De christelijke activiste Bevelyn Beatty werd door de politie weggesleept nadat zij een blik verf op de ‘Black Lives Matter’ straatschildering voor de Trump Tower op de Fifth Avenue in New York had leeggegooid.

Activisten dumpen al de hele week verf over de controversiële muurschildering en zeggen dat ze van plan zijn door te gaan omdat “BLM een marxistische beweging is”.

Bevelyn Beatty is een zwarte, conservatieve, christelijke activiste, en is geen onbekende in de controverse. Ze is de straat op gegaan in Seattle om demonstranten en aanhangers van Joe Biden te confronteren, ze is gearresteerd voor het protesteren buiten Planned Parenthood in New York, en gearresteerd voor het verstoren van een gemeenteraadsvergadering over gezichtsmaskers in Florida, slechts twee weken geleden.

Beatty was op zaterdag in New York, dit keer richtte ze zich op de gigantische, gele ‘Black Lives Matter’ straatschildering die vorige week op Fifth Avenue is geverfd door burgemeester Bill de Blasio. Beatty liep over de straatschildering en goot een blik zwarte verf over de boodschap, en chantte “Jesus matters” en “refund the police”, schrijft RT USA.

Toen de politieagenten op haar toekwamen, viel Beatty op haar knieën om de verf over de straatschildering te verspreiden, terwijl omstanders tegen haar vloekten, schreeuwde ze “We zullen Black Lives Matter nooit steunen”, en een agent in de verfplas uitgleed en op de grond belandde. Beatty en een andere vrouw werden gearresteerd.

BLM terroristen gooien molotovcocktail naar de politie... BLM sukkel gaat in de fik

Beatty is niet de eerste activist die bezwaar maakt tegen de straatschildering. In feite is ze de derde deze week. Twee mensen werden eerder op vrijdag gearresteerd voor het kliederen van blauwe verf over de straatschildering, waarbij de activisten “all lives matter” en de pro-politie slogan“blue lives matter” scandeerden. Op Twitter gebruiken de verfsmijters de hashtag #OperationPaintDrop’ en hebben verklaard de straatschildering elke dag te vandaliseren totdat burgemeester de Blasio deze verwijdert. Verschillende noemen ‘Black Lives Matter’ een Marxistische organisatie.

De politieagenten die de straatschildering moeten bewaken zijn naar verluidt boos omdat ze zijn toegewezen “verf” te babysitten te midden van een piek in de criminaliteit in de stad.

27 politieagenten in New York bewaken BLM-schildering buiten Trump Tower

5 REACTIES

  1. Veel respect voor deze vrouw.
    Volgende keer ook een pot verf over de kop van burgemeester (?) Bill de blaaskaak uitgieten.

  2. Satans plannen

    Telegrafie (afgeleid van de Griekse woorden τηλε (ver) en γραφειν (schrijven) is het versturen van berichten (telegrammen) over een lange afstand. Het verschil met gewone post is dat bij telegrafie alleen de informatie verstuurd wordt, niet de fysieke brief. In de loop van de geschiedenis werden hier verschillende technieken voor gebruikt. Degene die de telegraaf bedient noemt men een telegrafist.

    https://youtu.be/yl-Qz4WSdjE

    Kijk ze allemaal aub
    Edwin Vissers

    https://youtu.be/l9qxf7BTbxk
    https://youtu.be/YMPMug6CSbc
    https://youtu.be/Txt532odKqM
    https://youtu.be/LXHLYl9ccPc
    https://youtu.be/btWNPuZkr3Q
    https://youtu.be/biE1t3C3aXs
    https://youtu.be/7coRq4k-NG8
    https://youtu.be/ohK6UzURsp0
    https://youtu.be/3PPbvJeVHxI
    https://youtu.be/IQb24VGB4tw
    https://youtu.be/nwKhRF6Crnc
    https://youtu.be/O0Zot6yAV08
    https://youtu.be/DbrppH5Q-Uc
    https://youtu.be/_Gb-isSXAn0
    https://youtu.be/c6DGlv-s0oY
    https://youtu.be/0nNjMSBkeEc
    https://youtu.be/i64w1kkwbtU
    https://youtu.be/eWw4I2XQhsY
    https://youtu.be/cxG6QQPi8vQ
    https://youtu.be/8BR9tpPCNrk
    https://youtu.be/W9W8iTvKoFM
    https://youtu.be/N3mk8PLr6s0
    https://youtu.be/r2IXX4hKKQ8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here