© Läkemedelsverket

Het Moderne COVID-19 vaccin verhoogt het risico op Myocarditis 15 maal, zo blijkt uit een studie van het Agentschap voor Medische Producten en de Noordse autoriteiten. Het vaccin van Pfizer houdt vijfmaal zoveel risico in, maar in beide gevallen zijn de risico’s veel groter voor jonge mannen, bericht Friatider.se.

De verhoogde incidentie van Myocarditis, vooral bij jonge mannen die met Pfizer of Moderna gevaccineerd zijn, wordt bevestigd in gezamenlijke analyses van Läkemedelsverket (Agentschap voor Medische Producten) en de Noordse autoriteiten.

“Vergeleken met ongevaccineerde mannen van 16-24 jaar waren er tussen de 4 en 7 extra gevallen van Myocarditis per 100.000 gevaccineerden binnen 28 dagen na de tweede dosis van Comirnaty (Pfizer). Na de tweede dosis Spikevax (Moderna) lag datzelfde cijfer tussen 9 en 28 extra gevallen,” zegt Rickard Ljung, professor en arts van Läkemedelsverket en hoofd van de studie, in een persbericht.

De extra gevallen bij mannen van 16-24 jaar betekent dat in de hele bevolking Myocarditis 5 keer meer voorkomt na vaccinatie door Pfizer en ongeveer 15 keer meer na ontvangst van het Moderna-vaccin, vergeleken met ongevaccineerde mensen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dubbel gevaccineerd 20-jarig model ontwikkelt Myocarditis, krijgt hartaanval en beide benen zijn geamputeerdVolg Frontnieuws op Telegram

  De mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd
Vorig artikelWat u en uw gezin moeten doen in de eerste 90 dagen na een catastrofale instorting
Volgend artikelItalië lanceert het eerste Europese sociaal kredietsysteem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. 15 maal hoger risico? Iedereen die doorspuit gaat eraan bedoelen ze.
    Je kan alles wel onderzoeken maar deze zooi hoort allang van de markt gehaald te worden.
    Iedereen die hier nu nog aan meewerkt is heel erg fout.
    Van injecteerders tot de hoge heren artsen.

    • ‘Noords’ is een alternatief voor ‘Scandinavisch’, welk laatste woord binnen Scandinavië minder gebruikt wordt; in het Engels wordt ook ‘Nordic’ gebruikt, bijvoorbeeld in ‘Nordic house’. Scandinavië is geografisch het Scandinavisch schiereiland, waar alleen Noorwegen en Zweden aan deelnemen. Cultureel horen er ook Denemarken, Færøer en IJsland bij (dan heb je het over Noord-Germaans). Finland hoort erbij, omdat het een voormalige kolonie van Zweden was en ook nog een Zweedstalige minderheid kent. Groenland zou je er ook nog onder kunnen scharen en tot slot ook nog Shetland en in mindere mate Orkney en Caitness.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in