Canadezen die positief testen moeten in quarantaine in een overheidsfaciliteit. Volgens een nieuw beleid moeten Canadezen op de luchthaven een Covid-test ondergaan om te bepalen of zij in quarantaine moeten in een overheidsinstelling.

Premier Justin Trudeau heeft gistermiddag in een tweet de details van het nieuwe beleid uiteengezet.

“Update: Als u terugvliegt naar Canada, moet u een negatieve
PCR-test laten zien voordat u aan boord van het vliegtuig gaat –
en vanaf vandaag moet u nog een PCR-test laten doen als u landt.
U moet dan in een erkend hotel, op eigen kosten, wachten op uw testresultaten”.

Degenen die positief testen op Covid-19 moeten 14 dagen in quarantaine gaan in “aangewezen overheidsfaciliteiten”. Een nieuwe PCR-test is dan vereist tegen het einde van de quarantaine.

In een videoclip die Chris Sky op Instagram plaatste, is echter te zien hoe hij op een luchthaven in Canada aankomt en weigert de test af te leggen. De video is al meer dan 600.000 keer bekeken.

“Ik heb mijn koffers, we gaan naar buiten en weigeren hun stomme test en vertellen iedereen om hun stomme test te weigeren”, zegt Sky in de clip.

Op de video is te zien hoe Sky wordt gevraagd waarom hij geen mondkapje draagt, voordat hij de agenten vertelt dat de Covid-test een “schending is van onze Charta Rechten Sectie 6 en een schending van de Emergency Act 14.1 – dus ik ga uw test vandaag weigeren”.

Sky zegt dan tegen de andere mensen in de rij dat ze de test moeten weigeren als ze Canadese burgers zijn, en zegt: “Ze kunnen je niet tegenhouden, ze kunnen je niet dwingen, je bent een burger, je hebt rechten”.

De politie vraagt Sky dan om identificatie alvorens hem opnieuw te vragen of hij weigert de test af te leggen.

  VN-troepen om protesten in Canada te onderdrukken - samenzweringstheorie of werkelijkheid?

“Ik weiger je test te doen, een miljoen procent”, antwoordt hij.

Nadat hem is verteld dat hij een bekeuring zal krijgen, weigert de politie hem te antwoorden hoeveel mensen “veroordeeld” zijn, waarbij Sky benadrukt dat het aantal “nul” is.

Waarom? “Omdat het een schending van onze grondwettelijke rechten is, en als de bekeuring voor de rechter komt, zal deze worden vernietigd – zo simpel is het”, zegt Sky.

Nadat Sky de boete had gekregen, mocht hij de luchthaven verlaten en Canada opnieuw binnenkomen zonder Covid-tests te ondergaan of in quarantaine te worden geplaatst.

Backup:

Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’

Vorig artikelWHO-vertegenwoordiger: Einde van de pandemie in zicht – blijkbaar ook zonder vaccinatie
Volgend artikelImmunoloog: Pfizer, Moderna vaccins kunnen langdurige chronische ziekte veroorzaken die pas na jaren aan het licht komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Opruimen de politiek/politiekers, want zonder beulen kunnen de hitlers die achter deze smeerlapperij zitten niks, en dan is deze hysterie morgen voorbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in