Een woordvoerder van het Canadese Freedom Convoy waarschuwt voor een mogelijke valse vlag waarbij wellicht gestolen vuurwapens betrokken zijn die de vreedzame bezetting van de hoofdstad Ottawa door de Freedom Truckers in diskrediet proberen te brengen, bericht Kelen McBreen.

“Vandaag, op 14 februari, hebben we informatie ontvangen van meerdere betrouwbaar geachte bronnen dat er mogelijk vuurwapens zijn geplaatst in Ottawa specifiek rond het Freedom Convoy om het protest in diskrediet te brengen en als voorwendsel te gebruiken om vreedzame demonstranten met geweld te verwijderen,” verklaarde Freedom Convoy woordvoerder Daniel Bulford, een sluipschutter die gediend heeft bij de Royal Canadian Mounted Police.

“Vanwege de aard van deze informatie, vonden we het verstandig om het publiek in het belang van hun veiligheid te informeren. Deze privé-inlichtingen houden verband met de ongeveer 2.000 vuurwapens die op zondagochtend 13 februari in Peterborough, Ontario zijn gestolen,” verklaarde Daniel Bulford.

Bulford vervolgde: “Onze bronnen hebben ons laten weten dat deze wapens mogelijk door snode elementen zijn neergelegd en op dit moment hebben we geen verdere kennis over wie er achter deze sabotagedaad zit. Zodra we deze informatie ontvingen, hebben we de bevoegde autoriteiten ingelicht met wie we samenwerken, waaronder de politie van Ottawa, de provinciale politie van Ontario, de Royal Canadian Mounted Police, en de parlementaire beschermingsdienst. Wij dringen er bij alle demonstranten op aan om bij verdachte activiteiten onmiddellijk 911 te bellen. Velen van ons hebben hun huis verlaten om hier vreedzaam te komen demonstreren. We doen allemaal een beroep op de politie. Ga niet lukraak te werk. Wij doen een beroep op alle gewetensvolle journalisten, richt alstublieft uw onderzoekstalenten op deze zaak. Wij bevestigen uitdrukkelijk het beginsel dat verandering alleen binnen het democratische proces kan plaatsvinden. Wij zijn nooit van plan buiten dit democratische proces te treden en hebben dat ook nooit gedaan. De veiligheid van het publiek en de politie blijft onze grootste zorg.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gezondheidsfunctionaris van Canada blundert tijdens Coronapersconferentie: “Ik zeg gewoon maar wat ze maar willen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Dokter vaccindood pandemie
Vorig artikelActievoerders confronteren en beschuldigen GGD-medewerkers in Heerlen van genocide – Actievoerder Alexandra’s persoonlijke getuigenverklaring
Volgend artikelTrudeau geeft toe dat het echte doel van zijn Noodwet bevoegdheden is dat Canadezen de “gevolgen” van “de wet overtreden” leren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Goed dat ze zich gelijk laten horen, nu kan de politie (die ik er absoluut van verdenk dit te hebben gedaan) niets doen want de protesteerders hebben al aangegeven dat deze wapens niet meer in hun bezit zijn.
    5D chess move, guys!

  2. Gelijk verschillende autoriteiten waarschuwen en politici: goeie move.

    WEL een paar honderd zelf houden….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in