Naar aanleiding van het opnieuw opduiken van de ziekte op Cyprus hebben de autoriteiten besloten vaccinatiepaspoorten in te voeren voor onder meer busreizen, het eten in restaurants en het winkelen in supermarkten, bericht aftonbladet.se.

President Nicos Anastasiades kondigde de nieuwe beperkingen, die tot de strengste in Europa zullen behoren, aan in een televisietoespraak die dinsdag van kracht wordt.

Volgens de regels zal een vaccinpas verplicht zijn voor alle overdekte openbare plaatsen waar meer dan 20 mensen kunnen verblijven. Als men geen vaccinpaspoort heeft, wordt ook een negatieve PCR-test van de laatste 72 uur of een bewijs van een eerdere Covid-infectie in de laatste zes maanden aanvaard.

“We willen het recht van degenen die zijn ingeënt om van hun vrijheid te genieten niet inperken. De massa mag niet in gevaar worden gebracht omwille van enkelen,” zei hij, volgens de Cyprus Mail.

Geen openbare protesten

De uitbreiding van de verplichting tot levensmiddelenwinkels betekent dat velen anderen zullen moeten vragen om voor hen boodschappen te doen of online boodschappen zullen moeten doen.

volgens Anders Yuran, die in Zweden is geboren maar al meer dan tien jaar op Cyprus woont, hebben de nieuwe beperkingen niet tot grote protesten geleid – althans niet in het openbaar.

“Cyprioten zijn een beetje zoals Zweden. Men slikt veel door zonder iets te zeggen, ook al kookt het onder de oppervlakte”, vertelt Yuran aan Aftonbladet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates “briljante” maar duivelse geestVolg Frontnieuws op Telegram

  Bent u een zoeker naar de waarheid of een gelovige in leugens?
Vorig artikelGriep inmiddels 10 keer gevaarlijker dan Corona
Volgend artikelCOVID-19 vaccin tegenstanders breken tv-gebouw af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. We wisten allemaal dat het hier naar toe zou gaan. Geen vaccinatie(-pas), dan geen voedsel en sociaal uitgesloten worden. Dit zal ook ons treffen. De dictatuur gaat verder, totdat wij massaal opstaan.

  • Dat is helaas een tijdelijke ‘oplossing’. Door de cyber attacks komt binnenkort de gehele bevoorradings- en transportketen in gedrang of zelfs tot stilstand. Ook kun je langdurige internet/stroomuitvallen verwachten. Bovendien wordt je bankpas verbonden met je ‘gezondheidsstatus’. Geen prik = geen pingping.

 2. ….er word letterlijk alles gedaan om oorlog te creeren in Europa. Als het tot oorlog komt kan men naderhand alle rechten door eeuwen heen opgebouwd en voor gebloed wegvegen….
  Dat is wat “the great reset” inhoud, alles afnemen, alles ! Door weg te vegen kun je resetten, anders niet.

  Dat moet dus voor 2030 rond zijn….

  ….weet u vast wat er komen gaat. Sieg Heil.

 3. Openbaring 13:16-18
  En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand op hun voorhoofd,
  En het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van de beest of het getal van zijn naam.
  Hier is wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zenhondertzesenzestig.

 4. Kees ben je nu hier ook aan het spammen? Ge kent de betekenis niet, kijk eens naar het precedent…….Alles wat in het NT is geschreven heeft een precedent.

 5. Als dit hier ook in NL daadwerkelijk word ingevoerd dan heb je
  het recht om simpelweg te nemen wat je nodig hebt
  En zeker de eerste levensbehoeften voedsel water kleding medic etc
  Desnoods met geweld Dan is het feitelijk oorlog.
  En in een oorlog zijn deze handelingen geoorloofd voor
  overleving.
  Niet goed Schiks dan maar kwaad Schiks.
  Zonder dit is leven niet mogelijk.

 6. ‘A group of investors led by the Soros Economic Development Fund (SEDF) and the Bill & Melinda Gates Foundation have financed the buyout of UK diagnostic technologies firm Mologic, which has developed a 10-minute coronavirus test.
  To make the acquisition, the group has launched Global Access Health (GAH), a social enterprise aiming to expand access to affordable medical technology. The members of the GAH are reportedly set on investing over $41 billion in the acquisition deal. The transaction will include the buyout of all Mologic’s existing shares, including those held by two private investment managers, Foresight Group LLP and Calculus Capital.”

  Helder toch.

  BIG buisiness die CONjona……en dat is alles waar dit om gaat, veel geld en naderhand wanneer veel bedrijven kapot zijn alles voor appel en ei overnemen. Mensen afhankelijk maken door hun vrijheid te koppelen aan het kopen van testjes en spuitjhes. What next, vaccine drinkjes van Red JEW?
  Joden streken, iets naar de knoppen helpen om het daarna over te kunnen nemen, een uitdrukking die niet zomaar is ontstaan. Het is verdomme zo waar als het kan zijn. Dit keer is het ons totale bestaan waar het om gaat.
  Het zijn de aasgieren van de mensheid.

  • ps met zulke investeringen zal Covid en het verplicht injecteren deels worden vervangen door testjes te kopen. Dit is pure handel en zal straks als alternatief worden verkocht. Wil je geen spuit dan MOET je deze test kopen, anders geen vreten.

   Wel, wie VVD of soortgelijk tuig stemt stemt op de lakeien van deze lui en is dus mede schuldig. Zonder zetbaasjes zoals Rutte is het voor het Joodse tuig niet mogeijk zo te stelen.

   Soros, Gates, SchwaB, allemaal rovend tuig uit dezelfde koker. Wie voor hun werkt maakt dit roven mogelijk. Niks weldoeners, dit is het laagste soort dat de mensheid heeft voortgebracht.

   En niet mogen eten kopen zonder spuitjes paspoort, als hier ten lande een politicus is die dat ook maar durft te suggereren…dan zal het zaak zijn deze direct te ontpoliticuseren…..

 7. volgens een kennis die naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen moet krijg je enkele dagen ervoor een mail en word je niet geholpen als je niet bent ingespoten….

  • In Frankrijk is dat ook al een tijdje en ik moet ook geholpen worden en een PCR test is ook goed en dat vertik ik zelf, ik sterf nog liever en zo ken ik hier meer. Ik laat niet met mij sollen en werk niet mee en hele deze kul en ik heb mijn grenzen als mens. Want als je dit al pikt dan gaan ze stapje voor stapje verder.

 8. Kan iemand me wakker maken. “Slaap” nu al 1,5 jaar door en kan maar niet “wakker” worden of lees ik nu een script van een verschrikkelijk sci_fic film. We kijken zo machteloos toe….

 9. Iedereen wordt onder curatele geplaatst, we mogen niets zelf meer beslissen. Of dat nu over onze eigen gezondheid gaat of over onze eigen manier van leven of onze eigen manier van wonen of onze eigen logica en mening. Alles zal worden bepaald door de staat en als jij daar niet mee eens bent zal je uitgesloten worden met alle middelen. Maar als het over grote deel van de bevolking er niet aan meewerkt, dan valt het project van de staten in duigen. Dat is de keerzijde van het Covid-19 project om iedereen te onderwerpen. Maar helaas zijn toch de meeste mensen gehoorzaam aan de staat of wil de reguliere media dit aan het volk zo laten overkomen en dat verzet geen optie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in