Wall Street geldmanager Edward Dowd heeft miljarden dollars verdiend voor bedrijven als Black Rock door goede bedrijven met goede producten uit te zoeken. Hij kan ook een fraude herkennen, en Dowd zegt dat Pfizer gewoon het onderzoek verzonnen heeft dat beweerde dat zijn COVID-19 vaccin veilig en werkzaam was. Volgens Dowd was het noch veilig, noch doeltreffend, schrijft Greg Hunter.

Dowd zegt: “De gegevens waren rotzooi. Wat mij betreft hebben ze de gegevens verzonnen. Het was rotzooi.”

Dowd denkt dat de COVID-19 injecties de dodelijkste fraude in de geschiedenis zullen zijn. Dowd legt uit:

“Dit is iets wat we nog nooit gezien hebben in de geschiedenis van ons land en de geschiedenis van de wereld wat dat betreft. We hebben een product (COVID-19 vaccin) dat vanuit een acute basis zo frauduleus en zo dodelijk is en je meteen doodt, maar de gevolgen op lange termijn van deze gezondheidseffecten weten we nog niet. Het ziet er grimmig uit. Dit zal nog tientallen jaren bij ons zijn. Dit zal het gezicht van de wereld veranderen. Wij moeten proberen de uitkomst in de hand te houden, want de mensen zullen proberen hier misbruik van te maken en er een draai aan te geven en er de “grote reset” van te maken. Wij zullen niet toestaan dat de “grote reset” gebeurt. Als het gebeurt, zal het gebeuren onder onze macht, en wij gaan de controle nemen en niet een paar naamloze elites die zeggen: je gaat niets bezitten en beestjes eten.”

Sommigen zeggen dat de daders van de dodelijke vaccin-fraude ermee weg zullen komen. Dowd zegt geen schijn van kans en legt uit:

  Belgisch profwielrenner Van Avermaet: Enorme prestatiedaling na COVID-19 vaccinatie

“Het probleem met deze fraude is dat het een brug te ver is. 220 miljoen Amerikanen hebben het vaccin genomen (ten minste één injectie). Drie miljoen Amerikanen zijn nu verwond, en het is waarschijnlijk hoger, en die verwondingen zullen blijven toenemen. De economische gevolgen, de jonge mannen en vrouwen in de werkende leeftijd die in hun gezinnen sterven en de psychologische gevolgen tonen aan dat dit niet uw doorsnee financiële fraude is. Dit is een ander soort fraude, en dit is een vertrouwenskwestie. Het vertrouwen is op zoveel niveaus geschonden dat de politici zich op een gegeven moment tegen deze mensen zullen keren… Deze dingen eindigen pas als de elite een persoonlijke prijs betaalt, en dat is waar wij naar op weg zijn. Sommige van deze mensen zullen een zeer persoonlijke prijs moeten betalen. Ik wens hun dat niet toe, en daarom moeten zij naar voren komen en beginnen te klokkenluiden, zodat zij in de gevangenis beschermd kunnen worden. Deze misdaden zijn zo moeilijk te verbergen dat er dat soort actie zal komen. Als u kijkt naar het verhaal van Marie Antoinette en het gezegde “Laat ze taart eten”, dan liep de Franse Revolutie niet goed af voor de elites. Het bewustzijn stijgt in dit land in een alarmerend snel tempo…”

Hoe weet Dowd dat wij een buigpunt gepasseerd zijn? Dowd zegt:

“In oktober, november en december van vorig jaar zeiden overal in de media, beroemdheden en mensen die ik kende, dat de ongevaccineerden het probleem zijn en dat ze in kampen gestopt moeten worden. Welnu, dat geklets is verdwenen. Men heeft zich daar niet voor verontschuldigd, maar de twijfels beginnen bij de mensen te dagen… Het is net als de stadia van rouw. De eerste is ontkenning, dan woede, dan depressie en dan aanvaarding. Wij zitten in het stadium ontkenning/woede. Wij zitten nog steeds in het ontkenningsgedeelte, maar we naderen al snel de woede.”

  Bill Gates toespraak over "vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen"

Wat de economie en wat er komen gaat betreft, wijst Dowd erop:

“Wat er aan de hand is, is dat wij in feite aan het einde van de superbel zijn… We zullen een nieuw economisch systeem moeten hebben… en wat er nu aan de hand is, is de ineenstorting daarvan. De defaults komen eraan, en ze zullen eerst in andere landen beginnen en dan hun weg naar hier banen. Het wordt een ramp, en we gaan een enorme hoeveelheid wanbetalingen, faillissementen en ineenstorting van de economie zien… 99,9% van de wereld weet niet dat het sociaal contract verbroken is. Wat betekent dat? Het betekent dat alle rechten, de sociale zekerheid, de pensioenen, en dat zijn er heel wat in Europa, weg zijn. Ze worden niet meer betaald. Dat is waar het op neerkomt.”

Er is nog veel meer in het 50 min. durende interview.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale dodengolf komt te midden van vaccinatiemandaten terwijl waarheid en revolutie in de lucht hangenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOperatie Z – Wiens moeras? Elke dag brengt Europa dichter bij een koude en hongerige winter
Volgend artikelWeer een verschrikkelijke “vaccin” bijwerking: Kankerachtige tumoren op de injectieplaats
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Zoals bekend lopen de USA altijd een paar maanden voorop de gebeurtenissen in de wereld.
  Ben benieuwd wanneer de bevolking in gewapende opstand komt…..

  • De onderzoeks comissie voor de Capitool bestorming heeft net als eindconclusie gesteld dat het een poging tot staatsgreep was en dat Trump er hand in had. Dat betekend dat men Trump gaat aanklagen en en dus bij de volgende verkiezingen er mogelijk geen Trump kan meedoen….

   Wat zou er gebeuren als jou kanidaat werd opgesloten…..ik denk dat bij de eerste aanklacht de shit begint in de VS…..immers afwachten op een proces met corrupte rechters is al verloren hebben…

   • Dit was al bekent, dat alles een vals vlag aanval was om Trump de schuld ervan te geven. De Democraten hebben de verkiezingen gestolen, alles bij elkaar gefraudeerd. Dan is bij voorbaat deze uitspraak al nietig. Maar ja wat willen we geloven. Amerika is al sinds 1999 failliet en het witte huis en congres hebben helemaal geen bevoegdheden meer sinds dien. Ze mogen zelfs de Amerikaanse vlag niet meer zonder toestemming meer eens vertonen. Het is gewoon toneelspel waar we naar kijken. Dom volk, doet dom volgen. Net als hier in de EU met al die incompetente toneelspelers.

 2. Ik leef hier echt nog in de verleden tijd als mensen nu wakker worden.
  Vandaag bij een markt gekeken. Ouderen kwamen, met de deuglap in de auto al voor de bek, aanrijden.
  Bijna alle grijsaards (en nog wat andere deugschapen) zijn al hopeloos verloren……

  • he he lieve Ab niet alle ouderen zijn zo hoor ikzelf ben al lang gepensioneerd en de vaccins konden voor mij allemaal de hoogste boom in hoor en heb genoeg boze en hatelijke gezichten mijn kant uit gezien daar ik het vertikte een deuglap te dragen hoor en als ze mij dan in hun angstige waanzin mij daarover aan spreekten deed ik of ik de plaatselijke gek was en werden ze nog kwader ha ha achteraf lag ik steeds dubbel van het lachen

   • Heel goed, Margot,
    Ik hoor meer goede geruchten uit Nederland (niet veel overigens), maar hier in dit deel van Frankrijk ben ik nog geen wakkere tegengekomen.
    En dat verontrust mij. Alles wijst erop dat men hier al jaren lamgeslagen is en een dictatuur heeft geaccepteerd.
    Dus appeltje eitje voor blaag van SSwap

  • Mijn moeder ging ook ondanks vele waarschuwingen van mij, toch haar jaarlijkse GRIEPPRIK halen.
   Haar argument was, De dokter heeft gestudeerd, die weet het.

   • Haha… ja die ken ik ook (die opmerkingen). Zelfs van de gestudeerden zelf !! Ze weten zelf al niet meer dan hun studiemateriaal al jaren onder bewind staat van de kabal. En als je dat dan ook nog eens beweert dan slaan ze helemaal op tilt.

 3. De ramp is zich volop aan het voltrekken, net een rondje reacties op nu.nl gelezen.
  Ook een reactie geplaatst en kwam wonderwel door de ‘moderatie’
  En dus nog steeds zijn er volop mensen die geen enkel kritisch geluid over de gifprik willen horen.
  Ik werd er ‘misselijk’ van.

  • Daarom hoor je ook in deze media (hier dus) de doodsverwensingen. Zoiets als ” Nou als ze nou nog niet willen luisteren dan moeten ze maar ….” Zelf wil ik niet zover gaan, ook als ze nog zo dom bezig zijn. Als beschaafd mens wens je niemand dood of zet daartoe aan. Elk leven dient gerespecteerd te worden, iets waar dit kabinet inclusief de trawanten en de hele Davos-kliek regelrecht anderss over denken. Deze killers komen in hun volgende leven alsnog aan hun trekken.

 4. Nog niet de ergste, dat is de Spaanse “griep”, waar door vacinaties 50+ miljoen doden vielen.

  En nee het was geen virus het was Bacteriële longontsteking, ze spoten letterlijk pus van hoeven via injectie naalden en zo rechtstreeks in soldaten, Rockefeller Instituut voor Medisch Onderzoek deed met “dokter” Frederick L. Gates, allemaal experimenten met soldaten, en stuurde ze daarna overal heen, vanwege de eerste wereld oorlog.

  Alle gegevens zijn vrijgegeven wat ze allemaal geflikt hebben: https://www.winterwatch.net/2021/06/the-truth-revealed-about-the-deadly-1918-spanish-flu-it-was-actually-bacterial-pneumonia/

  En nu gebeurd het weer, en nou 100% vrijwillig, mensen kunnen op een of andere rede niet begrijpen dat politici (de regering) NOOIT te vertrouwen zijn maakt niet uit wie, als ze eenmaal macht krijgen woorden ze allemaal een voor een corrupt.

  Macht maakt corrupt, absolute macht maakt absoluut corrupt.

  Macht trekt het slechtste aan en corrumpeert de beste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in