ik ben zo blij dat je veilig thuis bent.” De volgende dag plaatste Heather een update op Facebook, waarin ze aankondigde dat haar moeder die nacht “onverwacht in haar slaap was overleden”, enkele uren nadat ze haar had gezien.

  Duitse politica dringt er bij het publiek op aan om de COVID-tirannie van de overheid te negeren voordat het te laat is

Kim Jarvis en haar dochter waren beiden sterke voorstanders van de Covid-vaccins en hadden online veel schimpscheuten uitgedeeld aan de ongevaccineerden. Toch lijkt het erop dat de injecties, waarvan Jarvis verklaarde dat ze er niets vanaf wist, haar leven drastisch zouden inkorten.

Lees het volledige artikel op Theexpose.uk.

Karen Croake Heisler: 67-jarige voormalige Notre Dame professor zegt “verdoem de ongevaccineerden”, 12 dagen later dood na derde Pfizer mRNA injectie, meldt Thecovidblog.com.

Orlando, Florida – Een 67-jarige voormalige Notre Dame professor is dood, in wat snel een patroon aan het worden is van snelle sterfgevallen na “booster” injecties.

Karen Croake Heisler kreeg op 13 januari haar eerste dosis van het experimentele mRNA van Pfizer, volgens haar Twitteraccount. Door haar leeftijd was zij een van de eersten die de injecties in december en januari kreeg. Het is onduidelijk wanneer ze de tweede injectie kreeg. Maar mevrouw Heisler verklaarde op 9 april dat zij en haar man alleen pijnlijke armen hadden na hun tweede injecties.

Mevrouw Heisler was een fervent hardcore voorstander van alles wat met mondkapjes en COVID-19 mandaten te maken had. Ze toonde ook een consequente vijandigheid tegenover diegenen die weigeren mRNA en virale vector DNA-injecties te nemen. Ze noemde mensen die niet gevaccineerd waren “egoïstisch” en beval hen thuis te blijven “totdat jullie bij zinnen komen”.

Om onbekende redenen kreeg mevrouw Heisler op 7 september een derde Pfizer mRNA injectie.

Haar gezondheid verslechterde blijkbaar zeer snel daarna. Mevrouw Heisler tweette van Orlando Regional Medical Center op 14 september. Ze was daar voor een bezoek aan een cardioloog. Mevrouw Heisler tweette die dag drie keer, waarbij ze steeds de “ongevaccineerden” de schuld gaf voor haar verslechterende gezondheid. Ze ging schoppend uit het leven en vertelde iedereen om “het verdomde vaccin te halen” en “de ongevaccineerden te vervloeken”.

  Voedsel als vaccin - Bill Gates financiert onderzoek

Mrs. Heisler stierf aan “kanker-gerelateerde complicaties” op 19 september. Lees het volledige artikel op Thecovidblog.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

48-jarige chirurg DOOD na bespotten van “anti-vaxxers” en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe wetenschappelijke studie concludeert dat hartonsteking voorkomt bij 1 op de 1000 mensen die met een Covid-19 vaccin zijn geïnjecteerd
Volgend artikelCovid “vaccins” geven dodelijke spike-eiwitten af via “huidpenetrerende nanodeeltjes”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Tsja, zo verknocht aan de gifspuit en dan de dood…wat fijn voor de ongevaccineerden dat er dan weer spike-eiwitfabrieken opgeruimd zijn.
  Schaapjes die zichzelf naar de slachtbank geleiden doen dat vanuit hun schaapjesgedrag…..meehobbelen en vooral NIET zelf nadenken.
  Kan mij er steeds minder druk om maken….de keuze is momenteel toch wel erg duidelijk.
  Dood door hugo mengele,s gifspuiterij…of toch nog even doorbijten tot de revolutie….

 2. Die tekst in dat berichtje van Kim Beasley gaat ook vertaald in het in Nederlands rond, zag hem bij mijn nichtje (dom wicht) voorbij komen op Fascistbook. Echt wát een dommigheid. Mooi dat er mensen die dit rondsturen dood neervallen. Ze maken ons, het nog nadenkende deel van de mensheid belachelijk, vinden ons gek en gevaarlijk, maar sturen de meest domme berichten het internet op. Dus vallen er een paar dood neer? Mooi, Karma bestaat en I love her 🙂

 3. Ik hoop niet dat ze nu van mij sympathie verwachten voor de trollen die nu overleden aan die spuit.
  Ze waren gewaarschuwd en wilden niet lusiteren en dreven zelfs de spot met de waarschuwingen die nu hun ondergang zijn geworden. They paid for their pride with their lives.
  Ja, ik ben hard! Word je vanzelf als je al met deze idioten te maken hebt gehad.

  Ik vind het alleen des te erger voor hen die er opener in stonden en zich toch lieten overhalen en nu met de gevolgen kampen of zelfs niet meer onder ons zijn als gevolg van deze spuit.

  En dan mag ik nu mss geen horeca gelegenheden meer binnen? Hah, ik kan ze missen als kiespijn! De horeca is het me niet waard om Russisch roulette voor te spelen.

  • Die horeca komt van een koude kermis terug.
   Ik ken mensen in mijn omgeving die hun garage hebben omgebouwd tot klein ‘bruin café’ en daar in “besloten kring” gezellig hun pintje drinken (tegen kostprijs) met een muziekje en eventueel een Tv-scherm (voor de sport) erbij. Een “ongenode gast” komt er niet in!
   Voor alles is een oplossing.

  • Het smerige is, het is trouwens allemaal vuil spel waar ze (de judea sekte) dat ze met de horeca beginnen. Het is een test. Ze kijken of er weerstand komt. En die is er nauwelijks, als schapen luisteren we netjes naar ze (ze = ‘onze’ overheid die niet meer onze overheid is maar in dienst staat van de centrale kleine hoedjes bankiers). Vervolgens gaan ze die QR-code voor steeds meer zaken eisen en tenslotte voor alles wat zo in hun communistische hoofden opkomt. Het is zo absurd allemaal. Voorbeeld mensen zitten bij elkaar tijdens een crematie om afscheid te nemen van iemand die tijdens een antivax demonstratie door onze Tsjeka politie is doodgemept. Femke Valsema had geen toestemming gegeven voor een anti QR demonstratie. Na de crematie gaan dezelfde mensen naar de afgesproken Horeca gelegenheid om de koffietafel te doen en hebben nu ineens die rare QR-code nodig. Los van dit voorbeeld blijft het ook een absurde bedoening. Er is geen pandemie en covid-19 is niet geïsoleerd, bestaat dus niet. Het is allemaal een maffia chantage middel om mensen te pressen die troep spuit te nemen. 100% controle. Om ons op de knieën te krijgen. We moeten buigen voor hen wiens naam niet genoemd mag worden. Een van hen de meerdere malen veroordeelde Pfizer crimineel Albert Bourla: https://brandnewtube.com/watch/vaccine-ceo-shape-shifts-on-nbc-nightly-news_4z2a1VR74aj4GjX.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in