Een video geplaatst op social media toont een Israëlische McDonald’s die weigert klanten te bedienen als ze geen Green Pass hebben, een gezondheidscertificaat dat wordt gebruikt om mensen te identificeren die een COVID-19 vaccin hebben ontvangen, bericht Thecovidworld.com.

Volgens Fox Business verklaarde McDonald’s Israël dat de restrictie alleen geldt op locaties in winkelcentra. Het beleid werd onthuld nadat de video viraal ging op social media.

In de virale video, opgenomen in een McDonald’s in Beit Shemesh, is een klant te zien die op het touchscreen tikt om een bestelling te plaatsen. Wanneer echter wordt gevraagd om verificatie van het Green Pass certificaat, en de klant kiest het antwoord “Don’t Have”, wordt het scherm automatisch gereset, waardoor de bestelling van de klant wordt geannuleerd.

Een woordvoerder van McDonald’s Israël bracht kort daarna een verklaring uit waarin stond dat het bedrijf zich alleen houdt aan de noodwet- en regelgevingswetten van de regering.

“De Israëlische regering heeft noodverordeningen uitgevaardigd die de verkoop van voedsel op een eetgelegenheid zonder een ‘Green Pass’ verbieden, en McDonald’s Israël voldoet aan de wet en heeft dienovereenkomstig gehandeld.”

Het Green Pass-systeem in Israël ontzegt mensen ook de toegang tot andere openbare gelegenheden zoals cafés, sportscholen en theaters. De geautomatiseerde voedselkiosk van McDonald’s zou echter het eerste voorbeeld kunnen zijn van een machine die is voorgeprogrammeerd om de service te stoppen voor ongevaccineerde mensen – of op zijn minst voor degenen die het toenemende aantal verplichte doses COVID-19 vaccin niet hebben genomen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

13 verontrustende geheimen die McDonald’s verbergt voor het publiekVolg Frontnieuws op Telegram

  1.000 Dagen - Over Spijt
Vorig artikelWorden de vaccinpushers ongerust?
Volgend artikelBill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: “Tien keer erger”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Nou en??, Aan die rotzooi dat eten moet voorstellen mis je niets, het wordt pas ernstig als je helemaal geen eten meer ‘mag’ kopen.
  Alleen al die friet van ze smaakt naar karton, bah!

 2. Wie had ooit gedacht dat de wereld zich zo laat onderdrukken dat zelfs het kopen van voedsel uitsluitend mogelijk is afhankelijk van je vaccin-status….!

 3. Ik heb bij hoge uitzondering wel eens Mcdonald gedaan, maar mijn hond zal ik nooit een stukje van hun “hamburger” of een brokje “friet” geven, ik beschouw dat als mishandeling…

  McDonals niet inmogen is geen straf maar een zegen, zou volksgezondheid moeten verbieden voor iedere Nederlander…

 4. De Joden hebben blijkbaar niet geleerd van WO II, ongelooflijk. Ze stellen zich nu op gelijke voet met de Nazi’s door hun eigen volk te koeieneren en te onderdrukken. Maar je kan altijd gewoon Baudet van alles de schuld geven hoor, zelfs als hij juist hiervoor wil waarschuwen wordt ie direct gedemoniseerd, uitgemaakt voor fascist en nazi. Gek toch hehhh…. dat dan wel iedereen wakker is om hem naar de kloten te praten.

 5. In de mobiele pinapparaten op de markt in Nederland zit dezelfde mogelijkheid. Kwestie van activeren/gebruiken en klanten kunnen zomaar uitgesloten worden.

 6. Goeie zaak!

  Blijft men in elk geval verschoond van nog meer kolerezooi in het lijf dat bij de covidians / zombies doorgaat als voedsel.
  Wordt niet voor niets JUNKFOOD genoemd!
  Wat dat betreft worden ‘we’ imo dus geholpen uit onverwachte hoek 😉

  NB: Ook ‘de Mac’ (onderzoek logo) maakt deel uit cabal dus waarom die gasten sponsoren terwijl je zoveel beter kunt krijgen??!

 7. Waar men de Mac nog meer voor gebruikt:

  >>> The FDA allows 4% of human flesh in all meat sold in the US | 300,000 children from the US, every year, and that they drain their blood, and consume it for their passover. He then states they grind up the bodies of the children, and mix them into their favorite slaughter houses such as McDonald’s, and watch the US citizens eat their own children <<<

  truth11.com/2021/05/12/the-fda-allows-4-of-human-flesh-in-all-meat-sold-in-the-us-300000-children-from-the-us-every-year-and-that-they-drain-their-blood-and-consume-it-for-their-passover-he-then-states-they-grind-up/

 8. Ik denk dat de klassieke curryworsten kerngezond zijn in tegenstelling tot de rotzooi van Mac Donalds, dus is dit zeker mooi meegenomen voor ongevaccineerden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in