Dit zou u moeten beangstigen als u een mRNA-booster hebt genomen. Vorige maand gaf het Europees Geneesmiddelenbureau toestemming voor boosters IEDERE DRIE MAANDEN:

Vandaag, nog geen vijf weken later, en nauwelijks 24 uur nadat de CEO van Pfizer een vierde dosis bagatelliseerde, zeggen ze dat ze denken dat frequente boosters misschien niet veilig zijn:

Wat is er veranderd? Welke gegevens hebben ze sinds 9 december gezien? vraagt Alex Berenson.

Dierstudies? Rapporten over bijwerkingen? Epidemiologische gegevens? Of is dit gewoon een overvloed aan voorzichtigheid – voorzichtigheid die er vorige maand niet was?

De tijd van verdoezelen en misleiden is voorbij. Honderden miljoenen mensen in de Verenigde Staten en Europa hebben mRNA-boosters gekregen.

Zij verdienen de waarheid te weten.

“Ik ben zo blij dat er niets van die rotzooi in mij zit,” schrijft iemand in Berenson’s commentarensectie.

“Ik vind het zeer amusant als ik hoor beweren dat “anti-vaxxers” beïnvloed worden door “verkeerde informatie”. Alsof we ook maar enige reden hebben om de FDA op haar woord te geloven. Ze zijn verre van onfeilbaar onder de beste omstandigheden. Herinnert iemand zich Fen-Phen? Seldane? Vioxx? Allemaal getest onder normale omstandigheden en goedgekeurd door de FDA. Allemaal teruggetrokken vanwege gevaarlijke, onvoorziene neveneffecten.

Ik neem zelfs geen nieuw antihistaminicum tot het na 10 jaar is vrijgegeven voor OTC [over de toonbank, red]. Waarom zou ik in godsnaam experimentele injecties nemen die met “warp speed” zijn ontwikkeld? Nope,” schrijft een ander.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Panel van wetenschappers bepaalt dat de meeste mensen geen herhalingsvaccinatie nodig hebben - aandelen van Moderna en anderen kelderen
Vorig artikelProminent Deens dagblad biedt zijn excuses aan: “We hebben gefaald”
Volgend artikelCanada gaat “gezondheidsbijdrage”-belasting heffen op ongevaccineerde inwoners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Ja vooral die laatste reactie: waarom zouden we ze überhaupt nog vertrouwen? Al, en dan ook echt allemaal, van hun zogenaamde voor – onderzoeken zijn van het nivo “wij van wc-eend”.
  Als het resultaat niet beviel dan paste de ‘hoogste boete ooit betalende’ pharma dat aan of zei gewoon niks. 🙁

 2. Het mandaat onder het volk brokkelt in snel tempo af. Intrigerend om te zien hoe dat duivelse circus zichzelf begint te ontmantelen.

 3. Er zijn er nog steeds meer dan genoeg die het hebben genomen om op vakantie te mogen en bang zijn om hun ✅ kwijt te raken en straks nergens naar binnen mogen.
  Mag hopen dat de mensen toch zo langzaamaan wijzer worden.

 4. “Waarom zou ik in godsnaam experimentele injecties nemen die met “warp speed” zijn ontwikkeld?”
  Ja, dat is misschien wel waarom ik die goedjes al wantrouwde nog voordat ik wist dat het echt gewoon gif was. En ook voordat ik wist dat men zou proberen dit dwars door de bevolking heen te pushen. Ik ben echt geen “export” op het gebied van vaccinaties, maar ik weet wel 1 ding.

  ER IS EEN FUCKING REDEN WAAROM HET 10 JAAR DUURT VOORDAT EEN NIEUW GENEESMIDDEL OP DE MARKT MAG KOMEN!!! Dit omdat de enige wijze waarop men kan zien wat de lange termijn effecten zijn nu eenmaal is, toedienen aan een proefpersoon en 10 jaar monitoren.
  Dat KUN je niet versnellen tenzij er een tijdmachine is uitgevonden waarmee de eindrapporten even uit de toekomst naar hier konden worden gehaald. Dit kan trouwens weer gevaar opleveren met tijdparadoxen, dus wenselijk is dat ook weer niet.

  Anyone with half a brain had dat kunnen bedenken.

  En dat moet ook de les zijn die dat stelletje deugschapen geleerd zouden moeten hebben en die ook zeker aan het nageslacht meegegeven moet worden!

  Poor fools!

  • En dan duurt het 10 jaar om een spuit of andere troep op de markt te brengen en is het nog steeds PUUR GIF.
   Bijna lle pillen, spuiten, chemo’s etc is puur kwaadaardige zooi. Die troep is er er enkel om een hele industrie draaiende te houden, niet voor de gezondheid van mensen. Dan zou er namelijk echte voorlichting over gezond leven gegeven worden. Gezondheid is geen geld mee te verdienen door de chemische industrie en politieke puppets/ psychopaten..

 5. Echte medicijnen vind je in de natuur, maar daar kan big farma niks aan verdienen, begrijp nu goed waarom montesema alle zaden en producten uit de natuur wil patenteren door ze te modificeren door gen therapie, om er geld mee te verdienen.
  Folow the money ?

 6. De kwaadaardigheid van de EU kun je ook terugzien in het feit dat het supplementen verkopers verboden is om aan te geven waar een bepaald supplement voor is of wat het voor de gezondheid doet.
  Het liefst zouden ze supplementen verbieden maar dat gaat niet.
  Dat is ze een doorn in het oog want als mensen te gezond worden is er niks meer aan te verdienen.
  Maar er zijn helaas nog veel teveel domme schapen die het niet willen zien en braaf die schadelijke pillen en spuiten blijven nemen.
  En zo blijft BIG PHARMA in leven.

  • Ja, maar wat deze tijd nu ook doet is de herontdekking van de supplementen, dat is winst. Ikzelf heb ook ontdekt hoe goed sommige supplementen werken zonder bijwerkingen en dat is zeker geen placebo effect. B.v. mijn chronische darm problemen zijn totaal verdwenen door elke dag 1 tabletje Ginkgo Biloba te nemen. Ook werd mijn geheugen beter met hetzelfde middel (dat is wel moeilijker vast te stellen). Kurkuma is ook zo’n wondermiddeltje. Ik was eigenljk elk jaar wel ’n keer verkouden of grieperig, nu met quercetine en zink al 2 jaar nul verkoudheid of griep (laat staan corona), terwijl de rest van het gezin zat te snotteren ’n tijdje geleden.

   • Hallo Simon, ik heb jaren liggen sukkelen met mijn darmen en ik kan wel melden dat daar een groot gedeelte van onze energie en afweer in schuilt. Vooral als je (te)veel suiker consumeert (met wat stress en pech) kan een chronische candida infectie optreden die fataal kan worden. (In Amerika was al sprake van een pandemische omvang maar het speelt overal een rol) Hier is een zeer interessante video die dat toelicht en vaak van youtube werd verwijderd maar net zo snel weer door iemand online werd gezet. Misschien herkennen andere lezers er ook wat in.. groet, marco https://www.youtube.com/watch?v=gkvCYV2LBtg

  • Er mag al jaren niet meer op homeopatische middelen staan waar het voor bedoeld is.
   Poeh..je zou jezelf eens kunnen genezen…

   Ik heb toevallig eens met het bedrijf A.Vogel getelefoneerd over een bepaald middel. Dit onderwerp aangeroerd. Wat schetst mijn verbazing dat de medewerker mij aanbood het laatste boek wat Vogel hierover heeft uitgegeven, én ueberhaupt het laatste boek wat ze nog hadden liggen, naar mij op te sturen..en gratis ook nog eens!!! ZO sympathiek, heb er geen woorden voor.
   Als je mailt met een vraag krijg je ook altijd een zeer sympathiek antwoord. Een bedrijf met een gouden randje!

 7. pharmakia is hekserij vrij vertaald

  rockefeller heeft 100 jaar geleden alle doctoren ontslagen die met natuur werkten en hun
  PETROCHEMISCHE TROEP ER VOOR IN DE PLAATS GEZET

 8. Voor hetzelfde geld is dit ook een vooropgezet spel in samenwerking met regeringen. Blijf wantrouwend want geen van beide zijn te vertrouwen.
  Straks krijgen we die shit binnen via ons voedsel.

 9. Die shit komt er al aan via de Picnik keten, opgekocht door kill bill hates.
  Die hebben hun eigen inkoopmarkt, dus ook gemanipuleerde groenten en fruit.
  Wat voor rotzooi zit daar in?

  • Ja dat Picnic opgekocht is, is een slecht teken omdat mijn ervaring tot nu toe bij Picnic goed was: het vlees en de groenten waren van betere kwaliteit dan die van de grote supermarkten. Dat zal helaas wel veranderen binnenkort waarschijnlijk.

 10. Beste mensen ik heb een vaccinatie gehad pheizer omdat ik corona gehad had hoefde er dus maar een nu na enige tijd geleden Hoge bloeddruk en hartslag bij dokter geweest meerdere malen medicatie gekregen helpt niet nu weer andere medicijnen gekregen ook deze helpen niet ben bij de cardioloog geweest ik heb een kleine lekkage in de hartklep en lichte ontsteking alleen dit heeft ze niet naar de huisarts gestuurd wat kan ik doen en waar kan ik nog geen

 11. Ja dat Picnic opgekocht is, is een slecht teken omdat mijn ervaring tot nu toe bij Picnic goed was: het vlees en de groenten waren van betere kwaliteit dan die van de grote supermarkten. Dat zal helaas wel veranderen binnenkort waarschijnlijk.

 12. Het begon er al mee dat de criminele producenten geen verantwoordelijkeheid wensten te dragen voor hun gifmengsels. Ik heb nog nooit een boete van 2,3 miljard dollar gehad, Pfizer wel.
  Ze hadden de verantwoordelijken voor een vuurpeloton moeten zetten.
  (bijna) Alle overheden hebben hierna toch doorgedrukt.
  Een holocaust vergelijking is niet op zijn plaats, zoals de rechter al zei,want dit is 100den keren erger.

 13. Dat deze “vaccins” het immuunsysteem uitputten wist ik meteen al toen ik er voor het eerst over hoorde, en ik ben geen biochemicus. Maar je hoeft je maar heel even te verdiepen in de werking van deze vector-vaccins om dat te begrijpen; biochemie is veel minder moeilijk dan veel mensen denken.

  Het vereist natuurlijk wel enige vorm van intelligentie en dat is dun gezaaid, vooral bij medici; die zijn volgepompt met “kennis zonder begrip”, het zijn “leervakken”: leer nu maar braaf alle dogma’s die in de afgelopen decennia zijn neergepend in de leerboeken, vooral door Big Pharma, dan word je straks vanzelf een vetbetaalde medisch specialist.

  Tja, en dat soort domoren bevolkt nu het OMT, alwaar ze nog grotere domoren zoals Hugo de Domme en Mark Reutel vertellen wat ze moeten doen…

 14. De Film “Don’t look Up” gezien?
  Niemand gelooft het totdat hij aan de hemel verschijnt (de komeet, niet Jezus)

  Hele leuke film, zeker als je komeet veranderd in vaccine.
  Pas als ze ziek worden gaan de oogjes open..
  (en dan nog waarschijnlijk bij sommige niet eens)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in