Niet meer alleen op het internet: Gevaarlijke bewegingen zoals Freedom Convoy worden gevoed door samenzweringstheorieën en, indien correct, gelegitimeerd.

In een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door sensatiezucht en desinformatie, hebben samenzweringstheorieën een vruchtbare bodem gevonden. Deze theorieën worden door velen afgedaan als het gebazel van een paar paranoïden en zijn lange tijd gemarginaliseerd. Maar “deskundigen” waarschuwen dat er een nieuw soort bedreiging aan het ontstaan is: samenzweringstheoretici die gelijk hebben.

De onthulling van overheidssurveillanceprogramma’s zoals PRISM, de onthullingen over de geheime experimenten van MKUltra en de bevestiging van geheime militaire operaties zoals Operatie Gladio hebben ons er nuchter aan herinnerd dat samenzweringstheorieën niet altijd ongegrond zijn. We zijn er zelfs achter gekomen dat de Amerikaanse overheid syfilis-experimenten heeft uitgevoerd op zwarte mensen, wat uiteindelijk verantwoordelijk is voor het hoge aantal SOA’s onder de niet-blanke bevolking.

Meer recentelijk heeft de theorie van laboratoriumlekken die de oorsprong van de COVID-19 pandemie bewijzen, opnieuw een volledig onevenwichtig debat aangewakkerd over de waarheidsgetrouwheid van samenzweringstheorieën. Terwijl de laboratoriumlek-theorie aanvankelijk werd bestreden als een gevaarlijke samenzweringstheorie, heeft deze hypothese onlangs – min of meer per ongeluk – acceptatie gekregen onder de meningen van deskundigen.

En hoewel de ware oorsprong van het virus onduidelijk blijft, heeft het feit dat een moderne samenzweringstheorie elementen van waarheid zou kunnen bevatten, de hoeders van de democratie, zoals journalisten en experts, gealarmeerd. – New York Times: Ga niet in het konijnenhol

Het schrikbeeld van echte samenzweringstheorieën heeft zeer gevaarlijke implicaties voor ons vermogen om te functioneren als een open, inclusieve en rechtvaardige democratische samenleving. Als theorieën die ooit werden verworpen, bevestiging vinden, wordt er getwijfeld aan de geloofwaardigheid van de gevestigde instellingen en deskundigen die ons oorspronkelijk moesten beschermen.

  Japan waarschuwt dat AI de totale ineenstorting van de sociale orde kan veroorzaken

Terwijl minder verfijnde denkers beweren dat de onthulling van de waarheid een noodzakelijke controle op de macht is, waarschuwen deskundigen dat de huidige maatschappij veel complexer en kwetsbaarder is dan toen Fox Mulder en Dana Scully in de serie X-Files samenzweringen van de overheid aan het licht brachten.

Publieke acceptatie van zelfs maar één deel van een samenzweringstheorie zal onvermijdelijk het vertrouwen in belangrijke instellingen ondermijnen en diepgaande gevolgen hebben voor ons vermogen om sociale cohesie te creëren en gemarginaliseerde minderheden zoals BIPOC’s en vrouwen te beschermen.

Deskundigen zijn het erover eens dat een kritische dialoog over de gevaren van samenzweringstheorieën belangrijk is en dat democratische actoren – niet-gouvernementele organisaties en regeringen – om de tafel moeten gaan zitten en moeten uitleggen hoe ze dit gevaar gaan bestrijden. Regeringen moeten ook een dynamisch en robuust kader creëren voor samenwerking met de particuliere sector, zodat we een divers en verenigd front kunnen vormen tegen complotdenken in alle sectoren van de samenleving.

Dit is niet minder dan een strijd voor de democratie zelf en moet daarom transparant en verantwoordelijk zijn en onze democratische waarden krachtig verdedigen. We moeten allemaal samenwerken om factcheckers te versterken en verhalen tegen te gaan die de angsten, onzekerheden en het wantrouwen van mensen uitbuiten. Onze inspanningen moeten gericht zijn op het herstellen van het vertrouwen in instellingen, het beter laten horen van gemarginaliseerde stemmen en ervoor zorgen dat accurate informatie een prioriteit is voor mensen op straat. – Tulane University: Samenzweringstheorieën kunnen het beste niet met feiten bestreden worden

  WEF & VN willen vrije online meningsuiting "reguleren"

Maar het bestrijden van complottheorieën gaat verder dan feiten alleen. We moeten een geïnformeerde en veerkrachtige samenleving opbouwen – een samenleving die in staat is om te gaan met de gevaarlijke uitdagingen die samenzweringstheorieën met zich meebrengen, terwijl we onze kernwaarden van vooruitgang, rechtvaardigheid, gelijkheid en mensenrechten hoog houden.

Want uiteindelijk gaat het om de veiligheid van gemarginaliseerde groepen. En als de geschiedenis ons iets heeft geleerd, dan zijn het deze drie krachtige woorden: Black lives matter. Vrouwenlevens zijn belangrijk.

Onze levens zijn belangrijk.

Via Afru.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Russen hebben nu de mogelijkheid om een ongecontroleerde crash in Europa te veroorzaken, en dat is niet wat Davos van plan wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBijbelse ziekte treft nu gevaccineerden
Volgend artikelEen belangrijke observatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

   • Deus creator et liberator, recreator meus est augustus 17, 2023 at 09:42

    Geld?
    Macht?

    Absoluut en haat naar je medemens. Maar dat zei Bas ook al. maar ik noem het absolute haat.

    • Inderdaad,
     Eerst Geld, veel Geld.
     Dan heb je Macht, veel Macht.
     En dan Sex met kinderen, heelveel sex op het eiland van Epstein.
     Je ken ze wel.
     De koningen, presidenten, premiers, bank directeuren, en heelveel
     Andere Geile Rijken der Aarde.
     En nu de muziek.

   • Dat weerlulletje van de nos…..ik hoorde dat hij met een miljoen is weggelopen daar.

    Te bot voor zelfkritiek. Te gefrustreerd in zijn jeugd als onderdeurtje. Een door de nos opgeblazen ego’tje…….en camerageil van wraak behoefte.

    ” Kijk mij eens geweldig zijn!! ”

    Intrinsiek een stuk onbenul…..en een bruikbaar werktuigje.

    Daar barst het van in dat wereldje.

    Afgestompt en met een leegte die alleen nog maar onderdrukt kan worden met een patserbak en een camera.

    Hij liet een leegte achter die hem volkomen verving.

    Koot en Bie…….de Freek de Jonge’s van deze wereld……die krijgen geen podium meer.

    Te gevaarlijk. Te veel spiegels.

    • Freek de Jonge heeft zich tijdens cojona laten zien als een gestoorde psychopaat. En alle tv helden die wij vertrouwden bleven allemaal akelig stil of ze deden mee of ze zaaiden totale verwarring (rode schoen Johan Derksen en zn duistere MKuktra VI tafelmaatjes). Deze agenda’s draaien al zo lang. Niemand wordt beroemd zonder dat ze meedoen aan het verraad van de mensheid.

     Max Verstappen… NUMMER 33… ik was tot cojona een groot fan van Max en zn vader was mijn jeugd idool. Ze zijn voor mij allemaal van hun sokkel gevallen. Niemand krijgt zomaar toegang tot beroemdheid en een miljoenenpubliek.

     Symboliek wordt hun val.

     • Max Verstappen heeft wel bewezen dat hij de beste piloot bij de F1 is op dit moment.

      Zonder talent kom je niet ver.

      Wat hij voor de rest doet met zijn miljoenen is zijn zaak.

      • @Matt…

       Max is zonder meer een talent. Maar dat getal is een contract met de duivel. En dan haak ik toch echt af. En geloof mij Matt, ik was een hele hele grote fan van Max en zn vader. Maar mensen die contracten met de duivel (33 = vrijmetselaars) afsluiten, die heulen met de satanisten die de hele mensheid willen onderwerpen en willen uitroeien. Max heeft zich bij team WEF aangesloten. Hoe kan je dat nou oké vinden???

       • Jij doet nu hetzelfde, kom dan met feiten en bewijzen.
        Ik weet nog dat hij als enige bleef staan toen iedereen op z’n blm knieen ging en daar over zei dat alle levens telde.
        33 gebruikte hij al toen hij 3 was, denk je dat hij toen met vrijmetselaars bezig was?
        Ik denk dat je hier mee een beetje aan het doordraaien bent, sorry.

        • @Frans H…

         Je hoeft geen sorry te zeggen. Je maakt een valide punt, prima toch. Maar om nou meteen te zeggen dat ik doordraai… komop… gaan de wappies elkaar nou de gekte in praten? Inmiddels hebben we allemaal kunnen zien dat geen enkel mens zomaar de top bereikt. Er is een groot schaakspel gaande en jongens als Max worden daar bewust of onbewust voor gebruikt. Kijk maar hoe ze ons nu tegen elkaar opzetten. En waarom zou Max niet vanaf zn geboorte zijn ingelijfd? Jos Verstappen wilde zelf graag kampioen worden, maar het is nooit gelukt… wie zegt niet dat ons Joske een deal heeft gesloten en dat dit nummer daar het bewijs van is. Je onderschat hoe heel veel beroemdheden en politici gewoon dmv MKultra of deals met de duivel groot zijn geworden. Niks ten nadele van Max, maar op het niveau waar Max en zn vader bewegen, lopen de vrijmetselaars rond om mensen met contracten aan hun legertje slaven toe te voegen… en hoe jonger hoe beter.

         Maargoed… ik was een mega fan van Jos en daarna van Max, maar ik blijf wel kritisch ondanks dat het betekent dat mijn idolen van hun sokkel vallen. Je kan wel gepikeerd raken, maar symboliek is gewoon geen toeval. Max speelde tijdens cojona de ‘good guy’ en tijdens BLM dus ook. Misschien was het echt, misschien niet… ik vertrouw gewoon niemand meer die op leeft op niveaus waar de elites hun slaven vangen. Hoe denk jij dat ze ons tegen elkaar uitspelen??? Juist via de grote gezichten en de grote bekendheden… die laten ons vechten door meningen te polariseren en een voor/tegen kamp te creëren. En nu zeg jij dat ik doordraai… haha… je censureert mij gewoon met zo’n opmerking. De media doet exact hetzelfde en jij doet het nu ook. Sta toch eens gewoon open voor mogelijkheden ipv op de kast te springen en mij voor gek te verslijten. Kijk door de wereld!!! Wat en wie is er nog te vertrouwen??? JUIST de grote sporters en celebs zijn allemaal gekocht. Ik was ooit groot fan van Bruce Springsteen en toen bleek hij een covidiaan die Joe ‘Pedo Peter’ Biden steunde alsof zijn leven er vanaf hing… en nu begin ik bijna te kokhalzen als ik zijn muziek hoor. Ik heb alle Bruce Springsteen cd’s en lp’s weggegooid. En zo zijn er wel meer door de mand gevallen. De waarheid is rauw en hard. Spreek me tegen, ga met me in gesprek, maar zeg niet dat ik doordraai, want dat is echt de msm strategie om mensen te laten zwijgen.

      • @Matt…

       En vwb talent… google eens op de tatoeages van Lewis Hamilton. Die heeft zn hele lijf vol gezet met vrijmetselaars tatoeages. Wake up Matt… deze ’talenten’ hebben allemaal een contract met de duivel. Hoe kan je nou elke de vijand aanwijzen in Oekraïne en in de EU en de USA, maar deze handlangers pakt niemand aan. Ze werken voor de duivels die ons willen vernietigen, daarom krijgen ze alle kansen die ze krijgen. En vwb talent… in de F1 maakt het nogal wat uit in welke auto en in welk team je rijdt. Jos Verstappen was ook een mega talent, maar hij kreeg niet de juiste kansen en werd dus geen wereldkampioen.

      • Dat rondscheurende lulletje, puur spelen voor het proletariaat.
       Allemaal voor de sociaal zwakkeren, net zoals die tegen elkaar in een weiland oprijende homo’s met een bal.

       Zo controleert men de simpelen van geest.

      • Max heeft geen talent net zo als zijn vader, als Maxi onvergetelijk wil worden dan een arton senna momentje, hij heeft gelukkig niet dat verrotte karakter van zijn vader, wat een misselijke kerel is dat en een verbeelding, walgelijk.

     • “Why should they ask me to put on a uniform and go 10,000 miles from home and drop bombs and bullets on Brown people in Vietnam while so-called Negro people in Louisville are treated like dogs and denied simple human rights? No I’m not going 10,000 miles from home to help murder and burn another poor nation simply to continue the domination of white slave masters of the darker people the world over. This is the day when such evils must come to an end. I have been warned that to take such a stand would cost me millions of dollars. But I have said it once and I will say it again. The real enemy of my people is here. I will not disgrace my religion, my people or myself by becoming a tool to enslave those who are fighting for their own justice, freedom and equality. If I thought the war was going to bring freedom and equality to 22 million of my people they wouldn’t have to draft me, I’d join tomorrow. I have nothing to lose by standing up for my beliefs. So I’ll go to jail, so what? We’ve been in jail for 400 years.”

      I will not disgrace my religion, my people or myself by becoming a tool to enslave those who are fighting for their own justice, freedom and equality… If I thought the war was going to bring freedom and equality to 22 million of my people they wouldn’t have to draft me, I’d join tomorrow.

      Muhammad Ali

      Mega populair en op de top van zn roem en influence
      En dan zegt hij dit, dat kan de deep state niet hebben
      Alle media sport politiek is van zulke personen gezuiverd . !!!

 1. “ samenzweringstheoretici die gelijk hebben.”
  Ik lees alleen maar de kracht van de waarheid.
  Het is mijn lijfspreuk geworden; blijf de waarheid vertellen.
  Alleen met heel veel geweld van hun zijde, kan het leugenachtige narratief van de criminele organisaties blijven bestaan.
  Meest recente voorbeeld zijn de branden op Hawaï, vreselijk.
  Maar ondanks, misschien wel dankzij, al dit geweld zal de waarheid zegevieren.
  Maar wordt nog een rollercoaster.

 2. Bio wapen SARS-Cov-2 werd gemaakt in de laboratoriums van Fort Detrick Maryland USA en naar de Military Games gebracht en verspreid in oktober 2019 door de Amerikaanse miitaire atleten aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid waren het geen atleten maar CIA gasten want ze wonnen geen een medaille, deze informatie was reeds bekend in de loop van 2020 toen bij ons de boel op zijn kop werd gezet en de gevolgen hiervan wordt nog steeds hinderlijk merkbaar voor veel mensen, met zo’n vriend als de VS heb je geen vijanden meer nodig.

  “VS lieten SARS-Cov-2 opzettelijk los in Wuhan”

  De Amerikaanse oHet Covid-19-coronavirus is “opzettelijk vrijgegeven” door de Verenigde Staten in Wuhan, China, met als doel een wereldwijde pandemie te veroorzaken om de acceptatie van vaccins door het publiek te vergroten, zei een Amerikaanse zakenman die gespecialiseerd is in patentcontroles.

  David Martin, de oprichter en voorzitter van vermogensbeheermaatschappij M Cam, zei eerder deze maand op een internationale Covid-top georganiseerd door het Europees Parlement in Brussel dat de VS verantwoordelijk waren voor het maken van beide coronavirussen die de uitbraken van ernstig acuut respiratoir syndroom veroorzaakten – of SARS – in 2003 en de Covid-19-pandemie in de afgelopen drie jaar.nderzoeker Martin van Patenten vertelde het op de EU International Covid Summit >>>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/06/us-intentionally-released-sars-cov-2-in-wuhan/

  WUHAN-GATES – 6. Te veel gevallen van griep op militaire spelen in China. Vermoedens van COVID-19 door Italiaanse en Franse atleten >>>

  https://www.gospanews.net/en/2020/05/07/wuhangate-6-too-many-influenzas-cases-at-military-games-in-china-suspects-on-covid-19-by-italian-and-french-athletes/

 3. “ samenzweringstheoretici die gelijk hebben.”
  Ik lees alleen maar de kracht van de waarheid.
  Het is mijn lijfspreuk geworden; blijf de waarheid vertellen.
  Alleen met heel veel geweld van hun zijde, kan het leugenachtige narratief van de criminele organisaties blijven bestaan.
  Meest recente voorbeeld zijn de branden op Hawaï, vreselijk.
  Maar ondanks, misschien wel dankzij, al dit geweld zal de waarheid zegevieren.
  Maar wordt nog een rollercoaster.

 4. off topic

  Eerst zien en dan geloven achter je voordeur

  De stopzetting van de communistische ondermijning van Soros heeft een bredere betekenis. Maar wat is het? Slechts twee maanden nadat George zijn zoon de leiding had gegeven, zou dit kunnen betekenen dat Junior weer gezond is geworden. Het zou kunnen betekenen dat de Illuminati zich realiseren dat hun dwaze plannen niet zullen werken EN EEN CONSERVATIEVE TERUGSLAG IS IN DE WERKING. Of het kan betekenen dat er iets groots aankomt, financieel of militair.

  Soros beëindigt ‘meest EU-operaties’ in een ‘Radicale omwenteling’
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/soros-end-most-eu-operations-radical-shift

  “Uiteindelijk zorgt de nieuwe goedgekeurde strategische richting ervoor dat grote delen van ons huidige werk binnen de Europese Unie worden teruggetrokken en beëindigd, waardoor onze focus en toewijzing van middelen wordt verlegd naar andere delen van de wereld”, luidt het bericht, dat een ander bericht citeert dat is verzonden naar personeel op het hoofdkantoor van OSF in Berlijn.

 5. Zo ver, drijven ze het nu al :
  – gelijk hebben met de achtergronden
  – waarschuwen tegen gevaren
  wordt als “gevaarlijk” bestempeld ! …………

  Dit is weer een stap erger, dan het bedrieglijke “nep-informatie”-verwijt.

 6. Met dit verhaal wordt eigenlijk gezegd, dat de huidige machthebbers op vele punten betrapt zijn in hun criminele activiteiten die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat dat dan door die complot critici aan het daglicht hebben gebracht. Dat resulteert dat de bevolkingen steeds minder vertrouwen heeft in deze criminele die zich voordoen als overheden en regeringen of overkoepelende organisaties die zogenaamd het beste met de bevolking voor hebben. Maar in werkelijkheid wereldwijd de bevolking bewust misleid voor eigen gewin.

  Zoals de WEF/EU/WHO/VN/DARPA niets anders zijn dan private instellingen waar corruptie en zwendel hun handelsmerk zijn. Daarom vinden deze private organisaties dat de waarheid vertellers een probleem zijn. Ja voor hun en niet voor de bevolking. Alles wordt 180 graden omgedraaid bij die criminele. Denk maar aan de slogan van de covid injectie. Je doet het voor een ander. Daar werd niet mee bedoeld onze naaste, zoals de interpretatie van de bevolking was. Maar we deden het voor deze misdaad syndicaat, omdat zij vinden dat te veel mensen op de wereld zijn.

  • Ik ben niet meer bang. We hebben niks te verliezen en alles te winnen.

   Every man dies. Not every man really lives.

   -William Wallace

  • Ik moest opeens denken aan een citaat van Simon Carmiggelt: “De werkelijkheid kun je niet opschrijven want die gelooft niemand”. De overheid is veel te bang dat hun duistere geheimen onthuld worden en daarom bedachten ze de woorden Wappie en Complotdenker.

 7. “Als theorieën die ooit werden verworpen, bevestiging vinden, wordt er getwijfeld aan de geloofwaardigheid van de gevestigde instellingen en deskundigen die ons oorspronkelijk moesten beschermen.”

  Wat ik in mijn research keer op keer tegenkom, is dat gevestigde instituten het tegenovergestelde doen van datgene waarvoor zij beweren te staan.
  Zo heb ik in de arena van (kinder)vaccinaties het RIVM nog nooit op waarheid kunnen betrappen. Wat ik daar wel zie, is dat vaccinatie een emotonele religie is (“Vaccinaties zijn veilig en effectief”) die koste wat kost verdedigd en in stand gehouden moet blijven. Terwijl simpele, rationele logica — hoe kun je ooit gezondheid en heelheid verwachten van het inspuiten van giftige, kunstmatige chemische- en metaalverbindingen, cellen van geaborteerde babies en tal van giftige E-nummers (waarvan het Ondervoedingscentrum — een ander twijfelachtig instituut, want geïnfiltreerd door Big Farma en Big Food –beweert dat die allemaal eender zijn, namelijk veilig…
  De lijst van voorbeelden is uiteraard veel langer, maar deze spreken voldoende voor zich, lijkt me.

 8. Net alsof de overheid en haar media nooit veranderen met hun verhaaltjes / narratief

  Zo rond de jaren 40 – was de USSR goed de NAZIs slecht
  Zo rond de jaren 50 – was de USSR slecht de NAZIs slecht en de joden waren zielig
  Zo rond de jaren 60 – was de USSR slecht de NAZIs slecht en de joden en israel waren zowat heilig
  Zo rond de jaren 70 – was de USSR mwah de NAZIs slecht en de joden en israel waren heilig
  Zo rond de jaren 80 – was de USSR waardeloos de Russen zijn goed de NAZIs slecht en de joden en israel waren heilig verklaart
  Zo rond de jaren 90 – was de USSR finito de Russen zijn goed de NAZIs mwah en de joden en israel waren heilig verklaart
  Zo rond de jaren 2000 – was de Russsen zijn goed de NAZIs hadden best een goede economie en de joden en israel waren heilig
  Zo rond de jaren 10 – was de USSR mwah de NAZIs best oke en de joden en israel waren nog wel beetje heilig
  Zo rond de jaren 20 – de Russen zijn slecht de NAZIs zijn goed en de joden en israel zijn schijnheilig.

  Kortom ook het overheids narratief shifts alle kanten op
  Dus het Ministerie van Authenticiteit, Originaliteit en Waarheid is ook maar een windfaan

  Op youtube is een ton aan soft-nazi porn te vinden;
  – dappere en keurige soldaten aan het oostfront verhaaltjes in overvloed

 9. We are shifting our physical bodies from the 3D to 5D vibration where the frequency fences are, to higher vibrating structures. We are building these structures and when the body can attune to them we are able to be shifted into them and released of these harnesses. This is why we are giving you this information, please have patience and know this is designed to shift core cellular structures and remove cellular memory imbeds, it is more than just absorbing information. As a result, the linear time slot of past-present-future is broken and collapses. A major event is set to occur once our Solar System reaches a critical position within the Photon Belt. This position is known as “The Null Zone”. When the Null Zone is finally reached, the reality of what has been written, channeled and received will dawn upon humanity like a sledgehammer. At that point in time, everyone on Earth will know “what time it is”. Humanity will realize that all the prophecies were made for us, and that they have always been true. Old souls are said to be souls that have experienced many incarnations and are coming full circle, tying their ends on this plane, and learning the deeper meaning to our existence. Rather than chasing material desires like a younger soul, they understand that there is more to life than this. They realise that we are all equal, and that every experience has a spiritual lesson to be gained. Is as old souls revealing the darkness of the soul in this Aquarius periode. They know how to play the real souls play is to be honest and not with fake ego’s. Is opening your third eye to see it ALL as we entering the “Golden Age” for 2000 years in the LIGHT. The Future Is Female is we are in Yin energy with this Pole-Shift energeticly. But you have to be aware that we are entering a new area for be associated with creative individuality with no specific leaders that works for radical change. LIFE ON EARTH IS ASCENDING The increased gamma rays from the sun, along with new frequencies from the earth are effecting all life on the planet. Humanity is awakening to who we really are.

  You cannot stop this = All darkness will be removed. All financial worries will disappear. All diseases become a history lesson from the distant past. This is the end of linear time. It is the total collapse of time. The fifth dimensional frequency is now fully anchored on Earth – those who are ready have made the shift into fifth dimensional consciousness as the first wave. The second and third wave will follow soon……is September with more higher frequenties on earth as they rising day by day. Ascension is no longer an elaborate philosophy.

  It is the reality of the New Earth. The old matrix system still exists for those who cling to it.

  But those who have done the shadow and inner work and experienced the dark nights of the soul are the ones who live in fifth dimensional reality from now on…..is that “BEING” energy that is present on Earth right now in frequencies….: “everything in life is a vibration” these last few months the Schumann scale has been on FIRE 🔥 and these last few days??? check the impact of the power of these energies in the last 48 hours … FUCKIN’ EH this is why I, and every other intuitive creature, have been acutely aware of the worlds activities: intense hearing and sight, skin irritations, lack of appetite and sleep yet dreams are insanely vivid and clear those with Eyes Wide Open 🕊 those who are neurodivergent, especially the children ☺ those with pure hearts and minds ❤‍🔥call it whatever name you wish 🙂5D .. reset .. filter .. rapture .. new world .. cleanse it . is . happening. I honor and thank you all conscious healers! You are raising up the world🌎

  Aquarius periode is about lies they tell you al the time. Have heavy old emotions…..
  Surviving the Planetary Shift – Your Spiritual Journey To 5D Ascension https://youtu.be/miUfJ4ONrWM

  When you become aware of yourself, you can develop a new personality. It helps to let go of past toxic thoughts, emotions, and behavior patterns. You develop self-acceptance and empowerment of the soul. The transformation aims to combine the broken parts of your “soul” into a unified whole.

   • Nope. Myself with mystical visons from past and future and have unlimited acces in memories with a worldwide view as I can remember everything. Is knowing this = Everyone’s QR code is a Blueprint of the cosmos and therefore can always be found CONTAINING EVERYTHING that EVERY SOUL has EVER THOUGHT, SAID and DONE in the COURSE OF ITS EXISTENCE, but which also RECORDS everything as to its future possibilities. Is tune in with your third eye is seeing it ALL.

 10. Je bent geen emotie en frequentie van een ander en het is niet jouw leven is je eigen leven leven.

  Je verspeelt je tijd aan het bezig zijn van een anders leven. Als resultaat aan het einde van je leven kom je erachter dat je het leven van een ander hebt geleefd en eigenlijk zelf niet geleefd.

  Zonde van je tijd en met name als het naargeestige mensen zijn. Je het je tijd verspeelt die je beter anderen had kunnen benutten. Jouw eigen echte leven.

  ‘Universele spiritualiteit’ ‘Het gaat er niet om in God te geloven, maar om je ingeboren goddelijkheid te leven. In God geloven betekent feitelijk helemaal niets. God kennen betekent alles. Je kent God door je innerlijke goddelijkheid naar buiten te brengen en alle eigenschappen van God in jou, te leven’ en/of te beleven….

  Als resultaat ga je er jonger uitzien = Bijzonder! Als je je emoties zuivert en beperkende patronen en zware ballast uit het verleden bevrijd ben je daadwerkelijk lichter. Je frequentie is hoger. Je kunt meer van jezelf en van het leven houden. Je begint samen te vallen met het beste in jezelf: degene die je werkelijk bent.

  KLAAR VOOR JE UPGRADE? Breng de liefde in je leven = Op 16-8 is de Leeuwenpoort-energie op zijn hoogtepunt. Het getal acht representeert oneindigheid, kracht en overvloed en vormt de brug tussen materiële en spirituele dimensies. Het helpt je om de liefdesstroom in jezelf te ankeren in de realiteit.

  Maak gebruik van de energie van Sirius, van de Zon en Venus in Leeuw, en ervaar hoe het groepsveld een ‘amplifier’ is, een versterker die jouw ervaring verdiept! Daardoor en door de gezamenlijke intentie ontstaat een portaal tussen de spirituele en fysieke wereld, waarlangs deze bijzondere liefdesenergie de aarde en JOU nog moeitelozer bereikt. Je hart, ziel en derde oog worden verruimd……als het goed is worden we wereldwijd intelligenter = We are more able to “SEE”

  The Photon Belt also ensures that knowledge that has been stored in our consciousness and physical body is activated. Knowledge that was previously stored in cells, bones and our DNA (a potential of 12 strands) becomes available. Brain will no longer operate at 8-20 percent but at FULL CAPACITY……Soon evolution will require a transition to the so-called beta frequency, where the brain works clearly and fog-free. This is a new level that will be the key for each of us to understand our problems and the influence of the Universe on our lives to become real straight from the HART with no false intentions.

  • Andreas augustus 18, 2023 at 07:09

   Duid je op dit artikel van Astrologe Manuela van der Knaap Andreas?

   Stevige energieën van de Leeuwenpoort…!

   Astrologe Manuela van der Knaap

   16 augustus hoogtepunt activatie..

   Manuela van der Knaap
   “Er wordt veel geschreven over de 8-8 poort en ik wil je mijn perspectief daarop geven. Astrologie is mijn ingang naar informatie en inzichten en mijn ervaring is dat astrologie op een meer verfijnde manier de informatie geeft met planetaire uitlijning; dus tot in de fysieke (stoffelijke) aan toe. Meestal als er numerologisch iets ‘aan de hand’ is, dan zie ik in de astrologie óók grotere activaties. En ook bij de elektromagnetische verstoringen van de Zon, want de Zon is het doorgeefluik van frequenties, die ons zonnestelsel instromen. Dus bij alle energetisch activaties is de Zon ook altijd extra actief.

   Astrologisch zie ik al een paar maanden bijzondere activaties van het hart, die nu in augustus tot een hoogtepunt komt rond de nieuwe Maan van 16 augustus. Deze maan is een bijzondere uitlijning van het hart. Dit proces wordt afgerond met de volle SUPERMaan van 31 augustus..! Dit zal in het najaar verder doorwerken in ons en in de wereld. Het innerlijke proces gaat over uitbreiding van het hart op alle levels van uitdrukking van ons bestaan.
   x
   Dus overal waar wij met onze expressie en creativiteit aanwezig zijn komen nieuwe verbindingen met en naar het kosmische Hart tot stand. Maar ook zal alles waar wij aanwezig zijn een autonome hartkamer krijgen. Concreet houdt dit in dat ieder orgaan, iedere vezel en alles wat we aandacht geven liefde kan activeren, aanraken, genereren. De hersenen hebben hier de meeste moeite mee, was de ervaring.
   Dus daar kun je strubbelingen en ongemakken ervaren; maar ook de hersenen leren dus vanuit de oorspronkelijke liefdesstrilling van het universum en het Al-bewustzijn te functioneren.
   x
   Net zoals alle andere expressies van ons bestaan. want dat is wat onze oorsprong is: LIEFDE. Dat is wat al maanden aan het opbouwen is en nu tot een hoogtepunt komt! Dit hebben we in mijn meditatie-webinars ervaren en kom ik in de consulten tegen. Ik werk samen met het grotere omvattende veld van natuurwezens van de mineralenwereld en die dragen mij mineralen aan die de processen ondersteunen, die in samenwerking op nieuwe frequenties open gaan.
   De nieuwe Maan op 16 augustus én de volle SUPERMaan van 31 augustus (HIER) zijn daarin een belangrijke factor. Je bent van harte welkom om mee te doen met de meditatie. Lees meer over de ontwikkelingen van het hart in de artikelen over de nieuwe en volle Maan op mijn website. Daarin staan verschillende processen rondom het hart de beschreven van de afgelopen maanden. Lees verder >>>

   https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/stevige-energieen-van-de-leeuwenpoort/

 11. Geld. Alles gaat om geld. Als de “complot denkers” gelijk blijken te hebben, dan valt er niks meer te boeren aan de Leeghoofden die langzaam aan ook zelfstandig beginnen te denken, of tenminste iets gaan zien. Je kan namelijk zo ontzettend goed gebruik maken van de Empty Heads voor je kwaadaardige doeleinden voor zelfverrijking en macht, omdat ze toch geen zin hebben om eigen waarnemingen te doen en de touwtjes aan elkaar te verbinden zodat je het bedrog kan herkennen. Leeghoofden laten zich als kindjes leiden door de Staat Pappa’s en Mamma’s en vinden het dus heel erg als blijkt dat Pappa en Mamma hun bedrogen hebben. Als Agressor krijg je daar gelazer mee. Dus, de Agressors voelen nattigheid waarvoor ze een stokje gaan steken. Mooi toch, zoals alles loopt? Evolutie heet dat. En straks de ruimte in, de zonnevlammen, de pole shift, de Alien. Yippie!

  • @Immortal…

   Ik keek laatst de film Book of Eli… dat gaat over een wereld na een oorlog waarbij de koepel is gesloopt en de meeste mensen op aarde levend zijn verbrand. Ik moest meteen denken aan wat jij hier al eens in je reacties hebt verteld.

 12. Beste Andreas

  Ik volg dit soort zaken al jaren….

  Te vinden op wakkere mensen.nl.

  En we worden daar al jaren gepamperd met onze geweldige inzichten……onze moed……ons geduld……lichtmeesters zijn we…… een uitdrukking van het Goddelijke zelf……we worden geprezen als de nieuwe leiders van straks……na de scheiding van de bokken en de schapen…….straks….. spoedig…… binnenkort…….eerder dan je denkt…..en dat hoor/lees ik al jaren en jaren.

  Zoethoudertjes?…..ik heb het lang geloofd….. allemaal.

  Soms voel ik mij alleen met God

  maar vogels zingen in de bomen

  en de hel schrijd lachend voort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in