Toen de eerste COVID-19 injecties toestemming kregen voor noodgebruik in december 2020, begonnen we met het publiceren van de verhalen die beschikbaar waren in de publieke ruimte van mensen die leden en stierven na het nemen van de injecties, schrijft Brian Shilhavy.

Ik begon een lijst die ik toevoegde aan het einde van alle artikelen die we publiceerden over de COVID-19 injecties, zodat mensen een idee konden krijgen van hoeveel mensen leden aan deze experimentele injecties die dissidente artsen en wetenschappers “biowapen”-injecties begonnen te noemen.

De media en Big Tech hebben hun best gedaan om deze verhalen te onderdrukken, af en toe publiceerden ze er een paar om te erkennen dat dit gebeurde, maar altijd in de context dat dit “zeldzame” bijwerkingen waren, en dat de voordelen van de injectie groter waren dan het risico, waarvan we nu weten dat het een complete leugen is.

Nadat meer en meer mensen de noodlottige beslissing namen om de injecties te nemen, kon ik de afzonderlijke verhalen die werden gepubliceerd niet langer bijhouden, en begon ik artikelen van verhalen in groepen te publiceren.

De lijst werd zo lang, dat mensen begonnen te klagen dat ze te ver naar beneden moesten scrollen om bij de commentaren te komen, dus heb ik de lijst ingekort en vervolgens de hele lijst op een aparte pagina gepubliceerd.

Nu, aan het begin van de maand oktober 2021, zijn er zoveel mensen die hun verhaal openbaar maken, dat ik er een paar uitkies die representatief zijn voor de enorme hoeveelheid rapporten die nu binnenkomen, en probeer om minstens één verhaal per week te doen waarin deze tragische verhalen worden belicht, omdat we voortdurend nieuwe lezers en abonnees krijgen die nu pas beginnen te beseffen wat er werkelijk aan de hand is met deze injecties.

  Duits regime heeft de bezettingscijfers van IC-bedden vervalst om lockdowns te rechtvaardigen

Het is werkelijk overweldigend, en aangezien ik deze verhalen elke dag lees, weet ik welke emotionele tol het kan eisen van de mensen die deze verhalen verzamelen en publiceren. Ik ben hen echt dankbaar, want ik deel zelf ook dat emotionele trauma, en het beweegt me om ze zoveel mogelijk te publiceren, ook al zou ik al mijn wakkere uren besteden aan het lezen en publiceren van al deze verhalen, het zou niet eens genoeg zijn.

En ook al zijn er nu zoveel die openbaar zijn gemaakt, het is nog steeds maar een fractie van de werkelijke letsels en sterfgevallen die het gevolg zijn van deze injecties, omdat de overgrote meerderheid van de gekwetsten en stervenden te horen krijgt dat het niets met de injecties te maken heeft, en velen geloven dat nog steeds en durven niet in de openbaarheid te treden en de hoon en spot te verdragen die gepaard gaan met allen die wel in de openbaarheid treden.

Ik verwerk de update van vandaag in een video, omdat we nu tienduizenden abonnees op onze videokanalen hebben, en de video’s vaak meer verkeer krijgen dan onze artikelen.

Terwijl ik dit vandaag publiceer, op 4 oktober 2021, lijkt er een soort cyberaanval plaats te vinden tegen Big Tech, aangezien Facebook en hun platforms al het grootste deel van de dag plat liggen.

Ik weet niet hoeveel tijd we nog hebben voordat er een totale internet black-out is, dus ik voel de urgentie meer dan ooit om u deze verhalen te brengen.

Download alstublieft al onze video’s (en artikelen!) wanneer u maar kunt naar uw lokale apparaten, zodat u ze kunt blijven delen met uw familie en vrienden, mochten we van het internet worden gehaald.

  Tech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief "miljardairs zomerkamp" met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos

Dit verslag begint met waarschuwingen van de overlevenden, en documenteert dan een paar van de velen die nu gestorven zijn, waaronder kinderen en baby’s die gestorven zijn, niet omdat ze zelf de keuze maakten om de prikken te krijgen, maar omdat hun ouders dat deden.

Ik geloof dat al deze verhalen afkomstig zijn van het COVID Vaccine Injuries Telegram kanaal, hoewel sommige ook te vinden zijn op andere platforms die deze verhalen aggregeren. We zijn u zeer dankbaar voor uw werk!

Deze video is zowel op het  Bitchute– als Rumble-kanaal

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geheime Holocaust: Verdwijnen miljoenen vaccinatieslachtoffers in massagraven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslaven
Volgend artikelCOVID-uitbraak veroorzaakt door volledig gevaccineerde patiënt onder volledig gevaccineerden stelt vaccin kudde-immuniteitstheorie op de proef
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Duidelijk zal zijn dat de vaccinatiegolf zoals die thans is uitgerold ergerlijk prutswerk is. Dat blijkt uit het feit dat de schadelijkheid en dodelijkheid van de rommel die vaccin wordt genoemd veel te snel veel te veel in de gaten is gaan lopen. De beklemmende noodzaak om voortdurend te censureren en te ontkennen wat er in werkelijkheid gebeurt maakt – en dat is een geluk voor de mensen – dat de kans op slagen van deze misdadige actie met de dag kleiner wordt. Helaas zullen we achterblijven met enorme schade aan de gezondheid en aan alle structuren die de maatschappij voor iedereen leefbaar moesten maken waarvan het herstel mogelijk tientallen jaren zal vergen. Het zal een zware taak worden voor de toekomstige generaties. Het feit dat de tegenstander een enorme inschattingsfout heeft gemaakt waar het de opmerkzaamheid en de intelligentie en weerbaarheid van de gewone mensen betreft schept ondanks alle tegenwind toch goede hoop voor de toekomst.

  2. Als dit niet op tijd gestopt wordt, wil ik bijna niet weten wat er na 2030 gaat gebeuren, of dat er al zombies zijn die al aangesloten als internet-slaaf.
    Daar droomt Klaus Schwab van.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in