Prefeitura Campinas

Een adviescommissie van de Centers for Disease Control komt nu bijeen om aanbevelingen te bespreken voor de bijgewerkte Covid-prikken die de Food & Drug Administration gisteren heeft goedgekeurd, schrijft Alex Berenson.

Spoiler alert: het comité zal waarschijnlijk de meeste volwassenen en mogelijk zelfs kinderen de prikken geven. De groep is nominaal onafhankelijk, maar Dr. Nirav Shah, de adjunct-directeur van het CDC, heeft dit plan twee weken geleden aan The New York Times verklapt:

Covid kan nog steeds vervelend zijn, zelfs als u er niet door in het ziekenhuis belandt. Een boosterprik zal de potetentie verminderen. Shah stelt dat kinderen (ouder dan 6 maanden) deze herfst ook een Covid-injectie zouden moeten krijgen, ook al is hun eigen Covid-risico erg laag.

Daarom is deze grafiek, die het CDC vanmorgen op pagina 17 van een 18 pagina’s tellende presentatie aan het comité heeft begraven, nog verbluffender.

Ongeveer negen van de 10 Amerikanen ouder dan 75 die dit jaar in het ziekenhuis werden opgenomen voor Covid, hebben de mRNA-injecties gekregen. (Niet met Covid, maar voor Covid.) Ook vijf van de zes Amerikanen tussen 65 en 74 jaar die voor Covid in het ziekenhuis werden opgenomen, hadden volgens het CDC een prik gekregen. En zelfs onder de volwassenen onder de 50 jaar waren twee op de drie gevaccineerd.

(Oranje bent u blij dat u niet geprikt bent? Oranje betekent ongevaccineerd. Blauw betekent minstens twee prikken, mogelijk met een booster. De onderste grafiek is gewoon een meer gerichte weergave van de bovenste).

Bron

De weinige mRNA-fanatici die er nog zijn, zullen beweren dat deze cijfers bewijzen dat de bivalente booster afgelopen herfst werkte, omdat ongeveer 45 procent van de 65-plussers de bivalente booster kreeg en zij slechts 20 procent van de ziekenhuisopnames uitmaakten.

Maar de bias van gezonde gevaccineerden (het feit dat Covid boosters, vooral de recentere, worden genomen door een zelfgeselecteerde groep mensen die bang zijn voor Covid en over het algemeen neurotisch zijn over hun gezondheid) verklaart waarschijnlijk dat verschil.

De belangrijkste bevinding hier is dat op bevolkingsniveau twee of zelfs drie mRNA-injecties blijkbaar niets doen om mensen te helpen om niet alleen Covid-infecties, maar ook ziekenhuisopnames te voorkomen.

De percentages mensen die in het ziekenhuis worden opgenomen zijn vrijwel identiek aan de totale vaccinatiecijfers – ondanks de vooringenomenheid van over gezonde gevaccineerden, waardoor ze er beter uit zouden moeten zien. (Het CDC beweert dat ongeveer 93 procent van de volwassenen ten minste één mRNA-prik heeft gekregen, maar die schatting lijkt zwaar overdreven omdat staten en het agentschap een groot aantal boosters verkeerd classificeren als nieuwe prikken. Uit zelfgerapporteerde gegevens blijkt dat ongeveer 25 procent van de volwassenen geen enkele prik heeft gekregen).

Ondertussen tonen onderzoeken naar boosterdoses aan dat hun impact op Omicron-varianten klein en voorbijgaand is, en hooguit een paar maanden duurt. Aan de andere kant is het langetermijneffect van herhaalde doses gemodificeerd mRNA onbekend.

Dus waarom in hemelsnaam – afgezien van het beschermen van de winsten van Pfizer en Moderna of een eenvoudige onwil om een nederlaag toe te geven – zou iemand meer prikken aanbevelen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid” – Dietrich BonhoefferVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritten die het niet eens zijn met de “klimaatcrisis” worden naar de gevangenis gestuurd
Volgend artikelDe chef van de Britse generale staf is geschokt door de vernietiging van Challenger II door de Russen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. PROFESSOR VAN TOKYO UNIVERSITY OF SCIENCE – KANKEREPIDEMIE GECREËERD DOOR BIG PHARMA COVID-INJECTIES

  https://www.bitchute.com/video/Iz6rxWi2Z40C/

  Het oude SV40-kankervirus dat in de jaren zestig tientallen miljoenen polio-kwakzalvers besmette, is opgedoken in de Moderna Covid-kwakzalverij. De Japanse professor Murakami van de Tokyo University of Science legt zijn bevindingen uit. De kankerepidemie veroorzaakt door Covid-injecties door grote farmaceutische bedrijven. – plus TRUTH MEDIA-video: MASSA VACCINATIE en DODE SOCIAL MEDIA “INFLUENCERS” Regeringen rekruteerden en betaalden social media-beïnvloeders om experimentele Covid-vaccins te promoten.

 2. Dr. Michael Yeadon: Een boodschap aan een vertrouwde vriend, die worstelt om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is.

  ´Een bericht geschreven aan een vertrouwde campagnevriend, die moeite heeft om te accepteren dat wat er gebeurt opzettelijk is.

  Het is inderdaad een grote stap om van terechte kritiek op veronderstelde incompetente politici en industriëlen over te gaan naar het zo in elkaar zetten van de puzzelstukjes dat ze alleen maar op intentionaliteit kunnen wijzen. Kijk wat je denkt…´

  https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-michael-yeadon-a-message-to-a

 3. Sorry hoor. Maar deze grafiek is op zichzelf nietszeggend over de werking van de gentherapie cocktails. Behalve dan dat ze blijkbaar niet werken zoals we voorgelogen worden dat ze zouden werken.

  Met name bij de jongeren zie ik heel veel niet geprikten. Maar hoeveel zijn het er in totaal? En hoeveel % van de bevolking is geïnjecteerd per groep?

  Je kunt hier geen zinnige conclusies uit trekken. Behalve dat àls het zou werken dat alle staven 100% oranje zouden moeten zijn. “Safe and effective” was de mantra. Maar de waarheid is waarschijnlijk dat de ‘vaccinatiestatus’ zelfs bij ouderen lang geen 89% is en de gifspuit dus averechts werkt. Maar daarvoor mis ik dus gegevens.

  • Lees de bijsluiter eens op de EMA website. Dan zal je alvast wél wat meer weten. Vb; dat het nucleoside-gemodficeerd mRNA is. Jawel, GEMODIFICEERD. De meesten beseffen echter niet wat dit écht betekent en aanvaarden dat zomaar, ‘tja zowat’…. Er is een immense DOMHEID die de mensen aangetast heeft. Ze kunnen niets meer snappen. Pech. Het zij zo. Ze zijn verloren. Het was een GIFSPUIT én men wist dit verdomd goed op voorhand. Het is moord met voorbedachte rade. De grootste misdaad ooit.

   • Denk ook dat veel mensen struisvogels zijn. Als het te moeilijk wordt.
    Zelf op onderzoek gaan is er niet bij. Vanaf het begin kon je toch op je klompen aanvoelen dat er iets heel erg mis was! Een vaccin dat niet of onvoldoende getest was en alleen in noodgevallen toestemming om gebruikt te worden? en werkzame medicijnen verboden werden??????
    De domheid komt mee met de gifprik!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in