© Oregon State University (CC BY-SA 2.0)

In een fabriek die producten vervaardigt, zijn er mechanismen en machines die deze producten voortbrengen, en de werking van deze mechanismen kan natuurlijk worden gecontroleerd, hoeveel er worden geproduceerd, hoe snel, en wanneer die productielijn moet worden stilgelegd of stopgezet, schrijft naturalnews.com.

Soms is het aanbod groter dan de vraag, zodat er (althans tijdelijk) geen behoefte meer is om het product te maken, of soms zijn de producten defect, en moeten de machines worden stilgelegd totdat het probleem is opgelost. Er zijn “mechanismen” in onze menselijke cellen die op een soortgelijke manier werken en de kwaliteit, kwantiteit en frequentie van de productie regelen, totdat ze worden doorbroken of gehackt door kankercellen of… wacht even… mRNA-vaccintechnologie.

De Pfizer en Moderna Covid-19 vaccins kapen de ribosomen van uw cel en produceren giftige eiwitten die uw lichaam aanvallen – maar voor hoe lang?

Laten we eens kijken naar de ongecontroleerde celdeling in kankercellen die opvallend veel lijkt op de huidige vaccinsituatie, waarin menselijke cellen nu door mRNA worden geïnstrueerd om giftige stoffen in het menselijk lichaam te blijven aanmaken, zonder dat er “controles” of “mechanismen” zijn om die productie stop te zetten. Met andere woorden, mRNA manipuleert menselijke cellen om giftige stoffen te maken die andere cellen herkennen als virale indringers (ziekteverwekkers) van het lichaam. Mensen met een zwak of “aangetast” immuunsysteem worden gemakkelijk overweldigd door deze constante en groeiende invasie die ontstaat door de “dosis” mRNA, ongeveer 100 tot 200 microgram, die enkele miljarden eiwitdeeltjes produceert.

Deze eiwitdeeltjes vermenigvuldigen zich niet zoals kankercellen, maar zij worden op ongecontroleerde wijze door uw eigen cellen aangemaakt, dus ook al delen, vermenigvuldigen en reproduceren zij zich niet, zij worden onophoudelijk geproduceerd, als een fabriek, en niemand schijnt een antwoord te kunnen geven op de vraag wanneer zij ophouden met produceren. Niemand weet hoe lang het mRNA je cellen blijft vertellen meer spike-eiwit aan te maken, en het is aannemelijk dat dit vele maanden of zelfs jaren zou kunnen duren. Is dat genoeg om ook gezonde mensen te doden?

  BREAKING: Pfizer-directeur vertelt Project Veritas dat COVID-prikken een "zorgwekkend" effect hebben op menstruatiecycli

Kanker is het bijproduct van gebroken DNA replicatie, en bloedstolsels veroorzaakt door mRNA vaccins zijn het bijproduct van een overvloed aan abnormale eiwitproductie.

Je zou kunnen zeggen dat kanker het eindresultaat is van ongecontroleerde celdeling, veroorzaakt door kapotte mechanismen die de cellen en hun cycli reguleren. Het begint allemaal met een verandering in de DNA-codering van genen, die veel lijkt op de herprogrammering van de celfunctie/capaciteit door de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. In beide situaties hebben de menselijke cellen de controle over hun productie verloren en zijn de codes herschreven (als een biowapen) om toxines te produceren die het menselijk lichaam afstoot. Dat is waar het “verlies van controle” begint, en dat is waar kanker begint.

Nu kun je het gevaar overwegen van een injectie met mRNA “technologie” die je nieuwe “fabrieksmanager” wordt en  je lichaam heeft geherprogrammeerd om zijn eigen vijand te worden.

Gedwongen veranderingen in de DNA/RNA code van de mRNA vaccins instrueren de menselijke cellen om onbeperkte hoeveelheden proteïnen en prionen aan te maken. Het lichaam is nu een grote vuilnisbelt voor ziekteverwekkende “eiwitten” die maar blijven “opduiken”. Dit is wat leidt tot al die bloedstolsels gevallen en ontstoken harten waarover we uit elk land over de hele wereld lezen en horen.

Dit is de reden waarom ze GEEN toestemming hadden mogen krijgen om met al deze Covid-19 vaccins de klinische proeven over te slaan. Dit is waarom zij alleen NOODGEVALLEN goedkeuring (EUA) kregen, wat dit alles alleen maar één groot “medisch experiment” maakt.

Gedwongen codewijzigingen op DNA/RNA niveau hebben geen controlemechanisme of een “uitknop”

  "Kinderen kunnen sterven aan spike-eiwitten van gevaccineerden"

De mRNA-vaccins kunnen er letterlijk toe leiden dat uw cellen miljoenen, zo niet miljarden, spike-eiwit mutaties per dag produceren. Dit zijn eiwitten die lijken op fragmenten van het coronavirus, zodat uw lichaam reageert door ze aan te vallen. Dit is wat Auto-immuunziekten veroorzaakt.

Worden door mRNA-vaccins veroorzaakte, gemuteerde en misvormde “eiwit” pathogenen tot oncogenen die kanker veroorzaken? Worden al deze mRNA-gecreëerde virusfragmentklonen (eiwitfragmenten en prionen) kankerverwekkend terwijl ze wegrotten in het lichaam en bloed van de gevaccineerden? Ze worden herkend als een virus dat het lichaam, het bloed, de reinigende organen, het hart en de hersenen binnendringt, net als kanker.

Het ergste van mRNA-vaccins die je cellen dwingen onbeperkt eiwitten aan te maken, is dat het menselijk lichaam niet is ingesteld op het afvoeren van deze afvalprionen, zodat ze zich verzamelen in de bloedvaten, als kleverige plakken, en door het hele lichaam en de hersenen reizen, zich willekeurig overal aanhechten en enorme “verkeersopstoppingen” in het bloed en de voedingsstoffen veroorzaken. Kijk uit naar omhoogschietende statistieken voor gevallen van bloedstolsels en auto-immuunziekten over de hele wereld binnenkort.

Plus, wat als elk Covid-19 vaccin een nieuw soort kanker veroorzaakt, omdat je cellen nu ingebouwde instructies hebben om gemuteerde, kankerverwekkende “eiwitten” te maken, en met een mRNA-gecodeerd creatie “mechanisme” dat nooit kan worden uitgezet? Dit is waar de CDC onlangs een spoedvergadering over bijeengeroepen heeft, omdat het nieuws over bloedstolsels en hartinfecties bekend wordt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine Volg Frontnieuws op Telegram

  Israëli's roepen de wereld op te stoppen met verplichte COVID-injecties nu rechtszaak wordt aangespannen bij het Internationaal Strafhof wegens schending van de Neurenberg-code
Vorig artikelCoronawaanzin steeds ondraaglijker: moeder moest zwembad vroegtijdig verlaten omdat Coronatest was verlopen
Volgend artikelDe komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Jean, let op mensen die dat gift in hun lijf hebben gespoten zijn ten dode opgeschreven ongeveer 65% zal naar mijn mening eraan sterven kanker zal hoogtij gaan vieren maar men vergeet hartstilstand en het aan tassen van je longen is al reeds bewezen wereld wijd zijn de artsen en virologen in opstand gekomen ook oncologen en longartsen en men gaat gewoon maar door er zullen veel mensen geruimd moeten worden.
  Is er geen andere manier vraag ik mij af om de over bevolking een halt toe te roepen, natuurlijk wel kinderen beperking geen beloning meer met kind toeslagen en wat wij nu zien is dat veel moslims veel kinderen nemen en de reden mag wel duidelijk zijn het moet voor Allah zo kan men het vrije westen uit moorden.
  Wordt wakker het is al voor veel mensen te laat.

  • Mensen in mijn omgeving die nog niet wakker wakker, zijn langzaam de slaap uit hun ogen aan t wrijven en zien de bijwerkingen in hun eigen omgeving. In Duitsland zie je al heel duidelijk een daling.
   Het gaat mij ook niet snel genoeg. Kijk niet uit naar wat er gaat komen en ik hoop met heel mijn hart dat ik het fout heb. Echt enorm fout zit. Ik vrees dat er veel kaarsjes gebrand moeten worden.
   De vaccers zijn over t algemeen geen domme mensen, maar goedgelovig (naïef) en zwaar onder Mindcotrol.
   Als ik me jaren geleden niet al verdiept had en een apathie tegen de stoffen in vaccines had ik er ook bij kunnen horen.
   Je verwacht deze slechtheid dan gewoon niet.
   Wij moeten heel sterk zijn straks. En ik denk ook heel erg liefdevol.
   Gr Marion

   • En de partij waar zovele Vlamingen op rekenen als laatste hoop in 2024 helpt narratief Vivaldi, hier de uitnodiging!

    Europees COVID-paspoort ter beschikking in Antwerps secretariaat

    Wie tweemaal werd gevaccineerd kan beschikken over een Europees COVID-paspoort. Dit paspoort kan verkregen worden op het Antwerpse VB secretariaat (Amerikalei 98). U dient uw identiteitskaart en ID-pincode (4 cijfers) mee te brengen. Iedere woensdag- en vrijdagnamiddag (14-17u) van 25 juni tot 16 juli kunt u hiervoor terecht op het Antwerpse VB-secretariaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in