In een verborgen beeldopname onthult CNN technisch directeur Charlie Chester hoe de zender actief en moedwillig kijkers manipuleert om de publieke opinie te vormen – en om hogere kijkcijfers te krijgen.

“Elke verslaggever bij CNN – wat ze eigenlijk doen is ze vertellen de persoon wat hij moet zeggen. Ze leiden hen altijd in een bepaalde richting voordat ze zelfs hun mond open doen. De enige mensen die CNN toestaat om mee te doen, zijn meestal degenen met een lange geschiedenis van het doorslikken van het aas”, stelt hij.

“Ik denk dat het een kunst is om te manipuleren, om te buigen, om dingen twee keer te zeggen. Er zijn kleine subtiliteiten in hoe je mensen manipuleert. Ik bedoel, het is genoeg om de wereld te veranderen”, begrijp je?

Charlie Chester onthult ook in de stealth-opname, die Project Veritas heeft vrijgegeven, hoe CNN actief de coronadoden en de zogenaamde pandemie misbruikt om kijkers achter het scherm gevangen te houden.

“Het gaat allemaal om angst. Angst beïnvloedt kijkcijfers. Angst is wat ervoor zorgt dat je blijft kijken”, merkt hij op, eraan toevoegend dat dit de reden is waarom CNN de vermeende Corona sterftecijfers voortdurend op het scherm heeft.

Volgens Chester belt CNN-topman Jeff Zucker tijdens live-uitzendingen meestal de redactiekamer op en geeft medewerkers opdracht om de coronadoden op het scherm weer te geven om de aandacht van kijkers te trekken en dat dit belangrijker is dan de nieuwsberichten die ze laten zien.

Hij legt verder uit dat CNN het publiek actief manipuleert en dit verbergt om hun politieke agenda te bevorderen:

Google verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID - Arts vecht terug

“Niemand zegt deze dingen hardop, maar het is duidelijk gebaseerd op een groot aantal nieuwsberichten die CNN heeft gepubliceerd. Het feit dat we een segment hebben dat “The God Stuff” heet wat een feel-good programma is, er is een speciaal moment aan het einde, bijna als een ijsje om al het andere dat je hebt doorgemaakt (in het programma) te verlichten. Iets zoets om mee te eindigen want al het andere is kommer en kwel”.

Twitter krijgt kritiek te verduren nadat het Project Veritas-profiel James O’Keefe slechts een dag na de onthulling van het platform heeft geschorst, met beschuldigingen dat hij valse accounts beheerde.

Frontnieuws heeft reeds eerder vermeld hoe CNN actief de voormalige president Donald Trump bestreed en hoe de zender herhaaldelijk politieke standpunten inneemt, en in feite optreedt als een links-liberale propagandakanaal.

Facebook factcheckte arrogant de dood van een vrouw op waarheid en betwist haar zelfgerapporteerde vaccinatiekwetsuren

1 REACTIE

  1. Wat Veritas aan het licht gebracht heeft, is ongetwijfeld slechts het tipje van de stinkende mainstream media mesthoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here