Wereldgezondheidsorganisatie adviseert kinderen niet te vaccineren, wijzigt richtlijn 48 uur later

11

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is een divisie van de Bill en Melinda Gates Foundation. Alleen de Amerikaanse regering gaf de WHO meer geld dan Bill Gates in 2016-17; en het was met een fractie van een procent, bericht thecovidblog.com.

In de WHO-financiering voor 2020-21 staat Duitsland bovenaan, gevolgd door Gates.

Iedereen weet dat Bill Gates een genocidale gek is. Hij heeft talloze malen verklaard dat het zijn doel is om iedereen op de planeet experimentele COVID-19 injecties te laten krijgen. Verder zei Gates tijdens zijn beruchte TED Talks in 2010 (toevallig in hetzelfde jaar dat Fauci voor het eerst toetrad tot de leidersraad van de Gates Foundation) dat de wereldbevolking gemakkelijk met 10-15% kan worden teruggebracht als “we goed werk leveren met… vaccins”.

Veel mensen, waaronder deze blogger, waren absoluut verbaasd toen ze de WHO-pagina ontdekten waarop staat dat kinderen NIET tegen COVID-19 moeten worden ingeënt. Het ging de afgelopen 48 uur viraal op Twitter, Reddit en verschillende andere social media platforms.

WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

De richtlijn werd snel door veel mensen gearchiveerd. De screenshot bevat de originele (en huidige) URL. De oudste versie is van 8 april. De WHO raadt dus al meer dan twee maanden af om kinderen te vaccineren.

Maar ergens tussen 8:17 p.m. Eastern en 11:43 p.m. Eastern gisteravond, heeft de WHO de aankondiging veranderd. Hieronder staat de huidige versie, met de link hier.

Hier is een schermopname van de pagina. De tab was ’s nachts op de computer open gelaten. Toen de pagina werd ververst, veranderde de tekst.

  Pas op: ABV-ziekte (Alles Behalve Vaccins) doet overal mensen DOODVALLEN

U kunt ook naar de archieven gaan en alle pagina-opnames bekijken van 20 juni 2021 tot 22 juni 2021 om 23:43, de eerste keer dat het veranderde.

Propaganda gaat door

Dit verhaal behoeft niet veel analyse. Echte, onbevooroordeelde wetenschappers bij de WHO, zonder politieke of genocidale agenda’s, plaatsten nuttige, belangrijke informatie zodat de wereld die kon zien. Op de een of andere manier is het een hele tijd onopgemerkt gebleven tot de virale verspreiding van de afgelopen twee dagen. Iemand e-mailde de baas, Bill Gates, en hij beval de verandering. Iemand verloor waarschijnlijk zijn baan, of erger.

Niemand zou deze experimentele injecties moeten krijgen, vooral jonge mensen die geen risico lopen om te sterven aan COVID-19. Deze injecties veroorzaken bij iedereen  gevaarlijke bloedstolsels en myocarditis (hartontsteking) bij jonge mensen.

Natuurlijk raadt het gekochte en betaalde Centers for Disease Control iedereen boven de 12 jaar aan deze injecties te krijgen. De genocide is echt. De propaganda is echt. Het is uitputtend. Maar kritische denkers hebben een verantwoordelijkheid, niet alleen tegenover zichzelf, maar ook tegenover diegenen die te zwak en te onderdanig zijn om voor zichzelf te denken. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het isVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Coleman: Dit is het einde
Vorig artikelGrieks alfabet der verschrikking
Volgend artikelNieuw van kledinggigant M&S – lingerie geïnspireerd door de dood van George Floyd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • https://www.youtube.com/watch?v=-0kcet4aPpQ

   Money – Mormon – Lucht, maar voor het ‘gewone’ volk een besturingsmechanisme.
   Gates of Hell is – naast de USA – de grootste sponsor. Heb begrepen dat BG zichzelf als een ‘Staat’ wil laten aanmerken. Rockefeller/Monsanto/GMO maalt niet om een rechtszaak of hetgeen het moet kosten; winnen doen ze in principe altijd ook al verliezen ze er eens eentje ten gunste van het publiek.

 1. Keer op keer blijkt dat het een gedwongen programma is voor iets heel anders dan “bescherming” tegen de eoa griep. Het is wel duidelijk dat ondanks de enorme hoeveelheid slechte gevolgen en sterftes aan dat zgn “vaccin” de despoten nog steeds keihard aan het duwen zijn om mensen te forceren die gifspuit te nemen. Hoe dan ook! Dus wat is er aan de hand? Wat is het probleem als er een groot aantal mensen sterven aan de griep? De meeste despoten geven geen duvel om arme landen waar mensen van de honger omkomen, of van gebrek aan water. Er worden constant oorlogen gevoerd waar hele stammen het onderspit delven, maar er wordt niets gedaan om het te stoppen. Er zijn meer mensen gestorven aan vorige griepen dan aan de corona-“griep” (of wat die enge acute aandoening ook moge zijn). Wat is deze plotselinge “bezorgdheid” om mensen te redden van een “pandemie”? Hoe kwam het dat die pandemie binnen luttle uren overal ter wereld uitbrak? Werd er nanotechnologie gebruikt mbv frequenties om de rommel in beweging te zetten in de longen? Dat zou wel kunnen verklaren waarom het overal ter wereld tegelijkertijd begon. Trap er niet in…. wat het ook moge zijn, die pandemie, de gifspuit is er niet voor bedoeld je er tegen te beschermen.

 2. Het klopt sowieso al niet maar bij kinderen tot 18 jaar al helemaal niet. Daarna worden ze geacht om weloverwogen keuzes te kunnen maken. Maar niet echt, want je blijft wel financieel verantwoordelijk voor wanneer zo’n keuze toch niet weloverwogen was. Tot dan zijn ze niet oud genoeg om te stemmen maar wel om een persoonlijke uitnodiging krijgen om die gifspuit te nemen? Ik dacht het niet. Een glas bier of wijn mag niet maar wel deze dodelijke cocktail? Sex of een tattoo op je 13e mag niet maar sterven of kreupel worden wel? Wat zijn dat voor gruwelijke griezels.

 3. Bill noemt CO2 uitstoot een groot orobleem dat door ons energieverslindende burgers is veroorzaakt. Hij vergeet echter dat: zij die enorme villa’s bouwen in de warmste delen van de aarde, gebruikmakend van tropisch hardhout, gekoeld moeten worden door gigantische koelsystemen omdat ze die warmte niet echt fijn vinden, met giga zwembaden, een lichtplan waar Eindhoven jaloers op zou kunnen worden, voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor deze uitstoot. Niet alleen dat, de rijken der aarde kappen elke gigantische hoeveelheden tropische bossen voor zelfverrijking. Wie blijft er trouwens op ons inpraten dat we al die spullen nodig hebben? Precies de rijken der aarde. Bedenk dat een behoefte vaak niet bestaat tot je de TV aan zet.

 4. Sorry voor mijn inbreng, maar wat ik nog steeds niet begrijp is waarom een persoon als Pim Fortuin gewoon dood geschoten wordt en figuren als Bill Gates, Claus Schwab, Mark Rutte en Hugo de Jonge gewoon onaantastbaar blijven.!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in