In antwoord op een journalist van de online nieuwszender N1 die zei dat Kroatië ondergevaccineerd was in vergelijking met het EU-gemiddelde, zei de Kroatische president, Zoran Milanovic, dat het hem niet kon schelen, “we zijn voldoende gevaccineerd, we zullen niet verder gaan dan 50%… laat ze ons dan maar omheinen met prikkeldraad, maar dat zullen ze niet doen”, bericht Kornelia Kirchweger.

Wat is het doel van deze razernij?

N1 is een tv-filiaal van de linkse VS-zender CNN, die nieuws uitzendt over Bosnië en Herzegovina, Kroatië en Servië. Zinspelend op het narratief dat gevaccineerden beschermd zouden zijn tegen ernstige ziekten, zei Milanovic: “Wij zijn voldoende gevaccineerd omdat zij voldoende gevaccineerd zijn.” Volgens het gangbare denkkader kunnen gevaccineerden absoluut geen risico lopen. Hij stelde de vraag wat het doel van deze “razernij” was. “Om ingeënt te worden. Om daarna weer ingeënt te worden. We willen Covid-19 uitroeien!” Dat, zei hij, was duidelijk onmogelijk. De president zinspeelde wellicht onder meer op de rampzalige vaccinatie in Israël, waar ondanks een volledige vaccinatiegraad van 62% en een derde booster-prik prik bij een miljoen mensen, het aantal infecties, ziekten, ziekenhuisopnames en sterfgevallen de pan uit rijst. Inmiddels mogen Israëli’s Zweden en Portugal niet meer in.

Angstzaaien van de kant van de media

Milanovic vervolgde: “Ik begin elke dag met CNN en deze paar tv-zenders. En ik vraag mezelf af, ben ik normaal of zijn zij gek?” CNN en anderen zaaiden paniek vanaf het begin. Er is geen absolute veiligheid, geen leven zonder risico’s, zonder het gevaar ziek te worden. Mensen worden ziek om duizend andere redenen. En terwijl dat gebeurt, wordt er al meer dan een jaar gesproken over Covid-19. Hij geeft toe dat hij er ook voorstander van was. Maar sinds Nieuwjaar heeft hij niets dan onzin gehoord.

  Catastrofe scenario: De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebben

Er zijn altijd gevaren in het leven

In een verslag van het online portaal “Index“, wordt Milanovic verder geciteerd over het onderwerp Corona: Als iemand wordt ingeënt, is zijn probleem opgelost en dat van anderen ook. Een vriend vertelde hem dat in een club in Californië waar zijn zoon was, 50 mensen geïnfecteerd waren – allemaal gevaccineerd, geen symptomen – is dat een probleem? Hij ziet er geen. Als je je laat vaccineren, zijn er praktisch geen ernstige gevolgen. Maar de bewering dat er absolute veiligheid is, kan niet tot in het oneindige worden volgehouden. Er zijn altijd gevaren, maar vandaag de dag zijn ze over het algemeen kleiner dan ooit.

Obsessieve cultuur van isolement

Maar wat is het doel, wat willen we? Als Europa het virus wil uitroeien, is dat onmogelijk. Japan en Australië tonen aan dat de obsessieve cultuur van isolement niet werkt. Ze zeggen dat 70 procent van de mensen gevaccineerd moet worden… het begint mensen op hun zenuwen te werken. Hij herhaalde wat hij in december had gezegd: als er meer vaccins zijn dan belangstellenden, is het verhaal voorbij, mits de vaccinatie werkt – en dat doet zij. Veel van zijn vrienden zijn gevaccineerd, sommige niet – maar het blijven zijn vrienden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer loog over het COVID-19 vaccin dat het “95% effectief” wasVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid “vaccins” geven dodelijke spike-eiwitten af via “huidpenetrerende nanodeeltjes”
Volgend artikelItaliaanse regering beveelt bedrijven om ongevaccineerde werknemers niet te betalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in