TheDigitalArtist / Pixabay

Als je situationeel bewustzijn goed is afgestemd, kun je een politiek weerbericht samenstellen uit de werveling van gebeurtenissen die de gedegenereerde sukkels die doen alsof ze het nieuws verslaan, in verwarring lijken te brengen. De gebeurtenissen neigen in de richting van een zichzelf versterkende, zich vertakkende chaos en de mensen die de show leiden, zijn duidelijk krankzinnig omdat ze er alles aan doen om de chaos voort te jagen.

Een goed voorbeeld: Antony Blinken, onze minister van Buitenlandse Zaken, die gisteren aankondigde dat Oekraïne zo snel mogelijk in de NAVO zal worden opgenomen. Begrijp je dat dit een directe, automatische, peremptoire oorlogsverklaring aan Rusland zou betekenen, waardoor de hele NAVO – dat wil zeggen, hun gecombineerde strijdkrachten – kinetisch zouden moeten optreden in Oekraïne en theoretisch ook in Rusland (een zet die in de hele geschiedenis voor niemand goed heeft uitgepakt), omdat artikel vijf van het NAVO-handvest stelt dat een gewapende aanval tegen één een aanval tegen allen is en beantwoord moet worden met een tegenaanval? U ziet dus dat Mr. Blinken zojuist de Derde Wereldoorlog heeft aangekondigd.

Je zou ook kunnen bedenken dat de NAVO niet de capaciteit heeft om die oorlog te voeren. De Europese leden hebben niet voldoende troepen en uitrusting, of financiële reserves. En dan is er natuurlijk nog Amerika’s onvoldoende gerekruteerde DEI-leger van transseksuelen en videogamers, met materiaal dat ter plekke in Oekraïne al ontoereikend is gebleken en een logistieke route voor de levering van dat alles die 8000 kilometer over een oceaan en dan nog een continent loopt… terwijl onze tegenstander (Rusland) vlak naast het slagveld zit en munitie produceert alsof er geen morgen meer is (wat misschien niet zo is voor alle betrokkenen). Zelfs Adolf Hitler, de laatste dwaas die een poging deed om Rusland te veroveren, zou deze kansen niet waarderen.

  Westen kan oorlog in Oekraïne morgen beëindigen - Roger Waters

En waarom zou Rusland afzien van het afvuren van hypersonische raketten op Berlijn, Parijs, Londen, New York en … ? Je snapt het wel. In dat geval zouden de VS, als rugdekking voor de NAVO, zwermen van onze kernraketten op Rusland afvuren … en de hele schietwedstrijd eindigt twintig minuten later in een smeulende, beschaving-beëindigende puinhoop. Mooie zet, Tony Blinken. In politieke weertermen is dit als een arctische afschuiving die over het noordelijk halfrond snijdt.

Tegelijkertijd zou je een financiële la Nina kunnen zien ontstaan boven de zoute zee. Goud steeg de afgelopen tien dagen tot boven $2.300 perounce, een record. Dat is een gecodeerde boodschap van Reality Central. Mijn ontcijferring zegt dat het betekent dat de obligatiemarkt op het punt staat om op zijn kont te vallen en de dollar mee naar beneden te nemen, wat snel een domino-effect zou hebben op de veel te hoog geprijsde aandelenmarkten en God weet in wat voor maalstroom al het derivatenafval meegezogen zou worden. Merk ook op dat Bitcoin de ene dag $3.000 stijgt en de volgende dag $2.000 daalt. Beetje vaag. Maar dat is slechts mijn mening. Als jij er een hebt, hoor ik het graag. Het ziet er in ieder geval uit als stormachtig financieel weer en dat is niet bepaald een gunstige begeleiding van een wereldoorlog. Het zou zelfs snel kunnen leiden tot lege schappen in de supermarkt – en je weet wat ze zeggen over een bevolking die een paar gemiste maaltijden verwijderd is van anarchie.

Dan is er nog de immense cluster van twisters die onheilspellend over de planeet trekt in de vorm van het fiasco van de Covid-vaccinatie die de immuniteit ontregelt waarover ik schreef in de blog van afgelopen vrijdag (Dit is geen 1 april grap), zoals voorspeld door viroloog Dr. Vanden Bossche. In kort: een heleboel mensen die ziek worden en sterven omdat hun mRNA injecties en boosters hun immuunsysteem zo verpest hebben dat ze een makkelijk doelwit zijn voor een opkomende variant van Covid die in de gevaccineerde populatie drachtig is. Trouwens, blijkbaar is er nu wereldwijd een groot tekort aan medische diensten, vooral een tekort aan artsen en verpleegkundigen. Je begint nu serieus stormachtig weer te zien: een oorlog, een financieel treinwrak en een wereldwijde ramp voor de volksgezondheid allemaal tegelijk.

  Meer dan 35.000 dode Oekraïense militairen worden als vermist beschouwd

Terwijl dit alles de gemoederen verhit, begint de volgende ronde van Trump-processen in New York van Alvin Bragg en Fani Willis in Fulton County (Atlanta), GA. Beide zaken hebben zichzelf publiekelijk in de vernieling gewerkt. In de zaak in New York heb je de dochter van rechter Juan Merchan, Loren Merchan, 37, een adviseur van de Democratische Partij die miljoenencontracten heeft met Rep. Adam Schiff, ’s lands grootste RussiaGate hoaxer, en werkpartner van voormalig Trump-advocaat Michael Cohen, een kroongetuige in de zaak van de betaling van zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels (zwijggeld, zou je kunnen opmerken, is niet illegaal). Is er een politieke motivatie te zien in die cast van personages? En dan hebben we het nog niet eens over de klinkklare onzin van de zaak, zoals die voor Mr. Bragg werd verpakt door US Attorney Matthew Colangelo, die werd overgeplaatst van het hoofdkantoor van DOJ in Blobville naar het kantoor van de met Soros verbonden DA Bragg in Manhattan, speciaal om een politieke vervolging in elkaar te zetten.

De zaak Fani Willis in het zuiden, ook een politieke vervolging door een luidruchtige “pak Trump” OvJ, gaat nu verder met een gecompromitteerde regeringsadvocaat die aantoonbaar genoeg overtredingen tegen de wet heeft begaan om royering te verdienen. Haar minnaar en, tot voor kort, “speciale aanklager” Nathan Wade, heeft niet alleen waarschijnlijk meineed gepleegd over zijn financiële verwikkelingen met OvJ Willis, maar is onlangs ook veroordeeld voor minachting in zijn eigen echtscheidingszaak (het niet betalen van kinderalimentatie). Merk ook op dat de idiote inhoud van de zaak – een aanklacht wegens afpersing voor het samenzweren om meningen te verkondigen over de waarachtigheid van de verkiezingen van 2020 – eveneens werd opgesteld door Lawfare ninja’s in Washington DC (volgens mij door Mary McCord, Lisa Monaco en Norm Eisen), en begeleid door Willis & Wade in een reeks vergaderingen die werden gehouden in het Witte Huis kantoor van Veep Kamala Harris (met Lawfare ninja’s die ten onrechte niet waren ingelogd – ook volgens mij).

  (Wie sterft er voor) vrede in Oekraïne?

Als het gewenste resultaat van de blob, een veroordeling, uitkomt en Mr. Trump wordt afgevoerd naar Riker’s Island om zich te mengen onder X-honderd moordzuchtige mormels, en, laten we zeggen, om de een of andere reden komt hij daar niet levend vandaan … nou, zeg hallo tegen een extra-bijzonder slechte set-up voor burgerlijke wanorde in het huis van de dapperen – terwijl we de Derde Wereldoorlog, financiële pandemonium, en Vaccin dood doen. Het is veel om te verwerken, ik weet het. Maar het is er echt allemaal, en het komt allemaal recht op ons af. Het is maar dat je het weet.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dit is geen 1 april grapVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-propaganda ronde: Bill Gates herschrijft geschiedenis, nieuwe Moderna mRNA-moordenaar ontwikkeld
Volgend artikelIn Video 18+: Oekraïners doden hun kameraden om operaties over de rivier de Dnjepr te vermijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik ben voorbereid op wat er komen gaat. Voor het slechte en vervolgens het goede. Ik heb al langere tijd niet het gevoel dat ik op deze aarde hoor, dat ik op weg ben naar een betere plek. Ik voel rust. En vertrouwen. Dit laatste zorgt er dan ook voor dat ik mij door niets laat weerhouden om te genieten van ieder mooi moment. En vandaag schijnt de zon!

 2. Gezien de foto’s van Trump, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken (feitelijk is het voor mij glashelder)…..dat er een paar dubbelgangers van die man aan het rondkloten zijn.

  Oren liegen niet!

  Aangezien er helemaal niets meer zomaar voor waar kan worden aangenomen, acht ik de mogelijkheid dat die dubbelgangers in dienst van de cia van allerhande uitspraken aan het doen zijn, met vooral de bedoeling hem zoveel mogelijk in diskrediet te brengen inzake die aankomende verkiezingen.

  En ja ……de vuiligheid van de aanhangertjes en volgelingetjes van de deep state, komt inderdaad recht op ons af………en het moet allemaal gebeuren…….om het mensdom goed duidelijk te maken wat er allemaal gaande is.

  Trump zit volgens berichten (die je o.a. kunt vinden in “brekend nieuws” van Benjamin Fulford ) alles voor te bereiden om zijn intrede te doen, en daarna de hele bende aan te pakken! Hij is nog steeds opperbevelhebber van het leger……..heeft dat nooit ingeleverd.

  Het tuig is in blinde paniek. Ze zijn hun greep aan het verliezen. Ze hebben de Oekraïense kaart ingezet in hun smerige blufpokerspel……en verloren. Ze hebben géén rekening gehouden met de mogelijkheid van de opkomst van de brics-landen……..en onvoldoende rekening gehouden met de woede van het Midden Oosten.

  September oktober november……..tot dan nog een slordige zes maanden alle smerigheid die ze maar bedenken kunnen, met de bedoeling ons in de angstbeleving te houden die de Matrix nodig heeft voor zijn bestaan.

  Kome wat komt. En sla een voorraadje in. Het zal minder erg worden dan wat er wordt verkondigt.
  Die kernoorlog komt er niet. Er zijn pogingen geweest. Die raketten zijn uitgeschakeld, hebben het niet gedaan……..dus ……..we zijn niet alleen in dit universum.

  Er is verschrikkelijk veel wat ik niét weet……maar ik heb met alle bij elkaar geschraapte informatie het vertrouwen dat het ergens gaat omslaan…….dit jaar nog.

  Hou je rug recht. De waarheid komt boven tafel.

  • @Inhetmeer Volgens het laatste bericht van Benjamin Fulford gaat het vanaf de komende zonsverduistering snel veranderen. Ik zie het wel gebeuren, ik heb eten, drinken en een waterfilter, ik kom de tijd wel door.

   • Tussen nu en 20 juni zullen we veel veranderingen merken. Dan komen vele duistere krachten naar de Aarde. Er is weinig tijd, want ik verwacht dat na de Zonnewende op 20 juni 2024 de hel pas echt losbarst. Voor een ieder die hier niet op voorbereid is (van binnen!) zie ik het somber in. Ik wens jullie allen voor de komende periode veel liefde en wijsheid toe. En weet, we zijn niet alleen. We gaan winnen. Dáár ben ik van overtuigd.

 3. Het is tijd de touw met de NAVO te knippen. Laat maar de Amerikanen alleen die willen de EU en Russia kapot te maken door zijn gekozen buitenlandse beleid met opzet om te hebben bemoeid met Oekraïne en nu met Israel.
  De imperialisme staat te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in