De straat buiten de Trump Tower in New York. De BLM-schildering voor de tweede keer in een week "gevandaliseerd", toen er wat blauwe verf overheen werd gegooid in wat vermoed wordt een "haatmisdaad". Screenshot: YouTube

“Misselijkmakende” politie-inzet om straatschildering van BLM te beschermen nu het geweld in New York escaleert.

De burgemeester van New York, Bill de Blasio, heeft naar verluidt drie politie ploegendiensten met elk negen politieagenten ingezet om de Black Lives Matter (BLM) straatschildering buiten de wolkenkrabber Trump Tower te beschermen.

Bernard Kerik, die onder oud-burgemeester Rudy Giuliani hoofd van de politie in New York was, viel uit op Twitter toen hij hoorde over de bizarre politie-inspanning om geschilderde letters te beschermen. .

Kerik is naast het schrijven van verschillende bestsellers over de politie en justitie in New York ook een ijverige commentator op politiezaken.

Nu levert hij harde kritiek op Blasio’s prioriteiten:

Geweld, schietpartijen en moorden nemen toe in New York City en die clown zet drie ploegendiensten met 24 politieagenten in om een schildering te bewaken!

De zwarte Derrick Gibson, die de volgende burgemeester van New York wil worden, bevestigt wat Kerik heeft gehoord.

Het is waar. Ik was daar aan het praten met de politie, ze zeggen dat ze betaald krijgen om verf te babysitten en er niet blij mee zijn.

Verschillende andere commentatoren noemen de prioriteiten van de Blasio “bizar” en veel critici denken dat hij enorme resources verspilt aan niets, hoewel het politiebudget volgend jaar met een miljard dollar zal worden verminderd, terwijl de criminaliteit sterk zal toenemen.

  4-jarig jongetje vermoord en 4 volwassenen gewond na schietpartij zwarte in de VS

Een advocaat uit Houston, Howard Steele, bekritiseerde de Blasio door te schrijven dat “hij zijn gereduceerd budget gebruikt om zijn kunst- en ambachtsprojecten te bewaken in plaats van het leven van de New Yorkers”.

Politieagenten bewaken een schildering voor een beweging die een hekel heeft aan politieagenten. Zuig op die ironie. En het BLM wil de politie defunden en afschaffen, maar ze hebben er niets op tegen dat de politie HUN schildering bewaakt. Deze wereld is gek geworden, luidt een commentaar.

De zwarte Chirlane McCray en haar man, burgemeester Bill de Blasio, herstellen op 9 juli samen met zwarte machtsactivisten de straatschildering buiten de Trump Tower. Screenshot YouTube

Op 9 juli hielpen de Blasio en zijn zwarte vrouw Chirlane McCray bij een publiciteitsevenement de verf van de straatschildering te herstelen, nadat iemand drie dagen eerder het ‘kunstwerk’ met rode verf had gemorst of “gevandaliseerd”, in wat verdacht werd van kritiek “dat zwarte levens bloedvergieten veroorzaken” door de sterke oververtegenwoordiging van Afro-Amerikanen in ernstige geweldsdelicten.

RT News becommentarieert de gebeurtenis met sarcasme dat de Nobelprijs voor Geneeskunde nu naar Bill de Blasio gaat, omdat hij ontdekt heeft dat Covid-19 zich overal verspreidt, behalve in BLM-protesten.

Amerikaanse politie-eenheid ontbonden voor zogenaamd buitenproportionele schietpartijen, zwarte leiders spijt van het resultaat

Vorig artikelAstrid Lindgren – geprezen tijdens haar leven, naar haar dood door het establishment verguisd
Volgend artikelDood een blanke zodra je deze ziet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ” Politieagenten bewaken een schildering voor een beweging die een hekel heeft aan politieagenten ”

    Bizarro world… ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in