Engin_Akyurt / Pixabay

Deskundigen slaan alarm over een AIDS-achtige ziekte die zich snel verspreidt onder mensen die Covid mRNA-injecties hebben gekregen.

Het verwoestende fenomeen heeft geleid tot nieuwe oproepen aan de regering van president Joe Biden om de vaccins eindelijk uit het openbare circuit te halen, schrijft Hunter Fielding.

Tot nu toe blijft de regering Biden echter de vele problemen met de “veilige en effectieve” vaccins negeren.

Infowars ster Alex Jones heeft zojuist een angstaanjagende video geplaatst waarin hij de angst aankaart voor een nieuwe pandemie met een AIDS-achtige ziekte.

Hij deelde ook een video met de medische expert Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie, die de symptomen uitlegt:

Nu we het toch over Dr. Malone hebben, hij heeft onlangs zijn licht laten schijnen over een andere belangrijke kwestie met betrekking tot de COVID-19 vaccins.

“Belangrijke presentatie van Dr. Kevin McKernan, die de eerste ontdekkingen en onthullingen deed met betrekking tot de vervuiling met DNA-fragmenten van de Pfizer en Moderna mod-mRNA vaccins,” deelde hij op X.

Genomics-deskundige Kevin McKernan getuigt voor de wetgevende macht van Massachusetts over de DNA-verontreiniging die is aangetroffen in de mRNA COVID-vaccins:

“De sequentie die in deze doses zit, met miljarden kopieën per dosis, heeft een wisselwerking met het P53-gen. Dit is een tumoronderdrukkend gen, dus alles wat een interactie aangaat als een verontreiniging in het gen is een rode vlag.”

  De nieuwste zwendel: Gevaccineerde Corona-slachtoffers dood door gebrek aan boostervaccinatie

“Trap op de rem, koude stop. Je hebt miljarden kopieën van iets dat een wisselwerking heeft met ons tumorsuppressorsysteem.”

“Dit is een risico op kanker. Het staat in de patenten van Moderna. We weten dat het nu in de vaccins van Pfizer zit. Dit moet een rode stop zijn.”

Ook is bekend geworden dat de Surgeon General van Florida, Joseph Ladapo, heeft bevestigd dat er fragmenten DNA zijn gedetecteerd in Covid mRNA injecties. Hieronder de relevante tweet:

Meer experts spraken zich uit over de vaccins en zeiden dat er verbindingen in zitten die frameshifting veroorzaken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MSM Telegraph schokkende “onthulling”: Miljoenen gevaccineerde mensen hebben nu VAIDSVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Milieulobbyist vertelt Britten “Er is een moreel probleem” met kinderen krijgen
Volgend artikel‘Diamant in de lucht’: Hezbollah flitst nieuwe raket naar Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Oud nieuws, maar oh zo belangrijk om te delen.
  Er komt een dag dat de waarheid genoeg mensen bereikt.
  Ik weet het, ik ben ook moedeloos.
  Maar als wij compleet denkers het opgeven, wat gebeurt er dan?
  Geef nooit op!
  De criminele organisaties zijn het laatste jaar erg nerveus geworden.
  Houd de moed erin.

  • Niet moedeloos worden, maar de moed erin houden. Zoals ik ergens las op FN wordt de hidden hand steeds meer zichtbaar en alle leugens moeten naar buiten komen, nu, want de mensheid moet hoe dan ook ontwaken. De criminele organisaties worden met de dag steeds nerveuzer. Het is een kwestie van tijd dat het krapuul majeure fouten gaat maken, waardoor ze hun eigen glazen ingooien.

   Geniet & doe inspiratie op van/door de vele opbouwende & veelzijdige reacties door zovele compleetdenkers op dit geweldige door de onvolprezen Rommel in de lucht gehouden forum.

   Wij geven niet op. Nooit!

 2. Hoe langer ze dit blijven onderdrukken, des te langer het duurt voordat er officieel gestart wordt met het creëren van medicijnen tegen dit product. En laten we dan hopen dat degenen die dit veroorzaakt hebben niet de leiding krijgen over de zoektocht naar de oplossing.

  • Officieel misschien wel maar big pharma bedrijven zijn al bezig met nieuwe anti kanker therapieën voor dit (opzettelijk?!) door de ‘vaccins’ gecreëerde probleem. Zie bijvoorbeeld Pfizer dat een kleinere firma gespecialiseerd in anti kankermedicijnen Seagen heeft opgekocht voor 43 miljard.

 3. Ach lieve mensen, en er zijn zovelen die mij dierbaar zijn die de jabs hebben gekregen. Vooralsnog geen bekenden, gelukkig, die er ernstige nadelen van hebben ondervonden. Maar moet er niet aan denken wat zich nog aan het ontwikkelen is in al die lijven, inclusief mijn partner 😔 en ouders. Domme mensen, nee, eerder goed van vertrouwen en tot nu toe ook geen negatieve effecten ondervonden van eerdere jabs als bijvoorbeeld zorgmedewerker of voor bepaalde buitenland reizen. Dan kan je praten als brugman en ben je te argwanend. Voelde als een hel.
  Ik bemerk anderzijds gelukkig heel veel jongeren om mij heen die geen prik hebben genomen en hun baby’s niet laten ‘inenten’. Mooi om mee te maken!
  Maar, blijf informeren! Blijf wijzen op ‘ontdekkingen’! Hoe meer mensen op de hoogte zijn, des te minder grond krijgt men om nog een ronde uit te delen. Hoe minder jabs, des te minder kans op de negatieve gevolgen.

 4. AIDS = Acquired Immune Deficiency Syndrome
  Een super nietszeggende term, daar kun je in principe elke ziekte onder scharen. En dat is natuurlijk ook de bedoeling…

  • VAIDS =Vaccine Acquired Immune Deficiency.
   Kortom de vaccinatie zorgt voor het afbreken van je immuunsysteem.
   Geert van den bossche.

   • Juist. Identiek als in de jaren ’80 met AIDS. Een verzonnen ziekte waarbij de behandeling en ‘medicatie’ voor de slachtoffers gezorgd heeft. Ene ‘doktor’ Fauci stond daar ook al aan het roer.

     • Scherpe heldere waarneming. Conclusie: geen van twee van toepassing.
      Bezit, net als marion koopmans en bill gates (verdienen geen hoofdletters in deze) aangewezen en zelfbenoemde DES-kundigen, geen erkende en verdiende titels of op bewezen diensten gebaseerde status.

      bill gates: door gebruik te maken van andermans expertise en door misbruik te maken van de verworven mogelijkheden en gejat geld van derden.

      marion koopmans: veterinair onderlegd (meer niet) en aangewezen zelfbenoemd adviseuze en financieël gesubsidieërd door belanghebbenden stuk vlees.

 5. Daarom heeft men het overal maar over de ophanden zijnde oorlog met Rusland. U moet weer bang worden en thuisblijven. PRECIES als ruim 4 jaar geleden, Gele Hesjes, Boeren, Medewerkers gezondheidszorg, iedereen terug in het hok door de Covid leugens. En nu ziekte X , KLIMAAT, Immigranten, Rusland, OEKRAÏNE.
  En bij de NOS glijd er een auto van de weg, of ergens een brandje, het klimaat, en dan het weer. Nooit iets aan de hand. NIET GEMELD, DAAR ZIJN ZE GOED IN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in