Max Igan, verzetstrijder van het eerste uur, heeft een paar maanden geleden in Mexico zijn (tijdelijke) toevlucht gezocht vanwege de dreigende dictatoriale omstandigheden in Australië. Hij wordt geïnterviewd door de Canadese Josh van de World Alternative Media, ofwel WAM. In dit boeiende gesprek bespreken Max en Josh waarom Max zijn land heeft verlaten, wat er volgens hem met onze maatschappij gaat gebeuren, hoe Max kijkt naar het transhumanisme en de plannen van de NWO, de tirannie in Canada en of we hieruit kunnen komen zonder geweld? En wat is volgens hem de betekenis van dit alles? Het gesprek wordt afgerond met een bijzonder inspirerend einde.

U kunt het hele gesprek hier zien. De duur is 34:10 minuten. De tijdcodes kunt u onderaan de video vinden.
Max Igan over de depopulatie & transhumanisme agenda

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het is niet meer links versus rechts, het is anti-establishment versus pro-establishment
Vorig artikelChina, Rusland en Amerika – Drie leger reclamespotjes om rekruten te werven
Volgend artikelWij zitten midden in een INFODEMIE en er is geen genezing in zicht, want “gezaghebbende” bronnen staan vol met medische misinformatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Two shills. max igan is prince michael of kent with his phony nose and the other is pushing his products. Who is he? I dunno know but these two are the laughing stock of the awaken people. How did they went to Mexico without being vaxxinated? THINK ABOUT IT!

  2. Maar ik heb wel een vraag: wat is er met dat truckersprotest gebeurd in Canada?
    het verdween hier (Roemenie) volkomen van het nieuws.

    Tweede vraag: welke nationaliteit vreemd leger? Afghanen?

  3. Maar meer en meer–sinds de groei van EU en hun “methodiek welke puur fascistisch is, daarna nog eens versterkt met de corona onzin en de het landverraad van Rutte kaag Olongren en de top ambtenaren van de belastingdiens, en in de laatste tijd ook nog de oorlog tegen de Oekie-nazi’s–overweldigt mij het institieve gevoel, dat een nieuwe, beter bewapende, en beter georganiseerde RAF in EU en in NL in het bijzonder meer dan gewenst is, erkennende het feit, dat er geen andere mogelijkheden meer zijn.

    Zo die volzin was een zware bevalling, maarwerd een mooi kind!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in