Het zal u moeite kosten om wat u nu gaat lezen ergens in de gevestigde Westerse media te vinden, maar de invasie van Rusland in Oekraïne moest wel gebeuren om te voorkomen dat de bioterroristen van de wereld oorlog blijven voeren tegen de mensheid vanuit proxy-locaties in het hele Oost-Europese land, wijzen analisten van State of the Nation erop.

De Russische president Vladimir Poetin had naar verluidt moreel gezien geen andere keus dan “Operatie Azovstal” op touw te zetten, een “speciale militaire operatie” die tot doel heeft niet alleen Rusland, maar ook het onschuldige volk van Oekraïne, en niet te vergeten alle andere soevereine landen, te beschermen tegen de klauwen van de wereldwijde bio-oorlog tegen de mensheid die in illegale Oekraïense laboratoria werd gevoerd. En die bio-oorlog wordt, misschien niet verrassend, geleid door de Verenigde Staten en de NAVO, schrijft Ethan Huff.

“Rusland zag zich genoodzaakt zijn “speciale militaire operatie” in Oekraïne te lanceren om een einde te maken aan de woedende bio-oorlog die de bioterroristengroep VS-VK-NAVO-OEKRAÏNE – vanuit zijn geheime ondergrondse operationele hoofdkwartier in de Azovstal IJzer- en Staalfabriek in Mariupol, Oekraïne – voert tegen de bevolking van Donbass en West-Rusland,” meldt State of the Nation.

Met andere woorden, de slechterik in dit alles is niet Rusland, zoals de Westerse media en regeringsstructuren beweren. Het zijn de Verenigde Staten en het Pentagon, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie, en Volodymyr Zelensky. Deze bioterroristische monsters hebben in heel Oekraïne onder de dekmantel van duisternis biowapens klaargestoomd, en worden nu door de militaire operaties van Rusland ontmaskerd.

  Hongaarse ultrarechtse partij wil deel van Oekraïne afpakken als Rusland conflict wint

“Tot nu toe heeft het Russische leger 30 plus biowapen-laboratoria in heel Oekraïne stilgelegd,” voegt State of the Nation eraan toe. “Het belangrijkste biowapen-laboratorium dat systematisch gebruikt wordt om toekomstige bioterroristische operaties in Donbass en West-Rusland uit te voeren, bevindt zich echter strategisch op het enorme Azovstal-complex in Mariupol.”

Oekraïne exploiteert onschuldige burgers als “menselijk schild”

Mariupol ligt toevallig ongeveer 65 kilometer van de Russische grens. Daarom is Azovstal uitgekozen om één van de grootste biowapenlaboratoria ter wereld te huisvesten: omdat het niet alleen midden in Donbass ligt, maar Azovstal ook het dichtstbijzijnde biolab is van waaruit bio-aanvallen tegen Rusland gelanceerd kunnen worden.

Rusland heeft naar verluidt geprobeerd het onschuldige mensenleven te beschermen dat Oekraïne en zijn Westerse bondgenoten nu als menselijk schild gebruiken om te proberen Rusland ervan te weerhouden een eind te maken aan de activiteiten van de biolabs.

“Daarom is Rusland zo vastbesloten om Avozstal niet op te blazen of zelfs maar de 1000 plus Azov-nazi’s te neutraliseren die daar achter menselijke schilden – onschuldige Oekraïense burgers – verschanst zitten,” legt State of the Nation verder uit.

“Vooral de vrouwen en kinderen zijn waarschijnlijk in de uitgestrekte Azovstal-fabriek gedwongen als een verdedigingsstrategie tegen een totale Russische aanval. Maar het zijn de militaire leiders van de VS en de NAVO, de Westerse intelagenten, de AFU-officieren en de Oekraïense soldaten die in Azovstal schuilen, die Rusland echt wil en wil veiligstellen, vooral degenen die op de hoogte zijn van de bioterroristische operaties.”

Poetin weet al een tijdje precies wat die Azovstal-biolabs onder dekmantel van duisternis aan het doen waren. Hij heeft geprobeerd zoveel mogelijk bewijsmateriaal te vergaren, zodat hij het, als de tijd rijp is, aan de wereld kan voorleggen om iedereen te laten zien dat de ware schuldigen aan het wereldwijde bioterrorisme de VS, het VK, de EU, en de NAVO zijn.

  De potentiële volgende Britse premier zegt "gereed" te zijn om atoomwapens te gebruiken indien nodig

“Dit is precies de reden waarom de Azov-nazi’s zo’n vrij spel kregen om de burgers van Mariupol te terroriseren. Zij handelden op bevel van hun NAVO-commando’s, Pentagon-meesters en CIA-overheersers om absolute controle uit te oefenen over de bioterreur-misdaadplaats Azovstal.”

“Is dat niet de reden waarom deze hardcore neonazi’s het Azov-regiment en het Azov-bataljon worden genoemd (zoals in Azovstal)? Deze geharde huurlingen zijn daar neergezet om brute verdedigings- en beschermingsdiensten te verlenen aan de Zio-Anglo-Amerikaanse bioterroristische operaties.”

Rusland besloot dat het geen andere keus had dan een einde te maken aan deze slow-motion genocide, die zich uiteindelijk buiten Donbass tot in Rusland zou hebben uitgebreid. Hij moest dit ding in de kiem smoren voordat er een wereldwijde genocide uit voort zou vloeien, wat met de COVID-19 plandemie schijnt te zijn geprobeerd.

De machthebbers in het Westen hebben duidelijk toekomstige plandemieën al klaarliggen om uitgevoerd te worden, maar de invasie van Poetin zou hen wel eens kunnen tegenhouden voordat ze de kans krijgen om te beginnen.

Waar het op neerkomt, is dat Poetin volgens analisten de morele plicht had om in te grijpen, en dat is precies wat hij gedaan heeft. Oekraïne ligt op de drempel van West-Rusland en de meeste van de dichtstbevolkte steden van Rusland, dus Poetin doet op zijn minst wat nodig is om zijn eigen volk te beschermen, en dat is veel meer dan de “leiders” van Amerika ooit de moeite zouden nemen om voor de Amerikanen te doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïense Minister van Defensie biedt Oekraïne aan als "testterrein" voor NAVO-wapens

Lees meer over:

Vorig artikelCardiovasculaire noodgevallen in Israël met 25% toegenomen na uitrol COVID-19 vaccin
Volgend artikelWij zijn een nieuwe tijd binnengegaan waarin het einde van de wereld een zeer reële mogelijkheid is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Oh ja? Echte kenners zijn het niet met jou eens. Carl von Clausewitz, “war is politics by other means”.

  • Dat weet Amerika ook wel maar wat moet je als de oorlogsindustie jou enige inkomsten zijn.

   Dan creëer je de ene na de andere oorlog.

   Voor de duidelijkheid: Ruslands oorlogsindustrie produceren tegen 10% ten opzichte van Amerika.
   Rusland heeft een gigantische grondstoffen voorraad die voor het westen broodnodige zijn.

   Rusland verdient 2 maal zoveel aan hun grondstoffen sinds de Europese sancties.
   De Roebel blijft maar stijgen en is nu al veel sterker dan voor de oorlog.

   Wie denk je dat dit gaat winnen …. Rusland

   Afgezien dat het zoals altijd weer over de rug gaat van alle burgers.

   Je krijgt wat je verdient: blijf vooral stemmen op VVD, D666, CU, CDA, PVDA, GROENLINKS, VOLT, SP. Dan ben je er verzekerd van nog meer van dit soort shit.

   • Wat gaat Europa doen met de elektrische auto als ze de benodigde grondstoffen niet meer krijgen van Rusland ?
    Wat gaat er gebeuren als chip fabrikanten hun grondstoffen niet meer krijgen van Rusland ?
    Wat gaat er gebeuren als Rusland stopt met de export van gas en kunstmest …. dan komen er enorme voedsel tekorten.

    Dan kunnen onze criminele politici wel met hun vette vingers naar Rusland wijzen maar het zijn deze volgevreten politici die u uit laten hongeren en in armoede storten …. niet Rusland.

    Blijf vooral op dat tuig stemmen.

    • Die kunstmest is het probleem niet. Laat de boeren gewoon hun mest uitstrooien zoals ze dat al duizenden jaren hebben gedaan! Dat is ook veel gezonder dan die KUNSTmest

  • Domme opmerking van je. Er is nog nooit vrede geweest ZONDER oorlog. Na de oorlog is er sprake van een overwinnaar en word de vrede getekend.

 1. Geen ja, geen nee. Wel een stukje waar propaganda van de andere kant af vol op het orgel zit….

  Waarom geen objectieve verslaggeving? Er is geen goed of slecht, er is stompzinnigheid en arrogantie, hebzucht en afgunst, ingeslagen haat en opgedrongen denken……door deze dingen niet juist te benoemen en steeds maar weer leugens de geschiedschrijving te laten domineren worden hen na ons niet wijzer of slimmer, enkel valser en meer van het bovenstaande. En het gevolg is onnodig lijden, vernielen en meer ellende….
  Noem de koe ook koe, en noem de politicus bij naam. Een schoft is ene schoft, een corrupte arrogante schoft blijft een ….tsja, een Rutte of Timmermans, maar nog steeds corrupt, arrogant en schoft.

  De wereld zou veel beter af zijn met het onvrijwillige vertrek uit de wereld der levenden van enkele duizenden op deze planeet. Het zou alles uitmaken. Zijn die enkele duizenden dan zo machtig? NEE, ze zijn alleen prominent aanwezig op plekken waar MENSEN hadden moeten zitten.

  • België heeft ruim 450 dagen zonder regering gezeten en daar is het leven gewoon doorgegaan.
   Het mooie dat in die 450 dagen de staatsschulden daalde.

   • U vergeet dat we dan nog drie regionale regeringen hadden en drie gewestraden… het énige wat toen bewezen werd is dat we het federale niveau best kunnen afschaffen. En dit moet de toekomst zijn…Europa afschaffen en terug naar kleine entiteiten… die zelfbedruipend zijn en verantwoordelijk.

 2. Het is wel interessant om te lezen dat er biowapens worden verzonnen door de VS en de NAVO. Waarom niet door Rusland? Of China? Of Australie? Doen die dat soort leipe dingen niet? Ik kan me voorstellen dat je niet wilt dat je buurman biowapens zit te maken in zijn schuur, en ook dat je niet wilt dat hij vijandige figuren in zijn tuin laat bunkeren. Maar maakt het wat uit voor het gebruik van het biowapen waar het geproduceerd wordt? Ik leid uit dit verhaal af, dat de huidige globale mensenhaat meer ondersteund wordt door biowapens, en minder door kernwapens. Namelijk, als ik het mag geloven, dan is er een enorm grote samenwerking voor biowapens gaande tussen de VS en de NAVO landen, wat dan zou betekenen dat ze de kernwapens op zolder hebben gelegd, als zijnde minder doeltreffend. Biowapens zijn dus het “Grote Gevaar” en straks druppelt die rommel nog op je hoofd, en dan krijgt Rusland uiteraard er de schuld van. 6 miljard mensen gaan er toch aan, zei een lezer hier? Dat kan dan net zo goed door biowapens ipv kernwapens gebeuren. Of mss zelfs wel beter. (minder rommel, minder vernieling, alleen het levende wezen gaat er aan – de gebouwen blijven netjes intact.)

  • P.s. hoe meer ik er over denk, hoe meer dit klopt. Want: de gifspuit begint nu echt wonderen te doen, en straks dus ook de biowapens. Er zijn helemaal geen nukes voor nodig om 6 miljard man om zeep te helpen. Afgezien van biowapens voorzie ik ook actie dmv EMF (electromagnetic frequencies). Dat is dan weer een “pandemie.” En de schapekudde (het ‘goyim’ – het woord dat ik moet censureren van een lezer hier) is nu voldoende vertrouwd met “plotselinge sterfte” dus ze zullen nergens bij stil staan.

   Nogmaals, let even op het feit dat (1) Rusland dus geen 5G palen heeft (behalve die ene eenzame paal in Moskou), (2) Rusland heeft geen mRNA gif ingespoten in de bevolking, (3) Deagel heeft destijds voorspeld dat er heel weinig bevolkingsafname zal zijn in Rusland versus tweederde of zo in de VS (die voorspellingen kan je helaas niet meer vinden op het Internet), dus hoe komen we van die enge Russen af? Juist! Biowapens! Als je er nukes op gaat gooien, dan is het met iedereen gedaan, plus het wordt een grote rotzooi overal, en dat wil je niet. Je wilt alleen van de Russen af. En dan zijn biowapens echt een geweldig middel, vooral tegen een land dat weigert mee te doen aan de mRNA-5G bevolkingsaanval.

  • De Gebouwen gaan wel degelijk tegen de vlakte
   Erosie Corrosie Zure & Zoete Regen Ouderdom
   Vooral als er geen leven in de brouwerij is
   Groene alg aanslag
   Freet alles op

   Ennnn we zijn weer bij Af

   Dan Pas wordt Je Zus in via elke MIJ geboren
   Genaamd Jezus

   Dan beginnen we met z’n allen weer opnieuw
   Met :
   Opzij Opzij Opzij
   Maak Plaats Maak plaats Maak Plaats
   We hebben ongelovelijke haast

   We kunnen Rennen Dansen Springen Lachen Gieren Brullen
   We hebben ongelovelijke haast ….
   Enz…

   Dan is er Werk voor iedereen
   Ja

   Zeven dagen lang
   Dan kunnen we werken

   Niet Alleen

   Maar dan maken Rutte Hugo ook deel
   Van die partij

   Ja die leger aan mensen
   Ploeteren de heele dag

   Zonder een gemaar

   Ja die legers van de huidige Crimineele
   Cabinetsleden
   Doen gedwongen ook heel hard mee

   Dank U

 3. Kort maar Krachtig
  Fifa La Mr Putin
  God Bless Mr Putin
  Opgeruimd staat netjes
  Alle Crimineelen achter de Tralies
  Dus iedereen die alleen de mens als levende wezens zien
  Immers Alles Leeft

  Prana Tatva
  Chetan Shakti

  Ziels Eenheid
  Alertheids Energie

  Naar gelang handelingen door wezens bepalen hun zelf hun eigen positie op de trap met 7 Treden
  Voedsel of geen Voedsel
  Van elkander
  Voor elkander
  Door elkander

  Leest de Bijbel
  Staat Alles in beschreven

  Amen

 4. Als het waar is dat Poetin bewijs materiaal aan ’t verzamelen zou zijn, maakt dat helemaal niets uit. De hersenspoeling is inmiddels zo groot dat zelfs als de bewijzen keihard en onweerlegbaar zijn, ze toch niet worden geloofd. Tegenwoordig is het alleen belangrijk WIE iets zegt, niet WAT iemand zegt. De inhoud doet er niet toe.

 5. Het doet er wel degelijk toe
  Voor de stichters der onheil
  Dat zijn :
  Hoofdzakelijk
  Kabinets personeel hogere funktionarissen die mede dankzij al deze loesje praktijken hun zakken vullen
  HersenMist
  Door toedoen van Gifprik
  Heeft mensen tot Zombies gemaakt
  Voor Hun maakt het niet uit
  Wie er Wat zegt
  Als er maar iets wordt gezegd waarop gereageerd kan worden
  Arnold Zwarte Neger die Wit is
  Heeft er films over gemaakt in de buurt van 1979 / 89
  Over hoe het er aan toe zal gaan
  Battle Star Galctica
  Met de Cowboy uit de kleine Huisje op de Prarie in de hoofdrol
  Litle house on the prary
  Genaamd Lorn Green
  Zie ook Frankenstein uit de Zwart/Wit TV tijdperk voor 1970
  En veel meer

  Dank U

 6. Etnische Russen werden systematisch aangevallen door Oekraine; daarnaast–en ook heel belangrijk: de NATO , EU en USA waren stelselmatig bezig Rusland te omsingelen en militair/strategisch tot nul te herleiden.

  Rusland had geen andere keus.
  Nu provoceert USA en England verder; de idioten beseffen niet, dat RU ze kan vernietigen zonder noemenswaardige tegenstand.

 7. NU:

  Frans legert oefent in Roemenie; 8000 Engelsen oefenen in west Europa; zweden en Finland zijn omgekocht en willen in NATO, Engeland eist WO3, USA stuurt 33 milliard en eist totale oorlog

  Frisse jongens in Brussel en Washington en Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in