Cerebrale veneuze trombose bijna even vaak met mRNA-vaccins als met Astrazeneca’s vectorvaccin

0
1455

Uit een nieuwe studie van de universiteit van Oxford blijkt dat hersenen veneuze trombose bijna even vaak optrad na vaccinatie met de mRNA-vaccins van Biontech/Pfizer en Moderna als met het vectorvaccin van Astrazeneca.

Zoals gemeld door de Freiewelt, hebben wetenschappers uit Oxford een nieuwe studie gepubliceerd waaruit blijkt dat cerebrale veneuze trombose in bijna evenveel gevallen optrad na vaccinaties met mRNA-vaccins van Biontech/Pfizer en Moderna als met het het momenteel wijdverspreide vectorvaccin van Astrazeneca.

Naar verluidt komen de gevaarlijke bloedstolsels in vier op de miljoen gevallen voor. Het vaccin van AstraZeneca treft vijf op de miljoen mensen.

Wetenschappers van de universiteit van Oxford steuneen niettemin de vaccinatie-campagnes omdat volgens hen het risico van cerebrale veneuze trombose ten gevolge van infectie met het Coronavirus nog veel groter is, namelijk 39 gevallen per miljoen.

Een conclusie die in tegenspraak is met de bevindingen van het Noorse Instituut voor Volksgezondheid, dat op basis van berekeningen waarbij het risico om te sterven aan de ziekte Covid-19 onder de verschillende leeftijdsgroepen is vergeleken met het risico om te sterven aan de aandoening met ernstige bloedstolsels na AstraZeneca-vaccinatie, besloten heeft om in Noorwegen het AstraZeneca-vaccin te schrappen uit het Coronavirus-immunisatieprogramma.

Niet vermeld in de Oxford studie zijn echter de vele andere bijwerkingen die momenteel wereldwijd van vaccinaties worden gemeld. Momenteel is vooral het vaccin van AnstraZeneca in het nieuws wegens de neveneffecten en de gevaren ervan.

Onlangs werden ook vaccinaties met de werkzame stof van Johnson & Johnson gepauzeerd nadat ook daar bij zes patiënten cerebrale veneuze trombose was opgetreden.

Tweede Franse ziekenhuis roept op tot onbeperkte staking tegen gedwongen vaccinatie

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates “briljante” maar duivelse geest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here