Volgens cijfers die door de Britse regering zijn vrijgegeven via het Office for National Statistics, hebben mensen die driemaal zijn gevaccineerd 4,5 maal meer kans om positief te testen op Omicron dan degenen die niet zijn gevaccineerd, bericht Summit.news.

De cijfers laten ook zien dat dubbel gevaccineerden 2,3 keer meer kans hebben om met Omicron te worden geïnfecteerd dan degenen die geen prikken hebben genomen.

De gegevens, die door Will Jones van de Daily Sceptic in dit artikel zijn samengevat, versterken de bewering dat de Omicron-variant effectief is in het omzeilen van vaccins.

“Merk op dat dit de kans is dat een infectie Omicron is, als een persoon geïnfecteerd is, dus het vertelt ons niet hoe waarschijnlijk het is dat een persoon in de eerste plaats positief test”, schrijft Jones.

“Dit betekent dat het ons niet vertelt dat de vaccins het over het algemeen erger maken, alleen dat ze het veel waarschijnlijker maken dat een gevaccineerde persoon is geïnfecteerd met Omicron dan een andere variant. Met andere woorden, het is een maatstaf voor hoe goed Omicron zich aan de vaccins onttrekt in vergelijking met Delta. Het feit dat de drievoudig gevaccineerden veel meer kans hebben om met Omicron te worden geïnfecteerd dan de dubbel gevaccineerden, bevestigt dit vermogen om vaccins te ontwijken.”

Jones concludeert uit de gegevens dat:

“De huidige uitbraak van Omicron grotendeels een epidemie van gevaccineerden is en niet wordt veroorzaakt door de ongevaccineerden, maar door degenen die dubbel en driedubbel zijn gevaccineerd.”

In combinatie met het feit dat Omicron snel is uitgegroeid tot het merendeel van de nieuwe infecties, suggereert dit dat de gevaccineerden een buitensporige rol spelen in de huidige uitbraak.”

  Gepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle "Ik zei het toch" paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen

De volledige tabel, met gemodelleerde gegevens van de ONS Infection Survey, is hieronder weergegeven.

De cijfers halen de bewering dat de Omicron-uitbraak een “pandemie van de ongevaccineerden” is, volledig onderuit.

Zoals Will Jones in dit stuk ook documenteert, worden beweringen dat NHS-ziekenhuizen worden overspoeld door ongevaccineerden niet gestaafd door enig daadwerkelijk bewijs.

Desondanks heeft de Britse minister van Volksgezondheid in het weekend de ongevaccineerden de huid vol gescholden over het innemen van ziekenhuisbedden en hen verteld dat ze “echt moeten nadenken over de schade die ze de samenleving toebrengen”.

Britse wetenschappers zullen vandaag bewijzen presenteren dat de Omicron-variant milder is dan eerdere stammen van COVID-19, iets wat gezondheidsdeskundigen in Zuid-Afrika al wekenlang zeggen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Operatie Omicron: De Globalisten bereiden zich voor op Massamoord in de komende wekenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer/BioNTech Covid-injecties herprogrammeren zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen
Volgend artikelPfizer injectie inhoud: La Quinta Columna bevestigt bevindingen van Poolse wetenschapper en Dr. Carrie Madej
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Pfffff, doodziek wordt ik hiervan.

    Er is geen Corona virus, dus ook geen Omicron virus, ik snap dat je een artikel vertaald en plaatst maar zet er dan een voetnoot onder, of begin met een inleiding.

    Want als er geen Corona virus geïsoleerd is, is er natuurlijk ook geen variant van.

    • Dat is waar. De analyse laat echter zien dat zij die meervoudig geprikt zijn, zowel worden en dat zij dit clown carrousel draaiend houden. En daar gaat het om.

  2. Leugens , leugens , leugens ,, hoeveel mensen ( ? ) moeten ze wel inschakelen voor dit ( van papier geld maken ) in stand te houden , ze zullen zich wel niet meer zo lekker vinden , zo hoefden toch maar weinig te liegen voor het goede doel ( ? ) , de betere beloning heeft ook wel wat gedaan , in dat opzicht , nietwaar Artsen , etcetera , Uitzonderingen daargelaten ! . De PCR test is totaal onbetrouwbaar , het zogenaamde virus , kennen ze niet . VanWaar deze tekst Frontnieuws ????????????? . In deze tekst werken jullie mee ,,, aan het in stand houden van de beschreven leugen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in