De christelijke activiste Bevelyn Beatty werd door de politie weggesleept nadat zij een blik verf op de ‘Black Lives Matter’ straatschildering voor de Trump Tower op de Fifth Avenue in New York had leeggegooid.

Activisten dumpen al de hele week verf over de controversiële muurschildering en zeggen dat ze van plan zijn door te gaan omdat “BLM een marxistische beweging is”.

Bevelyn Beatty is een zwarte, conservatieve, christelijke activiste, en is geen onbekende in de controverse. Ze is de straat op gegaan in Seattle om demonstranten en aanhangers van Joe Biden te confronteren, ze is gearresteerd voor het protesteren buiten Planned Parenthood in New York, en gearresteerd voor het verstoren van een gemeenteraadsvergadering over gezichtsmaskers in Florida, slechts twee weken geleden.

Beatty was op zaterdag in New York, dit keer richtte ze zich op de gigantische, gele ‘Black Lives Matter’ straatschildering die vorige week op Fifth Avenue is geverfd door burgemeester Bill de Blasio. Beatty liep over de straatschildering en goot een blik zwarte verf over de boodschap, en chantte “Jesus matters” en “refund the police”, schrijft RT USA.

Toen de politieagenten op haar toekwamen, viel Beatty op haar knieën om de verf over de straatschildering te verspreiden, terwijl omstanders tegen haar vloekten, schreeuwde ze “We zullen Black Lives Matter nooit steunen”, en een agent in de verfplas uitgleed en op de grond belandde. Beatty en een andere vrouw werden gearresteerd.

  Minstens 9.245 Amerikanen zijn positief getest op COVID-19 na volledige vaccinatie; 132 doden

Beatty is niet de eerste activist die bezwaar maakt tegen de straatschildering. In feite is ze de derde deze week. Twee mensen werden eerder op vrijdag gearresteerd voor het kliederen van blauwe verf over de straatschildering, waarbij de activisten “all lives matter” en de pro-politie slogan“blue lives matter” scandeerden. Op Twitter gebruiken de verfsmijters de hashtag #OperationPaintDrop’ en hebben verklaard de straatschildering elke dag te vandaliseren totdat burgemeester de Blasio deze verwijdert. Verschillende noemen ‘Black Lives Matter’ een Marxistische organisatie.

De politieagenten die de straatschildering moeten bewaken zijn naar verluidt boos omdat ze zijn toegewezen “verf” te babysitten te midden van een piek in de criminaliteit in de stad.

27 politieagenten in New York bewaken BLM-schildering buiten Trump Tower

Vorig artikelBrandstichting verdacht in Nantes kathedraalbrand – Rwandese asielzoeker gearresteerd
Volgend artikelPakistan gaat zijn pedofielen chirurgisch castreren en opknopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Veel respect voor deze vrouw.
  Volgende keer ook een pot verf over de kop van burgemeester (?) Bill de blaaskaak uitgieten.

 2. Satans plannen

  Telegrafie (afgeleid van de Griekse woorden τηλε (ver) en γραφειν (schrijven) is het versturen van berichten (telegrammen) over een lange afstand. Het verschil met gewone post is dat bij telegrafie alleen de informatie verstuurd wordt, niet de fysieke brief. In de loop van de geschiedenis werden hier verschillende technieken voor gebruikt. Degene die de telegraaf bedient noemt men een telegrafist.

  https://youtu.be/yl-Qz4WSdjE

  Kijk ze allemaal aub
  Edwin Vissers

  https://youtu.be/l9qxf7BTbxk
  https://youtu.be/YMPMug6CSbc
  https://youtu.be/Txt532odKqM
  https://youtu.be/LXHLYl9ccPc
  https://youtu.be/btWNPuZkr3Q
  https://youtu.be/biE1t3C3aXs
  https://youtu.be/7coRq4k-NG8
  https://youtu.be/ohK6UzURsp0
  https://youtu.be/3PPbvJeVHxI
  https://youtu.be/IQb24VGB4tw
  https://youtu.be/nwKhRF6Crnc
  https://youtu.be/O0Zot6yAV08
  https://youtu.be/DbrppH5Q-Uc
  https://youtu.be/_Gb-isSXAn0
  https://youtu.be/c6DGlv-s0oY
  https://youtu.be/0nNjMSBkeEc
  https://youtu.be/i64w1kkwbtU
  https://youtu.be/eWw4I2XQhsY
  https://youtu.be/cxG6QQPi8vQ
  https://youtu.be/8BR9tpPCNrk
  https://youtu.be/W9W8iTvKoFM
  https://youtu.be/N3mk8PLr6s0
  https://youtu.be/r2IXX4hKKQ8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in