De Wit-Russische president Loekasjenko gaf een indrukwekkend interview aan de Oekraïense journaliste Diana Panchenko, waarin hij aankondigde dat haar land 1/3 zal zijn van wat het nu is!

Volgens Loekasjenko heeft Poetin besloten om een einde te maken aan de huidige staat van Oekraïne. Rusland zal Nikolajev, Odessa en Moldavië-Transnistrië in handen krijgen, bericht Warnews24/7.

Het interview van Loekasjenko is zeer onthullend en geeft een duidelijke boodschap af aan Zelensky om zich onmiddellijk over te geven of er zal geen Oekraïne als land zijn. Wat overblijft zal “alles behalve Oekraïne” zijn.

“Rusland zal Odessa innemen en Transnistrië bereiken”

Loekasjenko benadrukte tegenover de Oekraïense journalist:

“Ik heb deze kaart speciaal voor u gemaakt (waarop Zaporizhzhia staat). Rusland zal uw troepen en militaire uitrusting hier elimineren.

Deze nazi’s, zoals ze genoemd worden, de ideologisch sterken, bestaan niet meer. Ze zijn allemaal dood. Wie vechten daar dan?

Degenen die u van de straat haalt en hierheen brengt. Ze zijn niet eens getraind. Ze zijn niet in staat om deze machine te verslaan. Rusland is veranderd.

Rusland heeft nu moderne wapens naar het front gebracht. Er zijn nu veel drones. Het is een totaal ander leger. En het gevaarlijkste is… Ik weet niet of ik het u moet vertellen of niet.”

(Vertel het ons alstublieft, zegt de Oekraïense journalist)

“Rusland heeft een parate reserve van 250.000 tegenaanvalstroepen die momenteel getraind worden zonder deel te nemen aan vijandelijkheden.

Dit is een troepenmacht die groter is dan de huidige troepenmacht in Oekraïne. Moskou wacht af wanneer de troepen van Oekraïne uitgeput zullen zijn om een tegenaanval in te zetten.

Ze blijven nu in de verdedigen. Niet omdat ze niet kunnen aanvallen en oprukken, maar omdat ze dat niet willen.

U kunt nu noch de 1e verdedigingslinie noch de mijnenvelden bereiken. U wordt met duizenden tegelijk afgeslacht. Uw tegenaanval heeft u alleen al in de laatste twee maanden heeft u 45.000 soldaten verloren. U vernietigt westerse wapens en de mannen die de Oekraïners naar het front sturen.

Nu zijn ze in de verdediging en uw verliezen zijn 1 op 8 aan het front. En 250.000 Russen staan in reserve met moderne wapens. U zult verpletterd worden…

En dan zullen ze doen wat u en uw leiders het meest vrezen.

Ze zullen oprukken naar Moldavië en Transnistrië. De Russen zullen Nikolajev, Odessa en Transnistrië innemen en Oekraïne van de Zwarte Zee afsnijden.

Wat gaat u daarna doen?

En de Polen wrijven zich tevreden in de handen. Ze worden door de Amerikanen onder druk gezet om de westelijke gebieden in te nemen.

Dit beetje zal bij jullie blijven. En dat is wat er gaat gebeuren. De staat Oekraïne zal ophouden te bestaan. Als u nu niet stopt, zal dit gebeuren. Ga zitten en onderhandel. Als u dat niet wilt, hoeft Rusland dat ook niet te doen.

Rusland is machtig en niemand uit het Westen zal u helpen. Handel volgens de realiteit en de belangen van dit land.”

Bekijk de echt belangrijke video.

“Poetin is veranderd”

Bovendien zei de president vLoekasjenko:

  Scott Ritter: De wervelwind oogsten - De doemsdagklok staat letterlijk één seconde voor middernacht

“De sterke man van het Kremlin, Vladimir Poetin, probeert Wit-Rusland niet bij de oorlog in Oekraïne te betrekken. Als jullie Oekraïners onze grenzen niet schenden, zullen wij nooit aan deze oorlog deelnemen ..

Maar we zullen Rusland altijd onze hulp aanbieden. Het is onze bondgenoot,” zei Loekasjenko in een interview met de Oekraïense journaliste Diana Panchenko.

Loekasjenko waarschuwde dat Wit-Rusland zou reageren op een mogelijke aanval op het land, inclusief het gebruik van kernwapens die Moskou naar zijn grondgebied heeft overgebracht.

“De enige bedreiging is een aanval op ons land. Als zo’n aanval op ons land wordt gelanceerd door Polen, Litouwen of Letland, dan zullen we onmiddellijk reageren met alle (middelen) die we hebben,” waarschuwde hij.

Wat hij zei over Vladimir Poetin maakte ook indruk.

“Poetin is niet langer de man die we kenden. Zijn persoonlijke kenmerken zijn vermenigvuldigd. De afgelopen tijd heeft iedereen, ook Poetin, veel geleerd. Hij is nu wijzer en sluwer… Het Westen moet hier nota van nemen. Beweringen dat Poetin verzwakt is door de muiterij van Prigozjin zijn volslagen onzin.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het zal plotseling gebeurenVolg Frontnieuws op Telegram

  Bitter einde van een Oekraïne-excursie: Huurling "Rambo" wil nu naar huis

Lees meer over:

Vorig artikelDe Rambotino-vallei in Zaporizja is veranderd in een “kerkhof” van Oekraïense tanks en infanteriegevechtsvoertuigen (Video)
Volgend artikelCOVID PRIK? Verkeerspiloot STERFT PLOTSELING in Boeing 787-toilet, copiloten gedwongen noodlanding te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Vergeet NIET dat er twee oorlogen bezich zijn.
   1. De bevrijdingen van Oekraïners, in het oosten van het land, de Donbass, d.m.v. de SMO Speciale Militaire Operatie.
   2. De financiële oorlog, een oorlog tegen het Westerse Failliete Kapitalistische Monetaire Geld Systeem.
   Volgende week, na de BRICS + Landen conferentie in Zuid-Afrika zal er een nieuw Geld systeem geïntroduceerd worden, Geld dat gedekt is door GOUD.
   Het Westerse Geld, Dollars en Euro’s zal dan nog gebruikt kunnen worden voor Monopolie Geld, ongedekt vals Geld.
   Er is dan buiten het Westen, Amerika en Europa en de vazalstaten plus hun Kolonies, geen land meer zijn dat dit Monopolie Geld aanneemt, Geld dat geprint is met als tegenwaarde DERIVATEN/SCHULDPAPIER.
   De BRICS + Landen handelen dan over 3/4 van de Wereld met echt Geld gedekt door GOUD.
   Waar kopen Amerika en Europa wapens, wie wil ze dat dan nog leveren tegen Monopolie Geld.
   Bedenk eens het probleem voor de Directeur van ASML, de Chipmachine fabrikant, het werd hem door het westen verboden Chipmachines te leveren aan NIET Westerse landen.
   1. Dan blijft alleen het Westen met z’n vazalstaten plus hun kolonies over, en ASML krijgt daarvoor Monopolie Geld.
   2. ASML heeft grondstoffen nodig om z’n Chip machines te maken, die onderdelen komen het meest van NIET Westerse landen, maar van onder andere Rusland Uranium en van China het Zwartzand.
   Maar AMSL heeft alleen maar Monopolie Geld, en dat wordt door Rusland en China niet geaccepteerd, het is ook daarom dat de AMSL directeur nu zo zit te zweten.
   Na de BRICS + Landen conferentie, is deze Geld oorlog al gewonnen.
   De BRICS + Landen hebben dan (misschien een nieuwe wereldreservemunt GOUD gedekt) of handelen met hun eigen valuta’s gedekt door GOUD.
   Ze handelen onderling via het nieuwe “CBDC” betalingsverkeer, weg met het Amerikaanse onbetrouwbare SWIFT betalingsverkeer.
   Ze werken met de nieuwe WERELDBANK, gevestigd in Shanghai
   Alle landen BUITEN het Westen zijn Soeverein, Onafhankelijk en Vrij.
   Je zou bijna denken, dat het Westen het behoorlijk benauwd heeft en daardoor rare sprongen gaan maken.

   • ASML machines zouden net zo goed in Rusland gemaakt kunnen worden. De hoofdingenieur die de revolutionaire nieuwe technieken van hun laatste machines ontwikkeld heeft is een Rus. In die maskermachinefabriek gebeurd niet veel wat ze in Rusland ook niet zouden kunnen.

    Daarbij, waarom steeds kleiner? Waarom nòg kleiner dan 6, 4 of hoeveel nanometer dan ook? Die chips herbergen meer real estate op een zekere oppervlakte en consumeren minder, maar worden ook veel kwetsbaarder voor de eventuele passage van snelle (ioniserende) deeltjes. Niet praktisch als je iets ongelooflijk duurs de ruimte instuurt wat dan doodleuk ophoudt te functioneren omdat de LSI’s het niet meer doen door kosmische straling.

 1. Minsk waarschuwt voor het afglijden van de mensheid in de afgrond van de wereldoorlog

  Het internationale antifascistische congres in Minsk heeft een resolutie aangenomen waarin wordt gewezen op de dreiging dat de mensheid in de afgrond van een wereldoorlog terechtkomt.

  “We hebben het over het afglijden van de mensheid in de afgrond van de wereldoorlog, die het meest acuut wordt gerealiseerd op het heilige land Wit-Rusland, dat het meest opofferende aandeel heeft gehad in de strijd tegen het fascisme tijdens de Grote Patriottische Oorlog”, aldus de resolutie die werd goedgekeurd op zegt het congres vrijdag.

  Het document merkt op dat “na de staatsgreep in Oekraïne in 2014, met de directe steun van westerse landen, nationalistische krachten aan de macht kwamen, waarvoor neonazisme in wezen de staatsideologie werd.” “Het regime in Kiev ontketende een grootschalige oorlog tegen zijn eigen volk. De speciale militaire operatie die door de Russische strijdkrachten in Oekraïne wordt uitgevoerd, heeft tot doel Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren, om te voorkomen dat het buurland een bron van constant militair gevaar wordt”, staat er.

  Volgens de tekst van de resolutie “probeerde het collectieve Westen, geleid door de Verenigde Staten, een geavanceerd scenario van een staatsgreep in Wit-Rusland in 2020 uit te voeren, om het land onder externe controle te brengen en het in een -Russische voet aan de grond.” “Dit alles gaat gepaard met de intensivering van militaire voorbereidingen in de wereld en Europa, tendensen om het machtsevenwicht nabij de grenzen van de Republiek Wit-Rusland te veranderen, de militarisering van buurlanden, die al de voorwaarden heeft gecreëerd voor de schending van strategische stabiliteit in de regio van Oost-Europa”, aldus het document.

  De deelnemers aan het Tweede Internationale Antifascistische Congres verklaarden dat “vandaag de mensheid opnieuw wordt geconfronteerd met de heropleving van de meest onmenselijke en onmenselijke ideologieën en praktijken, een poging om wraak te nemen op de meest destructieve krachten ter wereld.”

  “De ideeën van het fascisme en zijn extreem agressieve vorm van nazisme vinden nieuwe aanhangers in veel landen van de wereld, voornamelijk in het Westen en de VS. In dienst van de belangen van de wereldwijde financiële oligarchie, installeren de moderne westerse politieke elites, die de nationale belangen van de volkeren schaden, een systeem van wereldwijde dictatuur en proberen ze de humanistische cultuur van de hele wereld te vernietigen. Neofascisme en neonazisme krijgen tegenwoordig een uiterst geavanceerd karakter en worden gerealiseerd in de vorm van neoliberalisme”, merkt de resolutie op.

  Er wordt benadrukt dat “het neofascisme in het buitenlands beleid van de VS zijn verlangen naar wereldheerschappij verdoezelt door naar verluidt te vechten voor ‘democratie en mensenrechten’ en de nationale belangen van de VS in alle landen van de wereld te beschermen.”

  “Als gevolg hiervan personifieert het wereldwijde kwaad onder het mom van westerse democratieën die zichzelf hebben bevlekt met agressie tegen Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en een aantal andere landen, het wereldwijde systeem van diefstal van hele landen en volkeren.” zegt.

  Er wordt benadrukt dat “voor de definitieve wraak en vernietiging van het internationale veiligheidssysteem dat ontstond als gevolg van de Grote Overwinning van 1945, westerse pseudo-democratieën de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Grote Patriottische Oorlog al hebben herschreven, aangenomen resoluties die de USSR verantwoordelijk maken voor het ontketenen van de oorlog, nazi-misdadigers en hun volgelingen verheerlijken, de aanzet geven tot de sloop van monumenten voor Sovjet-soldaten-bevrijders in Europese landen.

  – Russische lente

  • Adriaan W.
   augustus 19, 2023 at 11:25
   Adriaan, ik kan alleen maar zeggen; dankjewel.
   Dank voor beknopte maar zeker wel complete samenvatting van deze bijzondere periode waarin wij nu wereldwijd in leven.
   Jij schrijft het, waar ik altijd tot oproep.
   BLIJF DE WAARHEID VERTELLEN.
   Nogmaals bedankt.

  • Toch een kleine, maar wel fundamentele bemerking, beste Adriaan. In de 7de alinea, derde regel van onderen, “……..humanistische cultuur…….” !! Als u de realiteit en de echte geschiedenis zo graag voor het voetlicht brengt, spreek dan niet over “humanistische cultuur”. Die benaming dekt niet de lading. Gebakken lucht, een vuilnisbakken woord ontstaan na die grote Europese ramp van de Reformatie van Luther (+1546) (zelfmoord, zich opgehangen). Onze cultuur is in meer dan 2000 jr. ontstaan. Gestart op Golgotha, met de kruisdood van Christus. Geënt op het echte jodendom van St. Mozes, die van God, Jaweh, op de berg Sinaï, de Tien Geboden aangereikt kreeg. U kunt hooguit spreken van een joods-Christelijke cultuur, daarmee verwijzend naar de Decaloog, het oerfundament in tien punten, van onze beschaving en cultuur, gebruiken en gewoontes, ongeëvenaard brenger van het Licht in de wereld. “Ze”, die Talmoed oligarchie die de wereld tiranniseert en overheerst, wil daar niets van weten. Ze kunnen ons alles afpakken, maar niet onze geschiedenis, die ze op zovele breukpunten hebben trachten te ondermijnen en vernietigen. Werkt daar niet aan mee !!

 2. Dat Putin sluwer is geworden geloof ik meteen, na al die leugens van het westen.
  Als er nu nog gedreigd moet worden zal het echt niet bij dreigen blijven maar worden er knopjes ingedrukt.
  De beer laat zijn tanden zien en dat zijn zeer gevaarlijke slagtanden.
  Het verwonderd mij dat Loekasjenko zoveel mag uitweiden over de plannen van Rusland en over de persoon Putin. Waar is al die censuur gebleven? Of is dit nu nog enkel een ‘westers’ (ons) probleem?

 3. Die Lukashenko, laat zich interviewen door “oekrainse” journaliste, en is wel zeer openhartig.
  Dat is wel erg zelf-verzekerd. Of : afgesproken boodschap.

  Wat mij betreft, hebben Putin en hij, wel gelijk :
  opdelen van de regio “oekraine” is het beste.

  • Putin heeft dit denk ik zelfs afgesproken met Lukashenko, laat ze even goed nadenken in de VS en de Nazivazalstaat van Kiev en ook Polen, Lukashenko maakt wel indruk nu hoor bij mij, als leider ben ik niet kapot van hem, argumenten heb ik niet echt, een gevoel is dat meer niet, laat ze maar schrikken en eens wakker worden en vooral stoppen met hun duivelse hegemonie die fucking yankees!!!

 4. Wat in dit interview vergeten wordt is dat Zelenski alleen in het belang van de VS handelt. Dat zijn zijn financiers. Het maakt Zelenski helemaal niet uit hoeveel Slaven er omkomen.

 5. Ik vind dit moeilijk.

  Waarom zegt hij dit, waarom praat hij met haar en waarom interviewt zij hem?

  Het zou natuurlijk zomaar allemaal waar kunnen zijn, maar wat zit er achter.

  Ik geloof alles, maar vertrouw niets meer.

  • Stamplust,
   Begrijp uw geschreven woorden, voor mij is al heel lang duidelijk dat Rusland gewoon wederom vecht voor zijn soevereiniteit en tegen het Nazisme net als in 40-45, daarom ook steun en sta ik achter Rusland zonder vlaggen of stickers, gewoon in mijn hart!!!

 6. Ik vertrouw ook niemand meer, bijna niks in de Hollandse media over deze draconische situatie waarin Oekraïne zit, ja over de f16’s die gaan komen, we blijven maar geld pompen in deze kut oorlog, die f16’s zullen branden, tijd dat het ophoudt. Goed weekeind allemaal! En dankjewel Rommel, keep ya head up!

 7. Er duiken geluidjes op: Het pleidooi van Nicolas Sarkozy voor een “neutraal” Oekraïne en een referendum om de annexatie van de Krim te “ratificeren” heeft een golf van verontwaardiging uitgelokt in Parijs en Kiev.

 8. Dergelijk artikelen van de overkant zouden er hier best meer mogen zijn.
  Wie hier dagelijks komt weet onderhand wel reeds waar en wie de “elite” zijn en hun doelstelling.
  Hoe de politieke Doema en regionale politiek ginds ineen steekt lijkt mij ook wel boeiende lektuur die ik hier wel wat mis. Iemand daarvan op de hoogte?

 9. Net ook het volledige interview gezien op youtube. Het is wel in elkaar gezet, maar desondanks mooi verteld van Lukashenko. Ik denk ook dat hij gelijk heeft.

 10. Putin moet idd het leger van Banderastan vernietigen. Het is effe wachten op nieuwe doelen: de lading leopards en Abrams.
  Met zijn precisie artillerie–en zijn granaten met doelzoekende laser een tank op 20m raken—dat is niet mis!
  Dat is nodig om zijn infanterie te sparen.

  Het is daarom dat ik denk dat Rusland ASML van de markt gaat blazen. Electronisch zijn ze zonder concurrentie wereldleider.
  Die Rus bij ASML kan weggekocht worden zonder enige moeite.

  Als die reserves komen, zullen ze het land letterlijk overspoelen.
  En eerst dan zullen de volgelingen van de grote Snuiver willen onderhandelen.
  Maar dan is er niks meer te onderhandelen.

  Zoals ik eerder zei: Rusland moet het hele land innemen; denazificeren en demilitairiseren, en dan herverdelen/indelen.
  Personelijk vind ik dat als Oekraiene wordt zoals in 1919 rechtvaardig. De rest kwam erbij van de Sovjet periode–gaat weer terug dus.

  Rusland wil uiteraard de misdadigers die achter de vele moorden op Russen zaten, en degenen die die Russische POW martelden aanpakken, veroordelen, en vlgs Russische wet fusileren.
  Terecht.

  De mijnen, agrigrond: die zullen jaren voor Putin moeten werken–oorlogschuld betalen.
  —————————
  Maar er zijn wat jokers in het spel.
  Stel dat de natolanden zouden aanvallen; dat zou het moment zijn dat er een europese oorlog komt, waarbij Rusland massa vernietiging zal inzetten.
  Vergeet de militaire leiding van Nato en Usa hebben een IQ van 100—bij elkaar opgeteld.

  In zo’n geval is het belangrijk dat er wapens van verschillende plaatsen worden gelanceerd, vandaar de onderzeeers, de onderzeeer bij Cuba, Noord Korea en niet te vegeten: China.
  ——————————–
  De reden dat Rusland nu niks doet is simpel.
  Toen in 1945 de Russen bij Berlijn kwamen, kregen ze verassing na verassing, en dat kostte veel russen het leven.

  Door te wachten in verdediging, sneuvelen vooral de Oekies. Daar zijn er niet al te veel meer van.
  Dan: kunnen ze zien wat matereaal het westen stuurt en daarop reageren.

  Dat ze gaan winnen: dat staat onwrikbaar vast.
  Dat dat nodig is om cultuur en beschaving te handhaven in europa, ondanks links, staat ook vast.

 11. Heerlijk om te zien hoeveel mensen, ook in de erudiete groep, FRONTNIEUWS lezen en commentaar geven op beschreven nieuws. En deskundig commentaar! Dank jullie wel.

 12. Leuk verhaal, maar iedereen weet dat hebzucht van zelensky heerst en hij paar weken geleden nog zei dat hij niks zal afstaan aan Rusland en zelfs de krim wil innemen. Zelensky is totaal krankzinnig geworden en hiervan kan Rusland gebruik maken..aangezien Oekraïne volop aan verliezen ondanks hulp van onze laffe wereld leiders… Slave Russia.. slava putin

 13. Dank voor de zinvolle commentaren op dit stuk. Ik wil er wel op wijzen dat de wereld leiders, in vrijwel geen enkel geval, het volk vertegenwoordigen. Door list en bedrog aan de macht gekomen. Om dit interview „indrukwekkend“ te noemen gaat aan mijn waarneming voorbij. Dat het juist kan zijn wat Rusland gaat doen is, omdat dit vrij logisch is. Rusland heeft te weinig zee havens. Voor het volk zijn al deze mannen een ramp van de eerste orde. Dat geldt voor oost en west hetzelfde. Wanneer we de natuur niet op achterstand zetten met kernwapens doen we over een aantal jaren weer gewoon zaken met elkaar. Dat het corrupte zooitje westerse leiders een lesje te leren krijgt is goed, al komt dit omdat we als bewoners te weinig druk zetten en invloed nemen op ons politiek systeem. Naar mijn idee is deze oorlog het resultaat van te weinig active betrokkenheid bij politieke beslissingen door westerse bewoners. De straat op en actie voeren is je verantwoording nemen voor blijvende vrede. Dat kan niet verwacht worden van de politieke stuntelaars van vandaag die zonder visie NGO‘s verheerlijken en achterna lopen als een hond met een botje doet. Tijd dat we ze uitwisselen voor solidere mensen met visie en ruggengraat en niet het Sovjet systeem verheerlijken omdat er een oorlog gewonnen wordt! Zelensky is geen enkel Commentaar waardig. Een offensieve oorlog is een beslissing tot moord, op eigen en mede mensen die vrijwel altijd gebaseerd is op macht en geld. Moordenaars vinden we aan beide kanten van de vechtende partijen. Die schoften moeten we vervangen! Onze opdracht als burgers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in