Het opdringen van vaccinatie neemt steeds ondoorgrondelijker vormen aan. In de geest van Klaus Schwab en zijn particuliere wereldregering WEF zal alles in het werk worden gesteld om de mensen tot gentherapie, die zij “vaccinatie” noemen, aan te zetten. In een video, een virtuele videoconferentie, toont de New Yorkse burgemeester Bill de Blasio zijn enthousiasme voor de fastfoodketen “Shake Shack” door gratis friet en een hamburger te geven aan iedereen die naar de vaccinatiebussen voor het restaurant komt en zich laat vaccineren, schrijft Niki Vogt.

“We moeten iedereen vaccineren!” is zijn credo, dat hij reciteert alsof het zijn eerste burgerplicht is.

“We moeten het plezierig, eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk maken. De autoriteiten in de gemeenschap die vertrouwen genieten, zoals artsen en verpleegkundigen, enz. moeten deze vaccinaties ook bevorderen.

Maar we weten ook dat stimuleringsmaatregelen helpen, echt waar. En dus geven we vouchers, gratis tickets, allerlei stimulansen om mensen aan te moedigen. Ze zijn immers klaar om te vaccineren, ze hebben alleen een beetje extra stimulans nodig en dat is wat we nu doen. En dus hebben we nu een live correspondent die er met ons over praat. En van een plek waarvan we weten dat het veel betekent voor ons New Yorkers, want ik denk dat één ding New Yorkers verenigt, is dat ze van ‘Shake Shack’ houden. Nou, live van het originele Shake Shack restaurant in Square Park, nu de algemeen directeur van Shake Shack en hij doet genereus mee aan deze stimuleringscampagne. En hier is de CEO van Shake Shack, Randy Garutti.”

En dan gaat de CBSN zender naar de CEO van de fastfoodketen. En hij barst bijna van begeestering over hoe Shake Shack zo fantastisch meedoet en hoe geweldig Shake Shack is. Hij is een New Yorker en hij doet alles wat hij kan om de stad te redden en dat is zijn ding enz. blablabla.

Hij is ronduit gelukzalig als hij zijn verklaring aflegt over HOE geweldig Shake Shack het doet en WAT voor geweldigs de gevaccineerden krijgen als ze hun prik laten zetten in de vaccinatiebus die ervoor staat opgesteld, en nee, dat is nog niet alles: met een bewijs van vaccinatie krijgen ze nog een gratis maaltijd bij een willekeurig filiaal van Shake Shack.

  Karma Strikes Again: VS Democraat senator mishandeld door Antifa en BLM - die hij steunde

Bill de Blasio is ook bijna buiten zichzelf van geluk en dankbaarheid over zoveel lokaal patriottisme en deugmensendom, en kondigt een grootse zomer in New York aan als iedereen zich plichtsgetrouw gaat laten inenten: Openluchtconcerten in alle parken, culturele evenementen zonder einde, sterren op de podia, alles gaat weer open, veel is gratis, alles dreunt, licht op en draait, Woodstock was een saai vliegenvlekje vergeleken bij wat New York te wachten staat als iedereen zich laat inenten.

Natuurlijk heeft burgemeester de Blasio Shake Shack frietjes, een gigantische beker koude limonade en een hamburger op zijn burgemeestersbureau staan, knabbelt en drinkt en kan zich van zijn plezier niet inhouden.

Ongelooflijk. De burgemeester van New York doet een ronduit gênante live reclame voor een hipster friettent en lokt zo zijn burgers in een risicovolle gentherapie-vaccinatie.

Dat was in mei. Inmiddels heeft 70% van de volwassen New Yorkers ten minste één dosis van het vaccin gekregen. We hebben dus allang bereikt wat ons aanvankelijk  als “vaccin kudde-immuniteit” werd verkocht. Niettemin is het aantal geïnfecteerde mensen hoog. Vermoedelijk is de Deltavariant even besmettelijk als waterpokken, en ondanks (of dankzij?) de hoge vaccinatiegraad in New York blijven de incidenties en infecties de pan uit rijzen. Dat dit een verschijnsel is dat zich vooral voordoet in landen met een bijzonder hoge vaccinatiegraad, wordt door de mainstream media wereldwijd met de meest avontuurlijke argumenten verdoezeld. Vooral vaccinatiekampioen Israël, Gibraltar, New York, de Seychellen en India hebben sinds de massale vaccinatiecampagnes bijzonder hoge aantallen echte infecties en ziekten gekend, en dit massaal in de rangen van de volledig gevaccineerden. Er zijn hier ook zeer ernstige ziekten en sterfgevallen, ondanks dubbele vaccinatie.

Zelfs de vaccinvriendelijke en zeer systeemgetrouwe krant Süddeutsche bericht over de VS:

“Onlangs had het CDC zijn richtsnoeren aangepast met het oog op de sterke verspreiding van de Deltavariant en ook het dragen van mondkapjes weer aanbevolen voor gevaccineerde mensen in gesloten ruimten. Dit is gedeeltelijk te danken aan de resultaten van een vrijdag gepubliceerde studie over een Corona-uitbraak in de staat Massachusetts, kondigde CDC-chef Rochelle Walensky aan. Tijdens de uitbraak rond verschillende belangrijke gebeurtenissen werden volgens de studie 469 infecties vastgesteld, waarvan bijna 75% voorkwam bij mensen met een volledige vaccinatiegraad en een groot deel met de Deltavariant”.

De Tagesschau schrijft zelfs:

  Amerikaanse gezondheidsinspecteurs documenteren afgrijselijke omstandigheden in J&J COVID-19 vaccinfabriek

“De 469 infecties onder inwoners van de staat Massachusetts, waar Cape Cod ligt, werden nader bestudeerd – met verrassende bevindingen: bijna driekwart van hen waren mensen die volledig waren gevaccineerd. Dit blijkt uit een studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Amerikaanse virologen benadrukken echter dat de kans dat gevaccineerden de Deltavariant oplopen nog steeds aanzienlijk kleiner is dan bij ongevaccineerden”.

Pardon, maar dat kan niet juist zijn. Als 75% van de geïnfecteerde mensen volledig gevaccineerden zijn bij een gemiddelde vaccinatiegraad van 63,9 procent volledig gevaccineerden in Massachusetts, dan is er iets mis met de bescherming van de vaccinatie. Hoe kan dit immers als 63,9% van de bevolking van Massachusetts volledig gevaccineerd is, en 75% van alle geïnfecteerde personen vertegenwoordigen? En 36,1 procent van de bevolking is ongevaccineerd of slechts één keer gevaccineerd en maar slechts 25,1 procent representeren?

Het Tagesschau-artikel gaat verder met te zeggen:

“Als gevaccineerde mensen echter geïnfecteerd raken, dragen zij het virus blijkbaar in dezelfde mate over als ongevaccineerden. Omdat volledig gevaccineerden bijna dezelfde viruslast kunnen dragen als ongevaccineerden”.

Daarom zijn er dus geen grote culturele evenementen in NY – en moeten de gevaccineerden weer mondkapjes dragen. En nu leggen ze de zweep erover en willen verplichte vaccinatie voor overheidspersoneel. Geen gratis frietjes meer en een clowneske burgemeester. We leerden allemaal rekenen op school. Je vraagt je af of het de mensen niet langzaam begint te dagen.

Echter, dat doen ze. En zelfs al in mei blijkt uit de bittere commentaren onder Bill de Blasio’s promotievideo voor vaccinaties en de fastfoodketen “Shake Shack”, dat New Yorkers toch niet allemaal hun hersens in de vaccinatiebus hebben gestoken. Tegen 541 duimen omhoog, zijn er 3196 duimen omlaag. Een kleine selectie van de commentaren:

  Travestie: Regeringen weten dat vaccins niet werken, maar dwingen mensen ze toch te nemen

“Er is iets dystopisch grappig aan een politicus die Amerikanen wil overtuigen zich te laten vaccineren met gratis hamburgers en friet.” 

“Het is alsof we dieren zijn die in een kooi worden gelokt.”

“Echt grote “vreemdeling” vibraties. Ik heb het gevoel dat een slechte man me probeert te lokken met snoep, maar alleen als ik in zijn busje stap.”

“Dit is zo ongelooflijk bizar… Is dit niet het soort tactiek dat een ouder gebruikt om zijn 5 jarige zijn groenten te laten eten? Dit is hoe ze over ons denken… Het zou me niet verbazen als hij vliegtuiggeluiden maakt terwijl hij met een vaccinspuit in de lucht zwaait voor zijn volgende truc…”

“De manier waarop hij iedereen aanspreekt, is zijn publiek tienjarigen?”

“Nu maakt hij ons allemaal belachelijk, makkelijk te manipuleren, makkelijk te controleren.”

Voordat ik die video zag, was ik niet van plan me te laten vaccineren. Nu ben ik van plan me NIET te laten vaccineren.”

“Volgende week: We geven gratis heroïne voor elke heroïneverslaafde die zich laat inenten.”

“Dit hoopje stront heeft me er zojuist van overtuigd om NOOIT MEER GEVACCINEERD te worden.”

“Dit kan niet echt zijn. Dit kan echt niet echt zijn ….”

Mattheüs 4:9: “Al deze dingen zal ik u geven,” zei hij (Satan), “als gij u voor mij zult buigen en mij zult aanbidden.”

“Zo-zo, hij wil dat iedereen gevaccineerd wordt om “gezond” te zijn, maar hij wil ook dat je losgaat en dat vette Shake Shack eten eet. Dus ik kan je nu al vertellen hoe bezorgd ze zijn over je gezondheid.”

“In een ECHTE pandemie, hoef je niemand om te kopen om zich te laten behandelen, je rent er zelf heen…”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ga niet ten onder met de linkse vaccinzelfmoordsekte Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesproken
Volgend artikelEen brief aan de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Moeten ze ook bij ons proberen. ‘ Kom naar het torentje voor een fotoshoot met Marc Mayonaise Rutte nadat u de prik gekregen heeft op het Malieveld.

  2. Het lijkt wel of al die gifspuit bepleiters een contract hebben afgesloten met de plaatselijke frietboer.
    In Den Haag loopt ook al zo’n frikandel rond. “Je weet tenslotte ook niet wat er in een frietje zit”.

    • Inderdaad, Amerikanen met frieten, wij met frikandellen. Als één frikandel niet genoeg is dan misschien twee wel? Wat een niveau zeg, kun je nagaan hoe over ‘het volk’ gedacht wordt. Binnenkort zijn alle domme schapen geprikt en dan blijven de zelfstandig denkenden over, die vangen ze echt niet met zo’n smerig vette frikandel.

  3. Je ziet dat ze inspelen op kinderen die ze zo voorbereiden voor de “rijdende moordmachine (bijgenaamd de prikbus)” in te lokken. Zo’n actie is precies op het niveau van de bestuurders. Hier hebben we ook zo’n duur betaalde frikandellen koning.
    Grotere lafbekken lopen er niet rond, speciaal gerecruteerd door meester kleuterfluisteraar schab.

  4. In een regio als Vlaanderen waar het vol diebielen zit zouden ze zeker snel toehappen, er is geen enkele regio ter wereld waar men zich zo makkelijk laat vaccineren als in Vlaanderen, om op reis te gaan, te gaan zuipen en vreten in resto´s, voor festivals, en dus zeker ook voor gratis junkfood, voor het volk met junkbreins.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in