Kijk bij het analyseren van het nieuws eens naar twee nieuwe berichten van twee vrouwen die op wrede wijze gewond raakten door Covid-vaccinaties. Dit zul je nooit zien op de massamedia. De berichten zijn uitgebracht door de Vaccine Safety Research Foundation, die opkomt voor de mensen die gewond zijn geraakt door een vaccin, vooral wanneer hun stem wordt geblokkeerd op alle social media en in het nieuws. Alleen maar omdat mensen die de weg kwijt zijn in het mainstream nieuws er niet van weten, betekent niet dat het niet gebeurt, op dit moment. Deze twee vaccinslachtoffers zijn zeker niet de enigen van wie het centrale zenuwstelsel is gedecimeerd. Dit kan voor de rest van hun leven doorgaan, schrijft S.D. Wells.

Bij Shawn Skelton en Angelia Desselle werd door het Covid-vaccin het centrale zenuwstelsel gedecimeerd. Al jaren roepen voorstanders van natuurlijke gezondheid dat de medische industrie kwik (genoteerd als thimerosal, dat voor 50 procent uit kwik bestaat) uit de griep en alle andere vaccins moet halen, maar de CDC en FDA trekken zich daar niets van aan. Kwik is een grote boosdoener bij autisme en andere hersenaandoeningen en aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, zoals het Mad Hatter syndroom. Dat is gewoon een wetenschappelijk feit.

Nu zijn er de Covid klonter-injecties die overduidelijk een PANDEMIE van myocarditis, centraal zenuwstelsel stoornissen en “plotseling overleden” krantenkoppen in de media veroorzaken.

Shawn Skelton en Angelia Desselle zitten nu vast in een eeuwigdurende toestand van spasmen van het centrale zenuwstelsel. Hun leven werd bijna van de ene op de andere dag door de Covid injecties op zijn kop gezet. Luister naar hun verhaal. Dit gebeurt nu. Bekijk deze getuigenis video’s voor het volledige verhaal.

  Negenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders - onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht

U kunt ook de getuigenissen van het panel van deskundigen zien op een forum gehouden door senator Ron Johnson (R-Wisconsin) over (verborgen) Covid vaccinverwondingen en illegale mandaten. Plus, hier zijn slechts een paar van de afschuwelijke verwondingen en levens-veranderende verhalen van de Covid-vaccin frontlinies:

Dr. Joel Wallskog, orthopedisch chirurg uit Mequon, WI gediagnosticeerd met transverse myelitis na Moderna vaccinatie.

Shaoun Barcavage, liep pijnlijke neurologische schade op na vaccinatie tegen Covid-19.

Kelly Ann Rodriguez, jonge moeder uit Tacoma, WA, afhankelijk van rollator na vaccinatie.

Maddie de Garay, 12-jarige Pfizer-deelneemster aan klinisch onderzoek uit Cincinnati, OH, gebonden aan rolstoel en sondevoeding.

Dr. Theresa Long, een hoge luchtmacht-chirurg klokkenluider van het Amerikaanse leger en talrijke piloten ziek zag worden na het Covid-19-vaccin en waarschuwde dat zij in de lucht konden sterven door bijwerkingen van het vaccin.

Cody Flint, lijnpiloot uit Cleveland, MS, met meer dan 10.000 vlieguren, bij wie een linker en rechter perilymfatische fistel, disfunctie van de buis van Eustachius en verhoogde intracraniële druk werd vastgesteld na Pfizer vaccinatie.

Ernest Ramirez, vader uit Austin, TX, wiens enige zoon tijdens het basketballen instortte en overleed aan myocarditis na Pfizer vaccinatie.

Amy en Abby Alvo, familie uit Los Angeles, CA, wier dochter ernstige bijwerkingen ondervond van de eerste dosis Pfizer-vaccin; nadat haar tweemaal een medische vrijstelling was geweigerd, met de bedreiging dat zij uit haar cheerteam zou worden gezet als zij niet volledig is gevaccineerd.

Doug Cameron, manager landbouwbedrijf uit Idaho, blijvend verlamd na vaccinatie.

Kyle Werner, professioneel mountainbikeracer uit Boise, ID, na vaccinatie gediagnosticeerd met pericarditis.

  Iedereen heeft dit gemist... Gevaccineerde mensen hebben tot negen keer meer kans op een ziekenhuisopname dan ongevaccineerde mensen.

Suzanna Newell, triatlete uit Saint Paul, MN, na vaccinatie gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte en afhankelijk van een rollator of wandelstok om te lopen

Vaccine Safety Research Foundation dient emotionele pleitbrief in bij Dr. Fauci met verzoek om ontmoeting met hem en president Biden

Hier volgt een uittreksel uit de brief die is geschreven door mensen met vaccinatieschade en de stichting die hen vertegenwoordigt, en die zich rechtstreeks richt tot Fauci en Biden:

“Wij vertegenwoordigen duizenden Amerikanen die, net als wij, ernstig gewond zijn geraakt door de COVID-19 vaccins. Wij zijn pro-wetenschap. Wij zijn pro-vaccin. De meesten van ons zijn genegeerd door de FDA, de CDC, de NIH, vaccinfabrikanten, en de media, alsof we niet bestaan.

Als twee moeders vragen wij nederig om een ontmoeting met u beiden in de hoop dat een persoonlijke ontmoeting zal resulteren in een erkenning dat wij bestaan en zal helpen om de desinformatie-echo kamer te breken dat de door vaccinatie verwonde mensen niet echt zijn. Sommige van deze gewonden zijn in feite kinderen. Als ouders hopen wij dat u zich hiermee kunt identificeren.

Wij zijn opgestaan om ons steentje bij te dragen aan het beëindigen van de afschuwelijke pandemie waar ons land en de wereld mee te maken hebben. Wij zijn echte mensen wier levens volledig zijn verwoest door onze verslechterende gezondheidstoestand nadat we uw aanbevelingen hadden opgevolgd en hadden vertrouwd op de wetenschap betreffende de veiligheid van de COVID-19-vaccins.”

Jonge mensen met GEEN gezondheidsproblemen voorafgaand aan de Covid-vaccinatie worstelen nu om gewoon te functioneren – vaccin-gerelateerde tragedies als deze krijgen GEEN media-aandacht

  Schokkende video: Dr. Zelenko waarschuwt dat als hij sterft, het een moordaanslag op de waarheid is

Slachtoffers van Covid-vaccins getuigen in de rechtszaal over hun verwoestende verwondingen, waarvan vele blijvend zullen zijn, zo lijkt het. Deze gruweldaden worden verborgen gehouden door volksgezondheidsfunctionarissen en de massamedia. Getuigen dat je gewond bent geraakt door een Covid-vaccin betekent niet dat je anti-vaccin of anti-wetenschap bent, maar dat is wel wat de media beweren. Artsen in heel Amerika slaan nu alarm over hun patiënten die lijden aan slopende verwondingen die rechtstreeks zijn veroorzaakt door de Covid-vaccins.

Als je doodsbang bent om de Chinese griep te krijgen omdat de media het hebben doen voorkomen als de ergste pandemie die de wereld ooit heeft gezien (ook al is het gewoon een griep), kijk dan naar krachtige superfoods, supplementen en kruidengeneesmiddelen waarvan bewezen is dat ze de immuniteit verhogen en deze parasieten de kop indrukken, en vermijd gewoon die giftige gentherapie-prikken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO data onthult: Covid-“vaccins” veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensen
Volgend artikelmRNA-uitvinder Dr. Malone: Wereldwijd totalitarisme is een grotere bedreiging dan het coronavirus zelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De mensen met vaccinschade zullen niet worden gehoord, de onderste steen om te bewijzen dat het vaccin de oorzaak is zal niet bovengehaald worden…
    Nee, ze zullen hun uiterste best doen om iedereen wijs te maken dat het door het zogenaamd ‘gevaarlijke virus’ komt.
    De angstcirkel is dan weer rond en kan bijna niet ronder worden…
    De mensen staan dan weer braaf in de rij voor de volgende prik..
    Het is werkelijk een heel smerig psychologisch spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in