Wij zien nu in het ziekenhuis vaccin-gerelateerde verworven immunodeficiëntie bij de drievoudig gevaccineerden… Het is een vaccinverwonding, en wij weten niet echt zeker hoe wij dit moeten behandelen,” zegt Dr. Elizabeth Eads.

Een eerstelijns dokter waarschuwt dat COVID-gevaccineerde patiënten die zij behandelt, tekenen van Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS) vertonen als gevolg van het nemen van de experimentele mRNA-injecties, en dat waarschijnlijk nog veel meer drievoudig gevaccineerden tegen de herfst van 2022 de dodelijke ziekte zullen oplopen, schrijft Jamie White.

Dr. Elizabeth Eads, al 25 jaar arts in de osteopathische geneeskunde in Florida, zei dinsdag tegen USA Watchdog’s Greg Hunter dat de drievoudig gevaccineerden tekenen van AIDS vertonen, en dat zij en haar collega’s worstelen om uit te vinden hoe ze behandeld moeten worden, aangezien hydroxychloroquine, ivermectine, en andere methoden zoals anti-parasitaire middelen geen positief effect hebben.

“Ja, wij zien nu in het ziekenhuis vaccin-gerelateerde verworven immunodeficiëntie van de drievoudig gevaccineerden… Het is een vaccinverwonding, en wij weten niet echt zeker hoe wij dat moeten behandelen,” zei Dr. Elizabeth Eads.

“We gooien er zo’n beetje alles tegenaan… We proberen alles te gebruiken wat we kunnen bedenken om het aantal CD4 en CD8 op te krikken en deze ineenstorting, deze rampzalige ineenstorting van het immuunsysteem om te keren. Het is zeer verbijsterend.”

Eads legde verder uit dat hoe meer COVID-prikken de patiënten namen, hoe erger hun auto-immuun en neurodegeneratieve symptomen werden, en beschreef de derde dosis als de “Doodsprik”:

The Doodsprik, de Vaccinkogel of hoe u het ook wilt noemen. Het is gewoon verwoestend voor het immuunsysteem, en ik zal u zeggen waarom. Als u kijkt naar de recente Stanford studie, en ik ga gewoon een paar zinnen uit de Stanford studie voorlezen: “Het spike-eiwit in de CV19-vaccins waar iedereen het over heeft, heet het Lentivirus. Het Lenti bevat een combinatie van HIV, types één tot en met drie, SRV/1, dat AIDS is, MERS en SARS.

In de Stanford studie is het bekendste Lentivirus het humane immuundeficiëntie pathogeen, dat AIDS veroorzaakt. Daarom zien wij auto-immuun en neurodegeneratieve achteruitgang na de Covid-19 prik, vooral de booster… Het verandert permanent het genoom van de cel. Daarom is dit zo beangstigend voor ons in de medische wereld. Wij weten gewoon niet hoe wij dit moeten aanpakken.

“Dat is wat het Spike Lentivirus is. Het bestaat uit HIV en AIDS samen met SARS en MERS,” benadrukte zij. “Dat is de reden waarom de gevaccineerden en geboosterden zo ziek zijn. Daarom overheersen zij ook de ziekenhuisopnamen wat de Covid ziekte betreft.”

  De wereld is gek geworden: Het COVID Vaccin Krankzinnigheid Syndroom

Op de vraag hoe erg zij denkt dat de situatie met betrekking tot de AIDS-vaccinaties enkele maanden later zal zijn, zei Eads:

Ik denk dat je vanaf april tot de zomer meer gevallen van AIDS zult beginnen te zien, vooral in de categorie 18-39. En de categorieën in het midden, die van 40 en 50 jaar, zult u waarschijnlijk in de loop van het volgende jaar beginnen te zien hoe het immuunsysteem in elkaar stort.

Eads haalde vervolgens een studie van het Britse Health Security Agency aan, waaruit blijkt dat personen van 30-70 jaar al ongeveer 70% van hun mogelijkheden van het immuunsysteem zijn kwijtgeraakt na het nemen van de booster-prik.

Eads wees ook op de torenhoge toename van kankergevallen bij militair personeel na het COVID vaccinatiemandaat, opgetekend in de Defense Medical Epidemiology Database (DMED), die advocaat Thomas Renz blootlegde voordat de regering de gegevens vorige maand in strijd met de wet “schrobde” en wijzigde, en beweerde dat een “storing” verantwoordelijk was voor de schokkende cijfers.

“Ik heb een aantal verbijsterende cijfers van de Defense Medical Epidemiology Database (DMED)… Ik ga gewoon een paar kankers voorlezen: kwaadaardig neo-plasma van de slokdarm omhoog met 794%. Kwaadaardig neoplasma van de maag, de dikke darm en de alvleesklier met 524%. Borstkanker +387%… Eierstokkanker +537%, teelbalkanker +269%. Dit zijn cijfers van 2021… Toen ze erachter kwamen dat advocaat Thomas Renz en de klokkenluider de gegevens hadden, hebben ze de gegevens geschrobd en veranderd, wat volkomen tegen de wet is.”

De bevindingen van Renz, met de hulp van verscheidene klokkenluiders, onthulden tijdens een paneldiscussie van Sen. Ron Johnson (R-Wisc.) een alarmerende piek in COVID-vaccinverwondingen toegebracht aan militair personeel in 2021, vergeleken met de afgelopen 5 jaar, die hij vorige maand besprak op The Alex Jones Show:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Duitse krant vraagt alle kinderen om vergeving
Vorig artikelSysteemuitval: Grondstoffenmarkten, banken, munteenheden en contracten beginnen in te storten… en de gevolgen zullen catastrofaal zijn
Volgend artikelBiden-regime plaatst Amerikaanse troepen in Oekraïne, en bereidt het Westen voor op directe betrokkenheid in de Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Zoveelste voorspelling.
  Veel te laat want ze hebben nu infantiele krijgsmacht klaarstaan om bij het volgende “virus” ons in het najaar gedwongen te gaan spuiten of afvoeren naar “heropvoedingskampen”. Want daar is dat eu leger voor op de been gebracht.

  Deze zoethoudertjes zijn het lezen dus niet waard.

  Ik lees graag dat er aanvallen op de bekende personen worden gepleegd, nog liever dat er eens een paar aan gaan.
  Tot nu toe is de weerstand NUL.

 2. @Ab komt snel die ellende! eerst moet je immuumsysteem breken door fake vaxx dan komt de rest!!!

  1,183,493 Reports
  Through March 11, 2022

  25,641 DEATHS
  141,112 HOSPITALIZATIONS
  123,834 URGENT CARE
  181,687 DOCTOR OFFICE VISITS
  9,463 ANAPHYLAXIS
  14,721 BELL’S PALSY
  4,335 Miscarriages
  13,172n Heart Attacks
  36,662 Myocarditis/Pericarditis
  47,676 Permanently Disabled
  6,024 Thrombocytopenia/Low Platelet
  29,136 Life Threatening
  40,929 Severe Allergic Reaction
  13,012 Shingles

  Link:
  https://openvaers.com/covid-data

  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS)
  ——————————————-

  41,834 DEAD 3.9 Million Injured Following COVID Vaccines in European Database as U.S. Military Deaths Soar 1100%

  Link:
  https://healthimpactnews.com/2022/41834-dead-3-9-million-injured-following-covid-vaccines-in-european-database-as-u-s-military-deaths-soar-1100/

  WAKKER WORDEN!!!!!!

   • Als ik iets niet wil!(zoals fake vaxx/masker enz, en praten werkt niet dan word er geweld gebruikt. (ik ben tegen geweld,maar ik verdedig mezelf wel!)(ik ben zelf ook chronich ziek)
    Hoop dat de Gastapo geprikt is.waarom dan zijn ze zo ziek,dan kunnen ze niets!
    zie het leger van amerika allemaal geprikt,binnen 2 jaar hebben ze geen leger meer(allemaal chronisch ziek)zoals orgaan falen ,Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS)
    zie lijst Openvears/healthimpactnews

     • Niet alleen organen..het bloed is van ons goud waard en van de heren het sperma want de mannen en vrouwen due zijn geprikt zijn niet meer instaat kinderen te krijgen dus aan ons complotdenkers zoals ze ons noemen zijn diegene die straks weer deze wereld moeten opbouwen…

      • Die engerds gaan voor het eeuwige leven (vandaar dat die ouwe SSwab haast heeft)
       Ze zullen ons in de voorraadkast stoppen voor als ze weer ingrediënten nodig hebben.

       (paar jaar geleden zou ik mijzelf vrijwillig in een gekkenhuis hebben laten opsluiten door zoiets te denken, maar 2 recente jaren levenservaring zeggen mij dat niets te gek is voor zulke machtige psychopaten)

 3. We leven nu als het ware in een (kunstmatig dure) tijd van surrogaat vrijheid die na de zomer als het tegenzit in rap tempo voorgoed gaat verdwijnen.

 4. Een jaar geleden zouden ze allemaal sterven. Het valt tegen. Velen gaan zelfs nog met plezier en fris als een hoentje een 4e vaxje halen. Zodra de zonsverduistering rond de Aarde is gelegd, overleeft niemand het, en zeker de vax-vrijen niet. De versufte gevaccineerden zullen het niet in de gaten hebben, en dat is dus de bedoeling van de gifspuit – verdoofd raken voor het gebrek aan zonlicht en de natuurlijke energie in de ionosfeer en andere beschermende plasmalagen rondom de Aarde.

  Of die rattebende er in gaat slagen het “eeuwige leven” te verwerven lijkt me stug. Ik denk dat de waanzin meer te maken heeft met dat ze nu het geld en de technologie er voor hebben om hun neuroses te bevredigen. Neurotische machtswellustelingen zijn niet te stoppen. Hun wereldvisie is een neurotische obsessie geworden die moet slagen, en ze zijn niet in staat de destructieve consequenties er van te overzien. Alleen uitroeien stopt die sublaag van de mensheid. Maar dat gebeurt niet.

  Het gaat vanzelf naar de knoppen, want hun idiote digitale wereldbeeld dat God wenst te vervangen met technologie en hardware, vergt zoveel onderhoud dat de opzet en structuur van de NWO vanzelf tot een verroeste puinhoop vervalt. Alleen de natuur is in staat dergelijk onderhoud te plegen, waardoor Aarde en mensheid kunnen blijven bestaan. Wat er eigenlijk gedaan moet worden, is meer respect voor de Aarde en luchtruimte, ophouden met de idiote ruimtevaart industrie, en er minder op los broeden. Zo moeilijk is dat niet. Maar de neurotici denken dat ze het beter weten.

  Ik denk dat MIT wel gelijk heeft met hun voorspelling, rond 2040, 2045 is het gedaan. Het hele idiote idee heeft een kotszieke chaos veroorzaakt met enorme vernieling aan Aarde en luchtruim. En niet op zijn minst aan de mens zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in