Een woordvoerder van het Canadese Freedom Convoy waarschuwt voor een mogelijke valse vlag waarbij wellicht gestolen vuurwapens betrokken zijn die de vreedzame bezetting van de hoofdstad Ottawa door de Freedom Truckers in diskrediet proberen te brengen, bericht Kelen McBreen.

“Vandaag, op 14 februari, hebben we informatie ontvangen van meerdere betrouwbaar geachte bronnen dat er mogelijk vuurwapens zijn geplaatst in Ottawa specifiek rond het Freedom Convoy om het protest in diskrediet te brengen en als voorwendsel te gebruiken om vreedzame demonstranten met geweld te verwijderen,” verklaarde Freedom Convoy woordvoerder Daniel Bulford, een sluipschutter die gediend heeft bij de Royal Canadian Mounted Police.

“Vanwege de aard van deze informatie, vonden we het verstandig om het publiek in het belang van hun veiligheid te informeren. Deze privé-inlichtingen houden verband met de ongeveer 2.000 vuurwapens die op zondagochtend 13 februari in Peterborough, Ontario zijn gestolen,” verklaarde Daniel Bulford.

Bulford vervolgde: “Onze bronnen hebben ons laten weten dat deze wapens mogelijk door snode elementen zijn neergelegd en op dit moment hebben we geen verdere kennis over wie er achter deze sabotagedaad zit. Zodra we deze informatie ontvingen, hebben we de bevoegde autoriteiten ingelicht met wie we samenwerken, waaronder de politie van Ottawa, de provinciale politie van Ontario, de Royal Canadian Mounted Police, en de parlementaire beschermingsdienst. Wij dringen er bij alle demonstranten op aan om bij verdachte activiteiten onmiddellijk 911 te bellen. Velen van ons hebben hun huis verlaten om hier vreedzaam te komen demonstreren. We doen allemaal een beroep op de politie. Ga niet lukraak te werk. Wij doen een beroep op alle gewetensvolle journalisten, richt alstublieft uw onderzoekstalenten op deze zaak. Wij bevestigen uitdrukkelijk het beginsel dat verandering alleen binnen het democratische proces kan plaatsvinden. Wij zijn nooit van plan buiten dit democratische proces te treden en hebben dat ook nooit gedaan. De veiligheid van het publiek en de politie blijft onze grootste zorg.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: “Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen”Volg Frontnieuws op Telegram

Brief aan artsen: Vier nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot de veiligheid en werkzaamheid van COVID-19 vaccins

4 REACTIES

  1. Goed dat ze zich gelijk laten horen, nu kan de politie (die ik er absoluut van verdenk dit te hebben gedaan) niets doen want de protesteerders hebben al aangegeven dat deze wapens niet meer in hun bezit zijn.
    5D chess move, guys!

  2. Gelijk verschillende autoriteiten waarschuwen en politici: goeie move.

    WEL een paar honderd zelf houden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here