© Freepik

Er zijn meer bewijzen binnengekomen die bevestigen dat de COVID-19 vaccins niet werken. Uit gegevens van zeer gevaccineerde landen als Canada en Israël blijkt dat een overweldigende meerderheid van de nieuwe COVID-19 gevallen en sterfgevallen afkomstig is van hun volledig gevaccineerde bevolkingen.

Canada en Israël behoren tot de meest gevaccineerde naties ter wereld. In Canada is 83 procent van de bevolking volledig gevaccineerd en heeft bijna de helft van de bevolking een extra dosis gekregen. In Israël is 68 procent van de bevolking volledig gevaccineerd en heeft 58 procent een boosterdosis van het COVID-19 vaccin gekregen, bericht Arsenio Toledo.

Geen van de vaccins die Canada hebben overspoeld, heeft het land kunnen redden van de huidige COVID-19 aanval. Uit gegevens van de federale regering van Canada zelf blijkt dat zeven op de tien COVID-19 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden zijn.

De gegevens zijn genomen tussen 9 en 15 januari. In die periode waren er in Canada 683 COVID-19 sterfgevallen. Van die sterfgevallen waren er 22 gedeeltelijk gevaccineerd, 194 ongevaccineerd en 467 volledig gevaccineerd.

Dat betekent dat 68 procent van de COVID-19-doden volledig gevaccineerd is. Als de volledig en gedeeltelijk gevaccineerde sterfgevallen bij elkaar worden opgeteld, komt 71,5 procent van de sterfgevallen voor rekening van de gevaccineerden.

Eerdere gegevens van de Canadese regering bevestigen het feit dat meer gevaccineerde Canadezen aan COVID-19 sterven.

Israël heeft ook te lijden nu volledig gevaccineerden de ziekenhuizen overspoelen

Volgens het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid registreerde het land op maandag 21 maart 14.460 nieuwe COVID-19 gevallen. Dit is een stijging van bijna 12 procent ten opzichte van het aantal nieuwe COVID-19 gevallen dat zondag werd gemeld, dat 12.929 bedroeg.

  KIJK hoe Dr. Michael Nehls, auteur van "Het geïndoctrineerde brein", uitlegt hoe de wereldwijde manipulatie van het brein echt werkt

Van de 14.460 mensen die maandag met COVID-19 gediagnosticeerd werden, meldde het Ministerie van Volksgezondheid dat een grote meerderheid van hen gevaccineerd was.

Volgens de gegevens was 83,1 procent van de nieuwe COVID-19 gevallen die dag gevaccineerd en slechts 16,1 procent was ongevaccineerd. De resterende 0,8 procent had geen vermelde vaccinatiestatus.

Bijna 17 procent van alle COVID-19 testen die maandag werden afgenomen, was positief, een bijna twee keer zo grote stijging ten opzichte van een week geleden, toen slechts ongeveer 10 procent van de COVID-19-testen positief terugkwam. Dit is de hoogste stijging van het infectiepercentage in Israël in meer dan een maand.

De besmettingscoëfficiënt van het land, die aangeeft hoe besmettelijk de huidige uitbraak is, steeg ook tot 1,33 – een stijging van 33 procent ten opzichte van een week geleden, toen de coëfficiënt slechts 1,00 bedroeg. Dit betekent dat Israël een nieuwe golf van COVID-19 gevallen beleeft, en dat die golf aan het versnellen is.

Eerder vorige maand meldde de medisch directeur van een van de grootste ziekenhuizen in Tel Aviv in een interview dat tussen 70 en 80 procent van de ernstige COVID-19 gevallen in hun ziekenhuis volledig gevaccineerde personen waren.

“Op dit ogenblik zijn de meeste van onze ernstige gevallen gevaccineerd,” zei Dr. Yaakov Jerris, directeur van het Tel Aviv Sourasky Medisch Centrum. “Zij hebben ten minste drie injecties gehad. Tussen de 70 en 80 procent van de ernstige gevallen zijn gevaccineerd. Het vaccin heeft dus geen betekenis wat ernstige ziekte betreft, en vandaar is slechts 20 tot 25 procent van onze patiënten ongevaccineerd.”

  Duitse ziekteverzekeringscijfers tonen duidelijke parallellen tussen COVID-19 vaccinaties en ziektemeldingen

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat is er aan de hand met Covid in Israël?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid injectie onder de microscoop: Een Nieuw-Zeelandse microbioloog doet zijn bevindingen uit de doeken
Volgend artikelZelensky’s wet om Russen straffeloos te doden – Verdrag van Genève ongeldig voor gewapende burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Uit de cijfers blijkt dat de vaccinatie geen ruk helpt, dat is zeker waar.
  aan de cijfers te zien lijkt het percentage sterfgevallen aardig synchroon met de vaccinatie status, dat is ook logisch. Het maakt dus niet zoveel uit eigenlijk of je wel of niet gevaccineerd bent…..
  Ik ken wel en aantal mensen in mijn omgeving waarvan de gezondheid behoorlijk ingestort is na vaccinatie, dat zal nooit uit de cijfers blijken.

  • U kent ,een aantal mensen uit uw omgeving wiens gezondheid aardig is ingestort na vaccinatie, toch zegt u dat het niet veel uitmaakt of je wel dan niet gevaccineerd bent….die twee zaken zijn in strijd met elkaar !
   De vaccins helpen de eugenist Bill Gates zeer goed hij is 3 maal zo rijk gewordende zijn doel :met injecties de wereldbevolking decimeren loopt ook volgens plan, tevens zonder dat 99% van de mensen doorheeft dat dit gebeurt. of ooit door zullen hebben ,net als bij de spaanse griep van 1918,die ontstond na massa vaccinatie van de militairen.

 2. Wees God dankbaar dat jezelf wakker bent en de gifspuit niet hebt genomen. En ja, de mens oogst van wat ie zelf gezaaid heeft. Maar vergeet daarbij de absurd ernstige misleidingen, de psychologische conditioneringen niet, die hen daartoe hebben aangezet…..

  Maar plezier hebben of zelfs lachen omdat de geprikten lijden en zelfs doodgaan, is een gedrag zonder enige moraal, waarden of normen.

  • Helemaal juist!

   Onze gevaxte medemensen zijn als het ware betoverd.
   Zij hebben geen schuld!
   Wij, de “wappies”, moeten God op onze knieën bedanken dat wij wakker zijn (geworden).

 3. In de “duistere” middeleeuwen werd een uitgevonden bedreiging, in de vorm van hexen, misbruikt om de mensen in angst en paniek te verzetten. Als gevolg hiervan werden duizenden van mensen gefolterd en levend verbrand. Bij deze bestraffingen stond het gepeupel (sheeple) jubelend toe te kijken en was blij dat weer een van deze met de duivel in bond staande “monsters” haar gerechte straf bekwam. Toen was er de heksenhamer, geschreven door Heinrich Kramer, dewelke klaar stelde hoe men heksen kon herkennen en wat de procedures moesten zijn voor hun uitrotting. Ook toen waren er natuurlijk mensen welke heel goed wisteren dat het allemaal humbug was, maar hun macht en rijkdom konden vestigen in de schaduw van deze schijnprocessen en vervolgingen. Vandaag leven we weer in zulke tijden waar uitgevonden bedreigingen de mensen tot paranoide waanzinnigen maken waar het niet dragen van een nutteloos stukje textiel over je mond en neus to geweldadige reakties veroorzaakt en waar mensen die zich weigeren een ongetest biochemisches spul in hun lichaam te laten spuiten tot outcasts en kriminelen worden gemaakt. Noch worden ze niet levend verbrant, maar ver zijn we er niet van verwijdert. Hadden we werkelijk gedacht dat we nu intelligenter geworden zijn ? Misschien waren die duistere middeleeuwen een lichtbron vergeleken met onze huidige tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in